Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω θα βαλω λιστα γεησης στα μαδερκερ.

δε ξερω καντυ,το μεγαλυτερο ποιο ειναι; και γω εας λογος που λεω να παρω το σετ ειαι για το καλαθακι και ολα οσα εχει μαζι που ειαι χρησιμα και συμφερει γιατι ειναι πιο οικοομικο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσερυ και καντυ.:

ο αντρας μου δουλευει σε λογιστικο γραφειο και εχουμε και δικο μας λογιστικο σε ενα απο το δωματια του σπιτιου

εγω δουλευω ως τεχνολογος τροφιμων σε ενα εργοστασιο ποτων και παραλληλα βοηθαω τον αντρα μου και τον μπαμπα μου.

δεν παραπονιεμαι,δοξα το θεω καλα ειμαστε,αλλα να αν δε δουλευα και γω δεν θα βγαιναμε με τιποτα.τωρα ομως ολα καλα και ας ελπισουμε α μην εχουμε εκπληξεις στο μελλον,δυστυχως ειναι για ολους δυσκολα και θα γιουν ακομα δυσκολοτερα. θα αντιμετωπισουμε πραγματα και καταστασεις που δεν περναε απο το μυαλο μας

τσερυ στα μαδερκερ πας διαλεγεις οτι πραγματα θελεις και απλα εημερωεις συγγεεις και φιλους. η μπορεις να τη αφησεις ανοικτη και να σου καταθετουν χρηματα. ακομα και 100 πραγματα να εχεις διαλεξει και να μη σου παρει καεις τιποτα απο εκει δεν εισαι υποχρεωμενη να τα παρεις μετα. η ακομα και α σου φερου ενα σωρο πραγματα απο αλλα καταστηματα τα οποαι σου αρεσουν ,παιρεις δωροεπιταγες με το ποσο που σου εχει μαζευτει και το εξαργυρωεις εσυ οποτε και οπως θελεις. και το καλο ειαι οτι δεχονται αλλαγες μεχρι και 2 μηνες. αλλιως ειναι 20. καλα καλα δεν θα εχεις σαραντησει για λλαγες θα τρεχεις...

Διαφημίσεις

Κορίτσια 4570 έφτασε το καψουρακι μου μόνο με θηλασμό είμαστε πολύ καλά και εγώ πολύ χαρούμενη!!! :-D. Μαρμινακι κάναμε αντρακια δυνατα σουπερμανακια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίτσια 4570 έφτασε το καψουρακι μου μόνο με θηλασμό είμαστε πολύ καλά και εγώ πολύ χαρούμενη!!! :-D. Μαρμινακι κάναμε αντρακια δυνατα σουπερμανακια!!!

όντως! Εσένα πόση ώρα θηλάζει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

όντως! Εσένα πόση ώρα θηλάζει;
Στην αρχή που δεν είχα πολύ γάλα χτυπαγαμε μια ώρα

για πλάκα τώρα που κατέβασα πολύ γάλα στα 20 λεπτά τιγκαρει και κοιμάται τρίωρο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

εγω θα βαλω λιστα γεησης στα μαδερκερ.

δε ξερω καντυ,το μεγαλυτερο ποιο ειναι; και γω εας λογος που λεω να παρω το σετ ειαι για το καλαθακι και ολα οσα εχει μαζι που ειαι χρησιμα και συμφερει γιατι ειναι πιο οικοομικο.

κι εγω γι αυτα το σκεφτομουν αλλα δεν με συμφερε μονο για 6 μηνες αυτο που μου ειπαν για 2 χρονια ειναι στην σελιδα 219 και ειναι κατω κατω ενα γαλαζιοhttp://www.mothercare.gr/brochures/mothercare_brochure/index.php#/218

εδω αλλα δεν ξερω αν φαινεται καθαρα:rolleyes::rolleyes:

ΤΣΕΡΡΥ αυτα που λεμε ειναι στα mothercare και εκει ξερω πως εχουν λιστα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

πανακριβα ρε κοριτσια τα mothercare.....μια μερα που καναμε την γυρα μας για πραγματακια πριν καιρο περασαμε και απο κει...αλλαξιερα μπανιερα που την ειδαμε 70ε αλλου εκει 120ε....για να μην μιλησω για τα ρουχα εγκυμοσυνης!!!ενα κολαν 30Ε

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ για κοιταξε γιατι εδω στα Γιαννενα μου ειπαν πως περιμενουν απο τον Αυγουστο να γινει εισαγωγη αλλα τιποτα ακομα:(:(

ΤΣΕΡΡΥ ναι τα συγκεκριμενα καταστηματα ειναι απο τα πιο ακριβα στα μωρουδιακα ρουχαλακια ομως ειναι τα καλυτερα δεν συγκρινοντε με κανενα αλλο αυτο το κολαν το πηρα ναι ναι οπως το ακουτε εδωσα 30? και το πηρα τοτε το ειχα μετανιωσει το σκεφτομουν για καιρο οτι εκανα βλακεια αλλα τωρα που το φοραω συνεχεια λεω τι καλα που ειχα κανει ειναι πολυ μαλακο μου καλυπτει την κοιλια μεχρι πανω και δεν με ενοχλει το λαστιχο καθολου επισσης πηρα απο εκει τα μπουστακια που τα φοραω και τωρα αλλα θα με βολεψουν και αργοτερα στον θηλασμο κι αυτα πολυ καλα πλυνε βαλε τα εχω!!αλλα θυμαμαι πριν 12 χρονια που γεννησε η θεια μου και ειχαμε παρει παρα πολλα φορμακια απο εκει ηταν πολυ καλα και σκυλια τα χρησιμοποιησε η θεια μου στα διδυμα τα εδωσε στην ξαδερφη μου τα φορεσαν και τα 2 της παιδια και τωρα τα ειχαν κρατησει και τα εδωσαν στην μαμα μου να μου τα φερει!!!αλλα ειναι ακριβα σε αυτο δεν μπορω να μην συμφωνησω μαζι σου;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Γεια σας! Πιάσατε κουβέντα για αγορές και η αλήθεια είναι πως δεν διάβασα όλα τα μηνύματα που αναφέρονται σε αυτές, γιατί προς το παρόν δεν ψάχνω τίποτα και δεν θα μπω στην διαδικασία , γιατί μού φαίνεται πως είναι ακόμη νωρίς. Οταν φτάω στην εβδομάδα της Νένας ( μην σας πω και παραπάνω) τότε θα αρχίσω το ψάξιμο!

Ας σχολιάσω λίγο αυτά που έγραψε η Τσέρυ περί βυσμάτων!!!! Αν ήξερες πόσα έχω δει και πόσα έχω ακούσει, θα φρίκαρες! Θα σου πω μόνο ένα περαστατικό! Συνάδελφος 45άρα διορισμένη με ασέπ, μακριά από το σπίτι και τα παιδιά της, συναντά σε μία συγκέντρωση έναν τριαντάρη, τον οποίο γνώριζε μέσω γνωστής της. Ο "κύριος" είχε βγάλει με το ζόρι το λύκειο και δούλευε στα τραμ! Παραπονιόταν που του μείωσαν το μισθό και είχε κατέβει ο έρμος στα 2500 χιλ!!!! "Ξέρεις πόσα παίρνω εγώ που τέλειωσα πανεπιστημίο, έχω μεταπτυχιακό και έδωσα τόσες φορές στο ασέπ, για να καταφέρω να διοριστώ στα 38 μου; του λέει η συνάδελφος. "Πόσα; "λέει αυτός "900 ευρώ και είμαι 700 χιλ μακριά από το σπίτι μου, του απαντά! "Ε, λέει αυτός, δεν κάνουμε και την ίδια δουλειά! Εμένα είναι δουλειά ευθύνης, εσύ τι κάνεις στο σχολείο; Και πολλά σου δίνουν"

"Κι εσύ τι ακριβώς κάνεις; τον ρωτάει. "Αν χαλάσει ένα τραμ, λέει αυτός, πηγαίνω με το φορτηγάκι μου τους τεχνικούς στο σημείο που βρίσκεται το τραμ για ανα το φτιάξουν!!!!!!!" Καταλάβατε ποιοι τρώγανε και συνεχίζουν να τρώνε τα πολλά λεφτά στον τόπο μας;;;; Οι άχρηστοι βυσματίες που δεν θα τους κουνήσει ποτέ κανείς από τη θέση τους ό,τι και να γίνει.......

Οταν όμως έχουμε ένα κράτος που δεν μεριμνά καθόλου για τους ανέργους, αλλά το μόνο του μέλημα είναι πώς θα σωθούν από την εφορία όσοι βγάζουν 45 χιλιάδες το χρόνο, τι περιμένετε! Γιατί, θα με συγχωρήσετε όσοι βρίσκεστε σε αυτή την κατηγορία, αλλά για εμένα που τα καθαρά μου τα τελευταία χρόνια δεν ξεπερνούν τα 10 χιλιάρικα, τα 45 χιλιάρικα μού φαίνονται ολόκληρος θησαυρός. Μακάρι να τα έβγαζα κι ας πλήρωνα τα 5χιλ στην εφορία! Και με 40000 μια χαρά θα ζούσα!

Οταν ζούμε σε ένα κράτος που φτάνει να δίνει στην Μενεγάκη των εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο επίδομα τρίτεκνης μητέρας, τι να περιμένουμε;;;

Οταν λυπόμαστε τον πολύτεκνο που βγάζει 50000 χιλ το χρόνο, επειδή του κόβουν τα πολυτεκνικά, καλά να πάθουμε. Γιατί το ένα παιδί του άλλου με τα 500 ευρώ το μήνα πως ζει;;;;Μήπως αυτός παίρνει κανένα επίδομα και δεν το ξέρω;

Υπάρχουν τόσα που θα μπορούσαμε να απαριθμησουμε! Τόσα στρεβλά, τόσες αδικίες, τόση αναξιοκρατία.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...