Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσακια τι κανετε?ημουν Αθηνα απο την τριτη και και δεν ειχα ιντερνετ!

τι κανουν οι κοιλιτσες σας??

πηγα την τριτη στο γιατρο και κατααπογοητευτηκα!!!εχω μονο ενα ωαριο γιατι στην αριστερη μερια εχουν μεινει τα υπολοιπατα απο τα προηγουμενα ωαρια και στην αρχη μου ειπε οτι μπορει να ειναι κυστες και οτι μπορει να μην κανουμε τη σπερματεγχυση γιατι και αυτο το ενα ηταν μικρο!την πεμπτη ξαναπηγα,μου ειπε οτι τελικα αριστερα δεν ειναι κυστες και οτι αρχιζουν και υποχωρουν και οτι το ωαριο εξελιχθηκε πολυ καλα οποτε θα κανουμε τη σπερματεγχυση τη δευτερα!

του προτινα να την κανω σε αλλο κυκλο αλλα μου ειπε οτι αποκλειεται να μου δωσει ξανα σερπαφαρ,μιας και φοβηθηκε για κυστες και μου χαλασε παρα πολυ τον κυκλο μου!ειχα παντα 23-26 μερες και τωρα θα παω σιγουρα 30!!

μας ειπε οτι αν δεν γινει τιποτα και τωρα να αρχισουμε σιγα σιγα να σκεφτομαστε για εξωσωματικη!το μονο που τον προβληματιζει λεει ειναι μηπως εχω ενδομητριωση.Του ειπα να κανω λαπαροσκοπηση και μου ειπε οτι δεν υπαρχει λογος αφου και να εχω και να μην εχω θα κανουμε εξωσωματικη!

εσεις τι κανετε??εχασα τιποτα συνταρακτικο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρμιν μου και Λιλιτακια τι κανετε???τι κανουν τα μωρακια σας???

Κοριτσακι μου άγχος δεν θέλει και όλα θα πάνε καλά θα δεις!!! Τελικά το ταξίδι είναι μακρή και με εμπόδια αλλά πίστεψε με ο προορισμός είναι απλά ΥΠΈΡΟΧΟΣ!!! Τώρα σου γράφω και εχω στην αγκαλιά μου το καψουρακι μου καί είμαι τρισευτυχισμένη!!!

Σε λίγο καιρό έτσι θα εισαι και εσυ!!!:wink:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

μαρτζι εμεα δε μου ειχε δωσει και καποια στιγμη του ειπα απο μοη μου οτι εχω κραμπες και κατι πονακια και μου εδωσε. επισης το ασβεστιο δε μπορω α το παρω και τρωω γαλακτοκομικα. γαλα το πρωι και τυρι σιγουρα μια φορα τη μερα. αμα μου κατσει τρωω και καα γιαουρτι αλλα τωρα τελευταια δε το πολυθελω.

σημερα στις 9 ειχαμε ρατεβου για το ντοπλερ αλλα του ετυχε χειρουργειο και θα παμε αργοτερα,οποτε περιμεουμε να μας ενημερωσουν.

εμεις εδω εχουμε σπριτερ και κατα καιρους φερει πολυ ωραια πραγματα,και γεικα οι τιμες ειαι πολυ καλες και οτι εχω παρει μου εχει βγει μια χαρα. ειναι ελληνικα,αλλα δυστυχως ακουγεται οτι δε πανε πολυ καλα.

τσερυ εχει δικιο η καντυ,ειαι μεν ακριβα,αλλα δεν συγκριεται η ποιοτητα τους. εμς εδω σε σχεση με τα αλλα καταστηματα με βρεφικα που εχουμε οι τιμες ειναι καλες.

καντυ πηγα και ειδα το μπανακι,το μεγαλο δεν το εχουν,το ειχα πουληθηκε και τωρα αναμενουν ξανα. ρωτησα για ποσο χροικο διαστημα ειναι τα αλλα και μου ειπα οτι απο 6 μηων χρησιμοποιουνται ετσι,για μικροτερο θελει μεσα βασουλα. επισης στο σετ μπανακι δεν ειναι μεσα το κουτι καλλυντικων και ισως συμφερει να τα παρεις ενα-ενα μου ειπαν τα πραγματα. αλλα οτι το βαλιτσακι ειναι πολυ πιο πρακτικο απο το καλαθακι

καλημερα!!!!ξυπνησατε πρωι πρωι βλεπω...

αληθεια οι μανουλες καθε φορα που θηλαζουν αλλαζουν και πανα????πως λειτουρργει το εντερακι???ποσες φορες την μερα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

μαρακι κανε εσυ τις προσπαθειες σου οπως πρεπει για την ωρα και μετα βλεπουμε...μπορει να μην χρειαστει και να ερθει το θαυματακι σου στην κοιλιτσα!!!

οσο για την λαπαροσκοπιση δεν εχω ιδεα...το μονο που εχω διαβασει ειναι οτι πριν κανεις εξωσωμτικη σε στελνουν για υστεροσκοπιση διαγνωστικη για να τσεκαρουν το περιβαλλον της μητρας...δεν ξερω κατι αλλο...

και ηθελα να ρωτησω και κατι ασχετο κοριτσια που εχετε κανει λαπαροσκοπιση για ινομυωματα....εχει κανει καμια???μετα μπορεις να γεννησεις μονο με καισαρικη???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα!!!!ξυπνησατε πρωι πρωι βλεπω...

αληθεια οι μανουλες καθε φορα που θηλαζουν αλλαζουν και πανα????πως λειτουρργει το εντερακι???ποσες φορες την μερα???

Το εντεράκι λειτουργεί περίφημα με το θηλασμό σχεδόν σε κάθε τάισμα έχει και δώρο έκπληξη χαχαχαχα έχεί δεν έχει κακάκια το αλλάζω για να είναι καθαρούλης και απο τσίσα και να τρώει άνετα αλλά 9 στις 10 έχει και δωράκι η πάνα!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΛΙΛΙ τι τελειο ειναι αυτο που περιγραφεις!!!μπραβο κοριτσακια μου!!!!ειδα και την φωτο με το σκουφακι(λιγο καθυστερημενα αλλα την ειδα)αχχχχ τι κουκλακι που ειναι με τα μαγουλακια του ..... για 4 μηνων μωρακι φαινεται!!!φτου φτου μην σας ματιασουμε!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ το ξερω οτι δεν ειναι μεσα στην τιμη ολα αυτα που δειχνει και νομιζω πως η σειρα που θελεις να παρεις εσυ με το αρκουδακι ειναι πιο ακριβη για παραδειγμα το κουτι εχει 35? γι αυτο κι εγω ειπα να παρω το κουτι που ειναι απο την σειρα τσιρκο που εχει 25 και ειδα προχθες που πηγα πως ειναι λιγο μεγαλυτερο!!!για το μπανακι οι πωλητριες μου ειπαν πως ειναι μεχρι 6 μηνων πιο μεγαλο μου ειπαν δεν θα χωραει θα γεμιζει τον τοπο νερα και οντως οπως τα ειδα μικρουλια μου φανηκαν:rolleyes::rolleyes:

ΤΣΕΡΡΥ την ποιοτητας τους την γνωριζω και ξερω οτι ειναι παρα πολυ καλα αλλα απο κοπελες που γεννησαν τον Μαιο εχω ακουσει πως δεν συγρινοντε με του λητω και οτι του λητω ειναι παρομοια στην ποιοτητα με του jumbo οι ιδιες κοπελες λενε πως τα zara εχουν πολυ καλα ποιοτηκα μωρουδιακα αλλα κι εκει ειναι λιγο τσιμπιμενα επισσης πολυ ευχαριστημενες εχουν μεινει απο τα next!!!ολα αυτα τα ξερω απο κοπελες που γεννησαν τον Μαιο απλα μου εκανε εντυπωση που συμφωνουν ολες οποτε φαντεζομαι πως θα εχουν δικιο!!εγω για να ειμαι ειλικρινης εκτος απο του mothercare για τα υπολοιπα δεν γνωριζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΜΑΡΑΚΙ θα κανεις οτι χρειαστει για να γινεις μανουλα τωρα πως θα λεγεται αυτο????σπερματεγχυση,λαμπαροσκοπιση,υστεροσκοπιση,εξωσωματικη....δεν εχει καμια σημασια μπροστα σε αυτο που θα ζησεις με την εγκυμοσυνη και την μητροτητα ολα αυτα ειναι μηδαμινα πιστεψε με!!!!χωρις να θελω να σε τρομαξω η να σε απογοητευσω νομιζω (σιγουρη δεν ειμαι)πως αν υπαρχει ενδομητριωση κανουν πρωτα θεραπεια και μετα εξωσωματικη!!!!αλλα καλυτερα να ρωτησεις καποιον γιατρο!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ τι κανει ο παιδαρος μας???πως περνανε οι νυχτες σας στο σπιτι???

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ απο αυριο θα εχεις ιντερνετ????βρε αγαπη μου κανε μια συνδεση αφου αυτο το παλιοστικακια σε εχει προδωσει τοοοσες φορες:evil::evil::evil::evil:ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Το εντεράκι λειτουργεί περίφημα με το θηλασμό σχεδόν σε κάθε τάισμα έχει και δώρο έκπληξη χαχαχαχα έχεί δεν έχει κακάκια το αλλάζω για να είναι καθαρούλης και απο τσίσα και να τρώει άνετα αλλά 9 στις 10 έχει και δωράκι η πάνα!!!;););)

ποιες πανες χρησιμοποιεις???εισαι ευχαριστημενη??μου εχουν ερθει κουπονια για pambers baby dry kai new born θα παω να τις παρω αλλα μετα λεω λες να μην ειναι καλες και φορτωθω ετσι 6 πακετα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...