Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τα Γιάννενα λόγω καιρού, βροχής, ομίχλης, υγρασίας, καταντά να είναι ώρες-ώρες πολύ καταθλιπτικη πόλη. Η αλήθεια είναι αυτη!!!!Εμένα η πόλη μού αρέσει πιο πολύ Καλοκαίρι που βλέπεις κόσμο να κυκλοφορεί παντού. Αλλά και το Χειμώνα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αρκεί να έχεις μπόλικο χρήμα. Να πας στα Ζαγαροχώρια, να βγεις για φαγητό, να βγεις το βράδυ.....Η Ηγουμενίτσα είναι χάλια! Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου σαν πόλη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι πρεπει να κανω υπερυχο και ο Πλ δεν ειχε καθολου ραντεβου για ολο τον Ιανουαριο!!οποτε μου ειπε να κλεισω εκει;)ναι στο νοσοκομειο και πρωι
΄Μπράβο !!!! Αχ, κι εγώ λέω στον άντρα μου μετά την β επιπέδου να αρχίσουμε να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο να τον βλέπουμε, αλλά αυτός γίνεται Τούρκος όταν του τα λέω αυτά. Λέει "αφού ξεκινήσαμε εκεί, δεν θα πάμε τώρα στο νοσοκομείο! Κι αν δεν σε προσέξει όπως πρέπει σχετικά με το θέμα του αίματος;;;". Υστερα φοβάμαι μήπως σταματήσουν να μου γράφουν τις άδειες......Αχ, ας όψεται που ξεκίνησα στο ιατρείο. Την καλύτερη δουλεια κάνεις, Καντυ!!!

Α, άκουσε τι άκουσα. Πως σε καισαρική, λέει, πρέπει να δώσουμε φακελάκι στον αναισθησιολόγο! Θα τρελαθώ!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

΄Μπράβο !!!! Αχ, κι εγώ λέω στον άντρα μου μετά την β επιπέδου να αρχίσουμε να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο να τον βλέπουμε, αλλά αυτός γίνεται Τούρκος όταν του τα λέω αυτά. Λέει "αφού ξεκινήσαμε εκεί, δεν θα πάμε τώρα στο νοσοκομείο! Κι αν δεν σε προσέξει όπως πρέπει σχετικά με το θέμα του αίματος;;;". Υστερα φοβάμαι μήπως σταματήσουν να μου γράφουν τις άδειες......Αχ, ας όψεται που ξεκίνησα στο ιατρείο. Την καλύτερη δουλεια κάνεις, Καντυ!!!

Α, άκουσε τι άκουσα. Πως σε καισαρική, λέει, πρέπει να δώσουμε φακελάκι στον αναισθησιολόγο! Θα τρελαθώ!!!!

γιατι δεν το ηξερες????σε οποιοδηποτε χειρουργειο!!!εγω αμυγδαλες εκανα και εννοειται πως εδωσα φακελακι το 2004 αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο την συγκεκριμενη αναισθησιολογο!!!!να ειναι καλα οπου και να ειναι η κοπελα αξιζε αυτα που πηρε!!!εδω εδωσα στον βλακα τον αναισθησιολογο που ειχα στην ωολληψια και μετα ημουν σαν μεθυσμενο κοτοπουλο με τον αχρηστο οσο το θυμαμαι τσαντιζομαι....ελπιζω να μην μου φερει τον ιδιο στην γεννα γιατι θα του το πω και απο πριν αν μου φερει αυτον εγω δεν του ξαναδινω τιποτα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΤΖΙ εγω στον Ζ εχω να δωσω απο πριν την αυχενικη....:rolleyes::rolleyes:και προχθες επειδη πηγα 2 μερες συνεχομενα και μου ειπε μονος του να μου γραψει τα φαρμακα και ολες τις εξετασεις του Ιανουαριου για να μην ταλαιπωρηθω να ξαναπηγαινω και την επομενη του πηγα να δει και την β επιπεδου πηγα να του δωσω και μου λεει δεν θα εισαι καλα εδωσες τοσαα πολλα για την β επιπεδου σε μενα γιατι να δωσεις......εεεε και δεν του εδωσα κι εγω!!!

παλι καλα ετυχα σε πολυ καλο ανθρωπο και ενα χαρτι που του ζητησε ο αντρας μου για την υπηρεσια του το εδωσε κατευθειαν και του ειπε κιολας αστο πανω μου ξερω εγω τι θα γραψω!!!εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενη αν και δεν το κρυβω πως απο την πρωτη επισκεψη δεν ενθουσιαστηκα κιολας!!!!ισως ομως κι αυτος εκτιμησε πως μετα την εξωσ δεν εφυγα να παω αλλου και συνεχησα μαζι του...δεν ξερω υποθεσεις κανω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια οι 24 ώρες είναι λίγες για να χορτασω το καψουρακι μου!!! Καλή σας νύχτα όμορφες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κάντυ, εγώ έχω κάνει 3 χειρουργεία μέχρι στιγμής με ολική νάρκωση : δύο το Χατζηκώστα και ένα στο πανεπιστημιακό. Δεν έδωσα σε κανέναν αναισθησιολόγο ούτε δραχμή!!!! Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να δώσω. Δεν μου λες, στα ζητάνε ή τα δίνεις από μόνος σου; Γιατί εγώ δεν πρόκειται να πάω να δώσω φακελάκι. Τώρα, αν γυρίσουν και μου πουν "θέλω τόσα", δεν ξέρω τι θα κάνω..... Το φακελάκι είναι φακελάκι,ρε γμτ! Αλλο τώρα....Τώρα δίνω αλλά πηγαίνω σε ένα ιατρείο, μου κάνει υπέρηχο που κρατάει πάνω από 20 λεπτά, παίρνω απόδειξη κτλ. Δεν αισθάνομαι να με κλέβει... Το φακελάκι όμως;

Ηθελα να μου πεις αν εσένα σου ζήτησαν ή έδωσες από μόνη σου! Πω! πω! σε τι χώρα ζούμε και πώς τους μάθαμε έτσι, βρε παιδί μου!

Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω με τον δικό σου τον γιατρό; Γιατί δεν σου κάνει αυτός υπερήχους και σε στέλνει σε άλλους; Αυτός θα σε ξεγεννήσει ή κάποιος άλλος;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ κορίτσια οι 24 ώρες είναι λίγες για να χορτασω το καψουρακι μου!!! Καλή σας νύχτα όμορφες!!!
Ελα, παραπονιάρα μου εσύ, που δεν σου φτάνουν οι 24 ώρες!!!!! ;) Αχ, η καήμενη η νυφούλα σου σε λίγα χρόνια τι έχει να τραβήξει με τη μαμά του καλού της!!!! Σε πειράζω......:tongue: Καλό ύπνο να έχετε! Αλήθεια ξυπνάει πολλές φορές το βράδυ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλε εδω τον ερωτευτηκαμε εμεις απο την φωτογραφια εσυ θα γλυτωσεις???? Αμα εχει τοση πέραση στις γυναικες απο την πρωτη εβδομαδα της ζωης του φαντασου τι θα γινει οταν μεγαλώσει!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κάντυ, εγώ έχω κάνει 3 χειρουργεία μέχρι στιγμής με ολική νάρκωση : δύο το Χατζηκώστα και ένα στο πανεπιστημιακό. Δεν έδωσα σε κανέναν αναισθησιολόγο ούτε δραχμή!!!! Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να δώσω. Δεν μου λες, στα ζητάνε ή τα δίνεις από μόνος σου; Γιατί εγώ δεν πρόκειται να πάω να δώσω φακελάκι. Τώρα, αν γυρίσουν και μου πουν "θέλω τόσα", δεν ξέρω τι θα κάνω..... Το φακελάκι είναι φακελάκι,ρε γμτ! Αλλο τώρα....Τώρα δίνω αλλά πηγαίνω σε ένα ιατρείο, μου κάνει υπέρηχο που κρατάει πάνω από 20 λεπτά, παίρνω απόδειξη κτλ. Δεν αισθάνομαι να με κλέβει... Το φακελάκι όμως;

Ηθελα να μου πεις αν εσένα σου ζήτησαν ή έδωσες από μόνη σου! Πω! πω! σε τι χώρα ζούμε και πώς τους μάθαμε έτσι, βρε παιδί μου!

Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω με τον δικό σου τον γιατρό; Γιατί δεν σου κάνει αυτός υπερήχους και σε στέλνει σε άλλους; Αυτός θα σε ξεγεννήσει ή κάποιος άλλος;

οταν εκανα αμυγδαλες με εστειλε ο γιατρος στο γραφειο της και καλα για να μου παρει ιστορικο δεν μου ζητησε κατι ευθεως της τα εδωσα μονη μου....στην ωολληψια με ρωτησε ο Ζ αν θα κανω ναρκωση οταν του ειπα ναι μου ειπε οτι ο αναισθησιολογος θελει 50?

ο ιδιος μου κανει υπερυχους αλλα την αυχενικη και την β επιπεδου δεν τις κανει αυτος γιατι δεν ειναι πιστοποιημενος για τετοιους υπερυχους και επειδη σε 1 μηνα πρεπει να ξαναδουμε καποιες λεπτομεριες που δεν καταφερε να δει προχθες ο Τζιορας και μου ειπε οτι στην 26-27η φαινοντε καλυτερα και να ξαναπαω, ο Ζ μου ειπε για να μην ξαναπληρωσω να μου κανει ο Πλ αλλα επειδη δεν ειχε καθολου ραντεβου για τον Ιανουαριο μου ειπε να κλεισω στον δικο σου που θα ειχε σιγουρα για να μην ξαναπαω εξω.γενικα ο ιδιος μου κανει υπερυχους εκτος απο την αυχενικη που μου εκανε ο Πλ και προχθες που ηταν η β επιπεδου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Είναι σαν να είμαι στο σχολείο, να καλούμαι να εξετάσω προφορικά έναν μαθητή και να έρχονται οι δικοί του να μου δίνουν φακελάκι!!!! Λάθος δουλειές διαλέξαμε, τσούπρες!!!! Α, το ζώον, ποτέ δεν ήμουν καλή σε μαθηματικά, χημεία, φυσική......Αλλιώς θα πηγαινα ιατρική και τώρα θα ήμουν ζάμπλουτη.....

Ξέρεις, Κάντυ, πριν από κανά χρόνο, όταν ψαχνόμουν για εξωσωματική ένας γυναικολόγος μού είχε συστήσει στο Ζ.......Μου είπε χαρακτηριστικά: "κοίτα μην δεν δώσεις κάτι.....Αυτός (ο Ζ δηλαδή) είναι χορτάτος από χρήμα βέβαια, αλλά θα σε προσέξει περισσότερο, αν του δώσεις το κατιτίς του"...... Είχα σχηματίσει τόσο άσχημη εντύπωση, αλλά από αυτά που μου λες τον συμπάθησα. Θα μου πεις εντυπώσεις από Μ......στις 10 του μηνός.....Εγώ πολυ τον εμπιστεύομαι, να σου πω την αλήθεια.....Τώρα ντρέπομαι να του πω ότι θέλω να τον βλέπω στο νοσοκομείο.....Κι αν αλλάξει η συμπεριφορά του και γίνει ψυχρός όπως αυτή με τη Μαρμίν και με ξεπετάει στο νοσοκομείο; Αλλο να ξεκινούσα από την αρχή μαζί του....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλε εσυ και τωρα με το μωρο απο τωρα κοιμασαι???τη νυχτα δεν ξυπναει????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οταν εκανα αμυγδαλες με εστειλε ο γιατρος στο γραφειο της και καλα για να μου παρει ιστορικο δεν μου ζητησε κατι ευθεως της τα εδωσα μονη μου....στην ωολληψια με ρωτησε ο Ζ αν θα κανω ναρκωση οταν του ειπα ναι μου ειπε οτι ο αναισθησιολογος θελει 50?

ο ιδιος μου κανει υπερυχους αλλα την αυχενικη και την β επιπεδου δεν τις κανει αυτος γιατι δεν ειναι πιστοποιημενος για τετοιους υπερυχους και επειδη σε 1 μηνα πρεπει να ξαναδουμε καποιες λεπτομεριες που δεν καταφερε να δει προχθες ο Τζιορας και μου ειπε οτι στην 26-27η φαινοντε καλυτερα και να ξαναπαω, ο Ζ μου ειπε για να μην ξαναπληρωσω να μου κανει ο Πλ αλλα επειδη δεν ειχε καθολου ραντεβου για τον Ιανουαριο μου ειπε να κλεισω στον δικο σου που θα ειχε σιγουρα για να μην ξαναπαω εξω.γενικα ο ιδιος μου κανει υπερυχους εκτος απο την αυχενικη που μου εκανε ο Πλ και προχθες που ηταν η β επιπεδου

Α, κατάλαβα! Απόρησα να σου πω,την αλήθεια!

Κοίτα, αν είναι 50 ευρώ ο αναισθησιολόγος, δεν πάει στα κομμάτια! Εγώ άκουσα για πολλά παραπάνω (300 ευρώ)......Τόσα είχα δώσει στον Αγιο Λουκά που είναι ιδιωτικό στον αναισθησιολόγο! Εμένα σε κανένα χειρουργείο δεν με έστειλαν σε αναισθησιολόγο να πάρει ιστορικό.....Ακόμη και να πήγαινα, δεν θα έδινα όμως.....Ετσι νομίζω, δηλαδή, γιατί έξω από το χορό λέμε πολλά τραγούδια.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλε εδω τον ερωτευτηκαμε εμεις απο την φωτογραφια εσυ θα γλυτωσεις???? Αμα εχει τοση πέραση στις γυναικες απο την πρωτη εβδομαδα της ζωης του φαντασου τι θα γινει οταν μεγαλώσει!!!!!
Λιλι, στείλε και σε μας τις υπόλοιπες φώτο του μωρού!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...