Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοστοπ που μενεις? Για την επιτροπη Θεσσαλονικης περνας πολυ ευκολα. Δεν εχει αναμονη η επιτροπή.

Καντυ θα βαλουμε cyta. Η προσφορα της nova τωρα βγηκε αλλα νομιζω οτι καπου εχει και παγιδα. Δινει δωρεαν την εγκατασταση για τον εξοπλισμο δεν λεει τιποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη,αν τελικα φτασεις στην εξωσωματικη,.....δεν θα σκεφτεσαι ΝΑ εχει επιτυχια θα εχεις συνεχεια στο μυαλο σου οτι ΘΑ εχει επιτυχια!!!θα εισαι σιγουρη γι αυτο που πας να κανεις!!εγω οταν εκλεισα το πρωτο ραντεβου με τον εξωσωματικο για να μιλησουμε και μονο...μετα ημουν τοσο χαρουμενη σαν να ειχα ηδη μεινει εγκυος και ετσι το εβλεπα σε ολη την διαδικασια!!να σκεφτεις οτι οταν εκανα την χοριακη και ημουν πελον εγκυος δεν ειχα ενθουσιαστει σκεφτομουν ''αυτο ηταν??και τοση σκεψη τοσο κλαμα τοσο αγχος γι αυτο???τελικα το να μεινεις εγκυος ειναι το πιο ευκολο πραγμα!!!''

σε συμβουλευω ετσι να το δεις κι εσυ....ξεκινας εξωσωματικη αρα θα κανεις παιδι και ειμαι σιγουρη πως ολα καλα θα πανε!!

βεβαια σου ευχομαι να γυρησεις απο την Βιεννη με ενα μωρακι στην κοιλιτσα!!!!αυτο θα ηταν το καλυτερο;);)

συμφωνω σε όλα!!!

Κοστοπ που μενεις? Για την επιτροπη Θεσσαλονικης περνας πολυ ευκολα. Δεν εχει αναμονη η επιτροπή.

Καντυ θα βαλουμε cyta. Η προσφορα της nova τωρα βγηκε αλλα νομιζω οτι καπου εχει και παγιδα. Δινει δωρεαν την εγκατασταση για τον εξοπλισμο δεν λεει τιποτα.

γιατι δεν περνεις τηλεφωνο να ρωτησεις???για την σιτα δεν ξερω και τα καλυτερα...

Αυστρια εχω παει μονο για 1 μερα και ημουν μικρη, δεν θυμαμαι τιποτα!!!ειναι ενας απο τους προορισμους που θελω να παω οπωσδηποτε!!!ευτυχως εχω τον θειο μου στο σαλτσμπουρκ οποτε καποια στιγμη θα βολεψει...εμεις για εσωτερικο μιλαμε...το εξω δεν το σκεφτομαι καν για διαφορους λογους...

κ δεν εχουμε πει τιποτα παραπανω ακομη απο το οτι θελουμε να παμε καπου μετα τα Χριστουγεννα....

κοριτσακια μακαρι ο αγιος Βασιλης να φερει και σε σας φετος ενα μωρακι στην κοιλιτσα!!!αν δεν φερει μωρακι να φερει υπομονη και ολα θα γινουν στην ωρα τους!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Koritsakia τώρα ζω την απόλυτη ευτυχία! Τον πήραμε σπίτι επιτέλους! Γυρίσαμε στη 1 και μέχρι τώρα τρώγαμε. Το απογευμα κ αύριο πρωί θα τον πάμε ιπποκράτειο για μέτρηση! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μη μου τον ξανακρατήσουν

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μπραβο Μαρμινακι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εχουμε βαλει ηδη cyta. τα αποτελεσματα θα δειξουν απο βδομαδα.

Τσερυ Τρικαλα ειναι παρα πολυ ωραια. Ειχαμε παει περυσι Χριστουγεννα και ηταν πολυ ωραια στολισμενα.

να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη,αν τελικα φτασεις στην εξωσωματικη,.....δεν θα σκεφτεσαι ΝΑ εχει επιτυχια θα εχεις συνεχεια στο μυαλο σου οτι ΘΑ εχει επιτυχια!!!θα εισαι σιγουρη γι αυτο που πας να κανεις!!εγω οταν εκλεισα το πρωτο ραντεβου με τον εξωσωματικο για να μιλησουμε και μονο...μετα ημουν τοσο χαρουμενη σαν να ειχα ηδη μεινει εγκυος και ετσι το εβλεπα σε ολη την διαδικασια!!να σκεφτεις οτι οταν εκανα την χοριακη και ημουν πελον εγκυος δεν ειχα ενθουσιαστει σκεφτομουν ''αυτο ηταν??και τοση σκεψη τοσο κλαμα τοσο αγχος γι αυτο???τελικα το να μεινεις εγκυος ειναι το πιο ευκολο πραγμα!!!''

σε συμβουλευω ετσι να το δεις κι εσυ....ξεκινας εξωσωματικη αρα θα κανεις παιδι και ειμαι σιγουρη πως ολα καλα θα πανε!!

βεβαια σου ευχομαι να γυρησεις απο την Βιεννη με ενα μωρακι στην κοιλιτσα!!!!αυτο θα ηταν το καλυτερο;);)

Σε ευχαριστώ πολύ καντυ μου. Η αλήθεια είναι οτι έτσι προσπαθώ να το δω το θέμα της εξωσωματικής όπως επίσης και το ταξίδι στη Βιέννη (ή οπου αλλού):)

Μάλιστα στη Βιέννη μου είχε κάνει πρόταση γάμου ο άνδρας μου, ενω βέβαια είχαμε αραβωνιαστεί πρώτα :tongue::tongue::tongue: Δεν κάνω πλάκα....έτσι γίναν τα πράγματα....ανάποδα ;)

Διαφημίσεις

Γεια σας Κοριτσάκια!!! :D

Μαρμίν, το πήρατε το μωρό σπίτι???

Και μιας και ρωτάς για τις Μαρίες, εγώ είμαι στις γόνιμες και έχουμε επαφές μέχρι και Σάββατο. Την Τρίτη έκανα την πρεγκνιλ. Μάλλον η ωορρηξία έγινε χτες το βράδυ, έτσι νομίζω...

Μαρία-σ- , χάθηκες... εσύ τι κάνεις?

Καλή επιτυχία Μαράκι

Ναι το ξέρω για τη Θεσ/κη αλλά δυστυχώς μένω Αθήνα :?

συμφωνω σε όλα!!!

Αυστρια εχω παει μονο για 1 μερα και ημουν μικρη, δεν θυμαμαι τιποτα!!!ειναι ενας απο τους προορισμους που θελω να παω οπωσδηποτε!!!ευτυχως εχω τον θειο μου στο σαλτσμπουρκ οποτε καποια στιγμη θα βολεψει...εμεις για εσωτερικο μιλαμε...το εξω δεν το σκεφτομαι καν για διαφορους λογους...

κ δεν εχουμε πει τιποτα παραπανω ακομη απο το οτι θελουμε να παμε καπου μετα τα Χριστουγεννα....

κοριτσακια μακαρι ο αγιος Βασιλης να φερει και σε σας φετος ενα μωρακι στην κοιλιτσα!!!αν δεν φερει μωρακι να φερει υπομονη και ολα θα γινουν στην ωρα τους!!!

Και οι Ελλάδα έχει τις ομορφίες της και είναι και πόλλές μάλιστα

Koritsakia τώρα ζω την απόλυτη ευτυχία! Τον πήραμε σπίτι επιτέλους! Γυρίσαμε στη 1 και μέχρι τώρα τρώγαμε. Το απογευμα κ αύριο πρωί θα τον πάμε ιπποκράτειο για μέτρηση! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μη μου τον ξανακρατήσουν

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τελεια μπραβο κοριτσακι μου!!!ολα καλα θα πανε και περιμενουμε φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

50? ειναι!!

και δινει το ιντερνετ και το σταθερο δωρεαν και απο nova καποια αθλητικα (αν θελεις σου τα λεω αναλυτικα)το καναλι με ολες τις σειρες,ντοκιμαντερ,μουσικη,παιδικα,και ολα τα ελληνικα καναλια

με 29.90?το μηνα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

συμφωνω σε όλα!!!

γιατι δεν περνεις τηλεφωνο να ρωτησεις???για την σιτα δεν ξερω και τα καλυτερα...

εχω κανει Χριστουγεννα στο Μετσοβο και ειναι φανταστικα!!βεβαια ειχε και χιονι χωρις χιονι δεν ξερω πως θα ειναι:rolleyes::rolleyes:

επισσης Παπιγκο ειναι πανεμορφα αλλα κι εκει εχω παει μονο με χιονι:rolleyes::rolleyes:

κι εγω θελω να παμε καπου για Χριστουγεννα μιας και Πρωτοχρονια θα ειμαι ολομοναχη:cry:αλλα ο αντρας μου φοβαται λεει μην κανει κρυο μην αρρωστησω μην εχει χιονια και γλιστρησω......και στο τελος θα μου ριξει την κεραμυδα να παμε στο χωριο του...και θα απαντησω κι εγω ''μα αγαπη μου που να τρεχω με την κοιλια εκει περα??πολυ επικυνδυνο το βρισκω'':evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σας κοριτσαρες μου!!!

Μαρμινακι μου πηρατε το μπεμπουκο σας σπιτι διαβαζω!!!Τελεια!!!!ελπιζω στο εξης να μη χρειαστει να τον αποχωριστεις στιγμη ξανα!!Μου αρεσε πολυ οπως μας εγραψες τον τοκετο σου και συγκινηθηκα...Αχ αυτα μου κανετε και ανυπομονω και εγω!!!

Λιλιτακι πως τα πατε εσεις με το νεο μελος σας??Βρηκατε τους ρυθμους σας??Μεγαλωνει το καψουρακι σου ??

Μαριουλα εσυ ειμαι σιγουρα οτι καθεσε ολη τη μερα και χαζευεις τον πριγκηπα σου.....!!!!Μα ειναι γλυκας ομως!

Τα υπολοιπα κοριτσια πως τα παμε??Σας διαβασα αλλα ηταν και πολλα και δεν θυμαμαι να σχολιασω :) !

Εμεις στην αναμονη ακομα ...Απο βδομαδα που θα παω γιατρο θα σας πω νεοτερα παντως απο τον μικρο μας!!

Α!!!Χρονια πολλα και σε οσους αγαπημενους σας γιορταζουν!!!!!φιλια σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fHaOp2.png

Μπράβο Μαρμινακι μου τι ευτυχία:-D. Άντε καλά σαράντα να έχουμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

γεια σας και παλι

marminaki χαιρομαι που εχετε τον μπεμπουλινο σπιτι!!!! Δεν θα σου τον ξαναπαρουν μη φοβασαι!!! Να θυμασαι να τον εχεις κοντα σε παραθυρο!!!!

kostop δεν θυμομουν οτι εχεις κανει 2 σπερματεγχυσεις!!! Αν ειναι ετσι τοτε εισαι οντως ετοιμη για εξωσωματικη αλλα ευχομαι κι εγω να γυρισεις απο το ταξιδι εγκυουλα. Κι εγω συμφωνω απολυτα με την Καντυ οσο αφορα την ψυχολογια κι εγω πιστευω πως εμεινα εγκυος οταν πραγματικα το πίστεψα οτι θα μεινω!!!

Οσο αφορα το Στρασβουργο και το Κολμαρ εχω παει και ειναι δυο πανεμορφες πολεις και αξιζει να πας καποια στιγμη. Βιεννη δεν εχω παει αλλα πήγα Σαλτζμπουργκ και ειναι οντως πολυ ωραια!!! Επίσης δεν εχω παει Βουδαπέστη αλλα οταν ακουω την μαμα μου να μιλαει για τα μερη που πηγε την αναφερει πολυ συχνα γιατι της αρεσε πολυ!!!! Συνεπως οπου και να πας θα ειναι τέλειαααααα!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...