Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Είναι σαν να είμαι στο σχολείο, να καλούμαι να εξετάσω προφορικά έναν μαθητή και να έρχονται οι δικοί του να μου δίνουν φακελάκι!!!! Λάθος δουλειές διαλέξαμε, τσούπρες!!!! Α, το ζώον, ποτέ δεν ήμουν καλή σε μαθηματικά, χημεία, φυσική......Αλλιώς θα πηγαινα ιατρική και τώρα θα ήμουν ζάμπλουτη.....

Ξέρεις, Κάντυ, πριν από κανά χρόνο, όταν ψαχνόμουν για εξωσωματική ένας γυναικολόγος μού είχε συστήσει στο Ζ.......Μου είπε χαρακτηριστικά: "κοίτα μην δεν δώσεις κάτι.....Αυτός (ο Ζ δηλαδή) είναι χορτάτος από χρήμα βέβαια, αλλά θα σε προσέξει περισσότερο, αν του δώσεις το κατιτίς του"...... Είχα σχηματίσει τόσο άσχημη εντύπωση, αλλά από αυτά που μου λες τον συμπάθησα. Θα μου πεις εντυπώσεις από Μ......στις 10 του μηνός.....Εγώ πολυ τον εμπιστεύομαι, να σου πω την αλήθεια.....Τώρα ντρέπομαι να του πω ότι θέλω να τον βλέπω στο νοσοκομείο.....Κι αν αλλάξει η συμπεριφορά του και γίνει ψυχρός όπως αυτή με τη Μαρμίν και με ξεπετάει στο νοσοκομείο; Αλλο να ξεκινούσα από την αρχή μαζί του....

κι εμενα το ιδιο μου ειχαν πει;)και οντως εμενα στην εξωσ μου ζητησε αφου τον ρωτησα βεβαια......τον Σεπτεμβρη που πηγε η φιλη μου και εκανε εξωσ δεν τον ρωτησε καν...και ουτε και της ζητησε και κανονικα της εκανε την εξωσ ενω ο αναισθησιολογος της πηρε κανονικα 50? ο Ζ δεν ζητησε τιποτα:shock:μονο μετα του πηγε ενα δωρο!!!!αλλα κι εμενα τωρα στην εγκυμοσυνη μονο την πρωτη φορα του εδωσα μετα καθε μηνα που παω μου λεει τιποτα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, κατάλαβα! Απόρησα να σου πω,την αλήθεια!

Κοίτα, αν είναι 50 ευρώ ο αναισθησιολόγος, δεν πάει στα κομμάτια! Εγώ άκουσα για πολλά παραπάνω (300 ευρώ)......Τόσα είχα δώσει στον Αγιο Λουκά που είναι ιδιωτικό στον αναισθησιολόγο! Εμένα σε κανένα χειρουργείο δεν με έστειλαν σε αναισθησιολόγο να πάρει ιστορικό.....Ακόμη και να πήγαινα, δεν θα έδινα όμως.....Ετσι νομίζω, δηλαδή, γιατί έξω από το χορό λέμε πολλά τραγούδια.....

50 ηταν για την ωολληψια φανταζομαι στην γεννα θελουν αρκετα παραπανω:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αυτό είναι το θέμα: δεν πρέπει να ρωτάμε ποτέ. Την πατάμε όταν ρωτάμε!!! Μόνοι τους δεν λενε τίποτα. Φοβούνται κι αυτοί με τόσα που ακούγονται τελευταία. Αχ, να σας πω! Η μαμά μιας γνωστης έπρεπε να μπει να κάνει χειρουργείο στο μάτι ( καταρράκτη )......Πήγαινε σε ένα γιατρό οφθαλμίατρο έξω, ο οποίος την παρέπεμψε σε γιατρό του Πανεπιστημιακού. Συμβούλεψε την φίλη μου όμως να δώσει φακελάκι 3οο ευρώ, για να την αναλάβει ο γιατρός εκεί, πράγμα που έγινε. Τώρα πρέπει να γίνει και στο δέυτερο μάτι χειρουργείο και η γιαγιά μαζεύει από τώρα λεφτά, για να τα δώσει......Αίσχος, ε;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

50 ηταν για την ωολληψια φανταζομαι στην γεννα θελουν αρκετα παραπανω:oops::oops:
Λοιπόν, αν δεν πουν κάτι, δεν θα ρωτήσουμε.....Μην βάλουμε τα χεράκια μας και βγάλουμε τα ματάκια μας!!!!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσακια μου

Αυριο θα φυγω για Θεσ/νικη και θα μεινω ως την Τριτη μια μικρη πιθανοτητα και Τεταρτη. Σας το λεω για να μην νομιζεται οτι εξαφανιστηκα. Εκει δεν εχω ιντερνετ οποτε το πιθανοτερο ειναι να μην επικοινωνησω μαζι σας!!!! Την Τριτη εχω και υπέρηχο, μολις επιστρεψω με το καλο θα σας πω και τα νεα μου!!!;)

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου

Αυριο θα φυγω για Θεσ/νικη και θα μεινω ως την Τριτη μια μικρη πιθανοτητα και Τεταρτη. Σας το λεω για να μην νομιζεται οτι εξαφανιστηκα. Εκει δεν εχω ιντερνετ οποτε το πιθανοτερο ειναι να μην επικοινωνησω μαζι σας!!!! Την Τριτη εχω και υπέρηχο, μολις επιστρεψω με το καλο θα σας πω και τα νεα μου!!!;)

φευγεις κι εσυ:cry::cry::cry::cry::cry:

θα σε περιμενουμε με αγωνια!!!καλα ψωνια!!!θα περιμενουμε νεα απο γιατρο αλλα και τι ωραια πραγματα πηρατε!!!φιλακια καλα να περασετε!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

φευγεις κι εσυ:cry::cry::cry::cry::cry:

θα σε περιμενουμε με αγωνια!!!καλα ψωνια!!!θα περιμενουμε νεα απο γιατρο αλλα και τι ωραια πραγματα πηρατε!!!φιλακια καλα να περασετε!!!

Ευχαριστω μπουμπου δεν βλεπω να παιρνω τιποτα αλλα θα κλεισω κρεβατι- συρταριερα σιγουρα!!!

Να δωσω προκαταβολη για το πολυκαροτσι και μπανιερακι που ειναι απο το ιδιο καταστημα ή ειναι νωρις?????

Για καρότσι σκεφτομουν πολυ αργοτερα αλλα τελικα πρεπει να το παρω πριν γεννηθει το μωρο γιατι πρεπει να εχω το καθισμα αυτοκινητου για να μεταφερω το μωρο απο Θεσσαλονικη μέχρι στο χωριο που ειναι 1μιση ωρα αποσταση και ειναι και σε επαρχιακο δρομο και το πορτ- μπεμπε γιατι σκεφτομαι να το κοιμιζω εκει για τους πρωτους 2-3 μηνες ετσι ωστε να το εχω διπλα μου. Το κρεβατι σκεφτομαι να το βαλω απο την αρχη στο παιδικο. Να δωσω προκαταβολη ή ειναι νωρις???

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Νένα μου, θα μας λέιψεις. Να μας φέρεις όμορφα νέα από τον μπέμπη σου! Τώρα για την προκαταβολή, αν είσαι σίγουρη πως δεν θα αλλάξεις γνώμη κι έχεις τα χρήματα μαζεμένα, δεν θα είναι κακό να τα κλείσεις!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ευχαριστω μπουμπου δεν βλεπω να παιρνω τιποτα αλλα θα κλεισω κρεβατι- συρταριερα σιγουρα!!!

Να δωσω προκαταβολη για το πολυκαροτσι και μπανιερακι που ειναι απο το ιδιο καταστημα ή ειναι νωρις?????

Για καρότσι σκεφτομουν πολυ αργοτερα αλλα τελικα πρεπει να το παρω πριν γεννηθει το μωρο γιατι πρεπει να εχω το καθισμα αυτοκινητου για να μεταφερω το μωρο απο Θεσσαλονικη μέχρι στο χωριο που ειναι 1μιση ωρα αποσταση και ειναι και σε επαρχιακο δρομο και το πορτ- μπεμπε γιατι σκεφτομαι να το κοιμιζω εκει για τους πρωτους 2-3 μηνες ετσι ωστε να το εχω διπλα μου. Το κρεβατι σκεφτομαι να το βαλω απο την αρχη στο παιδικο. Να δωσω προκαταβολη ή ειναι νωρις???

καλε εννοειται να δωσεις!!!ποτε περιμενεις???μια χαρα το σκεφτηκες και για το καθισματακι και για το πορτ μπεμπε;););)ναι βρε να τα παρεις ολα πριν γεννησεις τι θα κανεις μετα θα τρεχεις λεχωνα να ψωνιζεις η θα εξηγεις στους αλλους τι θελεις να σου παρουν??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μια φιλη που γεννησε με το Πασχοπουλο εδωσε 300 στον αναισθησιολογο και 500 στον γιατρο:shock::shock::shock::shock::shock:

εεεεεε οχι!!!!!εεεεεε οχι!!!!!!!!αισχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αισχος και ντροπή, δεν το συζητώ!!!! Εμένα, αν δεν μου πουν τίποτα, θα κάνω ττην κότα! Σιγά και να μην ρωτήσω. Αν τώρα με πιάσουν διάφοροι παρατρεχάμενοι και μου πουν "ξέρεις......να πρέπει να πληρώσεις και τέτοιες μπούρδες" δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα πάω κι εγώ σε εφημε΄ρεύων σαν την μαρμίν μας!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ξεκίνησα σίδηρο και ασβέστιο. Το σίδηρο το πσίρνω πρωί- βράδυ και το ασβέστιο μεσημέρι! Πώς με βλέπετε; Μήπως πρέπει να παίρνω και το ασβέστιο πρωι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ξεκίνησα σίδηρο και ασβέστιο. Το σίδηρο το πσίρνω πρωί- βράδυ και το ασβέστιο μεσημέρι! Πώς με βλέπετε; Μήπως πρέπει να παίρνω και το ασβέστιο πρωι;

με 40 αιματοκριτη ξεκινησες σιδηρο????και 2 την ημερα:shock::shock::shock::shock:για ποιο λογο????μαγνησιο δεν σου εδωσε?????

το ασβεστιο με το σιδηρο θελουν 2 ωρες διαφορα μεταξυ τους

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Νένα μου, θα μας λέιψεις. Να μας φέρεις όμορφα νέα από τον μπέμπη σου! Τώρα για την προκαταβολή, αν είσαι σίγουρη πως δεν θα αλλάξεις γνώμη κι έχεις τα χρήματα μαζεμένα, δεν θα είναι κακό να τα κλείσεις!!!

καλα τα χρηματα δεν τα εχω μαζεμενα για αυτο θα δωσω μονο προκαταβολες!!!

καντυ μου το κακο ειναι οτι πρεπει να τα εχω όλα μπαινοντας στον μήνα μου γιατι για μενα η αγορα δεν ειναι διπλα και πρεπει να κατεβαινω στην Θεσσαλονικη, αν θα γεννησω και μετα για ενα διαστημα θα ειναι αδυνατο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...