Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ ❤️❤️🙏🏼🏻💪🏻

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε!!με το καλό και εσύ τον επόμενη μήνα!! ❤️
      3 έβαλα. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Lilitaki, τι καλά που πρόσθεσες ώρα, βάρος, ύψος!!!!! Ηθελα να τα προτείνω κι εγώ αλλά σκέφτηκα πως θα με θεωρήσετε υπερβολική! Μπράβο που το έκανες εσυ! Πολύ ψηλός ο γιόκας! Με τέτοιο ύψος γεννήθηκε ο άντρας μου κι έφτασε 1,88!!! Εσύ, Λίλι, τι ύψος έχεις; Πρέπει να είσαι κι εσύ ψηλή,ε;

Μαρμίν, ο δικός σου τι ύψος έχει;

Τσέρυ, έχουμε μάθει να γράφουμε στον υπολογιστή και ξεχάσαμε να γράφουμε στο χαρτί. Σε λίγο ούτε το στυλό δεν θα θυμόμαστε πώς πρέπει να το κρατήσουμε για να γράψουμε. Σε πληροφορώ πως πριν λίγα χρόνια η ωραιότερη ασχολία μου ήταν να γράφω!!! Τώρα, ξέρεις πόσο καιρό έχω να πάρω χαρτί και να γράψω το παραμικρό; Με αυτόν τον τρόπο ξεχνάμε και την ορθογραφία βεβαίως- βεβαίως!!!! Μού έλεγε μια συνάδελφος πως ενώ ήξερε πολύ καλή ορθογραφία, παρατηρεί πως πολλές φορές αναρωτιέται πώς γράφονται κάποιες λέξεις!!!! Πάντως εσείς δεν κάνετε πολλά λάθη ορθογραφικά. Μια χαρά είστε!!!

Ωραία ιδέα για το ξύδι! Πέρα από απολύμανση καθαρίζει κιόλας;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρμινάκι μου, καλως όρισες στο πάρεντς! Περιττό να σου πω πως μας έλειψε η πρωινή σου καλημέρα! Περαστικά στο μωράκι σου. Πολύ στενοχωρήθηκα για το χεράκι του, αλλά αφού θα γιάνει όλα οκ!!!! Χθες έβλεπα το μωρό σου στον ύπνο μου. Εβλεπα πως μας έβαλες φώτο κι ήταν τόσο όμορφος! Κι είχε τα μάτια σου και στο λέγαμε όλες!!!!

Λίλι, το ίδιο είχε πάθει η ξαδέλφη μου. Ανέβηκαν οι παλμοι του μωρού και ούτε κατάλαβε πότε της έκαναν νάρκωση. Σηκώθηκες αμέσως βρε; Μπράβο, βρε κορίτσι!!!!

Τσέρυ, κι έμενα όταν μού είπε ο γιατρός πως είναι πολλά τα κιλά που πήρα, νόμισα πως με δουλεύει!!!! Αλλά δεν με δούλευε.....Αρχισε να απαριθμεί αυτά που δεν πρέπει να τρώω: πίτσες, αλλαντικά, τσιπς, γλυκά, αναψυκτικά. Του λέω "τίποτα από αυτά δεν τρώω" Και με ρώτησε αν τρώω πολύ ψωμί. Καλά, το ψωμί το τσακίζω, δεν το συζητώ. Είμαι ικανή να φάω ένα καρβέλι στην καθισιά!!!! Μού συνέστησε πολλά μικρά γεύματα!

Τίνκερ, όλα καλά επομένως. Οταν λέει "βάσει προγράμματος" τι εννοεί; Προσπάθειες μέχρι Γενάρη και μετά εξωσωματική;

Κάντυ, στον Τζιόρα πήγες, ε; Εχει φοβερό υπέρηχο αλλά εγώ δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου, γιατί έχω άσχημη εμπειρία από αυτόν. Εκεί είχα πάει τότε με το εξωμήτριο και μου είπε πως δεν βλέπει τίποτα. Δεν φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος, αλλά από τότε δεν ξαναπάτησα..... Κι απ' έξω που περνάω, θυμάμαι όλα όσα έζησα και κάπως μού έρχεται.....Είναι πάντως άριστος στον υπέρηχο, άσχετα με τα δικά μου ψυχολογικά......

Αλήθεια πόσα πλήρωσες;

ειδες τινκερ!!!ολα παν κατευχην!!!καμια φορα προτρεχουμε λες και ειμαστε γιατροι...υπομονη!!!και θα δεις οταν θα ερθει η ωρα σου να γινεις μανουλα, και συ και ολα τα κοριτσια, θα λες οτι ηταν η καταλληλη στιγμη και οτι αν ειχε ερθει νωριτερα δεν θα μπορουσες να το διαχειριστείς!!θα με θυμηθεις...

λιλικα τι φανταστικο τικερακι εχετε!!!αχ τι καλα...ζηλευω...θελω το κοριτσακι μου το μαρκελλακι!!!

καντυ το δοκιμασες αυτο πουσου ειπα με το ξυδι???ειναι και πολυ καλο απολλυματνικο το ξυδι. εγω ετσι κανω τα χαλια...βαζω ξυδι μεσα στο νερο και τα περναω απο πανω με ενα βετεξ...μην το επιχειρησετε τωρα...ειναι κουραστικό, το εχω δοκιμασει!!!

ναι μάρτζι μου, αυτό είναι το πρόγραμμα....

η μαμά μου πάντα με ξύδι τα κάνει όλα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γυρησα!!!ειχαμε παει εξω για δουλειες και πηγα και οδοντιατρο...μου ειπε πως κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι τα δοντια αλλα τα ουλα!!ματωνουν παρα πολυ και ειναι πολυ πρησμενα!!!να συνεχησω να τα βουρτσιζω συχνα και να μην χρησιμοποιω φαρμακευτικες οδοντοκρεμες γιατι στην εγκυμοσυνη δεν επιτρεποντε επισσης καθε φορα που παω μου λεει να μην χρησιμοποιω στοματικο διαλυμα σημερα που εξηγησε και τον λογο...αλλαζουν λεει το ph του στοματος καταστρεφουν την φυσιολογικη χλωριδα και γινομαστε πιο επιρρεπεις (ΜΑΡΤΖΙ το εγραψα σωστα???)στα μικροβια...στοματικα διαλυματα λεει χρησιμοποιουμε μονο κατα την διαρκεια συγκεκριμενης θεραπειας οποτε για λιγες μερες!!ευτυχως γιατι ποτε δεν τα πηγαινα καλα:evil::evil:

ΤΣΕΡΡΥ δεν το δοκιμασα ακομα το ξυδι γιατι δεν βρηκα χρονο αλλα και γιατι ειναι και ο αντρας μου στο σπιτι και δεν μπορει να το μυριζει αφου στο φαγητο ριχνω εγω ξεχωριστα μονο στο δικο μου πιατο,αλλα σιγουρα θα το δοκιμασω .την μαγιονεζα καλο ειναι να την αποφευγεις γενικα αλλα και τωρα στην εγκυμοσυνη ακομα περισσοτερο...καλυτερα βιταμ παρα μαγιονεζα!!!

ΜΑΡΤΖΙ ναι σ αυτον πηγα 160 πληρωσα λογω διδυμων τι να πω εγω δεν τον ηξερα αλλα ειδα πως ειχα παρα πολυ κοσμο για αυχενικες και β επιπεδου στην μονη κυηση επαιρνε 120 σε δελαζει και με ολα αυτα τα εφετζιδικα 4D φωτογραφιες dvd και τετοια τα οποια τωρα μια χαρα μας ενθουσιαζουν αλλα οταν γεννησουμε δεν νομιζω καμια να καθησει να ξαναδει το dvd και τις φωτο!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρτζι δεν νομιζω να βγαζει λεκεδες...τα χαλια μο ειναι σκουροχρωμα οποτε δεν φαινεται να εχουν καπου λεκε για να τριψω να τσεκαρω...

κ γω πηγα χθες οδοντιατρο κ ολα οκ. μου εδειξε μονο πως να βουρτσιζω τα δοτια, με κυκλικες κινησεις και διαγωνια την βουρτσα για να μπαινουν οι τριχες της μεσα στα ουλα...

μαρτζι αυτο που λεει η φιλη σου παθαινω κ γω κ στα ελληνικα και στα αγγλικα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

οι λεκεδες απο τα χαλια και τιςμοκετες βγαινουν με βενζινη αυτην που πουλανε στα σουπερ μαρκετ βαζετε σε ενα πανακι να ποτισει καλα και τριβεται το χαλι τοπικα ειναι δοκιμασμενο βγαζει τον λεκε δεν αφηνει σημαδι και δεν καταστρεφει το χαλι;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. Λεια 33

3. s- maria

4. tinkerbell!24__

5. maria-maraki_27

6. kostop_______________

εγκυουλες

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

καντυ ( αγοράκι +κοριτσάκι) Π.Η.Τ=

cherry09 (κοριτσάκι)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

margi (κοριτσάκι) Π.Η.Τ.= 16/5/2013

Μανουλες

marioula1234(αγοράκι) 15/10/12

lilitaki (αγοράκι) 28/11/12 ώρα 01:55πμ 4.190Kg 56cm!!!

marmin (αγοράκι) 01/12/12 ώρα 02:25πμ 4.439Kg

ύψος δε γνωρίζω ακόμα γιατί μου είπαν ότι θα το γράφουν στο σημείωμα που θα πάρουμε όταν θα φεύγουμε. Λέει ότι για αυτούς είναι σημαντικά τα κιλά και αυτά μετράνε κ σημειώνουν. Εγώ πάντως πήρα το μέτρο μαζί μου για να τον μετρήσω αν θυμηθώ στις 11 και που θα πάμε για θηλασμό. Πάντως μου φένεται ψηλός. Να σκεφτείτε εγώ που γεννήθηκα 4.450 (τον πέρασα 20 γραμμάρια τον κανακάρη μου:tongue:) είχα κάτι μάγουλα έτοιμα να εκραγούν. Και ο μικρός μου έχει μαγουλάκια και όλο τα ρουφάω:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια χίλια συγγνώμη δε σας ευχαρίστησα για τις ευχές και τη συμπαράστασή σας! Σας ευχαριστώ πολύ! Μου λείψατε αυτές τις μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο και δεν μπορούσα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Άντε να πάρω και το μικρουλάκι μου στο σπίτι μας και να τα λέμε. Είμαι συνεχώς στους δρόμου γιατί ώσπου να το θηλάσω και να γυρίσω σπίτι έρχεται η ώρα για τον επόμενο θηλασμό αλλά χαλάλι του. Μόλις τον βλέπω φεύγουν όλα! Θηλάζει τόσο ωραία και είναι τόσο ήσυχος ο μικρούλης μου!Είναι πολύ ωραία εμπερία ο θηλασμός βάζει το χεράκι του στο στήθος μου και όταν βαρεθεί να θηλάζει ή κουραστεί βάζει το κεφαλάκι του από τη θηλή ακουμπάει στο στήθος μου και κοιμάται! Είναι σκέτη γλύκα. Και οι μαίες τον αγαπάνε πολύ γιατί είναι πολύ καλό παιδάκι δεν γκρινιάζει μόνο καμιά φορά κλαίει παραπονιάρικα. Τι να κάνει το καημενούλι μου τόσες ώρες μακριά από τη μανούλα και τον πατερούλη του;

Ααααα σήμερα το πρωί τον έβγαλαν από τη φωτοθεραπεία γιατί ο ίκτερος του έπεσε στο 14 αλλά τον παρακολουθούν ως το πρωί θα του πάρουν αίμα απόψε και το πρωί και αν δεν ανέβει πάνω από 14,5 θα τον πάρουμε αύριο αλλιώς πάλι τα ίδια :( αχ κοριτσάκια παρακαλέστε όποιον Άγιο ευλαβείστε να τον πάρω αύριο μου λείπει πολύ:cry:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λοιπόν όπως θυμάστε Πέμπτη 29/11 είχαμε πάει για τον υπέρηχο και η γυναικολόγος μου είπε πως έχω ένα διαστολή και πως μέχρι Δευτέρα που ήταν και η πητ δεν το έβλεπε να γεννάω και ότι το μωράκι μου ήταν ήδη 4κιλά τουλάχιστον. Ο Μαρμίνος λοιπόν τα χρειάστηκε και την Παρασκευή στις 4μμ μου έκατσε:oops::oops: και μάλιστα είχε σκοπό κ το Σαββατοκύριακο. Στις 6μμ της ίδιας μέρας βγαίνοντας από το αμάξι για το λερόυ μερλίν (http://www.leroymerlin.gr/) νιώθω πως θέλω να κατουρήσω και τσουπ φεύγουν αρκετά τρέχω στην τουαλέτα και λέω αυτή η ποσότητα δεν μπορεί να είναι ούρα αλλά και για σπάσιμο νερών είναι λίγα φωνάζω τον σύζυγο κ μου λέει τι έγινε έσπασαν τα νερά; λέω δεν ξέρω πώς σου φαίνονται; δεν είναι ούρα μου λέει, πάμε σπίτι; Όχι βέβαια του λέω πάμε στο μαγαζί να δούμε αυτά που θέλουμε. Πήραμε και λαμπάκια για το χριστούγεννιάτικο δέντρο και καναδυό ακόμη πραγματάκια και φεύγουμε. Τώρα μου λέει ό άντρας μου πού πάμε; Μα στο εμπορικό φυσικά του λέω ίσως προλάβουμε να δούμε και την ταινία. Πάμε λοιπόν μπαίνουμε στον Γερμανό να μάθουμε για τα προγράμματα κινητής και μετά στη βόνταφον για τον ίδιο λόγο. Εεεε εκεί που μας ενημερώναν άρχισαν να τρέχουν συνεχώς και καθόμουν με σταυρωμένα πόδια χωρίς να κουνιέμαι τελειώνετε λέω στα κοριτσάκια που μας ενημέρωναν γιατί γεννάω στην κυριολεξία, έσπασαν τα νερά. Σε 10 λεπτάκια ξεκινήσαμε για το σπίτι, πήραμε και τη μαμά άλλαξα έβαλα σερβιέτα και ξεκινήσαμε για το νοσοκομείο. Στο δρόμο έστειλα μνμ στην Πέπσι επειδή ξέρω πως δεν έχει ίντερνετ, στο λιλιτάκι που ήταν στο μαιευτήριο και στην Κάντυ που δεν ήξερα αν δουλεύει αλλά σκέφτηκα πως θα γυρίσε και θα σας ενημερώσει. Φτάσαμε στο Ιπποκράτειο στης 8 παρά 10 δεν πονούσα καθόλου απλά από την πρώτη στιγμή που έσπασαν ένιωθα πως θέλω να πάω τουαλέτα για κ@κ@κι@:oops::oops: όταν το άκουσε η μαμά μου ήμασταν στο σπίτι και μου λέει μην καθυστερείτε γιατί έτσι νιώθεις όταν γεννάς. Πάμε λοιπόν εκεί και εφημέρευε η κλινική που είχα ανοίξει καρτέλα και με έβλεπαν στα εξ. ιατρεία. Μπήκα κατευθείαν δεν είχε άλλη. Μου πήραν ιστορικό κτλ με ξύρισαν μου έκαναν κλίσμα πήγα τουαλέτα και ανέβηκα στην αίθουσα τοκετών. Εκεί περίμενα γιατί γεννούσαν άλλες και με έβαλαν στην αίθουσα τοκετών στις 9:30 αλλά εξακολουθούσα να μην πονάω και να έχω την αίσθηση ότι θέλω να πάω τουαλέτα. Λίγο μετά ήρθε άλλη μία κοπέλα να γεννήσει και στις 10:30 μας έβαλαν φάρμακο για να επισπεύσουν τον τοκετό (ευτυχώς) γιατί είχα ήδη αρχίσει να πονάω από το έντερο και να μην μπορώ να ενεργηθώ:oops::oops: τους το έλεγα και μου έλεγαν πως είναι φυσιολογικό και ότι το μωρό πιέζει το έντερο. Εν ολίγοις σας λέω πως δεν ξέρω να σας πω πως είναι οι ωδίνες γιατί εγώ είχα πόνους κολικού εντέρου. Δεν είχα όχι λεπτά ούτε δευτερόλεπτα από ένα σημείο και έπειτα χωρίς πόνο πάνω που περνούσε το έντερο ερχόταν ο πόνος μπροστά ο οποίος μπροστά στον άλλο ήταν τίποτα και πριν περάσει άρχιζε ξανά το έντερο και με πέθαινε. Τελικά η γιατρός μόλις με ξεγέννησε μου είπε πως ήμουν άτυχη γιατί με έπιασε κολικός εντέρου. Βέβαια μου βγήκε σε καλό γιατί επειδή σφιγγόμου για να ενεργηθώ κατέβηκε πιο γρήγορα το μωρό και ενώ ήταν έτοιμη να πάρουν την άλλη κοπέλα πρόλαβα και έκανα εγώ τελεία διαστολή. Μόλις κάνεις την τελεία διαστολή σε βάζουν να σπρώχνεις σα να θέλεις να ενεργηθείς την ώρα που έρχεται η ωδίνη. Επειδή εγώ έχω θέμα δυσκοιλιότητας και επειδή ήθελα πλέον να τελειώνω έσπρωχνα όσο πιο δυνατά μπορούσα και έτσι κατέβηκε γρήγορα κ αμέσως τρέξαμε στην αίθουσα τοκετών. Εκεί έσπρωξα πάλι 4-5 φορές και βγήκε το μωράκι μου. Τρόμαξα λίγο γιατί λίγο πριν βγει κατάλαβα πως το μωράκι μου σφήνωσε, μου φώναζαν να σπρώχνω και προσπαθούσα όσο περισσότερο μπορούσα αλλά δεν είχα άλλη δύναμη δύο μαίες με πατούσαν την κοιλιά κ μετά μου τίναξαν τα πόδια και το μωράκι βγήκε:P:p:p. Πάντως από την ώρα που έκανα τη διαστολή και έσπρωχνα που υποτίθεται ότι είναι και οι πιο δυνατοί πόνοι εγώ δεν ένιωθα σχεδόν καθόλου πόνο. Μετά με έραψαν. Ξέχασα να σας πω ότι με έσκισε η γιατρός για να βγει το μωρό αλλά επειδή ήμουν στενή πάλι στριμώχτηκε το καημένο το μικρούλη μου. Όταν πήγα να σηκωθώ από εκεί αφού με έραψαν νιώθω έναν δυνατό πόνο στην κοιλιά και λέω στη μαία μισό λεπτό γιατί έχω έναν δυνατό πόνο στην κοιλιά μου και μου λέει είναι ο πόνος που είχες και πριν γεννήσεις και της λέω όχι δεν τον είχα αυτόν τον πόνο και μου λέει τον είχες αλλά δεν τον ένιωθες γιατί πονούσε το έντερό σου:evil::evil: Πάντως τώρα σας λέω πως το ξαναπερνούσα άνετα όλο αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που αποκτάς. Εύχομαι σύντομα να το ζήσετε όλες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη γέννα στο νοσοκομείο. Οι μαίες ήταν συνεχώς δίπλα μας και μας έδιναν δύναμη και όταν ήρθε η ώρα για να σπρώξουμε ήταν συνέχεια εκεί και μας καθοδηγούσαν. Σκεφτείτε πως αν και πρωτότοκος γέννησα σε πέντε ώρες φυσιολογικά παιδάκι κοντά 4,5 κιλά και μάλιστα από ειδικευόμενη! και δεν πάθαμε τίποτα ούτε εγώ ούτε το μωράκι μου. Και για την κλείδα μας ενημέρωσαν αμέσως και μας είπαν και πως να ντύνουμε και να ξεντύνουμε το μωράκι μας για να μην πονάει ενώ την αδελφή μου που γέννησε σε ιδιωτική κλινική 4150 την κόρη της και της έβγαλαν το χεράκι δεν της είπαν τίποτα το μωρό έκλαιγε τσιριχτά επί μέρες και μάθαμε το γιατί από την παιδίατρο που την εξέτασε στο σπίτι και μετά προσέχαμε. Το μωράκι το είχαμε στο δωμάτιο 24 ώρες το 24 ωρο μόνο 8-9:30 το πρωί το πηγαίναμε στο παιδιατρικό για μπανάκι και για να εξεταστούν από παιδίατρο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

αχ!!!! marminaki ποσο χαιρομαι για σενα!!!!!

ξερω πως εχεις αγωνια να τον παρεις στο σπιτι αλλα ο ικτερος ειναι πολυ συχνος στα περισσοτερα νεογεννητα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Λιλιτάκι και μαρμίν, μας λείψατε πολύ αλλά αποκτήσατε τους θησαυρούς σας!

Μαρμίν, διάβασα την περιγραφή της γέννας σου με κομμένη την ανάσα. Συγκινήθηκα πολύ... Το περίμενα πως και πως να το περιγράψεις. Αλλά είσαι αθεόφοβη, έσπασαν τα νερά και εσύ ενημερωνόσουν για κινητά?????? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Δε παίζεσαι :tongue::tongue::tongue:

Μήπως καλύτερα είναι η καισαρική??? το λιλιτάκι λέει ότι δεν πόνεσαι καθόλου!

Μαρμίν, εύχομαι και προσεύχομαι αύριο να πάρεις το θησαυρό σου σπίτι!!!

όχι κοριτσάκι μου δεν είναι καλύτερη η καισαρική απλά κάνεις το καλύτερο για το παιδάκι σου αν χρειαστεί θα κάνεις καισαιρκή γιατί πρώτα απ' όλα θες να είναι καλά εκείνο. Ξέρω πως και το λιλιτάκι και η Μαριούλα ήθελαν να γεννήσουν φυσιολογικά όπως κι εγώ και δεν ήθελαν ολική όπως και εγώ επίσης. πάντως δεν θα άλλαζα με τίποτα το πρώτο κλάμα του μωρού, να βλέπω το κεφαλάκι του να βγαίνει και μετά να το έχουν ανάπαδα και αφού κλάψει στο φέρνουν στο στήθος σου. Παρμπιπτόντως ξέχασα να σας πω ότι μου το έφεραν στο στήθος η γιατρός παρακαλώ και τη ρώτησα αν μπορώ να το θηλάσω και μου το έβαλε στο στήθος και με βοηθούσε ήταν δίπλα μου αρκετή ώρα ώσπου να το κρατήσω και μετά πρέπει να το είχα κανένα δεκάλεπτο στην αγκαλιά μου. Τρομερή αίσθηση κορίτσια έκλαιγε βέβαια το καημενούλι μου αλλά ήταν τόσο γλυκό!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου η εμπειρια σου ηταν συγκλονιστικη!!!αφου δεν πηγες και σινεμα και να σε ξεγενναει η ταξηθετρια(που το θυμηθηκα)παλι καλα να λεμε!!

μια χαρα θα ειναι ο μπουμπουκος μας!!κριμα για το χερακι του αλλα τωρα εγινε και δεν αλλαζει σημασια εχει πως δεν ειναι κατι σοβαρο και θα περασει συντομα!!!!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυριο τετοια ωρα να τον θηλαζεις στο σπιτακι σας και να κοιμαται στην ζεστη του γωνιτσα που του ετοιμασε η μανουλα με τοση αγαπη!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Marmin μου, τι ωραία που μας τα περιέγραψες!!!! Τι ωραίες στιγμές έζησες!!!!!! Μπράβο σου που έδειξες τόση δύναμη. Τελικά ο κολικός του έντέρου ήταν πιο δυνατός από αυτόν της γέννας; Εχουν δίκιο που λένε πως ο χειρότερος πόνος είναι ο κολικός. (Μού το έλεγε μία θεία μου που πέρασε και τα δυο, πως αν της έλεγαν να ξαναγεννήσει θα γεννούσε χίλιες φορές, αλλά κολικό δεν θα άντεχε να ξαναπεράσει. Εγώ παλιά έκανα κολικο νεφρού και νόμισα θα ξεψυχήσω από τον πόνο!)

Εμεινες ευχαριστημένη τελικά! Μπράβο τους που σου φέρθηκαν τόσο όμορφα! Να σε ρωτήσω κάτι; Αν δεν εφημέρευε το Ιπποκράτειο, θα πήγαινες σε όποιο νοσοκομείο εφημέρευε και θα σε ξεγεννούσε ο εφημερεύων γιατρός; Αλήθεια πλήρωσες κάτι στο νοσοκομείο ή στον γιατρό;

Και κάτι τελευταίο. ΑΝ δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχεις μυωπία ( φοράς γυαλιά στις φώτο που έστειλες). Τι βαθμό έχεις; Σε ρωτώ γιατί εγώ με 3,5 βαθμούς το έχω δέσει κόμπο πως θα μου πουν για καισαρική!

Ευχομαι αύριο να κάνει το θαύμα του ο Αγιος Νικόλαος και να πάρετε το μωρό σπίτι. Να του ζουλήξεις τις μαγουλάρες του κι από εμένα!!!!!

Φιλιά!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...