Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

οποτε ο αντρας σου δουλευει καπου αλλα εχει και δικο του γραφειο λογιστη και εκει πηγαινεςι και τον βοηθας????ε???

κοριτσαρες κριση ειναι και καποια στιγμη θα περασει...υπομονη!θα μαθουμε να ζουμε και με λιγα τι να κανουμε. ας εχουμε την υγεια μας και τα αλλα ουτε που με απασχολουν!αρκει να εχω χρηματα να πληρωνω τις υποχρεωσεις μου...τιποτα αλλο δεν με νοιαζει!

αληθεια αγγελικακι κατι ασχετο. κυκλοφορει στο ιντερνετ ενα βιντεακι με το πως περνουν το δερμα των ζωων για να φτιαξουν τις ugg και σε θυμηθηκα...παραλληλα ευγνωμονουσα τον Κυριο που δεν προλαβα να αγορασω και γω!!!πιστεψεμε δεν θες να το δεις....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

τσερρυ τι πλάκα έχει το σκυλάκι σου έτσι όπως το ντύνεις! Αν το δει ο άντρας μου θα ξετρελαθεί γιατί μοιάζει με ένα που είχε αλλά αρσενικό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμιν οταν ξεπεταχτει λιγο το μικρο σου να παρετε ενα...δεν μπορεις να φανταστεις ποση αγαπη περνεις απο ενα τετοιο μικρο ζωακι!!!

μεχρι πριν μεινω εγκυος ολη μερα ετσι παιζαμε ....αχαχαχχ την εβαζα και σε ενα καροτσι της ανηψιας του αντρα μου, ενα που ειναι για κουκλες, κ την πηγαινα βολτες στην αυλη!!!τωρα ομως την κραταω σε αποσταση για να μαθαινει σιγα σιγα...και μου λειπει η αγκαλια της πολλες φορες!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΜΑΡΜΙΝ αληθεια δεν εχασε καθολου???ο κανονας ειναι οτι χανουν εστω και λιγο εσεις ειστε η εξαιρεση!!!μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ για τετοια ειδη θα πας στα jumbo και πιστεψε με θα σου αρεσουν τοσο πολυ που θα θελεις να τα παρεις ολα!!!!επισσης παρε και παπουτσακια αγκαλιας εχει φοβερα...απο ποιοτητα δεν ξερω τι ειναι αλλα απο φιγουρα και τιμη ειναι σουπερ!!!!!

για τις μποτες το ειδα κι εγω ΣΟΚ!!! επισσης ειδα και ενα αλλο δημοσιευμα που ελεγε ''το τελος των ουγκ''τωρα δεν ξερω τι εννοουσαν μαλλον δεν θα ξανακυκλοφορησουν κατι τετοιο ισως!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ κι εγω το σετ ηθελα να παρω αλλα ειναι υπερβολικα μικρο το μπανακι και η πωλητρια μου ειπε οτι ολες αυτες οι σειρες ειναι μεχρι 6 μηνων γιατι μετα εχουν βγεια αυτα τα χαλακια με τις θεσουλες που μπαινουν μεσα στην μεγαλη μπανιερα αυτο θα ειναι μαρτυριο να σκυβω μεσα στην μπανιερα απο 6 μηνων οποτε τα απεκλισα!!!!θα περιμενω αν ερθει αυτη η μεγαλη την οποια εχει και ο καταλογος τους αλλα δεν την εχουν στο καταστημα διαφορετικα θα κοιταξω αλλου αλλα σκεφτομαι να παρω το κουτι τους με τα 25 ? γιατι θεωρω πως θαμε βολεψει πολυ περισσοτερο απ οτι το καλαθακι μου ειναι ασορτι με τις προικες μας και κανει 45?

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Γράμμα μικρούλη στον Θεό: "Σ' ευχαριστώ για το νέο αδερφάκι που μου χάρισες.. Εγώ όμως σου ζήτησα κουτάβι!"

χαχαχαχα, με εκανες και γελασα :D:D:D:D

Τσέρι μου, ενα σπερματοζωάριο θέλουμε αλλά αυτά κοιμουνται όρθια. Περνάνε χαιρετάνε το ωάριο και την κοπανάνε.....

χαχαχαχα, με εκανες και γελασα :D:D:D:D

Τσέρι μου, ενα σπερματοζωάριο θέλουμε αλλά αυτά κοιμουνται όρθια. Περνάνε χαιρετάνε το ωάριο και την κοπανάνε.....

Μαράκι κι εμένα το ίδιο έκαναν μέχρι που ένα ξεχάστηκε και έμεινε και τώρα κρατάω το θαυματάκι μου αγκαλιά!! Πραγματικά κορίτσια ένα θαύμα είναι αυτό το παιδάκι της Παναγίτσας και των Αγίων! Ακόμα δεν το πιστεύω είμαι ΜΑΝΟΥΛΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΜΑΜΑ και ο άντρας μου ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ με λίγα λόγια γίναμε γονείς! Μην απελπίζεται καμία όλες θα το ζήσετε και πολύ σύντομα.

Κάντυ όχι δεν έχασε κι εγώ αυτό ήξερα σήμερα μας το είπε η παιδίατρος - νεογνολόγος που το παρακολουθούσε και είπε πως δεν έχασε καθόλου και είδα ξανά την καρτέλα μας κ γράφει βάρος 4.500Kg!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...