Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλα τα χρηματα δεν τα εχω μαζεμενα για αυτο θα δωσω μονο προκαταβολες!!!

καντυ μου το κακο ειναι οτι πρεπει να τα εχω όλα μπαινοντας στον μήνα μου γιατι για μενα η αγορα δεν ειναι διπλα και πρεπει να κατεβαινω στην Θεσσαλονικη, αν θα γεννησω και μετα για ενα διαστημα θα ειναι αδυνατο.

το καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω πολλα πραγματα δεν μπορω να τα παρω απο εδω οποτε με 2 νεογεννητα μωρα να παω στα Γιαννενα για ψωνια αδυνατον!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εφτασα να εχω 33 αιματοκριτη για να μου δωσουν 1 σιδηρο και τωρα επεσε παλι στο 32:rolleyes:

εμενα στο 34 με ξεκινησε και στο 33 μου το αυξησε σε 2

ενω μαγνησιο μου ειχε δωσει απο την 8η εβδομαδα 3 την ημερα και τωρα μου το εκανε 6

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω πολλα πραγματα δεν μπορω να τα παρω απο εδω οποτε με 2 νεογεννητα μωρα να παω στα Γιαννενα για ψωνια αδυνατον!!!!

θελουμε δεν θελουμε πριν μπουμε στον μηνα μας πρεπει να τα εχουμε ετοιμα και στημενα....καλα εσυ ισως και λιγο πιο νωρις οποτε μαλλον πρεπει κι εσυ μεχρι τελος Γεναρη να τα εχεις ψιλοτελειωμενα!!! Εγω 28 Γεναρη μπαινω στον 9ο. Απο ότι μου ειπαν τα επιπλα και το στρωμα θέλουν 1 μηνα για παραδοση αρα αν τα παραγγειλω Δευτερα 10/12 θα ειναι ετοιμα περιπου 10/12 και μετα θα εχω 20 μερες μεχρι να μπω στον μηνα μου να τα μεταφερω, να τα στησω, να τα καθαρισω κτλ. καλα δεν ειναι???????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

και μεις μολις γυρισαμε!!!τελικα δεν πηραμε τιποτα απόσο ειπαμε....μονο μια μπλουζα για το παλικαρι του σπιτιου!!!!

μαρτζι οντως με 40 αιματοκριτη γιατι????και 2 κιολας????

εμενα ρε κοριτσια ασβεστιο δεν μου εχει δωσει ακομη! σε μια εξεταση αιματος που εκανα ειχα ασβεστιο μια μοναδα πανω απο το κατωτατο οριο της φυσιολογικης τιμης...κ να πεις οτι τρωω τυρια και γαλατα...με το ζορι...

κ γω κοριτσια εξοργιζομαι με το θεμα αυτο, τα φακελακια. κ γω νομιζω δεν θα εδινα και μαλιστα οταν εκανα την υστεροσκοπιση η αναισθησιολογος πηρε τα λεφτα κ ουτε ειπε τιποτα για αποδειξη αλλα εκεινη την ωρα δεν το καταλαβα...ημουν και ζαλισμενη...τις επομενες μερες το θυμηθηκα αλλα ηταν αργα!!!κ γω δεν ξερω τι θα εκανα σε αυτην την περιπτωση...και αυτες τις μερες εμαθα κ για μια φιλη που θα μπει στο δημοσιο με ασεπ (λεει) και μου εχει γυρισει το μυαλο...εχει ενα χαρτι Π.Ε. και 2 χρονια προυπηρεσια, την οποια προυπηρεσια ποτε δεν εκανε γιατι επαιρνε συνεχεια -μα συνεχεια ομως- αναρρωτικες. Στο τελος εμεινε κ εγκυος και στην ουσια την πληρωσαμε ολοι εμεις και εσεις οι μ@λ@κες ελληνες για 4 χρονια κ ζητημα αν δουλεψε τον εναν απο αυτους...τι εναν...παρα πολυ ειπα....

δεν ειμαι ζηλιαρα σαν ανθρωπος και ισα ισα που λεω χαλαλι!!!να το αξιζει ομως ρε παιδια...υπαρχουν παιδια με μεταπτυχιακα και διδακτορικα και ειναι ανεργοι και ερχονται μια μερα καποιοι που εχουν και παραπονα απο το ελληνικο συστημα στο φιναλε, λες και το συστημα δεν το κανουμε εμεις..., με τα κ@λοβισματα κ σου τρωνε την θεση για χαβαλε.

ασε που στην κουμπαρα μου ειπε κιολας οτι εκει λεει δεν ειναι οπως την παλια μου θεση που αν δεν πηγαινα εκαναν παραπονα οι εργαζομενοι, (γιατι εννοειτε τους κατηγορουσε που την ειχαν στην μπουκα που τις αφηνε με τα δικα της τμηματα γιατι αυτη ειχε διαφορα θεματα υγειας κατα καιρους...) μπηκα με ασεπ λεει και θα μπορω να περνω αναρρωτικες οποτε θελω αν αρρωσταινω....ε τι να σας πω???απο χθες λεω στον αντρα μου οτι εγω μ'αυτους δεν θελω να κανω παρεα γιατι θα πλακωθω καμια ώρα...

συγχυστηκα βραδιατικα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

θελουμε δεν θελουμε πριν μπουμε στον μηνα μας πρεπει να τα εχουμε ετοιμα και στημενα....καλα εσυ ισως και λιγο πιο νωρις οποτε μαλλον πρεπει κι εσυ μεχρι τελος Γεναρη να τα εχεις ψιλοτελειωμενα!!! Εγω 28 Γεναρη μπαινω στον 9ο. Απο ότι μου ειπαν τα επιπλα και το στρωμα θέλουν 1 μηνα για παραδοση αρα αν τα παραγγειλω Δευτερα 10/12 θα ειναι ετοιμα περιπου 10/12 και μετα θα εχω 20 μερες μεχρι να μπω στον μηνα μου να τα μεταφερω, να τα στησω, να τα καθαρισω κτλ. καλα δεν ειναι???????

ναι μια χαρα!!!εμενα ο αντρας μου απο Δευτερα εχει αδεια μεχρι 28/12 και θελει μεσα στην αδεια του να στησει την κουνια για να παραγγειλουμε το στρωμα...καλα λεω τοσο νωρις????εγω θα ξεκινησω ψωνια απο Ιανουαριο θα παραγγειλω προικες και τα σχετικα που θελουν απο 15μερες μεχρι 1 μηνα αν δεν τα εχουν στο καταστημα...επισσης θα παρω ενα καθισματακι αυτοκινητου μπανακι με βαση αποστειρωτη(τελικα αποφασησες ποιον θα παρεις?)και οτι αλλο χρειαστει τελοσπαντων αφου συρταριερα πηρα και κουνιες εχω ολα τα υπολοιπα ειναι πιο ευκολα νομιζω:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

νενα κ γω λεω να τα παρεις...τι περιμενεις???εγω μετα τα χριστουγεννα παω να τα παρω ολα κιολας να τελειωνω. θελω στον 9ο να εχω μονο γενικη το σπιτι (για να γεννησουμε και πιο ευκολα) και καθαρισμα ολα αυτα...μετα την β' επιπεδου θα βαψω κ το δωματιακι...σιγα σιγα θα τα αρχισω...

28xYp3.png

και μεις μολις γυρισαμε!!!τελικα δεν πηραμε τιποτα απόσο ειπαμε....μονο μια μπλουζα για το παλικαρι του σπιτιου!!!!

μαρτζι οντως με 40 αιματοκριτη γιατι????και 2 κιολας????

εμενα ρε κοριτσια ασβεστιο δεν μου εχει δωσει ακομη! σε μια εξεταση αιματος που εκανα ειχα ασβεστιο μια μοναδα πανω απο το κατωτατο οριο της φυσιολογικης τιμης...κ να πεις οτι τρωω τυρια και γαλατα...με το ζορι...

κ γω κοριτσια εξοργιζομαι με το θεμα αυτο, τα φακελακια. κ γω νομιζω δεν θα εδινα και μαλιστα οταν εκανα την υστεροσκοπιση η αναισθησιολογος πηρε τα λεφτα κ ουτε ειπε τιποτα για αποδειξη αλλα εκεινη την ωρα δεν το καταλαβα...ημουν και ζαλισμενη...τις επομενες μερες το θυμηθηκα αλλα ηταν αργα!!!κ γω δεν ξερω τι θα εκανα σε αυτην την περιπτωση...και αυτες τις μερες εμαθα κ για μια φιλη που θα μπει στο δημοσιο με ασεπ (λεει) και μου εχει γυρισει το μυαλο...εχει ενα χαρτι Π.Ε. και 2 χρονια προυπηρεσια, την οποια προυπηρεσια ποτε δεν εκανε γιατι επαιρνε συνεχεια -μα συνεχεια ομως- αναρρωτικες. Στο τελος εμεινε κ εγκυος και στην ουσια την πληρωσαμε ολοι εμεις και εσεις οι μ@λ@κες ελληνες για 4 χρονια κ ζητημα αν δουλεψε τον εναν απο αυτους...τι εναν...παρα πολυ ειπα....

δεν ειμαι ζηλιαρα σαν ανθρωπος και ισα ισα που λεω χαλαλι!!!να το αξιζει ομως ρε παιδια...υπαρχουν παιδια με μεταπτυχιακα και διδακτορικα και ειναι ανεργοι και ερχονται μια μερα καποιοι που εχουν και παραπονα απο το ελληνικο συστημα στο φιναλε, λες και το συστημα δεν το κανουμε εμεις..., με τα κ@λοβισματα κ σου τρωνε την θεση για χαβαλε.

ασε που στην κουμπαρα μου ειπε κιολας οτι εκει λεει δεν ειναι οπως την παλια μου θεση που αν δεν πηγαινα εκαναν παραπονα οι εργαζομενοι, (γιατι εννοειτε τους κατηγορουσε που την ειχαν στην μπουκα που τις αφηνε με τα δικα της τμηματα γιατι αυτη ειχε διαφορα θεματα υγειας κατα καιρους...) μπηκα με ασεπ λεει και θα μπορω να περνω αναρρωτικες οποτε θελω αν αρρωσταινω....ε τι να σας πω???απο χθες λεω στον αντρα μου οτι εγω μ'αυτους δεν θελω να κανω παρεα γιατι θα πλακωθω καμια ώρα...

συγχυστηκα βραδιατικα...

εγω θα πλακωνομουν σιγουρα!!!οχι αγαπη μου δεν ειναι ουτε ζηλια ουτε κακια ειναι η αδικια που σε πνιγει:evil::evil::evil::evil::evil:και συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κ οχι τιποτα..το τρως και καθεσαι!!!δεν μπορεις να κανεις κατι....αλλα σας λεω αν υπηρχε τροπος να το καταγγείλω θα το εκανα!!!!ειμαστε μια παρεα 8 ατομων, τα 2 ειναι στο δημοσιο χωρις να δουλευουν κυριολεκτικα με βισμα και η τριτη της παρεας ηταν για ενα διαστημα με συμβαση σε δημο και δεν ανανεωθηκε γιατι χωρισε κ το βισμα το ειχε ο αντρας της!!!ε τι να πω???εντωμεταξυ ο ενας εχει τελειωσε λυκειο μονο κ αυτο τεχνικο, η αλλη ενα τει κ δεν εχει ουτε πτυχιο αγγλικων και η αλλη ενα π.ε. επισης σκετο!!

28xYp3.png

ναι μωρε θα αρχισω να παιρνω, αλλα ξερετε σκεφτομαι "θα πανε ολα καλα μεχρι το τέλος??" δεν ειμαι απαισιοδοξη ίσα-ισα αλλα θα πω ψεμματα οτι δεν το σκεφτομαι

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

νενα φυσικα και θα παν καλα!!!!εχεις περασει τον κινδυνο!μην φοβασαι...κ γω το σκεφτομαι γιατι σκεψου οτι οπως ειπα σε εναν μηνα θα ξεκινησω να αγοραζω αλλα πες οτι δεν παν ολα καλα αυτα που εχω σπιτι ηδη δεν θα με πειραζουν???οπως το σκετομαι ετσι το βγαζω απο το μυαλο μου επιτοπου!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

ααα!!!ωραιο θεμα...εχουμε και αυτη την πρωτια στην ευρωπη!!!μπας και ανοιξει κανας εγκεφαλος...θα το δω αυριο ονλαιν....να μου το θυμισετε!!!

28xYp3.png

εχουμε κατεβει και δεκαδα!!!

αντε κοριτσακια θα σας αφησω. σημερα ειμαι ολη μερα στο ποδι και το μαρκελλι δεν το καταλαβα καθολου!!

καλο βραδυ σε ολες, φιλια σε ολα τα μαγουλακια!!!

28xYp3.png

ναι εχετε δικιο θα ξεκινησω:P

Καντυ πολυ με πληγωνει αυτο το θεμα μονο σε πολυ νεαρη ηλικια το δικαιολογω καπως, αλλα μετα απο καποια ηλικια πρεπει να μαθεις να φυλαγεσαι αν δεν θες. Το θεωρω απαραδεκτο να ακουω εκτρωσεις σε παντρεμενες γυναικες πχ. Εγω ευτυχώς δεν ειχα ποτε τετοια εμπειρια!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...