Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λοιπον λεια ειμαι εγκυος και μου μυρισε να πας να βρεις πιο φαρμακειο εφημερευει να παρεις τεστ και να το κανεις!!! οσο να ναι οτι μαρκα κ να βρεις σε φαρμακειο καλυτερο θα ειναι απο αυτα που πηρες στο ιντερνετ...περιμενω!!!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααααα μην με φουντώνετε τώρα !! Δεν ξαναδίνω λεφτά σε τεστ φαρμακείου. Άσε που αν το έχω στο σπίτι συνέχεια με φωνάζει………τσίσα…..τσίσα……τσίιιιιιιιισα………..

Βάφομαι , ντύνομαι και πάω για καφέ. Και αν ξαναδώ μπροστά μου γκαστρωμένη –και καλά τυχαία – θα με γράψουν οι εφημερίδες!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Μαριουλα τα τεστ που ειδα ιντερνετ κοστιζαν οι 4 ταινιες 5 ευρω. Μαρτζι στα συβοτα πηγαμε ωραια ηταν ειχε κ πολυ κοσμο. Σε καμια ωριτσα φευγουμε παμε τριπολη.αντε ξανα τα ιδια κ πισω στην καθημερινοτητα.κ φυσικα δεν ξεκουραστηκα καθολου. Αν δεν πας διακοπες τελικα...

Μαριούλα, όταν λέω να "νιώσει" μια έγκυος το μωρό, εννοώ να αρχίσει να το καταλαβαίνει. Ξέρεις, αυτά τα φτερουγίσματα στην αρχή.....

μαργκι μου συνηθως μετα τον 3ο μηνα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριουλα τα τεστ που ειδα ιντερνετ κοστιζαν οι 4 ταινιες 5 ευρω. Μαρτζι στα συβοτα πηγαμε ωραια ηταν ειχε κ πολυ κοσμο. Σε καμια ωριτσα φευγουμε παμε τριπολη.αντε ξανα τα ιδια κ πισω στην καθημερινοτητα.κ φυσικα δεν ξεκουραστηκα καθολου. Αν δεν πας διακοπες τελικα...
Δεν θα πηγαίνατε Θεσσαλονίκη; Αυτή την εντύπωση είχα! Πάλι πίσω στην Τριπολη λοιπόν. Υπομονή....Μπορει να έρθει η μετάθεση:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Για πρώτη εγκυμοσύνη μπορεί αυτό να γίνει και πιο αργά; Στον 5ο πχ;

ναι εννοειται εγω ας πουμε στην πρωτη μ εγκυμοσυνη το λεγομενο φτερουγισμα το ενιωσα 3,5 μηνων καιτην πρωτη κλωτσια 4 μηνων ενω στην δευτερη μου εγκυμοσυνη το φτερουγισμα το ενιωσα 3 μηνων και την πρωτη κλωτσια 3,5 μηνων.................διαφερει απο γυναικα σε γυναικα κ απο εγκυμοσυνη σε εγκυμοσυνη ας πουμε η αδερφη του αντρα μου ειναι 5,5 μηνων κ εχει πολυ λιγες μερες που ξεκινησε να το νιωθει

83tdp2.pngcWE4p3.png

α ε αυτα πεπση μου δεν ειναι απλα φτηνα αυτα ειναι δωρεαν σαν να λεμε 1,20 το ενα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Δεν προλαβαμε τελικα για θεσνικη ηταν λιγες οι μερες. Απλα πηγαμε μεχρι κοζανη ενα διημερο για να δει κ ο αντρας μου τους γονεις του στο χωριο.που να πρωτοπρολαβω να παω? Αχ μακαρι να μας πανε ολα καλα μαργκι μου κ σε μενα κ σε σενα κ να μην μεινουμε για πολυ καιρο ακομη σε ξενα μερη

λοιπόν η πρεγκνύλ δεν παίζει πέρασαν πολλές μέρες...όσο για τα τεστ δεν έχω δοκιμάσει ούτε το ένα ούτε το άλλο..μόνο clearblue και baby or not αλλά όλο αρνητικά έβλεπα...

πρέπει να πάω και εγώ στα Ζαγοροχώρια!!

από Λεμεσό είμαι..

Μου αρέσουν πολύ τα βιβλία της οικονόμου..

να πας για καφέ να χαλαρώσεις..!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλε φωτια μ αναψατε παλι μπηκα απο περιεργια σε αυτο το χομτεστ που γραψατε ετσι απλα για να χαζεψω τι πραγματα εχει....κ τι βρηκα????????ντομπλερ μονο με 50 ευρω!!!!!!!ηθελα να το παρω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου αλλα ακουσα οτι εκανε 300 ευεω κ κατι κ τωρα το εχει με 50!!!:shock:αλλα αξιζει να το παρω για 68 μερες που μου εμειναν???

83tdp2.pngcWE4p3.png

λεια πεπση???μιας κ ξερετε απο αυτα καμια σελιαδα με βρεφικα ειδη να παραγγειλω τιποτα μπορειτε να μου βρειτε αν και τα εχω ολα αλλα δεν θα με χαλαγε να παρω ακομα κανα ρουχαλακι του μωρου;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλε φωτια μ αναψατε παλι μπηκα απο περιεργια σε αυτο το χομτεστ που γραψατε ετσι απλα για να χαζεψω τι πραγματα εχει....κ τι βρηκα????????ντομπλερ μονο με 50 ευρω!!!!!!!ηθελα να το παρω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου αλλα ακουσα οτι εκανε 300 ευεω κ κατι κ τωρα το εχει με 50!!!:shock:αλλα αξιζει να το παρω για 68 μερες που μου εμειναν???

νομίζω δεν αξίζει!

στέλνει και Κύπρο κορίτσια τώρα το είδα..σίγουρα θα πάρω..πρώτη φορά άκουσα για αυτό το πράγμα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

λοιπόν η πρεγκνύλ δεν παίζει πέρασαν πολλές μέρες...όσο για τα τεστ δεν έχω δοκιμάσει ούτε το ένα ούτε το άλλο..μόνο clearblue και baby or not αλλά όλο αρνητικά έβλεπα...

πρέπει να πάω και εγώ στα Ζαγοροχώρια!!

από Λεμεσό είμαι..

Μου αρέσουν πολύ τα βιβλία της οικονόμου..

να πας για καφέ να χαλαρώσεις..!!!

κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα βιβλια της, ειναι χαλαρωτικές ευπεπτες ιστοριες με ρομαντισμό και hapy end. Ότι πρέπει για να σου φτιαχνουν τη διαθεση και να μην σε αγχώνουν. Εχω διαβάσει ήδη 2 και τωρα διαβαζω το τριτο αλλα σκοπέυω να αγοράσω και τα υπόλοιπα καποια στιγμή.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

margi μου όταν θα το πιστεψεις ότι θα ερθει, χωρις να βρισκεσαι διαρκώς σε μια αγχώδη προσμονή, τότε θα ερθει. Για να φτασεις βέβαια σε αυτή την "γαληνια ηρεμια" πρεπει να φας πρωτα τα μουτρα σου ωστε να αναθεωρησεις καποια πραγματα και μετά να αποφασισεις να το δεις αλλιως.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...