Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρμινακι αστέρι το αντράκι σου κουκλακι και παίδαρος!!! Να μας ζήσουν να είναι γερά και καλοτυχα τα μωρά μας και όλα τα μωράκια του κόσμου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρτζι μου κι εγώ το ίδιο αναρωτήθηκα όταν τον είδα! Πώς χωρούσε αυτός ο άντρακλας στην κοιλιά μου! Είναι όντως ολόιδιος ο άντρας μου ούτε με καρμπόν να τον έβγαζα αλλά ο δικός σου που τον θυμόταν τον αντρούλη μου; Μπράβο μνήμη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εγω γιατι δεν εχω δει ουτε μια φωτο????:(

λιλι μιλαμε για αυτη που μας εστειλες πριν μερες????αυτον τον παιδαρο τον εχω:-P

μολις τελειωσα τις δουλειες μου. σημερα θα φαμε μελιτζανες παπουτσακι (μια τελεια συνταγη της βεφας) και καθαρισα και την σκαλα για Χριστουγεννα γιατι το Πάσχα δεν θα μπορω...τοτε θα την κανει η πεθερα μου...ειπα να μην ειμαι γαιδουρα κ της την φορτωσω...οπως καταλαβαινετε κουραστηκα και πειναω...

μαρτζι μια χαρα την βλεπω την διατροφη σου εγω!οσο για τα οσπρια ειναι πολυ βασικα και μαλιστα περιεχουν και σιδηρο. εγω κανω 2 φορες την εβδομαδα. τεταρτη - παρασκευη. οσο για τα υπολοιπα που ειπες και παλι μια χαρα τα βλεπω αλλα να τρως και φρουτα και λαχανικα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου κουκλος τελειος μπουλουκακος!!!!!εχεις 2 τετοιους αντρες μεσα στο σπιτι σου????εεεε ρεεε τυχερη που εισαι!!!!!φτου φτου φτου σας μην σας ματιασουμε μαγουλακια για φαγωμα ειναι!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΜΑΡΤΖΙ η διατροφη σου ειναι παρα πολυ καλη και φυσικα χρειαζοντε και τα οσπρια ισως αργοτερα στον θηλασμο να ενοχλουν το μωρο οποτε να πρεπει να τα περιορησεις τωρα ομως δεν υπαρχει λογος απο την στιγμη που σου αρεσουν κιολας!!!

ΤΣΕΡΡΥ παπουτσακια????μμμμ με μπεσαμελ τα εχεις κανει???

τα οσπρια και τα λαχανικα οσο σιδηρο και να εχουν δεν μπορει να απορροφηθει απο τον ανθρωπινο οργανισμο :(:(αν θελεις να απορροφησει καποια ποσοτητα πρεπει να φας κρεας η αβγο μαζι!!!!

εφτιαξα μπισκοτα για πρωτη φορα!!!εχθες πηρα κουπατ χριστουγεννιατικα και ετσι σημερα δημιουργω!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κάντυ είμαι όντως πολύ τυχερή που έχω δύο άντρες στη ζωή μου σκέψου πόσο πιο τυχερή είσαι εσύ που θα έχετε δύο άντρες κ δύο γυναίκες!

Το μεσημέρι τον βάλαμε στην κρεβατοκάμαρα στη μέση και τον χαζεύαμε και μου λέει ο άντρας μου θυμάσαι από πότε στο έλεγα εγώ; Ήμουν έγκυος ακόμα και το φανταζόμασταν κ να τώρα που το ζω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρμιν!!!!τις ειδα!!!κουκλι ο γιος και οντως σαν 2 μηνών...λοιπον εγω λεω σιγα σιγα να κλεινουμε τους γαμπρους οι κοριτσομανες!!!!θα διαλεγα πρωτη πριν σας το πω αλλα ειναι πολυ δυσκολη αποφαση!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμιν!!!!τις ειδα!!!κουκλι ο γιος και οντως σαν 2 μηνών...λοιπον εγω λεω σιγα σιγα να κλεινουμε τους γαμπρους οι κοριτσομανες!!!!θα διαλεγα πρωτη πριν σας το πω αλλα ειναι πολυ δυσκολη αποφαση!

Τσέρρυ μου μάλλον να το παίξεις κορόνα - γράμματα!:tongue:

Πάντως κοριτσάκια χαλάλι η αναμονή γιατί ο Θεούλης αντί για παιδάκι μας έστειλε αγγελάκι! Ελπίζω να παραμείνει έτσι γιατί αν έκλαιγε όλη την ώρα και δεν ήξερα τι θελει θα πάθαινα κατάθλιψη. Είναι ήσυχο το γλυκούλι μου και όταν θέλει κάτι κλαίει παραπονιάρικα! Τώρα αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου μόλις θήλασε και δε μου κάνει καρδιά να τον αφήσω δίπλα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρρυ μου μάλλον να το παίξεις κορόνα - γράμματα!:tongue:

Πάντως κοριτσάκια χαλάλι η αναμονή γιατί ο Θεούλης αντί για παιδάκι μας έστειλε αγγελάκι! Ελπίζω να παραμείνει έτσι γιατί αν έκλαιγε όλη την ώρα και δεν ήξερα τι θελει θα πάθαινα κατάθλιψη. Είναι ήσυχο το γλυκούλι μου και όταν θέλει κάτι κλαίει παραπονιάρικα! Τώρα αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου μόλις θήλασε και δε μου κάνει καρδιά να τον αφήσω δίπλα

Άχ Μαρμινάκι και εγώ αυτό παθαίνω δέν μπορώ να τον αφήσω από την αγκαλιά μου αλλά άν μάθουν έτσι καήκαμε :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: χιχιχιχι εμένα τώρα ξύπνησε πάω για βυζί τα λέμεεεεεεεεεε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Άχ Μαρμινάκι και εγώ αυτό παθαίνω δέν μπορώ να τον αφήσω από την αγκαλιά μου αλλά άν μάθουν έτσι καήκαμε :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: χιχιχιχι εμένα τώρα ξύπνησε πάω για βυζί τα λέμεεεεεεεεεε!!!

χαχαχα το ξέρω αυτό αλλά σκέφτομαι πως έτσι γρήγορα που μεγαλώνουν καλύτερα να μετανιώνων για τις αγκαλιές που έκανα παρά για αυτές που δεν έκανα. Έπειτα κλεισμένη μέσα στο σπίτι είναι η μόνη μου παρηγοριά. Καλό φαί

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin, ο άντρας μου έχει μνήμη ελέφαντα όσον αφορά φάτσες! Μην δει άνθρωπο μία φορά, θα τον θυμάται μια ζωή. Εγώ πάλι δεν είμαι έτσι!!!!

Λιλι, Μαρμίν, μόνες σας με τους άντρες σας είστε ή έχουν έρθει και μαμάδες για να βοηθήσουν λίγο την κατάσταση; Σας ρωτώ γιατί πολλές ξαδέλφες μου που έχουν γεννήσει έπαιρναν στα σπίτια τους τις μαμάδες μέχρι να σαραντήσουν και πάντα αναρωτιόμουν "τόσο δύσκολο είναι;". Και προχθες που το συζητούσα με τη μάνα μου και μία θεια και τους έλεγα ότι πολλά ζευγάρια μονοι τους τα βγάζουν πέρα με το μωρό τις πρώτες μέρες, επέμεναν πως χρειάζεται βοήθεια η γυναίκα τον πρώτο καιρό και θα το διαπιστώσω,όταν με το καλό γεννήσω......

Τσέρυ μου, τρώω φρουτάκια, αλλά όχι πάρα πολλά. Κανά μηλαράκι, άντε και καμία μπανάνα. Γενικώς δεν είμαι φαν των χειμερινών φρούτων......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...