Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καντυ θα ρθω στις 20 δεκ περιπου γιαννενα για να παω και στον γιατρο να μιλησουμε για τα διαδικαστικα.

Αν οι θηλες βγαζουν υγρο αυτο δεν ειναι ανησυχητικο? Δεν ξερω καθολου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!που ειστε καλε???ολες κοιμαστε???η μαρμιν για να μην μπηκε σιγουρα θηλαζει απο χθες!!!!αντε ξυπνηστε....

αγγελικακι κοντευεις!!!

κάπως έτσι! Κορίτσια από χθες που τον πήρα στο σπίτι τρώει ασταμάτητα:shock: χωρίς υπερβολές το πολύ ενδιάμεσα να σταματάει 15 με 30 λεπτά και ξανά προς τη δόξα τραβά:tongue: βέβαια το βράδυ κοιμηθήκαμε αλλά μόνο επειδή ήμασταν αγκαλίτσα και το βυζί στο στόμα του φυσικά:oops: ξάπλωσα κατά τις 12 κ τέταρτο κ ενδιάμεσα ξυπνούσα και τον έβλεπα να κοιμάται κ να ρουφάει και τώρα τον έχω στην αγκαλιά μου και θηλάζει. Πιστεύω πως σιγά σιγά θα χορτάσουμε και θα μπούμε στους ρυθμούς μας. Έπειτα δυστυχώς φάγαμε και γάλα εμπορίου στο νοσοκομείο οπότε γίναμε αχόρταγοι. Η χθεσινοβραδυνή μέτρηση ήταν στο 15,1 και η σημερινή στο 13,1 πιστεύω πως έπαισε τόσο μέσα σε λίγες ώρες επειδή έφαγε πάρα πολύ και έκανε κ@κ@κι@ και τσισ@κι@. Σήμερα μόλις τράβηξα την πάνα για να την αλλάξω τσουπ ένα σιντριβανάκι με ούρα:tongue::tongue:

Λιλι συμφωνώ ποτέ δε χορταίνω να τον φυλάω και να τον ρουφάω έχει κ τόσο όμορφα μαγουλάκια.

Βγήκαμε από την κοιλίτσα 4.430 και ενώ κανονικά τα παιδάκια όταν φεύγουν από το νοσοκομείο έχουν χάσει (έτσι είπε η γιατρός μας σήμερα) εμείς βγήκαμε από το νοσοκομείο 4.500! Δηλαδή βάλαμε κι όλας:shock::shock:

Κοριτσάκια μόλις βρω χρόνο θα σας στείλω φωτο!

Μαράκι μην απογοητεύεσαι! Πότε έκανες την πρεγκυνλ; Απ' ότι θυμάμαι εμείς πηγαίναμε 24ώρες μετά αλλά το αυγό σπάει μετά από 36 ώρες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κατυ εγω εχω σκοπο να παρω αυτο που ειαι στη σελιδα 219. που ειναι ολο το σετακι. το μεσαιο με το αρκουδακι γιατι εινια ασορτι με τη προικα μας. δε το ειχα σκεφτει καθολου αυτο μεγεθος. αλλα σκεψου οτι μετα απο 6 μηνων εσυ θα μπορεις α χρησιμοποιησεις και αυτα που ειαι στη σελιδα 221. η σημερα το απογευμα η τη δευτερα θα παω να παραγγειλω ολα αυτα που θελω απο τετοια πραματα,να τα βαλω στη λιστα .

μαρμιν τι ωραια νεα...περιμενουμε φωτο με ανηπομονεσια....

μαρακι μην απογοητευεσαι ,μη φορα ειναι αρκετη,αρκει να ειαι η τυχερη. εξαλου σκεψου οτι καποιες απο δω μεσα δεν πιασαμε τα μωρακια μας τις γονιμες

Διαφημίσεις

καντυ μου δουλευα και δουλευω ακομα δηλαδη 3 φορες τη εβδομαδα τουλαχιστον,α χρειαστει παω και 4 ή 5 αναλογα με το τι δουλεια εχει προκυψει,γιατι απο περσι το χειμωνα ητα ο μπαμπας μου αρρωστος και επρεπε α εχω και το μαγαζι μας αλλα και να τον βοηθαω οταν ηταν εκτος νοσοκομειου. ετσι πηγαινα τις μισες μερες του μηνα. οταν τελειωσε ολο αυτο εμεινα εγκυος και ετσι για να μην κουραζομαι τους ζητησα να συεχισουμε με το ιδιο τροπο. απλα υπογραφω οτι παιρνω ενα ποσο ενω στην πραγματικοτητα παιρνω λιγοτερα. τωρα τι θα γιει μετα τον τοκετο δεν ξερω. α παρω και τη εξαμηνη του οαεδ θα την παλεψω ετσι για αρκετο καιρο ακομα. μας εχει βολεψει κιολας γιατι ετσι βοηθαω και τον αντρα μου στα δικα του,εφορια,υπηρεσιες κτλ τις μερες που δεν παω στη δουλεια και το μπαμπα μου. μετα θα πρπει να βρω χρονο και γι αυτα και για το μωρο,και θα ειναι πολυ δυσκολα

αγγελικακι κ εγω ειχα την εντυπωση οτι βοηθας τον αντρα σου οποτε και ρεπω περνεις απο την σημαια οταν χρειαστει!!!

αληθεια δεν θυμαμαι και συ σε μη γονιμες την επιασες την μικρη σου ε???αυτος ο κανονας ολο και μου επιβεβαιωνεται!!!

μαρακι μην απογοητευεσαι....ενα σπερματοζωαριο θελουμε και το πολυ πολυ να βγει κοριτσακι!!!

καντυ πηγαμε στο κοσμος χθες και εκει εχει πολλα μαγαζια με παιδικα. σε κανα 2 που μπηκα ομως εκανε η μια σαλιαρα 8ευρω!!τοσο ακριβες ειναι ρε κοριτσια???τελος παντων δεν μ'αρεσαν κιαλας να πω την αληθεια, ηταν και ακριβες δεν ειχε και ποικιλια....μετα πηγα στο σουπερ μαρκετ μεσα να παρω κατι που ηθελα και ειδα και εκει πιπιλες αλλα παλι δεν μ'αρεσαν.....ε ειχε περασει κ η ωρα, ειχαμε μια αλλη δουλεια μετα, πονεσε κ η μεση του αντρα μου,( τον επιασε η μεση εδω και 1,5 εβδομαδα...σημερα του εβαλα εμπλαστρο, λετε να τον παω στον γιατρο???) οποτε φυγαμε...μαρμιν μια χαρα το μωρακι σας!!!κ της μαριουλας ετσι αν θυμαμαι καλα....αληθεια το βυζι το εχει ολο το βραδυ στο στομα και οποτε ξυπναει τρωει???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχ ειχα κανει καποτε με μια συνταγη φιλης αλλα δεν την εγραψα και την ξεχασα. θυμαμαι ομως οτι εβαλα μεσα πιπεριες χρωματιστες και απο νερο θελει ακριβως 6-7 ποτηρια για να μην χρειαστει να σουρωνεις!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

τσερυ μου ο ατρας μου παιρει 1000 ευρο και απο αρχη του χροου μειωση 100 ευρο του ειπε το αφεντικο του τωρα που το πληρωσε. εδω και να θελεις να ζησεις με αυτο το ποσο δεν μπορεις. αν δε δουλευα θα τα βγαζαμε πολυ δυσκολα περα.τουλαχιστον τωρα με τις ααγκες που εχουν προκυψει...οποτε δε υπαρχουν τετοια περιθωρια. μακαρι α παει καλα η δικαι του δουλεια και να βοηθαω μονο εκεινον....αλλα οπως μας εχουν κανει...

αγγελικακι κ εγω ειχα την εντυπωση οτι βοηθας τον αντρα σου οποτε και ρεπω περνεις απο την σημαια οταν χρειαστει!!!

αληθεια δεν θυμαμαι και συ σε μη γονιμες την επιασες την μικρη σου ε???αυτος ο κανονας ολο και μου επιβεβαιωνεται!!!

μαρακι μην απογοητευεσαι....ενα σπερματοζωαριο θελουμε και το πολυ πολυ να βγει κοριτσακι!!!

καντυ πηγαμε στο κοσμος χθες και εκει εχει πολλα μαγαζια με παιδικα. σε κανα 2 που μπηκα ομως εκανε η μια σαλιαρα 8ευρω!!τοσο ακριβες ειναι ρε κοριτσια???τελος παντων δεν μ'αρεσαν κιαλας να πω την αληθεια, ηταν και ακριβες δεν ειχε και ποικιλια....μετα πηγα στο σουπερ μαρκετ μεσα να παρω κατι που ηθελα και ειδα και εκει πιπιλες αλλα παλι δεν μ'αρεσαν.....ε ειχε περασει κ η ωρα, ειχαμε μια αλλη δουλεια μετα, πονεσε κ η μεση του αντρα μου,( τον επιασε η μεση εδω και 1,5 εβδομαδα...σημερα του εβαλα εμπλαστρο, λετε να τον παω στον γιατρο???) οποτε φυγαμε...μαρμιν μια χαρα το μωρακι σας!!!κ της μαριουλας ετσι αν θυμαμαι καλα....αληθεια το βυζι το εχει ολο το βραδυ στο στομα και οποτε ξυπναει τρωει???

τρώει και ενώ κοιμάται δεν έχει κανένα πρόβλημα έτσι και κάνω να κουνηθώ το αρπάζει αμέσως! Τώρα έτρωγε μισή ώρα τον ακούμπησα για να ανάψω το μάτι της κουζίνας και ώσπου να πάω άρχισε το παραπονιάρικο κλάμα:shock: Ένα είναι σίγουρο πως αν συνεχίσουμε έτσι δε θα τον κυνηγάω αργότερα με ένα κουτάλι στο χέρι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...