Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Χαχαχαχαχ ακόμα δεν μ είδε και νομίζω μου ερχεται και η περιοδος επιτελους γιατί είχα καθυστέρηση 10 μέρες 

Η περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά να εισχωρήσει μέσα στην μήτρα τα βλαστοκυτταρα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λια, μπορεί να μην είναι ψευδώς θετικό αλλά απλά....Θετικό!!! Πού το ξέρεις;;;

Κάνε υπομονή ως τη Δευτέρα. Την περίοδο πότε την περιμένεις;

Τσέρυ, τα ορθογραφικά μας στον υπολ είναι συχνά. Το θέμα είναι τι γίνεται στον γραπτο μας λόγο που ξεχάσαμε να γράφουμε με στυλό και μολύβι. Το πιστεύεις ότι μολονότι καθηγήτρια τα τελευταία χρόνια αρχίζω να αναρωτιέμαι πώς γράφονται κάποιες λέξεις; Ξεσυνηθίσαμε να γράφουμε.....

Πείτε μου όσες ξέρετε. Πότε περίπου αρχίζει να αισθάνεται μία εγκυος το μωράκι της; Σε ποια εβδομάδα; Μιλάμε για το πρώτο μωρό....

μαργκι μου οταν λες να το νιωθει???εννοεις να κουνιεται?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω σπερματέγχυση, πρώτη φορά βλέπω θετικό τεστ τον ίδιο μήνα ενώ έχω κάνει εκατοντάααααααδες τεστάκια όλα αυτά τα χρόνια, και απλά δεν ξέρω τι να υποθέσω. Το έδειξα στον άντρα μου, και πάνω που πήγε να χαρεί του έκοψα τα φτερά. …….Τι λένε οι οδηγίες μου λέει..??

Έχω άλλα 2……θα τα κάνω Δευτέρα πρωί και τέρμα. Διάβασα ότι μπορεί να είναι και λάθος αλλά είναι πολύ σπάνιο. Εάν μου συμβεί και αυτό, θα γράψω τζοκερ…….Αύριο δεν κληρώνει?

μα καλα ποσα τεστ πηρες???οντως αυτα τα τεστ δεν τα ξερω ουτε και εγω τα κλιαρ μπλου διχνουν εως κ τεσσερις μερες πριν την καθυστερηση στην πρωτη μ εγκυμοσυνη ειχα κανει κλιαρ μπλου την ιδια μερα που περιμενα την περιοδο με απογευματινα ουρα και βγηκε θετικο:P τωρα στην δευτερη μ εγκυμοσυνη εκανα 2 τεστ το ενα μετα το αλλο μια μαρκα που ουτε η μανα της δεν την ξερει με βραδυνα ουρα παρακαλω και εδειξαν κ τα 2 αμεσως θετικα μακαρι να εισαι εγκυος γλυκια μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Τινκερμπελ τα γιαννενα κ τα ζαγοροχωρια ειναι φοβερα ολες τις εποχες .το βιβλιο που διαβαζεις να υποθεσω οτι ειναι της δημουλιδου?

οικονόμου.. δράκος στο χίονι!! ήθελα που ήθελα τώρα ποιός με πιάνει..!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Margi την pregnyl την έκανα 4 / 08, οπότε δεν νομίζω ότι παίζει, αλλα ποτέ δεν ξέρεις…..την σπερματέγχυση την έκανα 6 / 08. Βάσει του κανονικού μου κύκλου θα περίμενα περίοδο στις 23 / 08, αλλα λόγω σπερματέγχυσης αύριο κλείνω 14 ημέρες.

Marioula τα τεστάκια τα παίρνω από το internet σε γελοίες τιμές γιατί δεν συμφέρει να δίνω εικοσάρικα σε φαρμακεία. Τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστα……έχω ακούσει και για τα μεν και για τα δε, διάφορα………Ναι στον ίδιο ουροσυλλέκτη. Εγώ να δείς πως μπερδεύτηκα !!

Tinkerbell , Γιάννενα, Ζαγοροχώρια έχω πάει 2 φορές και είναι απίστευτα !!! Ευχαρίστως θα πήγαινα καλοκαιρινές διακοπές.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Σωστα φοβερο βιβλιο κ με πολυ ωραιο τελος! Κ ολα της οικονομου ειναι φοβερα.να το παιξω κ λιγο βιβλιοθηκονομος καθοτι κ το επαγγελμα. Κυπρο που μενεις?εχω φιλη απο παφο κ μενει λευκωσια

Λεια αυτα τα τεστακια τα ειδα κ εγω κ ειπα να παρω για να εχω οταν χρειαστουν.χρεωνεσαι κ κουριδδρ ομως?

Ανάλογα απο τι ποσό και πάνω θα παραγγείλεις. Στην Hometest πλήρωσα και αντικαταβολή και courier, ενώ στην allcosmetics επειδή παρήγγειλα και άλλα πράγματα, τίποτα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

To αρνητικό στο τεστ μπορεί εύκολα να γίνει θετικό στην χοριακή!

Το θετικό στο τεστ γίνεται δύσκολα αρνητικό στην χοριακή!

Αρα έχουμε ελπίδες!!!!!!

Κάνε σελφ κλιαρ......Αγωνιούμε όλες τώρα. Κοίτα τι έκανες!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι και γω τα ιδια παθαίνω....ορθογραφικά δεν έκανα ποτέ και τώρα βλέπω κάτι κραυγαλέα....ή γράφω μια λέξη καταλαβαίνω οτι την έγραψα λάθος και δεν μπορώ να βρω το σωστό με τίποτα....αυτά έχουν οι υπολογιστες γράφουμε και γκριγκλις....άστα να πάνε...

λία τώρα πώς θα αντέξουμε και συ και μεις ως την τρίτη????μου λες???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Καλέ ποια Τρίτη;;; να πας, Λια, να πάρεις self-clear και να το κάνεις αύριο με πρωινά ούρα. Μας άναψες φωτιές τώρα, θα υπόστείς και τις συνέπειες.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Οσο για το Παπιγκο είναι πανέμορφο! Οπως και τα περισσότερα Ζαγοροχώρια! Πέπσι πού πηγατε για μπάνιο προχθες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi την pregnyl την έκανα 4 / 08, οπότε δεν νομίζω ότι παίζει, αλλα ποτέ δεν ξέρεις…..την σπερματέγχυση την έκανα 6 / 08. Βάσει του κανονικού μου κύκλου θα περίμενα περίοδο στις 23 / 08, αλλα λόγω σπερματέγχυσης αύριο κλείνω 14 ημέρες.

Marioula τα τεστάκια τα παίρνω από το internet σε γελοίες τιμές γιατί δεν συμφέρει να δίνω εικοσάρικα σε φαρμακεία. Τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστα……έχω ακούσει και για τα μεν και για τα δε, διάφορα………Ναι στον ίδιο ουροσυλλέκτη. Εγώ να δείς πως μπερδεύτηκα !!

Tinkerbell , Γιάννενα, Ζαγοροχώρια έχω πάει 2 φορές και είναι απίστευτα !!! Ευχαρίστως θα πήγαινα καλοκαιρινές διακοπές.

εχει κ οικονομικα τεστ στα φαρμακεια χαρα μου ας πουμε το κλιαρ μπλου το ειχα παρει 18 ευρω!!!ενω τα αλλα τα μαρκα με εκαψες φερς στεπ νομιζω τα ελεγαν πηρα τα 2 με 15 ευρω αν ηθελα επαιρνα μονο το ενα με 8 ευρω....

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα, όταν λέω να "νιώσει" μια έγκυος το μωρό, εννοώ να αρχίσει να το καταλαβαίνει. Ξέρεις, αυτά τα φτερουγίσματα στην αρχή.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εχει κ οικονομικα τεστ στα φαρμακεια χαρα μου ας πουμε το κλιαρ μπλου το ειχα παρει 18 ευρω!!!ενω τα αλλα τα μαρκα με εκαψες φερς στεπ νομιζω τα ελεγαν πηρα τα 2 με 15 ευρω αν ηθελα επαιρνα μονο το ενα με 8 ευρω....

Νομίζω στο ιντερντ με 8 ευρώ παίρνεις πολύ περισσότερα από ένα! Κορίτσια δεν είχα ποτέ καθυστέρηση για να κάνω τεστ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...