Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ ❤️❤️🙏🏼🏻💪🏻

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε!!με το καλό και εσύ τον επόμενη μήνα!! ❤️
      3 έβαλα. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μπράβο tinkerbell. Άρα δεν είναι απόλυτο αυτό που λένε για την τιμή του CA πάνω απο 10. Μου δείνεις και εμένα κουράγιο :)

ευχαριστώ κορίτσια!!!

μου είπε ότι δεν έχει αποδεικτεί επιστημονικά..ρώτησα ακόμα 3 γιατρούς, οι 2 μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοια υπόνοια από αυτήν την ανάλυση και ο 3 που ασχολείται μόνο με λαπαροσκοπήσεις δεν μου έχει απαντήσει...τη παρασκευή θα πάω και στο γυναικολόγο μου να μου πει και εκείνος τη γνώμη του..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρμινάκι μου, καλως όρισες στο πάρεντς! Περιττό να σου πω πως μας έλειψε η πρωινή σου καλημέρα! Περαστικά στο μωράκι σου. Πολύ στενοχωρήθηκα για το χεράκι του, αλλά αφού θα γιάνει όλα οκ!!!! Χθες έβλεπα το μωρό σου στον ύπνο μου. Εβλεπα πως μας έβαλες φώτο κι ήταν τόσο όμορφος! Κι είχε τα μάτια σου και στο λέγαμε όλες!!!!

Λίλι, το ίδιο είχε πάθει η ξαδέλφη μου. Ανέβηκαν οι παλμοι του μωρού και ούτε κατάλαβε πότε της έκαναν νάρκωση. Σηκώθηκες αμέσως βρε; Μπράβο, βρε κορίτσι!!!!

Τσέρυ, κι έμενα όταν μού είπε ο γιατρός πως είναι πολλά τα κιλά που πήρα, νόμισα πως με δουλεύει!!!! Αλλά δεν με δούλευε.....Αρχισε να απαριθμεί αυτά που δεν πρέπει να τρώω: πίτσες, αλλαντικά, τσιπς, γλυκά, αναψυκτικά. Του λέω "τίποτα από αυτά δεν τρώω" Και με ρώτησε αν τρώω πολύ ψωμί. Καλά, το ψωμί το τσακίζω, δεν το συζητώ. Είμαι ικανή να φάω ένα καρβέλι στην καθισιά!!!! Μού συνέστησε πολλά μικρά γεύματα!

Τίνκερ, όλα καλά επομένως. Οταν λέει "βάσει προγράμματος" τι εννοεί; Προσπάθειες μέχρι Γενάρη και μετά εξωσωματική;

Κάντυ, στον Τζιόρα πήγες, ε; Εχει φοβερό υπέρηχο αλλά εγώ δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου, γιατί έχω άσχημη εμπειρία από αυτόν. Εκεί είχα πάει τότε με το εξωμήτριο και μου είπε πως δεν βλέπει τίποτα. Δεν φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος, αλλά από τότε δεν ξαναπάτησα..... Κι απ' έξω που περνάω, θυμάμαι όλα όσα έζησα και κάπως μού έρχεται.....Είναι πάντως άριστος στον υπέρηχο, άσχετα με τα δικά μου ψυχολογικά......

Αλήθεια πόσα πλήρωσες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ειδες τινκερ!!!ολα παν κατευχην!!!καμια φορα προτρεχουμε λες και ειμαστε γιατροι...υπομονη!!!και θα δεις οταν θα ερθει η ωρα σου να γινεις μανουλα, και συ και ολα τα κοριτσια, θα λες οτι ηταν η καταλληλη στιγμη και οτι αν ειχε ερθει νωριτερα δεν θα μπορουσες να το διαχειριστείς!!θα με θυμηθεις...

λιλικα τι φανταστικο τικερακι εχετε!!!αχ τι καλα...ζηλευω...θελω το κοριτσακι μου το μαρκελλακι!!!

καντυ το δοκιμασες αυτο πουσου ειπα με το ξυδι???ειναι και πολυ καλο απολλυματνικο το ξυδι. εγω ετσι κανω τα χαλια...βαζω ξυδι μεσα στο νερο και τα περναω απο πανω με ενα βετεξ...μην το επιχειρησετε τωρα...ειναι κουραστικό, το εχω δοκιμασει!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρτζι καλημερα!!!αυτα ουτως η αλλως τα αποφευγουμε γιατρε αν εξαιρεσουμε τα αλλαντικα...τρωω καθε πρωι σχεδον 2 φετες ψωμι με μαγιονεζα και μια φετα αλλαντικο οτι εχω...πολυ ειναι λετε????αλλα γενικα εχω καταλαβει απο το δικο μου σωμα οτι πρήζεσαι και απο τις ορμονες...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Τσέρυ, πες μας παραπάνω για το πως καθαρίζεις τα χαλιά με το βετέξ και ξύδι! Και καθαρίζουν, βρε θηρίο;;;Αχ, αν πείσω τον άντρα μου να τα κάνει γιατί τα βλέπω που σαν να λερώθηκαν λίγο.

Την μαγιονέζα κοίτα να την αποφεύγεις λίγο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

πλακα μας κανεις cherry μια σταλιτσα εισαι!!! Φαε παιδακι μου!!! Και επειτα αφου το τρως πρωι δεν πειραζει μεχρι το βραδυ το καις!! Τωρα αν εχεις τοσες τυψεις βαζε που και που καμια φετα γαλοπουλας!!!! Αντε που θα μας σκασουνε πια ΟΧΙ ΤΟ ΕΝΑ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ:evil:!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Και το ωραίο είναι που νόμιζα πως δεν τρώω όσο πρέπει......Δεν έχω καθόλου τύψεις και δεν με νοιάζει. Και από την στιγμή που δεν κάνω άλλες ατασθαλίες, σιγά μην κόψω το ψωμάκι μου ή την πίτσα μου που την φτιάχνω μία φορά το δεκαπενθήμερο!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Να σας πω εγω 10:shock: και δεν με νοιαζει πια!!! αστο καλο!! μετα θα ειμαι ουτως η αλλος στη διαιτα, απο τωρα να στερουμε????? Δεν εννοω βεβαια να σαβουριαζω αλλα τις παρασπονδιες μου τις κανω!! margi κι εμενα το ψωμι με καταστρεφει τρωω παρα πολυ ψωμι!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. Λεια 33

3. s- maria

4. tinkerbell!24__

5. maria-maraki_27

6. kostop_______________

εγκυουλες

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

καντυ ( αγοράκι +κοριτσάκι) Π.Η.Τ=

cherry09 (κοριτσάκι)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

margi (κοριτσάκι) Π.Η.Τ.= 16/5/2013

Μανουλες

marioula1234(αγοράκι) 15/10/12

lilitaki (αγοράκι) 28/11/12

marmin (αγοράκι) 01/12/12

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. Λεια 33

3. s- maria

4. tinkerbell!24__

5. maria-maraki_27

6. kostop_______________

εγκυουλες

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

καντυ ( αγοράκι +κοριτσάκι) Π.Η.Τ=

cherry09 (κοριτσάκι)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

margi (κοριτσάκι) Π.Η.Τ.= 16/5/2013

Μανουλες

marioula1234(αγοράκι) 15/10/12

lilitaki (αγοράκι) 28/11/12 ώρα 01:55πμ 4.190Kg 56cm!!!

marmin (αγοράκι) 01/12/12

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

οχι κοριτσακια δεν εχω προβλημα με το βαρος μου!εχω παρει 4 σιγουρα, με βαση την τελευταια φορα που μετρηθηκα αλλα διαισθανομαι οτι εχω παρει ακομη ενα αυτες τις μερες. να σας πω την αληθεια δεν με νοιαζει ποσα θα παρω οσο τρωω υγειινα. αν με πιαναν λιγουρες και πλακωνομουν στα γλυκα, θα στεναχωριομουν!τωρα προσπαθω να ταισω το εμβρυακι μου οσο γινεται καλυτερα..εννοω σωστοτερα! μαγιονεζα τρωω μονο αυτο που ειπα, αντε να ειναι 2 κουταλακια την ημερα. σκετο ψωμι δεν μ'αρεσει...εβαζα βιταμ αλλα το ιδιο δεν ειναι???

μαρτζι τα χαλια για να τα καθαρισεις παρε σουιφερ και μια βουρτσα. εγω με το ξυδι τα απολλυμαινω, επειδη εχω το σκυλι σπιτι και αν ερθει και κανεις με τα παπουτσια...σας εχω πει την φρικη που παθαινω..., βαζω σε ενα λεκανακι νερο και ξυδι, καθομαι στα 4 και το περναω με το βετεξακι κομματι κομματι...

μαρτζι σου δινω το ελευθερο οταν βλεπεις λαθη δικα μου να με διορθωνεις!!!με τον υπολογιστη ξεχασαμε να γραφουμε...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...