Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου η εμπειρια σου ηταν συγκλονιστικη!!!αφου δεν πηγες και σινεμα και να σε ξεγενναει η ταξηθετρια(που το θυμηθηκα)παλι καλα να λεμε!!

μια χαρα θα ειναι ο μπουμπουκος μας!!κριμα για το χερακι του αλλα τωρα εγινε και δεν αλλαζει σημασια εχει πως δεν ειναι κατι σοβαρο και θα περασει συντομα!!!!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυριο τετοια ωρα να τον θηλαζεις στο σπιτακι σας και να κοιμαται στην ζεστη του γωνιτσα που του ετοιμασε η μανουλα με τοση αγαπη!!

Χα! χα! Φαντάζεσαι να γεννούσε βλέποντας το "Αν"; Ε, ρε χαρα που θα έκανε ο Παπακαλιάτος με την επιπλέον διαφήμιση που θα γινόταν στην ταινία του. Πρωτο θέμα θα γινόταν στα κανάλια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι γλυκια ιστορια...μας την διηγηθηκες τοσο ωραια που νομιζω δεν θα εχω κανενα προβλημα να γεννησω χωρις επισκληριδιο!!!!ελπιζω να το θυμαμαι ακομα και μετα απο 4 μηνες αυτο!!!!

επιτελους το ελληνικο συστημα εχει και κατι καλο!!!νοσοκομειο να γεννας με ανθρωπους διπλα σου!!!η αδερφη μου μαλλον σε νοσοκομειο την βλεπω να γενναει και με καθυσηχαζει το γεγονος οτι ολα ειναι οκ!!!χθες εκλεισα και γω θεση για τα σεμιναρια του ανωδυνου...θα προσπαθησω να κρατησω επαφες μαζι τους μπας κ μου χρειαστει καμια στο τελος!!!

καντυ εγω ικανη την ειχα να την ξεγεννησει η ταξιθετρια....

κοριτσακια ειχα τους κουμπαρους μου εδω και το μαρκελλακι μου τους εδωσε απο μια κλωτσια!!!

παω για νανι τωρα να τα πω στον αντρα μου.....

μαρμιν αυριο να μας πεις και εμπειρια θηλασμου γενικά...ωραια τα περιγραφεις!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κι εγώ θα ξαπλώσω. Αυριο γιορτάζει ο αντρούλης μου, αλλά δεν θα κάνουμε γιορτή λόγω πένθους. Δεν περιμένουμε κανέναν, οπότε θα κάνω πατάτες με κοτόπουλο στο φούρνο και θα είναι μία απλή μέρα σαν όλες τις υπόλοιπες!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ΤΣΕΡΡΥ ειμαι σιγουρη πως δεν θα ειχε προβλημα;):tongue:χαχαχα!!!!

οντως κοριτσια ο πονος στον κολικο εντερου δεν περιγραφεται τον πονο της γεννας δεν τον γνωριζω του κολικου ομως τον εχω εμπεδωσει καλα θυμαμαι την πρωτη φορα που με επιασε ημουν στην κουζινα στο πατρικο μου πιαστηκα απο μια καρεκλα και σιγα σιγα λυγισαν τα ποδια μου μεχρι που γονατησα φρικτος πονος:cry::cry::cry:

ΜΑΡΤΖΙ στον 7ο πρεπει να πας ετσι κι αλλιως σε οφθαλμιατρο εκεινος θα σου πει αναλογα με το τι θα δει αν μπορεις να κανεις φυσιολογικο...εμενα ο γιατρος εδω στην Ηγ μου ειχε πει πως ετσι κι αλλιως στον 7ο ολες τις στελνει σε οφθαλμιατρο γιατι και καποια χωρις μυωπια μπορει να εχει αλλο προβλημα και να μην το γνωριζει!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ εσυ πηγες στον οφθαλμιατρο γι αυτο που μας ειχες αναφερει???τι σου ειπε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Marmin μου, τι ωραία που μας τα περιέγραψες!!!! Τι ωραίες στιγμές έζησες!!!!!! Μπράβο σου που έδειξες τόση δύναμη. Τελικά ο κολικός του έντέρου ήταν πιο δυνατός από αυτόν της γέννας; Εχουν δίκιο που λένε πως ο χειρότερος πόνος είναι ο κολικός. (Μού το έλεγε μία θεία μου που πέρασε και τα δυο, πως αν της έλεγαν να ξαναγεννήσει θα γεννούσε χίλιες φορές, αλλά κολικό δεν θα άντεχε να ξαναπεράσει. Εγώ παλιά έκανα κολικο νεφρού και νόμισα θα ξεψυχήσω από τον πόνο!)

Εμεινες ευχαριστημένη τελικά! Μπράβο τους που σου φέρθηκαν τόσο όμορφα! Να σε ρωτήσω κάτι; Αν δεν εφημέρευε το Ιπποκράτειο, θα πήγαινες σε όποιο νοσοκομείο εφημέρευε και θα σε ξεγεννούσε ο εφημερεύων γιατρός; Αλήθεια πλήρωσες κάτι στο νοσοκομείο ή στον γιατρό;

Και κάτι τελευταίο. ΑΝ δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχεις μυωπία ( φοράς γυαλιά στις φώτο που έστειλες). Τι βαθμό έχεις; Σε ρωτώ γιατί εγώ με 3,5 βαθμούς το έχω δέσει κόμπο πως θα μου πουν για καισαρική!

Ευχομαι αύριο να κάνει το θαύμα του ο Αγιος Νικόλαος και να πάρετε το μωρό σπίτι. Να του ζουλήξεις τις μαγουλάρες του κι από εμένα!!!!!

Φιλιά!!!!

χαχαχα κορίτσια με κάνατε και γέλασα! Όντως Κάντυ πού τη θυμήθηκες την ταξιθέτρια;

Μάρτζι θα πήγαινα στο εφημερεύον απλά έτυχε να είναι στο ιπποκράτειο και στην κλινική που πήγαινα το τελευταίο διάστημα. Γιατρό φυσικά δεν πλήρωσα αφού ήταν ο εφημερεύον πάντως όταν ηρεμήσω λίγο θα ήθελα να της πάω κανένα δωράκι γιατί μου φέρθηκε πολύ καλά! Πλήρωσα μόνο 30 ευρώ τη βραδιά για το δωμάτιο γιατί ήταν να μπω σε τρίκλινο λόγω ασφάλεια ικα (εοπυυ σου λένε μετά στο δημόσιο έχεις δίκλινο!) και ζητήσαμε δίκλινο στις θέσεις. Απλά κορίτσια στα τρίκλινα ήταν η μάρα και η σάρα βούλγαρες, αλβανίδες κτλ αλλά ξέρετε οι πώς να το πω "κακής ποιότητας" ένα πάτωμα πάνω από τους γύφτους. Οπότε καλύτερα τα δίκλινα σαν κλινική ήμουν. Επίσης εγώ εκτός από μυωπία έχω πρόβλημα με το οπτικό νεύρο λόγω της πάθησης πήγα σε οφθαλμίατρο και με είδε και στην αρχή και στον έβδομο και μου είπαν και οι δύο ότι μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά. Μάλιστα ο δεύτερος μου είπε ότι αν δω μυγάκια έστω και την τελευταία στιγμή να ζητήσω καισαρική αλλά δεν είδα ούτε μυγάκια ούτε κουνουπάκια ούτε κανένα άλλο ζωύφιο ο Θεούλης και ο Άγιος Ανδρέας με βοήθησαν. Από μυωπί έχω 4 και 3,5 αλλά όπως είπε και η Κάντυ ο οφθαλμίατρος που θα σε δει θα σου πει. Πάντως δεν είναι υψηλός ο βαθμός σου για να έχεις σίγουρη την καισαρική. Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου! κι εγώ το εύχομαι αύριο έχει γεννέθλια και ο άντρας μου και θα είναι το καλύτερο δώρο να τον πάρουμε σπίτι μας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γυρίσαμε πριν κανένα μισάωρο από το μαιευτήριο του μέτρησαν τη χολερυθρίνη και πήγε 15 (από 14) αλλά μου είπε η μαία πως δεν είναι ένδειξη για φωτοθεραπεία. Επίσης μου είπε πως δεν παίζει ρόλο μόνο η τιμή αλλά και το βάρος του μωρού και το 24 από τη γέννηση και πως πιστεύει ότι ως αύριο θα πέσει. Επίσης φάνηκε σίγουρη ότι θα το πάρουμε αλλά εγώ κορίτσια φοβάμαι ότι θα μείνει κι άλλο γιατί η γιατρός μας είπε μέχρι 14,5 θα μας το δώσει και φάνηκε σα να μας έκανε χάρη γιατί στην αρχή είπε με 14 θα τον πάρουμε. Αχ σε 9-10 ώρες θα ξέρουμε...

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Aaaaax καλέ ξέχασα να σας πω. Στο νοσοκομείο πήραμε πολλά δωράκια για το μωράκι μας. Από προδερμ, λίμπερο, μπεμπιλίνο σενσιτιβ και πάμπερς. Τα πιο ωραία ήταν της προδερμ που είχε κανονικό σαμπουαν αφρόλουτρο, μαλακτικό δείγμα και απορυπαντικό σε σκόνη και της λίμπερο που είχε και ένα νεσεσερ αλλά αυτό που είναι σαν καλαθάκι και μέσα είχε κουτί με μωρομάντηλα μέσα από αυτό που ανοίγεις το κουτί και τα τραβάς. Και όλα εκτός από της προδερμ είχαν και πάνες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λιλιτακι μου αρέσει πολύ που το λες καψουράκι:tongue:

Όταν μιλήσαμε στο τηλ δεν ήξερα για την κλείδα. Σάββατο βράδυ με φώναξαν και μου είπαν ότι το ψηλαφούν και θα το επιβεβαιώσουν με ακτινογραφίες που έγιναν τη Δευτέρα και τότε το σιγουρέψαμε.

Κοριτσάκια επειδή σας διάβασα λίγο βιαστηκά από τις 30 Νοέμβρη και μετά και ήμουν και πολύ πτώμα για βοηθήστε με λίγο, οι Μαρίες σε τι φάση βρίσκεστε; έκανε κάποια σας σπερματέγχυση;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια για το θηλασμό όπως σας είπα τον πήρα στο στήθος μου λίγα λεπτά αφότου βγήκε από τον κόλπο μου:shock: ήταν τόσο ευθραυστούλης και έκλαιγε το γλυκούλι μου! Δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ εκείνη τη στιγμή!Το μονο που θυμάμαι είναι να τον κοιτάω, να του χαίδεύω το κεφαλάκι και να λέω χαλάλι, χαλάλι. Ακόμα και τώρα που το θυμάμαι συγκινούμαι. Μετά τον ξαναείδα στις 9:30 και από τότε είμασταν συνέχεια μαζί μέχρι που μου τον πήραν για την φωτοθεραπεία:cry:. Θήλαζε από την πρώτη στιγμή και μάλιστα τόσο λαίμαργα που ακουγόταν σε όλο το θάλαμο. Αφού η διπλανή μου, μου έλεγε πως ακούει τον δικό μου :oops: Είναι πολύ ωραία, συνήθως τρώει ενώ κοιμάται με κλειστά τα ματάκια και τον κουνάω για να ξυπνήσει και όταν χορτάσει βγάζει το κεφαλάκι του και το ακουμπάει στο στήθος μου και κοιμάται. Κορίτσια ότι και να σας πω μόνο όταν γεννήσετε και αρχίσετε να θηλάζετε θα το καταλάβετε.

Εγώ για να είμαι ειλικρινής άργησα λίγο να συνειδητοποιήσω τι μου συμβαίνει. Ρωτούσα συνέχεια τον άντρα μου πώς του φαίνεται και αν το έχει συνειδητοποιήσει. Έβλεπα αυτό το πλασματάκι στην αγκαλιά μου και έλεγα τι θα το κάνω τώρα; Όταν έκλαιγε το έπαιρνα και το φιλούσα το έβαζα στην αγκαλιά μου σφιχτά και αμέσως ηρεμούσε. Το πρώτο βράδυ κοιμηθήκαμε αγκαλιά (Μαριούλα σε θυμήθηκα). Έκλαιγε δυνατά για πόση ώρα δεν ήθελε ούτε βυζ@κι :oops: ούτε άλλαγμα ούτε στην αγκαλιά μου ησύχαζε, μετά ξάπλωσα και τον πήρα αγκαλιά και κοιμήθηκε τον έβαλα δίπλα μου και κοιμηθήκαμε παρεούλα. Εγώ ήμουν άκρη άκρη στο κρεβάτι και ο άντρακλας μου στη μέση και είχα και το χέρι μου περασμένο. Μία σύμβουλος θηλασμού πέρασε το απόγευμα και μας είπε πως ο θηλασμός είναι μαραθώνιος, θηλάζουμε 24 ώρες το 24ωρο στην αρχή, όποτε θέλει το μωρό και γι' αυτό το βράδυ να ξαπλώσουμε και να βάλουμε δίπλα μας το μωρό - ξέρετε πως - και να κοιμηθούμε μαζί για να αντέξουμε και να το ξυπνάμε ανά τρίωρο για να τρώει εάν δεν το κάνει από μόνο του. Όταν το ακούσαμε της είπαμε με την άλλη κοπέλα πως φοβόμαστε και είπε ότι θα το προστατεύουμε με το χέρι μας και να το έχουμε στη μέση του κρεβατιού και να βάλουμε μπροστά αυτό που τον είχαν μέσα. Είπαμε και οι δύο μετά που έφυγε πως δε θα το κάνουμε αλλά μεγάλη μπουκιά φαε... τελικά και οι δύο έτσι κοιμηθήκαμε:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα μανούλες και μανούλες to be !!!! Έχει δίκιο η μαρμιν ερωτεύεσαι ξανά και εγώ έτσι νιώθω :-D Τώρα έφαγε το καψουρακι μου καί κοιμάται είναι πολύ καλός και ήσυχος!!! :-D Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα κουκλες.

Ειμαι στη δουλεια και με βλεπουν οι άλλες να κλαίω. Μαρμιν με εκανες να κλαψω κοριτσακι. Σημερα θα τον πάρεις στο σπιτακι σου.

Λιλιτακι και ο δικος σου τι κουκλι ειναι?

Αχ μακαρι ολες να γινουμε μανουλες.

Μαρτζι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου. Χρονια πολλα και σε όποιον άλλον γιορταζει.

Φιλακια και μια καλη μερα να εχουμε

κορίτσια καλημέρα!!!

αχ τι ωραίες είναι οι περιγραφές σας!!

να σας ζήσουν τα παιδάκια σας να τα χαίρεστε...

χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Marmin, σε θαυμάζω για τη ψυχραιμία σου :) Μακάρι να πάρεις σήμερα τον πρίγκιπά σου στο σπίτι.

Τα δικά μου νεα είναι τα εξής: Πήγα χθες σε δεύτερο γυναικολόγο ο οποίος εν ολίγοις τάχθηκε υπερ του αρχικού μου γυναικολόγου λέγοντας οτι έκανε πολύ καλή δουλεια στη λαπαροσκόπηση και οτι το CA 125 που έχω (25) είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Το θέμα την καμπύλης ζαχάρου αναγνώρισε οτι είναι σημαντικό χωρίς όμως να το θεωρεί τόσο σημαντικό (όσο ο ενδοκρινολόγος). Αυτός ήταν της άποψης οτι απο τη στιγμή που όλες οι εξετάσεις είναι καλές (και απο τις δυο πλευρές) αλλά ενα χρόνο τώρα δεν έχει προκύψει εγκυμοσύνη, το επόμενο βήμα είναι η εξωσωματική (εφόσον επιθυμούμε παιδί άμεσα). Σε εκείνη τη φάση θα μπορέσουμε να δούμε αν τελικά έφταιγε κάτι άλλο όπως πχ κακή ποιότητα ωαρίων, κάτι το οποίο δε φαίνεται απο τις εξετάσεις.

Τι να σας πω ρε κορίτσια...εχω μπερδευτεί τελείως. Την Τρίτη βέβαια εχω ραντεβού και με δεύτερο ενδοκρινολόγο και σε δυο εβδομάδες και με άλλο γυναικολόγο. Να δούμε τι θα μας πουν και αυτοί :)

Σας φιλώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...