Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ ❤️❤️🙏🏼🏻💪🏻

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε!!με το καλό και εσύ τον επόμενη μήνα!! ❤️
      3 έβαλα. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα!!!μερμιν κοριτσαρα μου ανατριχιασιαμε πρωι πρωι και οι πιο αναισθητες!!!!αχ τι ωραια που περνατε!!!!αργει η σειρα μας....οταν θα ερθει η ωρα μου θα εχουμε ακουσει τοσες ιστοριες που θα ξερω ακριβως τι παω να κανω κ φυσικα δεν θα εχω και λογο να περιγραψω κατι...

Να χαιρεστε τους αντρες σας Μαρμιν και μαρτζι!!!υγεια και ευτυχια παντα τους ευχομαι!!!εσεις μαρμιν με την βοηθεια του Αγ. Νικολαου σημερα την ευτυχια σας θα την πάρετε σπιτι...μαρτζι εσεις σε λιγους μηνες!!!!

αληθεια μαρμιν 2 ερωτησεις εχω!!!πρωτον την ημερα που γεννησες ηταν του αγιου ανδρεα???μ'αρεσει αυτο το ονομα!!!!

και δευτερον: καθολη την διαρκεια της γεννας ηθελες να κανεςι κακ@κια...τελικα εκανες???αρκει το κλισμα που σου κανουν???το εχω ενα αγχος αυτο!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοστοπ ε οχι ρε κοριτσι και εξωσωματικη μετα απο εναν χρονο προσπαθειων!!!μην τρελλαθουμε και τελειως!!!!

Για να πω την αλήθεια και εγω αρχικά οταν άκουσα το ενδεχόμενο εξωσωματικής δε μου άρεσε καθόλου. Απο την άλλη όμως επειδή η ενδομητρίωση υποτροπιάζει κάποια στιγμή και απο την άλλη είμαι ιδιαίτερα ανυπόμονη, έχω αρχίσει και το σκέφτομαι.

Βέβαια για ένα τρίμηνο τουλάχιστον θα συνεχίσουμε τις πρόσπάθειες μόνοι μας και μετά βλέπουμε.

Marmin, σε θαυμάζω για τη ψυχραιμία σου :) Μακάρι να πάρεις σήμερα τον πρίγκιπά σου στο σπίτι.

Τα δικά μου νεα είναι τα εξής: Πήγα χθες σε δεύτερο γυναικολόγο ο οποίος εν ολίγοις τάχθηκε υπερ του αρχικού μου γυναικολόγου λέγοντας οτι έκανε πολύ καλή δουλεια στη λαπαροσκόπηση και οτι το CA 125 που έχω (25) είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Το θέμα την καμπύλης ζαχάρου αναγνώρισε οτι είναι σημαντικό χωρίς όμως να το θεωρεί τόσο σημαντικό (όσο ο ενδοκρινολόγος). Αυτός ήταν της άποψης οτι απο τη στιγμή που όλες οι εξετάσεις είναι καλές (και απο τις δυο πλευρές) αλλά ενα χρόνο τώρα δεν έχει προκύψει εγκυμοσύνη, το επόμενο βήμα είναι η εξωσωματική (εφόσον επιθυμούμε παιδί άμεσα). Σε εκείνη τη φάση θα μπορέσουμε να δούμε αν τελικά έφταιγε κάτι άλλο όπως πχ κακή ποιότητα ωαρίων, κάτι το οποίο δε φαίνεται απο τις εξετάσεις.

Τι να σας πω ρε κορίτσια...εχω μπερδευτεί τελείως. Την Τρίτη βέβαια εχω ραντεβού και με δεύτερο ενδοκρινολόγο και σε δυο εβδομάδες και με άλλο γυναικολόγο. Να δούμε τι θα μας πουν και αυτοί :)

Σας φιλώ.

κορίτσι μου και εσένα σου είπε ότι η ca είναι καλή η λόγοω ενδομητριώσης είναι φυσιολογικό??

εγώ στη θέση σου θα έκανα όπως και έκανα σπερματέγχυση αυτό θεωρώ ότι είναι το επόμενο βήμα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΜΑΡΤΖΙ και ΜΑΡΜΙΝ να χαιρεστε τους αντρες σας!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ η περιγραφη σου ειναι πολυ συγκινητικη!!!!αχχχ μακαρι να παρετε το μπουμπουκακι σας σημερα στο σπιτι!!!περιμενουμε νεα σας!!!

ΠΕΠΣΙ τι ιντερνετ θα βαλεις???ειδες την προσφορα που εχει με την nova???

ΚΟΣΤΟΠ οταν ο γιατρος μου με προετοιμαζε για εξωσωματικη απο τον 3ο μηνα προσπαθειων τον ειχα παρεξηγησει φυσικα ειχε απολυτο δικιο απλα ακομα δεν ειχαμε κανει σπερμοδιαγραμμα αν ομως τον ειχα ακουσει τωρα θα ειχα γεννησει οποτε τι καταλαβα που τον παρεξηγησα??εγω ημουν χαμενη αυτος καλα ελεγε!!!!τωρα στην δικη σου περιπτωση η αληθεια ειναι οτι η μη φυσιολογικη καμπυλη ειναι ενδειξη μη καλης ποιοτητας ωαριων αυτο μου το ειχαν πει και εμενα εξ αρχης αλλα τελικα η καμπυλη μου ηταν φυσιολογικη!!ο μονος τροπος για να δουν αν κανεις καλα ωαρια ειναι η ωολληψια και η εξεταση τους απο τον γενετιστη αυτο δηλαδη που γινεται στην εξωσωματικη ολοι οι αλλοι τροποι ειναι υποθετικοι το οτι βλεπουμε στον υπερυχο 1,2,3 καλα ωοθυλλακια αυτο για τους γιατρους δυστυχως δεν λεει κατι!!!επισσης η σπερματεγχυση ειναι μια τυφλη μεθοδος που,απ οτι μου ειχαν πει 2 γυναικολογοι, την συστηνουν σε περιπτωσεις που υπαρχει προβλημα στον κολπο η στον τραχηλο της γυναικας!!εγω το ειχα ψαξει οταν ειχαμε κατα καποιο τροπο:rolleyes::rolleyes:βελτιωσει το σπερμα και επειδη ο πρωτος μου ειπε οχι πηγα και σε 2ο ο οποιος κανει ο ιδιος στο ιατρειο του αρα ειχε κερδος να μου κανει και ομως ο ανθρωπος ηταν καθετος οτι για να κανει σπερματεγχυση πρεπει το σπερμα να αγγιζει το τελειο και ετσι ,ευτυχως, δεν την καναμε ποτε!!!

οποτε η περιμενεις και κανεις προσπαθειες μονη σου η αποφασιζεις το επομενο βημα!!!

και να σας πω και το κουλο???ο γιατρος μου στα Γιαν ειναι ο μονος που κανει στο πενεπιστημιακο εξωσωματικες στο ιδιο νοσοκομειο υπαρχουν παρα πολλοι γιατροι που ασχολουντε με ολα τα υπολοιπα.....προχθες λοιπον που πηγα ειμασταν 2 εγκυες που περιμεναμε και 9 ζευγαρια που περιμεναν να τον δουν για εξωσωματικη και ειναι μεσα μια κοπελα ξενη και να θελει σωνει και καλα να της κανει ο ιδιος εκτρωση:(:(και να φωναζει κιολας και ολοι εμεις απ εξω να ακουμε και ο χριστιανος να προσπαθει να της εξηγησει οτι αν θελει να την κανει αμεσα να κλεισει ραντεβου στα εξωτερικα με οποιον γιατρο ειναι η σειρα του για εκτρωσεις και να μην περιμενει ποτε θα ερθει η σειρα η δικη του γιατι μπορει να κυστερησει κι αυτη να λεει οχι θελω εσενα...τα ζευγαρια που περιμεναν για εξωσωματικη ειχαν αγανακτησει:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα

Εχω ωρα που σας διαβασα αλλα μιλουσα με την ξαδερφουλα μου στο τηλ. και γι αυτο δεν εγραψα πιο νωρις. Η καημενουλα εμαθε πριν λιγες μερες οτι ειναι εγκυος μετα απο εξωσωματικη και ειχε αιμα η χοριακη της μεγαλωνει οχι με τρελους ρυθμους αλλα μεγαλωνει και στεναχωριετε αν ολα πανε καλα. Ειναι και πολυ νωρις για να εξεταστει υπερηχογραφικα και εχει τρελαθει αυτες τις μερες. Προσπαθησα να την καθησυχασω οσο μπορουσα έξαλου αυριο θα παει στο γιατρο.

marminaki οντως οι περιγραφες σου ειναι τοσο γλυκιες και συγκινητικες και ειναι σαν να σε βλεπω να κοιμασαι αγκαλια με τον μπεμπουλη σου!!! Μακαρι να τον παρεις στο σπιτι σήμερα!!!!! Παντως την πρωινη καλημερα μας την ειπες εσυ οπως εκανες καθε μερα μεχρι τωρα!!!!!;)

kostop κι εγω πιστευω ότι πρωτα πρεπει να περασεις απο μια δοκιμη με σπερματεγχυση και μετα να πας στην εξωσωματικη!!!! Σκεψου οτι εγω εμεινα εγκυος λίγο πριν συμπληρωσω τα 3 χρονια επαφων. Βεβαια οι πραγματικες μας προσπαθειες ήταν περιπου 1 χρονο γιατι τα προηγουμενα χρονια απλα δεν προσεχαμε οχι οτι προσπαθουσαμε!! Ωστοσο και παλι σκεφτηκαμε την εξωσωματικη λιγο πριν συμπληρωσουμε τα 3 χρονια που δεν ειχα μεινει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

tingerbell, μου είπε οτι η τιμή του ca είναι απολύτως φυσιολογική και δε θα πρέπει να θεωρω οτι επειδή είναι πάνω απο 10 είναι και ενδομητρίωση. Δεδομένου δε οτι ακολούθησα και φαρμακευτική αγωγή μετα τη λαπαροσκόπηση το ενδεχόμενο να επανεμφανίστηκε η ενδομητρίωση τόσο σύντομα είναι πολύ μικρό.

Αναφορικά με τις σπερματεγχύσεις έχουμε κάνει ήδη δυο χωρίς αποτέλεσμα και αποφασίσαμε να μην κάνουμε άλλη.

Καντυ αυτό για την ποιότητα των ωαριών μου το είπε και ο χθεσινός γιατρός. Οτι αν δηλ αυτό είναι το πρόβλημα που δεν έχει προκύψει εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα, είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε μόνο με την ωοληψία.

Οπότε κάνουμε τις προσπαθείες μας κανονικά για ένα τρίμηνο, θα πάω και στο ραντεβού της επιτροπής για την εξωσωματική γιατι οι διαδικάσίες με το ΙΚΑ είναι αρκετά χρονοβόρες και βλέπουμε.

Προς το παρόν σχεδιάζω ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό για τα Χριστούγεννα για να αλλάξει λίγο και η διάθεση ;)

τι καλα!!!!που θα πατε????και μεις λεγαμε να παμε καπου τωρα που μπορουμε αλλα πριν τα χριστουγεννα δεν το βλεπω μιας και ο αντρας μου τρεχει και δεν φτανει με την δουλεια!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τι καλα!!!!που θα πατε????και μεις λεγαμε να παμε καπου τωρα που μπορουμε αλλα πριν τα χριστουγεννα δεν το βλεπω μιας και ο αντρας μου τρεχει και δεν φτανει με την δουλεια!!!

Για να πω την αλήθεια εγω θέλω Αλσατία (Στρασβούργο, Κολμάρ κλπ) αλλά είναι λίγο ακριβή εκδρομή (700 το άτομο χωρίς φαγητό). Μάλλον λοιπόν καταλήγουμε σε Βουδαπέστη-Βιέννη που είναι πιο ΄"ελκυστική" οικονομικά. Βιέννη έχω ξαναπάει αλλά φαντάζομαι τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά.

Να πάτε εκδρομή τώρα που μπορείτε. Είναι το μοναδικό πράγμα που δε με στεναχωρεί να χαλάω χρήματα :)

Εσείς για που λέτε;

tingerbell, μου είπε οτι η τιμή του ca είναι απολύτως φυσιολογική και δε θα πρέπει να θεωρω οτι επειδή είναι πάνω απο 10 είναι και ενδομητρίωση. Δεδομένου δε οτι ακολούθησα και φαρμακευτική αγωγή μετα τη λαπαροσκόπηση το ενδεχόμενο να επανεμφανίστηκε η ενδομητρίωση τόσο σύντομα είναι πολύ μικρό.

Αναφορικά με τις σπερματεγχύσεις έχουμε κάνει ήδη δυο χωρίς αποτέλεσμα και αποφασίσαμε να μην κάνουμε άλλη.

Καντυ αυτό για την ποιότητα των ωαριών μου το είπε και ο χθεσινός γιατρός. Οτι αν δηλ αυτό είναι το πρόβλημα που δεν έχει προκύψει εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα, είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε μόνο με την ωοληψία.

Οπότε κάνουμε τις προσπαθείες μας κανονικά για ένα τρίμηνο, θα πάω και στο ραντεβού της επιτροπής για την εξωσωματική γιατι οι διαδικάσίες με το ΙΚΑ είναι αρκετά χρονοβόρες και βλέπουμε.

Προς το παρόν σχεδιάζω ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό για τα Χριστούγεννα για να αλλάξει λίγο και η διάθεση ;)

χαίρομαι που συμφωνούν οι γιατροί μας για την ca...

πολύ καλά θα κάνετε για το ταξιδάκι...

και εμείς μετά τη 2 αυτό μας είπε ο γιατρός..εμείς τελικά κάναμε 3 το επόμενο βήμα είναι η εξωσωματική...ελπίζουμε να έρθει από μόνο του...αλλά και αν πάμε τελικά να είναι πετυχημένη.,..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Για να πω την αλήθεια εγω θέλω Αλσατία (Στρασβούργο, Κολμάρ κλπ) αλλά είναι λίγο ακριβή εκδρομή (700 το άτομο χωρίς φαγητό). Μάλλον λοιπόν καταλήγουμε σε Βουδαπέστη-Βιέννη που είναι πιο ΄"ελκυστική" οικονομικά. Βιέννη έχω ξαναπάει αλλά φαντάζομαι τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά.

Να πάτε εκδρομή τώρα που μπορείτε. Είναι το μοναδικό πράγμα που δε με στεναχωρεί να χαλάω χρήματα :)

Εσείς για που λέτε;

βιέννη...όνειρο.....

και αν αποφασίσεις θα σου πω τα πάντα...έχω κάνει πολύ καλή έρευνα...

αχ βιέννη...

βουδαπέστη είχαμε κλείσει το Γεννάρη αλλά είχε κλείσει η εταιρεία λίγο πριν πάμε και δεν πήγαμε ευτυχώς πήραμε τα λεφτά μας πίσω..

1533345xcnw09g7xt.gif

βιέννη...όνειρο.....

και αν αποφασίσεις θα σου πω τα πάντα...έχω κάνει πολύ καλή έρευνα...

αχ βιέννη...

βουδαπέστη είχαμε κλείσει το Γεννάρη αλλά είχε κλείσει η εταιρεία λίγο πριν πάμε και δεν πήγαμε ευτυχώς πήραμε τα λεφτά μας πίσω..

Ευτυχώς που πήρατε τα χρήματα πίσω γιατί έχω ακούσει διάφορες ιστορίες με τα ταξιδιωτικά.

Βιέννη είχαμε πάει και εμείς 2 χρόνια πριν και την είχαμε γυρίσει όλη. Στολισμένη όμως θα είναι πιο όμορφη φαντάζομαι.

Αναφορικά με την εξωσωματική, μετα την αρχική ψυχρολουσία που πέρασα στο ακουσμά της, αυτή τη στιγμή λέω οτι το μόνο μου με ενδιαφέρει είναι να έχει επιτυχία (αν φτάσουμε ως εκεί ;)). Τίποτε περισσότερο :)

Ευτυχώς που πήρατε τα χρήματα πίσω γιατί έχω ακούσει διάφορες ιστορίες με τα ταξιδιωτικά.

Βιέννη είχαμε πάει και εμείς 2 χρόνια πριν και την είχαμε γυρίσει όλη. Στολισμένη όμως θα είναι πιο όμορφη φαντάζομαι.

Αναφορικά με την εξωσωματική, μετα την αρχική ψυχρολουσία που πέρασα στο ακουσμά της, αυτή τη στιγμή λέω οτι το μόνο μου με ενδιαφέρει είναι να έχει επιτυχία (αν φτάσουμε ως εκεί ;)). Τίποτε περισσότερο :)

ναι καλή μου, όλες έτσι αισθανόμαστε...

είναι και αυτός ένας τρόπος να γίνουμε μάνες!!!και εύχομαι και προσεύχομαι η προσπάθεια μου να είναι επιτυχημένη....

1533345xcnw09g7xt.gif

να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη,αν τελικα φτασεις στην εξωσωματικη,.....δεν θα σκεφτεσαι ΝΑ εχει επιτυχια θα εχεις συνεχεια στο μυαλο σου οτι ΘΑ εχει επιτυχια!!!θα εισαι σιγουρη γι αυτο που πας να κανεις!!εγω οταν εκλεισα το πρωτο ραντεβου με τον εξωσωματικο για να μιλησουμε και μονο...μετα ημουν τοσο χαρουμενη σαν να ειχα ηδη μεινει εγκυος και ετσι το εβλεπα σε ολη την διαδικασια!!να σκεφτεις οτι οταν εκανα την χοριακη και ημουν πελον εγκυος δεν ειχα ενθουσιαστει σκεφτομουν ''αυτο ηταν??και τοση σκεψη τοσο κλαμα τοσο αγχος γι αυτο???τελικα το να μεινεις εγκυος ειναι το πιο ευκολο πραγμα!!!''

σε συμβουλευω ετσι να το δεις κι εσυ....ξεκινας εξωσωματικη αρα θα κανεις παιδι και ειμαι σιγουρη πως ολα καλα θα πανε!!

βεβαια σου ευχομαι να γυρησεις απο την Βιεννη με ενα μωρακι στην κοιλιτσα!!!!αυτο θα ηταν το καλυτερο;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Γεια σας Κοριτσάκια!!! :D

Μαρμίν, το πήρατε το μωρό σπίτι???

Και μιας και ρωτάς για τις Μαρίες, εγώ είμαι στις γόνιμες και έχουμε επαφές μέχρι και Σάββατο. Την Τρίτη έκανα την πρεγκνιλ. Μάλλον η ωορρηξία έγινε χτες το βράδυ, έτσι νομίζω...

Μαρία-σ- , χάθηκες... εσύ τι κάνεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...