Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα!!!!τι ωραια νεα με τα μπεμπακια σας!!!!!

λιλι με τον θηλασμο ενταξει ειστε???ευκολακι????

μαρμιν μην στεναχωιρεσαι...αυτα θα ειναι περαστικα!!!πολλα τα μωρακια ανεβαζουν ικτερο και το χερακι μεχρι να παντρευτει θα εχει γινει!!!η κλειδα στο χερι δεν ειναι???η μηπως ποδι???

υπομονη και αυριο θα εχετε το δωρακι σας!!!!να βγαλετε φωτο με το μωρο στο δεντρο!!!εμεις λεμε να παμε να παρουμε καμια πιπιλα και καμια σαλιαρα να στολισουμε μαζι με την φωτογραφια του β' επιπεδου!

καντυ εμενα δεν ξερω αν με μετραει με τον υπερηχο. στην αρχη κατι ελεγε μονη της αλλα τελευταια δεν θυμαμαι να μου ειπε κατι για τραχηλο...μαλλον δεν το λεει!!!και μενα πλησιαζουν οι μερες...11 και σημερα!!!θελω να δω πολυ πως ειναι το μικρουλι μου...

αγγελικακι αληθεια???και συ στην 20η???υπαρχει αλλη που να το ενιωσε στην 16η????πολυ νωρις το καταλαβα ε???αντε επειδη ειναι και μεγαλο στην 17η???

η μαρουλα δεν εχει στικακι ε???γιατι θυμαμαι οτι θα το καταργουσε γιατι δεν την συνεφερε????

κοριτσαρες παω να φαω γιατι περασε η ωρα...με το που ξυπνησα εκατσα να σας διαβασω γιατι αυτες τις μερες καπως μου λειψατε...

λογικα θα παρω και τον λαπτοπ οπου να ναι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριστάκια καλημέρα!

Σας διάβασα αλλά δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω ένα μόνο θα πω ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ ΝΥΧΤΙΚΙΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Εμείς σκάσαμε εκεί μέσα. Τύχαμε βέβαια και ζεστές μέρες.

Λοιπόν θα σας πω εν συντομία όσο μπορώ. Εννοείται ότι είναι κούκλος, ότι τον έχω ερωτευτεί και ότι είμαι χαζομαμά:tongue: Είναι ίδιος μα ολόιδιος ο άντρας μου το έλεγαν όλοι στο νοσοκομείο.

Το καμάρι μου εκτός του ότι βγήκε θρεφταράκι έσπασε και την κλειδούλα του το καημενάκι γιατί εγώ ήμουν πολυ στενή και αυτό πολύ μεγάλο. Βέβαια μας το είπαν αμέσως κ του κάναμε και ακτινογραφίες σε καμιά 15αριά μέρες θαγιάνει οπότε δε με στενοχώρεσε αυτό. Χθες όμως δηλαή Δευτέρα βράδυ μάθαμε ότι έχει ίκτερο και θα μπει για φωτοθεραπεία το τι κλάμα έριξα δε λέγεται. Κανείς δεν ήρθε να μας εξηγήσει πέντε πράγματα κ δεν ήξερα τι μου γινόταν. Βέβαια ήξερα πως είναι κάτι συνηθισμένο στα νεογέννητα αλλά στενοχωριόμουν που θα έβγαινα χωρίς το μπουμπουκάκι μου και που θα ήταν μόνο του:( ευτυχώς φαίνεται να του αρέσει εκεί που είναι γιατί όποτε πάω να τον θηλάσω είναι πολύ ήρεμος. Σήμερα εγώ βγήκα αλλά το μικρό μου έμεινε εκεί και εγώ πηγαινοερχόμουν να το θηλάζω. Το μεσημέρι έμεινα στη μαμά μου. Γυρίσαμε στο σπίτι μετά τον τελευταίο θηλασμό στις 1:30! Τώρα θα πάω να με αρμέξω γιατί πρέπει να βγάλω το γάλα με θήλαστρο γιατί αλλιώς τα βυζάκια μου την έβαψαν. Ευτυχώς βρήκαμε και τον παιδίατρο κ μάθαμε πως κατέβηκε η τιμή της χολερυθρίνης από 16,7 στο 14 ήταν από την αρχή εντός φυσιολογικών ορίων αλλά θα τον κρατήσουν και αύριο για παρακολούθηση προληπτικά και αν όλα πάνε καλά θα τον πάρουμε την Πέμπτη. Εκείνη τη μέρα έχει γεννέθλια ο αντρούλης μου κ όπως καταλαβαίνετε αν τον πάρουμε θα έχει κυριολεκτικά πάρει το καλύτερο δώρο της ζωής του. Επίσης μας είπε ο γιατρός ότι από το κάταγμα έχει κάνει ένα μικρό αιματωματάκι και ίσως ανέβασε και από αυτό ίκτερο. Κοριτσάκια αυτά γιατί είμαι πτώμα.

Λιλι Θέλω κι εγώ φωτο.

Κάντυ κ Μάρτζι τέλεια νέα.

Κοριτσάκια που προσπαθείτε μην το βάζετε κάτω γιατί πραγματικά αξιζει τον κόπο.

Νέα από τον τοκετό άλλη φορά.

Marmin μου να σου ζήσει το μωράκι σου. Όλα θα πάνε κάλά τώρα που θα τον πάρεις και σπίτι :)

αληθεια μαρτζι ο γιατρος σου με εξεπληξε που σε μαλωσε για τα κιλα σου....νομιζω οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο να εχεις παρει καποια...στον 4ο εισαι!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

η νυχτα μας ηταν δρακουλιστικη εβρεχε φυσουσε εριχνε κεραυνους και κοβοταν συνεχεια το ρευμα!!!

ΛΙΛΙ η εμπειρια σου ηταν μοναδικη!!!πως ειναι μετα απο καισαρικη??σηκωθηκες αμεσως???ποναει ακομα??

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ο ικτερος ειναι μεσα στα φυσιολογικα εμενα ειχε φτασει 23:shock: οποτε μην αγχωνεσαι προληπτικα τον εχουν κρατησει!!!οσο για το χερακι κριμα μωρε αλλα ηταν μεγαλο το μωρακι και λογικο ηταν να ταλαιπωρηθει λιγο παραπανω...αλλα αυτα ειναι περαστικα οποτε μην στεναχωριεσαι!!!

ΜΑΡΤΖΙ και ΤΣΕΡΡΥ σε λιγες μερες μπαινω στον 6ο στο πρωτο τριμηνο ειχα χασει 3-4 κιλα μεχρι τωρα εχω παρει τα 2 απο αυτα που εχασα και εχθες μου λεει ο γιατρος μου ''μπραβο που δεν εχεις παρει καθολου αλλα να προσεχεις να μην παρεις κι απο δω και περα''και καλα λεω ειναι δυνατον δηλαδη να μην παρω καθολου?????δηλαδη τι εννοει να χανω απο τα δικα μου?γιατι τα μωρα ειναι ηδη μισο κιλο το καθενα μαζι με υγρα πλακουντες κλπ.......αβυσσος η ψυχη των γιατρων:tongue::tongue:

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ποτε σταματας την δουλεια????

ΝΕΝΑ μαλλον καλοπερασατε εχθες;);)

ΤΣΕΡΡΥ για τις γαριδες προσωπικα δεν γνωριζω θυμαμαι ομως που ειχαν ανοιξει θεμα σε αλλο φορουν την καθαρα Δευτερα και το ειχα διαβασει ειχαν ρωτησει η καθεμια το γιατρο της και τους ειχαν πει οχι γιατι περιεχουν καποια μεταλλα και δεν θυμαμαι για ποιον αλλο λογο...παντως θυμαμαι απο τοτε που ελεγα 'αν μεινω εγκυος να θυμαμαι πως οι γαριδες απαγορευοντε τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

marminaki μην στεναχωριεσαι για τον ικτερο τιποτα δεν ειναι και κανουν τα περισσοτερα μωρακια!!! Εγω για την κλειδα στεναχωρεθηκα πιο πολυ αλλα αυτα ειναι τα κοκκαλακια τους τοσο ελαστικα που θα γιανει γρηγορα!!

Αντε να τον πάρετε στο σπιτακι σας να ησυχασεται!!!

lili αχ κοριτσακι μου κι εγω στη θεση σου αν εβλεπα να πεφτουν οι παλμοι του μωρου θα φρικαρα αλλα οπως και με τον ικτερο μαλλον και αυτο δεν ειναι σπανιο. Ετυχε και στην κουνιαδα μου και σε μια απο τις φιλες μου και εκαναν και οι 2 καισαρικη!!!!

cherry η κλειδα ειναι το οστο που εχουμε αριστερα και δεξια απο τον λαιμο μας και ξεκινα απο τη βαση του ωμου μεχρι περιπου την βαση του λαιμου μας. Οσο για τις γαριδες δεν ειναι απαγορευτικες μπορεις να φας κανονικα!!! Και μυδια μωρε μπορουμε να τρωμε που και που αλλα καλα βρασμενα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αληθεια μαρτζι ο γιατρος σου με εξεπληξε που σε μαλωσε για τα κιλα σου....νομιζω οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο να εχεις παρει καποια...στον 4ο εισαι!

καλα οι γιατροι εχουν χαζεψει εντελως:shock:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μπα καντυ τιποτα το ιδιαιτερο βγηκαμε 9 για ενα κρασακι και γυρισαμε 11 παρα. Εγω ηπια το γαλατακι μου με τα δημητριακα και ο αντραας μου για συμπαρασταση τσακισε 2 γυρους πιτα:shock:!!!

Ρε παιδια δεν απαγορευονται οι γαριδες αλλα γενικα τα οστρακοϊδη ειναι καλο να μην τα τρωμε σε μεγαλες ποσοτητες οπως και καποια μεγαλα ψαρια που εχουν μεγαλυτερες συγκεντρωσεις βαρεων μεταλλων. Μερικες φορες στην εγκυμοσυνη αν φας δεν εγινε και τιποτα. Εγω παντως εφαγα γαριδες πριν λιγες μερες!!!!! Το ιδιο και με το συκωτι αλλα αν φας και κανα 2 φορες δεν εγινε τιποτα, συχνα δεν κανει!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μπα καντυ τιποτα το ιδιαιτερο βγηκαμε 9 για ενα κρασακι και γυρισαμε 11 παρα. Εγω ηπια το γαλατακι μου με τα δημητριακα και ο αντραας μου για συμπαρασταση τσακισε 2 γυρους πιτα:shock:!!!

Ρε παιδια δεν απαγορευονται οι γαριδες αλλα γενικα τα οστρακοϊδη ειναι καλο να μην τα τρωμε σε μεγαλες ποσοτητες οπως και καποια μεγαλα ψαρια που εχουν μεγαλυτερες συγκεντρωσεις βαρεων μεταλλων. Μερικες φορες στην εγκυμοσυνη αν φας δεν εγινε και τιποτα. Εγω παντως εφαγα γαριδες πριν λιγες μερες!!!!! Το ιδιο και με το συκωτι αλλα αν φας και κανα 2 φορες δεν εγινε τιποτα, συχνα δεν κανει!!!!!

χαχα κι εμενα εφαγε πιτογυρα και μετα μυριζε ολο το σπιτι τζατζικι!!!εγω παλι ουτε δημητριακα γιατι ειχα φαει προχθες και ολη νυχτα ειχα καουρα....γενικα εχω καταλαβει πως δεν πρεπει να τρωω τιποτα το βραδυ για να κοιμαμαι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια με πήρε ο γιατρός. όλα καλά μου λέει πάμε βάση προγράμματος!!!

Μπράβο tinkerbell. Άρα δεν είναι απόλυτο αυτό που λένε για την τιμή του CA πάνω απο 10. Μου δείνεις και εμένα κουράγιο :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

η νυχτα μας ηταν δρακουλιστικη εβρεχε φυσουσε εριχνε κεραυνους και κοβοταν συνεχεια το ρευμα!!!

ΛΙΛΙ η εμπειρια σου ηταν μοναδικη!!!πως ειναι μετα απο καισαρικη??σηκωθηκες αμεσως???ποναει ακομα??

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ο ικτερος ειναι μεσα στα φυσιολογικα εμενα ειχε φτασει 23:shock: οποτε μην αγχωνεσαι προληπτικα τον εχουν κρατησει!!!οσο για το χερακι κριμα μωρε αλλα ηταν μεγαλο το μωρακι και λογικο ηταν να ταλαιπωρηθει λιγο παραπανω...αλλα αυτα ειναι περαστικα οποτε μην στεναχωριεσαι!!!

ΜΑΡΤΖΙ και ΤΣΕΡΡΥ σε λιγες μερες μπαινω στον 6ο στο πρωτο τριμηνο ειχα χασει 3-4 κιλα μεχρι τωρα εχω παρει τα 2 απο αυτα που εχασα και εχθες μου λεει ο γιατρος μου ''μπραβο που δεν εχεις παρει καθολου αλλα να προσεχεις να μην παρεις κι απο δω και περα''και καλα λεω ειναι δυνατον δηλαδη να μην παρω καθολου?????δηλαδη τι εννοει να χανω απο τα δικα μου?γιατι τα μωρα ειναι ηδη μισο κιλο το καθενα μαζι με υγρα πλακουντες κλπ.......αβυσσος η ψυχη των γιατρων:tongue::tongue:

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ποτε σταματας την δουλεια????

ΝΕΝΑ μαλλον καλοπερασατε εχθες;);)

ΤΣΕΡΡΥ για τις γαριδες προσωπικα δεν γνωριζω θυμαμαι ομως που ειχαν ανοιξει θεμα σε αλλο φορουν την καθαρα Δευτερα και το ειχα διαβασει ειχαν ρωτησει η καθεμια το γιατρο της και τους ειχαν πει οχι γιατι περιεχουν καποια μεταλλα και δεν θυμαμαι για ποιον αλλο λογο...παντως θυμαμαι απο τοτε που ελεγα 'αν μεινω εγκυος να θυμαμαι πως οι γαριδες απαγορευοντε τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει:rolleyes::rolleyes:

Σηκώθηκα αμέσως δέν πονάει καθόλου η καισαρική καντυ μου!!!

marminaki μην στεναχωριεσαι για τον ικτερο τιποτα δεν ειναι και κανουν τα περισσοτερα μωρακια!!! Εγω για την κλειδα στεναχωρεθηκα πιο πολυ αλλα αυτα ειναι τα κοκκαλακια τους τοσο ελαστικα που θα γιανει γρηγορα!!

Αντε να τον πάρετε στο σπιτακι σας να ησυχασεται!!!

lili αχ κοριτσακι μου κι εγω στη θεση σου αν εβλεπα να πεφτουν οι παλμοι του μωρου θα φρικαρα αλλα οπως και με τον ικτερο μαλλον και αυτο δεν ειναι σπανιο. Ετυχε και στην κουνιαδα μου και σε μια απο τις φιλες μου και εκαναν και οι 2 καισαρικη!!!!

cherry η κλειδα ειναι το οστο που εχουμε αριστερα και δεξια απο τον λαιμο μας και ξεκινα απο τη βαση του ωμου μεχρι περιπου την βαση του λαιμου μας. Οσο για τις γαριδες δεν ειναι απαγορευτικες μπορεις να φας κανονικα!!! Και μυδια μωρε μπορουμε να τρωμε που και που αλλα καλα βρασμενα!!!!!

Και ξέχασα να σας πώ ότι είχε μπλεχτεί τόσο πολύ με τον λώρο που δέν μπορούσε να κουνηθεί και γι'αυτο δέν μπορούσε να πάρει θέση!!!!!!!

Κορίτσια με πήρε ο γιατρός. όλα καλά μου λέει πάμε βάση προγράμματος!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Για μένα ο θηλασμός είναι πολύ εύκολος και γουστάρω τρελά όταν με ρουφάει στο πρόσωπο για να μου δείξει ότι πεινάει!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Για μένα ο θηλασμός είναι πολύ εύκολος και γουστάρω τρελά όταν με ρουφάει στο πρώσοπο για να μου δείξει ότι πεινάει!!!!

αχ!!! ζηλευω!!!!!! ποσο θελω να το νιωσω αυτο!!!!!!!!!!

glitter-graphics-baby-504681.gif

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...