Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημέρα!Έχω το μικρούλη μου στην αγκαλιά μου και κοιμαται! Σαν άγγελος είναι! Εμείς το βράδυ κοιμηθήκαμε μια χαρά νομίζω πως αρχίζουμε να βρίσκουμε τους ρυθμούς μας! Εγώ τον αλλάζω μόνο όταν είναι λερωμένος γιατί έτσι κι αλλιώς μέχρι στιγμής έτρωγε σχεδόν συνέχεια. Το βράδυ ξυπνούσαμε στο τρίωρο. Και από τις 7,30 κοιμηθήκαμε μέχρι τις 10,30! Και μπόρεσα να ξαπλώσω κι εγώ μια ωρίτσα αγκαλιά με τον αντρούλη μου! Έχω αρχίσει να μετανιώνω που δεν πήρα λίκνο για δίπλα στο κρεβάτι αλλά είναι για έξι μήνες και αν σκεφτούμε ότι το δικό μου γεννήθηκε σχεδόν δύο μηνών θα το είχα για κανένα τρίμηνο:rolleyes::rolleyes:. Θα σας στείλω φωτο με την πρώτη ευκαιρία. Το βράδυ κοιμήθηκε δίπλα μου αγκαλίτσα αλλά με τα βυζ@κι@ μου στη θέση τους! Ουσιαστικά είμαστε δύο μέρες στο σπίτι πιστεύω πως κάθε μέρα θα είμαστε και καλύτερα.

δεν χωραει με τιποτα η κουνια στην κρεβατοκαμαρα σου??αν τα στριμωξεις λιγο??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν χωραει με τιποτα η κουνια στην κρεβατοκαμαρα σου??αν τα στριμωξεις λιγο??

Δυστυχώς όχι:( αλλά δεν είναι μόνο αυτό :(τώρα ο σύζυγος κάθεται ήθελα λοιπόν η κούνια να είναι κανονικά στο παιδικό γιατί όταν αρχίσει δουλειά εάν είναι ο μικρός ανήσυχος να μην τον ενοχλούμε τα βράδια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Δυστυχώς όχι:( αλλά δεν είναι μόνο αυτό :(τώρα ο σύζυγος κάθεται ήθελα λοιπόν η κούνια να είναι κανονικά στο παιδικό γιατί όταν αρχίσει δουλειά εάν είναι ο μικρός ανήσυχος να μην τον ενοχλούμε τα βράδια!

ουτε εχεις καποιον να σου δωσει ενα πορτ μπεμπε η καλαθουνα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ουτε εχεις καποιον να σου δωσει ενα πορτ μπεμπε η καλαθουνα??

Όχι :( αλλά δεν πειράζει ο καιρός περνάει γρήγορα!

Σας έστειλα φωτο! Ελπίζω να μην ξέχασα καμία σας!Από όσες έχω μειλ δηλαδή!

Λίλι είδα και τον δικό σου ένας κούκλος και μετά λένε το δικό μου μπαμπάτσικο:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Θα μπω μετά να τον δω!!! Εγώ με το λίκνο βολεύτηκα πολύ να είναι καλά η φιλενάδα μου που μου το έδωσε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Για τα παιδάκια που κάνουν αποκλειστικό θηλασμό μας είπαν 4-5 κακάκια και 8-10 τσισάκια το 24ωρο χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορούν να γίνονται ταυτόχρονα άρα 7-10 πάνες είναι καλές! Εμείς έχουμε παιδίατρο Τετάρτη μάλλον οπότε θα μας ζυγίσει κ θα μας πει αν είμαστε καλά με το φαγάκι μας γιατί από κακάκια καλά πάμε:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τον έχω δίπλα μου στον καναπέ και κοιμάται και του έδωσα ένα φιλάκι και μου χαμογέλασε!
Μαρμινακι το πιστεύεις αυτό που ζεις??? Γιατί εγώ ακόμα νομίζω ότι είναι όνειρο και φοβάμαι μην ξυπνήσω...!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλησπέρα. Αυριο θα πάω να κοινωνήσω και δεν έφαγα καθόλου κρέας ούτε χθες ούτε σήμερα! Για σήμερα φτιάχνω μακαρόνια φούρνου με τυριά. Πώς θα γίνουν, ένας Θεός ξέρει! Αυριο θα φτιάξω μοσχαράκι,γιατί το πεθύμησα. Δεν έφαγα καθόλου συτή την εβδομάδα. Βρε, κορίτσια, σε εβδομαδιαία βάση τι πρέπει να περιλαμβάνει το μενού μιας εγκύου;;; Κρέας κοκκινο, κοτόπουλο, ψάρι τα τρώω. Τρώω όμως και όσπρια (φακές, φασολάδες) και ο άντρας μου λέει καλύτερα να μην τα τρώω αυτά. Επίσης και τους λαχανοντολμάδες τους τσακίζω, αλλά αισθάνομαι πως ίσως να μην τρέφομαι σωστά!

Οσο για το γάλα, το τσακίζω. πρωι-βράδυ από ένα ποτήρι θα πιω σίγουρα!

Μαρία ς, τι τον οδήγησε το γιατρό σου να σου μιλήσει για ενδομητρίωση; Μην τρελαινόμαστε τώρα. Με το παραμικρό ενδομητρίωση! Να κάνεις μία υστεροσκόπηση οπωσδήποτε να δεις αν είσαι καθαρή στην μήτρα σου και να προχωρήσεις άμεσα σε εξωσωματική!!!! Δεν πιστεύω κάθε γυναίκα που πάει να κάνει εξωσωματική να υποβάλλεται από πριν σε λαπαροσκόπηση!!!!

Τσέρυ, εγώ αφαίρεσα ινομύωμα και εκτός μήτρας που είχα ένα και εντός που υπήρχε ένα πιο μικρό λαπαροσκοπηση! Δεν μου είχε πει για καισαρική ο γιατρός τότε.......Δεν πιστεύω να ισχύει, εκτός ίσως κι αφαιρείται το ινομύωμα με ανοιχτό χειρουργείο!

Κάντυ, εννοείται ότι θα πάρεις τα μπεμπιλίνα που παρήγγειλες, κι αν δεν σου αρέσουν, μην τα χρησιμοποιείς. Μπορεί να είναι και καλά!

Μαρμίν και Λιλιτάκι χαίρομαι που σας ακούω τόσο ευτυχισμένες. Να χαίρεστε τα μωράκια σας! Αξιζε τελικά η αναμονή!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Αυριο θα πάω να κοινωνήσω και δεν έφαγα καθόλου κρέας ούτε χθες ούτε σήμερα! Για σήμερα φτιάχνω μακαρόνια φούρνου με τυριά. Πώς θα γίνουν, ένας Θεός ξέρει! Αυριο θα φτιάξω μοσχαράκι,γιατί το πεθύμησα. Δεν έφαγα καθόλου συτή την εβδομάδα. Βρε, κορίτσια, σε εβδομαδιαία βάση τι πρέπει να περιλαμβάνει το μενού μιας εγκύου;;; Κρέας κοκκινο, κοτόπουλο, ψάρι τα τρώω. Τρώω όμως και όσπρια (φακές, φασολάδες) και ο άντρας μου λέει καλύτερα να μην τα τρώω αυτά. Επίσης και τους λαχανοντολμάδες τους τσακίζω, αλλά αισθάνομαι πως ίσως να μην τρέφομαι σωστά!

Οσο για το γάλα, το τσακίζω. πρωι-βράδυ από ένα ποτήρι θα πιω σίγουρα!

Μαρία ς, τι τον οδήγησε το γιατρό σου να σου μιλήσει για ενδομητρίωση; Μην τρελαινόμαστε τώρα. Με το παραμικρό ενδομητρίωση! Να κάνεις μία υστεροσκόπηση οπωσδήποτε να δεις αν είσαι καθαρή στην μήτρα σου και να προχωρήσεις άμεσα σε εξωσωματική!!!! Δεν πιστεύω κάθε γυναίκα που πάει να κάνει εξωσωματική να υποβάλλεται από πριν σε λαπαροσκόπηση!!!!

Τσέρυ, εγώ αφαίρεσα ινομύωμα και εκτός μήτρας που είχα ένα και εντός που υπήρχε ένα πιο μικρό λαπαροσκοπηση! Δεν μου είχε πει για καισαρική ο γιατρός τότε.......Δεν πιστεύω να ισχύει, εκτός ίσως κι αφαιρείται το ινομύωμα με ανοιχτό χειρουργείο!

Κάντυ, εννοείται ότι θα πάρεις τα μπεμπιλίνα που παρήγγειλες, κι αν δεν σου αρέσουν, μην τα χρησιμοποιείς. Μπορεί να είναι και καλά!

Μαρμίν και Λιλιτάκι χαίρομαι που σας ακούω τόσο ευτυχισμένες. Να χαίρεστε τα μωράκια σας! Αξιζε τελικά η αναμονή!!!!

μαρζι μου,αυτος δε θελει λαπαροσκοπηση.εγω επιμενω και μου λεει οχι και παλι!μου ειπε οτι απο τις εξετασεις μου και τον υπερηχο φαινεται οτι οι ωοθηκες ειναι πληρωθηκες σε μεγεθος που θα μπορουσε να ειναι απο ενδομητριωση αλλα και παλι λεει δεν εχω κανενα συμπτωμα.εγω το προτινα για σιγουρια

Μαρμιν μου ο γιος σου ειναι κουκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο το πιο ωραια μωρα που εχω δει :D

Λιλιτακι στειλε καμια φωτο να δω και τον δικο σου μπεμπη,αν και τα κοριτσια ειπαν οτι ειναι και αυτος κουκλος!!!!

αχ,θα τρεχετε οταν μεγαλωσουν,θα τους κυνηγανε τα κοριτσακια!!!!

Τώρα μόλις είδα τις φωτογραφίες των μωρών σας!!!!

Ενα μόνο θα ρωτήσω και τις δυο σας!!!!! Είχατε τέτοια παιδιά στην κοιλιά σας;;;; Τι παίδαροι είναι αυτοί, ρε κορίτσια! Φτού, να μην τους ματιάξω!!!!

Μαρμίν, ο δικός σου είναι ίδιος ο άντρας σου, λέει ο αντρούλης μου. Να σου ζήσει! Τι μαγουλάκια είναι αυτά;;; Να ήμουν εκεί να τα ζουλήξω!

Μαρμίν, ο δικός σου είναι σαν παιδάκι τεσσάρων μηνών. Τι καθαρό βλέμμα και τι όμορφα χειλάκια! Σαν ζωγραφιστά είναι!

Κορίτσια, έχω πάθει πλάκα. Τα ερωτεύτηκα τα παιδάκια σας......ΑΝτε με το καλό να γεννήσουμε και όλες οι υπόλοιπες και να μείνουν σύντομα και τα κορίτσια που προσπαθούν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρζι μου,αυτος δε θελει λαπαροσκοπηση.εγω επιμενω και μου λεει οχι και παλι!μου ειπε οτι απο τις εξετασεις μου και τον υπερηχο φαινεται οτι οι ωοθηκες ειναι πληρωθηκες σε μεγεθος που θα μπορουσε να ειναι απο ενδομητριωση αλλα και παλι λεει δεν εχω κανενα συμπτωμα.εγω το προτινα για σιγουρια
Μαρία μου, αν έχεις ενδομητρίωση, είναι πολύ σοβαρός λόγος από μόνος του που δεν μένεις έγκυος!!! Αν εσύ θες να την κάνεις και μπορείς να αντεπεξ΄΄ελθεις οικονομικά, τότε να επιμείνεις. Εμένα μία φίλη μου που προσπαθούσε πολλά χρόνια, με το πού έκανε λαπαροσκόπηση και είδαν πως έχει ενδομητρίωση, την καθαρισαν, της έκοψαν για 3 μήνες την περίοδο και μετά από 4 μήνες έμεινε μόνη της. Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις οπωσδήποτε την υστεροσκόπηση και αν είναι όλα καλά, να κάνεις μία προσπάθεια εξωσωματικής. Αν, ο μη γένοιτο, δεν τα καταφέρεις βλέπεις μετά από εκεί και πέρα αν θα κάνεις ή όχι λαπαροσκόπηση!

Μία άλλη φίλη μου πάλι έκανε εξωσωματική χωρίς να κάνει ούτε λαπαροσκόπηση ούτε υστεροσκόπηση. Εμπιστεύτηκε τον γιατρό της που της είπε πως δεν βλέπει κα΄τι και προχώρησε. Εμεινε έγκυος με την πρώτη......Εγώ που τα έιχα κάνει όλα, έκανα εξωσωματική με τις καλύτερες υποτίθεται των προυποθέσεων και πήρα ένα τεράστιο αρνητικό απότέλεσμα. Είναι και θέμα τύχης!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν μου ο γιος σου ειναι κουκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο το πιο ωραια μωρα που εχω δει :D

Λιλιτακι στειλε καμια φωτο να δω και τον δικο σου μπεμπη,αν και τα κοριτσια ειπαν οτι ειναι και αυτος κουκλος!!!!

αχ,θα τρεχετε οταν μεγαλωσουν,θα τους κυνηγανε τα κοριτσακια!!!!

Στείλε μου σε πμ το όνομα σου στο φεις γιατί εχω μπλεχτεί λίγο :wink:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...