Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ναι μωρε θα αρχισω να παιρνω, αλλα ξερετε σκεφτομαι "θα πανε ολα καλα μεχρι το τέλος??" δεν ειμαι απαισιοδοξη ίσα-ισα αλλα θα πω ψεμματα οτι δεν το σκεφτομαι

εχεις κλεισει την 26η εβδομαδα που σημαινει πως το μωρο και να γεννηθει ειναι βιωσιμο!!!τωρα αν σκεφτεσαι τον ενδομητριο θανατο κι εγω μαζι σου!!!!αλλα αυτο μπορει να συμβει και στην 38η εβδομαδα τι θα κανουμε??θα αφησουμε να γεννηθουν πρωτα για να ειμαστε ασφαλης???ξερω κοπελα που γεννησε και την 3η μερα πεθανε το μωρακι της......εεεε ειναι να μην μας συμβει δεν γινεται να μην παρουμε τιποτα με την σκεψη οτι μπορει να μας συμβει κατι κακο:(:(:(

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα πεπσι και σε ολα τα κοριτσακια. σημερα δεν εχει δουλεια,οποτε θα σας διαβασω και θα δωσω και το παρον. καλε τι θεμα ειαι αυτο που πιασατε με τους θαατους; απαπα...ολα καλα θα μας πανε.

νενα και γω φοβομουν και φοβαμαι ακομα πολυ,αλλα νομιαζω αυτα τα μωρακια ηρθαν για να μεινουν. και γω σε λιγες μερες θα πω να μου τα φερουν στο σπιτι. και απλα ευχομαι να πανε ολα καλα και για μενα και για ολες μας.

marmi διαβασα τη περιγραφη σου,και συγκιηθηκα παρα πολυ. αυπομοω και γω α ρθει η πριγκιπισσα μου. αχ .... α σου ζησει και παλι κοριτσακι και αν δεν το εχεις παρει ακομα σπιτακι σας,ευχομαι σημερα να εαι η τελευταια μερα που θα εισαι μακρυα του.

κατυ δεν πηγα,ρωτησα τον γυαικολογο και μου ειπε οχι,οτι αν ειχα αποκοληση θα ποουσα κιολας και απλα επειδη εχω χαμηλη πιεση μαλλο εκεινη τη ωρα ειχε ανεβει λιγο. και οτι δε χρειαζεται να παω σε οφθαλμιατρο. επισης ρωτησα και τη αιματολογο και μου ειπε οτι α ειχα αποκοληση η κατι αλλο θα ητνα κοκκιο μεσα το ματι,αλλα εμενα ειαι μια χαρα. ελπιζω να εκανα καλα. αν το ξαναπαθω,θα παω

καλημερα!!!!που ειστε καλε???ολες κοιμαστε???η μαρμιν για να μην μπηκε σιγουρα θηλαζει απο χθες!!!!αντε ξυπνηστε....

αγγελικακι κοντευεις!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καντυ μου βκανονικα σταματαω αυριο,αλλα ειπα να παω τουλαχιστον μεχρι τέλος του χρονου και να τις παρω αυτες τις μερες μετα με την μπέμπα.

καλημέρα τσέρυ

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Παω για ύπνο όταν κοιμάται και το καψουρακι μου καί όχι τη νύχτα δεν με κουράζει μια φορά ξυπνάει μόνο!!! Όταν λέω δεν μου φτάνουν οι ώρες να τον εχω αγκαλιά και να τον ρουφαω εννοώ!!! Σήμερα περιμενουμε παιδίατρο!!!:-D. Όσο για φωτό θα μπω μετά από laptop να στείλω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!

ΛΙΛΙ καλα κανεις και κοιμασαι οταν κοιμαται ο μπεμπης και αφου κοιμαται ολη νυχτα με μονο ενα διαλειμα εισαι πολη τυχερη!!!ευχομαι ετσι να συνεχησετε!!!!ζουλα τον τωρα που μπορεις γιατι μολις μεγαλωσει δεν θα θελει!!οποτε θα του λες εχω βγαλει εγω το αχτι μου απο παλιοτερα χαχαχαχαχα!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ δουλευεις μονιμα καπου??ειχα την εντυπωση πως δουλευες περιστασιακα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ποιο μπανακι πηρες απο τα mothercare??περασα κι εγω προχθες να τα δω αλλα τα ειδα καπως μικρα και οντως μου ειπαν οι πωλητριες πως ειναι μεχρι 6 μηνων αλλα περιμενουν ενα αλλο που ειναι μεχρι 2 ετων και ειναι πολυ μεγαλο ο καταλογος το εχει αλλα δεν εχουν κανει εισαγωγη ακομα οποτε αν το φερουν θα κοιταξω αυτο αλλιως θα παρω απο αλλου δεν με συμφερει να δωσω τοσα χρηματα για μονο 6 μηνες!!!

ΤΣΕΡΡΥ δεν μας ειπες εχθες γιατι δεν ψωνησατε τελικα???

το ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μαλλον θηλαζει non stop τον μπουμπουκο της και δεν εχει χρονο να μπει!!!θα εκαναν σημερα το πρωι την τελευταια μετρηση για τον ικτερο αν θυμαμαι καλα:rolleyes::rolleyes:μακαρι να πηγαν ολα καλα και να μπει να μας πει τα νεα της!!!

ΠΕΠΣΟΥΛΑ καλημερα!!!θα κατεβεις καθολου γιορτες προς τα μερη μας???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κορίτσια, χθες δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και αγχώθηκα γιατί από επαφές είχαμε μόνο Τετάρτη και κανονικά έπρεπε και χθες και σήμερα και αύριο, αλλά δεν γίνεται γιατί ο άντρας μου δουλεύει βάρδιες και δεν μπορέσαμε να βρεθούμε. Και την Τετάρτη πήρα εγώ άδεια για να βρεθούμε...

πολύ στεναχωρέθηκα, τζάμπα οι υπέρηχοι και τα φάρμακα........ Μου έρχεται να τα παρατήσω όλα, τόση προσπάθεια, αγωνία αν θα μεγαλώσει το αυγό και δεν μπορεί να γίνει το αυτονόητο.... Δεν αντέχω άλλο :(:(:(

θελω εδω και 3 εβδομαδες να σας πω κατι και ολο το ξεχναω:evil::evil:

εδω και 3 εβδομαδες τα στηθη κοντευουν να εκραγουν οι θηλες μου ειναι συνεχεια προς τα εξω και με τραβανε τσουζουν πονανε....και βγαζουν υγρο:shock::shock::shock:βεβαια ξερω πως ειναι φυσιολογικο αλλα ειχα διαβασει πως αυτο συνηθως γινεται απο τον 7ο και μετα και δεν το περιμενα τοσο νωρις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κορίτσια, χθες δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και αγχώθηκα γιατί από επαφές είχαμε μόνο Τετάρτη και κανονικά έπρεπε και χθες και σήμερα και αύριο, αλλά δεν γίνεται γιατί ο άντρας μου δουλεύει βάρδιες και δεν μπορέσαμε να βρεθούμε. Και την Τετάρτη πήρα εγώ άδεια για να βρεθούμε...

πολύ στεναχωρέθηκα, τζάμπα οι υπέρηχοι και τα φάρμακα........ Μου έρχεται να τα παρατήσω όλα, τόση προσπάθεια, αγωνία αν θα μεγαλώσει το αυγό και δεν μπορεί να γίνει το αυτονόητο.... Δεν αντέχω άλλο :(:(:(

ΜΑΡΑΚΙ μην αγχωνεσαι αν ειναι να γινει εστω και αυτη τη μια φορα θα εχει γινει;););)εξαλλου ολοι οι γιατροι λενε μερα παρα μερα για να δυναμωνει το σπερμα και οχι καθε μερα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΑΚΙ μην αγχωνεσαι αν ειναι να γινει εστω και αυτη τη μια φορα θα εχει γινει;););)εξαλλου ολοι οι γιατροι λενε μερα παρα μερα για να δυναμωνει το σπερμα και οχι καθε μερα

Κάντυ μου, εσύ που είσαι πολύ ενημερωμένη ;), από την πρεγκνιλ μετά από πόσες ώρες γίνεται η ωορρηξία????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...