Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μεγαλώνει λούνα μου καί μας έχει τρελάνει εντελώς ....σε ρυθμούς μπήκαμε αμέσως Δόξα το Θεό!!! Είναι ήσυχο το καψουρακι μου!!!:-D. Κοντεύεις και εσυ και όταν έρθει η ώρα με το καλό θα καταλάβεις τι εστί ΚΑΨΟΥΡΑ!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγκυες με ξεσηκωνετε με ολους αυτους τους προορισμούς!!!!!

παπιγκο εχω παει καντυ οχι βεβαια διακοπες για δουλεια (αν θυμασαι καποιες λεπτομερεις που σου εχω πει....;))

μετσοβο πηγα επισης για τον ιδιο λογο...

περυσι πηγα μετεωρα αν θυμαστε και γυρισα εξτασιασμενη!!!

προς τα εκει εχω γυρισει αρκετα...για να πω την αληθεια εχω παει σχεδον παντου εκτος απο νησια (οχι ολα) και εκτος απο βολο....λετε να παω προς τα εκει ή νατο αφησω για το καλοκαιρι????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγκυες με ξεσηκωνετε με ολους αυτους τους προορισμούς!!!!!

παπιγκο εχω παει καντυ οχι βεβαια διακοπες για δουλεια (αν θυμασαι καποιες λεπτομερεις που σου εχω πει....;))

μετσοβο πηγα επισης για τον ιδιο λογο...

περυσι πηγα μετεωρα αν θυμαστε και γυρισα εξτασιασμενη!!!

προς τα εκει εχω γυρισει αρκετα...για να πω την αληθεια εχω παει σχεδον παντου εκτος απο νησια (οχι ολα) και εκτος απο βολο....λετε να παω προς τα εκει ή νατο αφησω για το καλοκαιρι????

ναι καταλαβα;);)

ο Βολος ειναι ενας φανταστικος προορισμος για καλοκαιρινες διακοπες!!επειδη εχει ολα αυτα τα τσιπουραδικα που καθεσαι εξω και απολαμβανεις και την θαλασσα αχχχ τι μου θυμησες!!!αλλα για χειμωνα θα ειναι τελεια στο Πηλιο:rolleyes::rolleyes:και φυσικα μπορεις να κατεβεις και στον Βολο!!

ΤΣΕΡΡΥ εχεις κι αλλα μαγικα σαν αυτο με το ξυδι????καλα ειναι απιστευτο!!!φυσικα εξαφανιζει τα αλατα,γιατι εμεις εδω εχουμε θεμα γυρω απο την βρυση μαζευει μια ασπρη κρουστα που πρεπει να την σπασεις:shock::shock:,γυαλιζει και τα πλακακια και το νυπτηρα:shock::shock:πω πω καταπληκτικο!!!αλλα θελλει τριψιμο βεβαια επειδη οπως προειπα εχουμε θεμα με τα αλατα και βιακαλ που βαζω παλι θελει τριψιμο μονο του δεν κανει τιποτα:evil:

μπραβο Τσερρυ αν εχεις και κανενα αλλο μαγικο πες το μας;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μόλλις φάγαμε όλοι μαζί ως οικογένεια! Καθίσαμε με τον αντρούλη μου για φαγάκι και ζήλεψε και ο μπουμπούκος μου και τον πήρα κι εκείνον να φάει:tongue:

Μάρτζι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Εγκυούλες και μη καλά κάνετε και οργανώνετε εκδρομές. Για Βιέννη Βουδαπέστη έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια για Χριστούγεννα είναι πολύ ωραία στολισμένες και μάλιστα κι εγώ που δεν θέλω να πηγαίνω Χριστούγεννα πουθενά γιατί προτιμώ τα οικογενειακά σκέφτομαι αν καλυτερέψουν τα πράγματα να πάμε. Ήθελα και πέρσι αλλά δεν ταίριαζε. Πήγε μια συνάδελφος πρόπερσι και ήταν πολύ ωραία μας είπε!

Τσέρρυ στην Ελλάδα όπου και να πας είναι πολύ ωραία! Εμένα μου αρέσει πολύ και η Πελοπόννησος αλλά είναι μακριά τώρα που είσαι έγκυος. Και ο Βόλος είναι τέλειος και μπορείς να πας και Πήλιο!

Να σου απαντήσω κι όλας του Αγίου Ανδρέα ήταν όταν έσπασαν τα νερά δηλαδή την Παρασκευή και μετά ήταν του Αγίου Φιλάρετου (άγνωστος αλλά μεγάλος Άγιος) οπότε πιστεύω πως και οι δύο με βοήθησαν. Όσο για το κλίσμα μου έβαλαν ένα πριν με στείλουν στην αίθουσα τοκετών πήγα αλλά δεν ήταν καλή κένωση μετά ένιωθα ότι ήθελα κι άλλο αλλά δεν μπορούσα. Προς το τέλος τι παρακαλούσα να μου βάλουν ένα κλίσμα κ στο τέλος μια κοπέλα με είδε κ τις είπε πως έχω περιεχόμενο και μου έκανε κλίσμα που επειδή ήμουν ανάσκελα σε στάση γυναικολογική κ δεν μπορούσα καθόλου να σφίξω για να κρατήσω το νερό βγήκε σχεδόν όλο έξω. όπως και να χει αυτό έγινε περίπου τέταρτο πριν πάω στην αίθουσα να γεννήσω. Το τι έβγαλα και αν δεν το κατάλαβα θυμάμαι μόνο ότι μου έλεγαν να σπρώξω σα να θέλω να ενεργηθώ γιατί έβλεπαν το κεφαλάκι του παιδιού και εγώ έσπρωχνα γιατί ήθελα να ενεργηθώ και έτσι κατέβηκε πολύ γρήγορα το μπουμπουκάκι μου. Νομίζω πως κάτι ψιλό πρέπει να έκανα ένα μόνο θα σας πω εκείνη την ώρα μόνο ντροπή δε θα νιώθετε εμένα έφευγαν από παντού (μπροστά) και δεν ήξερα τι ήταν αίμα, ούρα; και οι κοπέλες άλλαζαν συνέχεια ημισέντονα:oops::oops: πάντως μετά που μου φάνηκε σαν κάτι να βγήκε από το έντερο ηρέμησα και όπως σας είπα λίγο πριν φτάσω στην τελεία διαστολή και μέχρι που γέννησα δεν πονούσα σχεδόν καθόλου παρόλο που με έσκισαν κι όλας, εκείνη τι στιγμή πόνεσα αλλά ήταν υποφερτό.

Λούνα έρχεται η σειρά σου! Μην έχεις καθόλου άγχος είναι πολύ πιο εύκολο απ' οτι φαντάζεσαι ακόμη και ο πόνος με τη μαία δίπλα σου γίνεται διαχειρίσιμος μην κοιτάς εγώ είχα την ατυχία να με πιάσει ο κολικός:shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοστόπ σου εύχομαι κι εγώ να γυρίσεις με ένα νινάκι στην κοιλίτσα:tongue: όσο για την ψυχραιμία που λες δε θα έλεγες το ίδιο αν με έβλεπες Δευτέρα βράδυ που μου είπαν πως έχει ίκτερο και θα το βάλουν στην φωτοθεραπεία κάθισα στο διάδρομο και έκλαιγα και ο άντρας μου με αγκάλιαζε, με χάιδευε και μου έλεγε να ηρεμήσω και μέχρι το πρωί κάθε φορά που έπαιρνα το παιδί να το θηλάσω και όταν το γύριζα έκλαιγα σα νερό ετρεχαν τα δάκρυα ήξερα πως δεν ήταν σοβαρό αλλά με πείραζε πολύ που τον αποχωριζόμουν:( Ευτυχώς τώρα πέρασαν όλα και κοιμάται στο κρεβατάκι του:P:p

ΛΙΛΙ μου άρεσε πολύ που σου έσπασαν τα νερά ενώ μας διάβαζες:tongue::tongue:

Μαράκι καλή επιτυχία εύχομαι σε λίγες μέρες να μας ανακοινώνεις ευχάριστα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Και μεις μόλις φάγαμε κι έκατσα να σας διαβάσω. Τι συγκίνητικά είναι όλα αυτά που μας γράφεις, βρε μαρμινάκι; ΄Πόσο χάρηκα που πήρατε το μωράκι σπίτι σας!!!! Καλο σαραντισμό να έχεις κοπέλα μου και να χαιρεσαι μωρό και αντρούλη. Ειδες που έλεγες πως έχεις μία διαίσθηση πως θα έρεθι το μωρό στου Αγίου Νικολάου; Να' το λοιπον: στο σπιτάκι του μπήκε για πρώτη φορά στην γιορτή του Αγίου. Θα την θυμόσαστε πάντα την μέρα αυτή! Γενέθλια του άντρα σου και μωρό στο σπίτι!!!!!!

Κοtstop, μετά τη λαπαροσκόπηση έκανες και διακοπή περιόδου; Αυτό είναι το πρόβλημά σας; Ο άντρας σου είναι εντάξει; Αν ναι, κάντε για ένα τρίμηνο μόνοι σας μην και σας κάτσει! Εγώ μία συμβουλή θα σου δώσω: για τρεις μήνες μην πας σε κανέναν γιατρό! Κάτσε και ηρέμησε....Κάνε το ταξιδάκι σου, κοίτα να χαρείς τον ερωτα σου κι αν δεν γίνει κάτι πάνω στο τρίμηνο, τότε κάνε εξωσωματική......Μην τρέχεις δεξιά και αριστερά στους γιατρούς......Να σου πουν τι άλλο πια;;; Γιατί ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και την ψυχούλα σου;

Τσέρυ, δεν έρχεστε Γιάννενα για κανά διήμερο; Σκέψου: βόλτες στην λίμνη, φαγάκι σε ωραία ταβερνάκια, ωραία αγορά έχουμε......Τι άλλο θες;;; Θα συναντηθούμε και μαζί! Θα έρθει και η Κάντυ από Ηγουμενίτσα......Θα γνωριστούμε κιόλας.....

Αγόρασα ένα κολάν μαύρο και μου πάει πολύ! Ποτέ δεν είχα πάρει τέτοια κολάν που είναι σαν καλσόν γιατί θεωρούσα πως θα με αδυνατίζουν υπερβολικά λόγω αδύνατων ποδιών! Ειχα κολάν- παντελόνια που είχαν πιο χοντρό ύφασμα και ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Χθες λοιπόν είπα να πάρω ένα από τα κλασικά και ξετρελάθηκα, κορίτσια. Θα πάω να πάρω και σε άλλα χρώματα!!!

Σήμερα αλλαξα εβδομάδα. Είμαι πλέον στην 17!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Margi έχεις δίκιο πάντα θα τη θυμόμαστε αυτή τη μέρα μαζί με τα γεννέθλια του αντρούλη μου!

Τσέρρυ πολύ με άρεσε η ιδέα της Μάρτζι εάν είχα σαραντήσει θα ερχόμουν κι εγώ!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές.

Cherry όλες οι ιδέες των κοριτσιών είναι πολύ καλές. Εγω βέβαια ψηφίζω Γιάννενα γιατί είναι πανέμορφα και ταυτόχρονα μπορείς να συνδιάσεις μια εκδρομή σε Ζαγοροχώρια, το νησάκι κλπ.

Καντυ απο Ηγουμενίτσα είσαι; Θα έρθω μάλλον προς τα εκεί ανάμεσα Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά για ένα γάμο.

Margi, να χαίρεσαι τον άνδρα σου. Ναι μετα τη λαπαροσκόπηση έκανα διακοπή περιόδου. Για τους γιατρούς και εγω πιστεύω οτι σε όσο περισσότερους πάω τοσο πιο πολύ θα μπερδευτώ. Οπότε θα παώ μόνο σε αυτούς τους δυο που έχω ήδη κανονίσει (ενα ενδοκρινολόγο και ενα γυναικολόγο) και τέλος.

Marmin, η αντίδραση σου όταν άκουσες για το μωρό μου φαίνεται απολύτως λογική. Όλοι μας κάπως έτσι θα αντιδρούσαμε :)

Πού πήγατε καλέ όλες; Εμείς σε καμιά ωρίτσα θα φύγουμε για Ιπποκράτειο να μετρήσουμε τη χολερυθρίνη μας και ελπίζω να γυρίσουμε τρεις πίσω. Η γιατρός το πρωί μας είπε πως πιστεύει ότι η τιμή της χολερυθρίνης είναι πιο λίγο από αυτήν της εξέτασης γιατί τα ποδαράκια του είναι άσπρα αλλά κορίτσια δε σας το κρύβω έχω ένα άγχος ώσπου να μας κάνει την εξέταση το απόγευμα και να φύγω μαζί με το μπουμπουκάκι μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πού πήγατε καλέ όλες; Εμείς σε καμιά ωρίτσα θα φύγουμε για Ιπποκράτειο να μετρήσουμε τη χολερυθρίνη μας και ελπίζω να γυρίσουμε τρεις πίσω. Η γιατρός το πρωί μας είπε πως πιστεύει ότι η τιμή της χολερυθρίνης είναι πιο λίγο από αυτήν της εξέτασης γιατί τα ποδαράκια του είναι άσπρα αλλά κορίτσια δε σας το κρύβω έχω ένα άγχος ώσπου να μας κάνει την εξέταση το απόγευμα και να φύγω μαζί με το μπουμπουκάκι μου

μην ανησυχεις δεν θα στον παρουν:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καλη επιτυχια μαρμιν!!!ολα θα παν καλα...

γιαννενα λετε ε????ζαγοροχωρια εχω παει, στο νησακι που λετε εχω παει...γιαννενα ομως μονο περασα και ουτε για καφε δεν σταματησαμε...οποτε εχω να σκεφτομαι 2 μερη.....τα γιαννενα και το πηλιο το οποιο θεωρησα εξαιρετικη ιδεα μιας και το ειχα ξεχασει!!!!

καντυ αν δεν ησουν εγκυος θα σου ελεγα να βαζεις βιακαλ αφου δεν ειναι δικο σου να μην παιδευεσαι....αλλα λυπησου τα μικρα που δεν μπορουν να αναπνευσουν οποτε με το ξυδι την κανεις την δουλεια μια χαρα!!!

ενα αλλο μαγικο συστατικο ειναι η σοδα φαγητου που εχω δει να καθαριζουν τουαλετα αντι για κεζαπ αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΜΑΡΤΖΙ 10/1 εχω κλεισει ραντεβου με τον γιατρο σου!!!!

ΤΣΕΡΡΥ εγω δεν ανεφερα τα Γιαννενα,αν και θα μου αρεσε να ερχοσασταν και σιγουρα θα συναντιομασταν,αλλα δεν μου αρεσει σαν προορισμοςμπου ειχε καθησει ασχημα απο την 5ημερη με το σχολειο ειχαμε παει Κερκυρα-Γιαννενα και την θεωρω πολυ καταθλιπτικη πολη:cry::cry:βεβαια τωρα μου αρεσει πολυ να κανω βολτες και στα μαγαζια αλλα και βολτα στην λιμνη σε ταβερνακια και ολα αυτα τελοσπαντων αλλα για να μεινω βραδυ:rolleyes::rolleyes:προτιμω να γυριζω σπιτακι μου!!παντως για διασκεδαση εχει παρααα πολλες επιλογες!!

ΚΟΣΤΟΠ κριμα που ερχεστε τετοια εποχη!!!εδω ειναι πολυ ομορφα αλλα το καλοκαιρι!!!παντως οταν ερθετε θα χαιρομουν να συναντιομασταν:P

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ, πώς και θα πας στον γιατρό μου; Γιατί σε στέλνει εκεί; Εγώ έχω 9/1 ραντεβού! Εσένα θα σε δει στο νοσοκομείο, αφού η 10/1 είναι Πέμπτη!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάντυ, πώς και θα πας στον γιατρό μου; Γιατί σε στέλνει εκεί; Εγώ έχω 9/1 ραντεβού! Εσένα θα σε δει στο νοσοκομείο, αφού η 10/1 είναι Πέμπτη!!!

γιατι πρεπει να κανω υπερυχο και ο Πλ δεν ειχε καθολου ραντεβου για ολο τον Ιανουαριο!!οποτε μου ειπε να κλεισω εκει;)ναι στο νοσοκομειο και πρωι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...