Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω μετά από εμβρυομεταφορα είχε καμία σας,ας πούμε πόνο η σαν κάψιμο στις κλειδώσεις;Πόδια χέρια;Έχει από το μεσημέρι που το νιώθω αυτό.

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελεια τα νεα σας μαρτζι και καντυ!!!Δοξα τον Θεο ολα τελεια...και το Αννα μου αρεσει πολυ σας ονομα...το εχω πει???

καντυ αληθεια σε ποιον μοιαζουν καταλαβαινετε???εμεις μολις θα βγουμε για βολτουλα οποτε κ θα τα πουμε αυριο...καληνυχτα ομορφες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΜΑΡΤΖΙ τα προσωπακια φαινοντε καθαρα...για να σκεφτεις ποσο καθαρα....ο μπεμπης μοιαζει του μπαμπα του και η μπεμπα εχει την μυτη του αδερφου μου:tongue::tongue:απο μενα δεν ξερω αν θα παρουν κατι:rolleyes::rolleyes:

τον τραχηλο τον μετρανε στην β επιπεδου απ οτι μου ειπε σημερα (στον Τζιολα πηγα)οταν ειναι μονη η κυηση και αν ο τραχηλος ειναι καλος δεν χρειαζεται να ξαναμετρηθει μεχρι να μπει η γυναικα στον 9ο στην διδυμη κυηση ομως χρειαζεται καθε μηνα γιατι αυτο μπορει να αλλαξει απο εβδομαδα σε εβδομαδα ενω στην μονη δεν αλλαζει!!!!!η εξεταση γινεται ΜΟΝΟ κολπικα και για να σκεφτεις τι αποκληση υπαρχει...εγω ειχα μετρησει αλλες 2 φορες κοιλιακα την μια μου ειπαν 2,5 και την αλλη 3 ενω η κολπικη μετρηση εδειξε 4,8 οπως καταλαβαινεις η διαφορα ηταν τεραστια οποτε η μονη αξιοπιστη μεθοδος ειναι ο κολπικος υπερυχος βεβαια και για τις προηγουμενες μετρησεις ο γιατρος εδω μου ειχε πει οτι δεν γινεται σωστη μετρηση κοιλιακα και πρεπει να το κανουμε κολπικα αλλα εγω ηθελα να το αποφυγω:oops::oops:

για την βαφη ο δικος μου μου ειχε πει ΟΧΙ αλλα εγω η εξυπνη πηγα στην κομωτρια και την ρωτησα αν υπαρχει καποια βαφη που να επιτρεπεται....αυτη με κοιταζε καπως ετσι:shock::shock:μου ειπε να ρωτησω τον γιατρο μου....και οταν της ειπα οτι μου εχει πει ηδη οχι μου λεει γι αυτο σε κοιταζα ετσι γιατι ολοι οι γιατροι τις περιοχης το απαγορευουν...μετα μου ειπε αν θελω οταν μπω στον 7ο να κανουμε ενα χρωμοσαμπουαν και ανταυειες αλλα σκεφτομαι τωρα αφου το αφησα που το αφησα να το κανω κοντα στην ημερομηνια που θα γεννησω αν φυσικα πανε ολα καλα και μπορω μεχρι τοτε:P

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ ολες!!!!

ΝΕΝΑ και ΤΣΕΡΡΥ καλα να περασετε!!!

ΛΙΛΙ οταν μπορεσεις πες μας εμπειρια τοκετου!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ που εισαι γυρησες???

η ΜΑΡΙΟΥΛΑ δεν εχει ιντερνετ παλι αυτο το κολοστικακι....στις 9 θα ανανεωθει!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

πηρα και 2 βιβλια....

θηλασμος μια υπεροχη σχεση της Πατσουρου

και την εγκυκλοπαιδεια της παιδιατρικης!!γενικα εχω πολλα ιατρικα βιβλια αλλα κατι για μωρα και παιδια δεν ειχα!!

επισσης πηρα 3 φορμακια απο τα mothercare γιατι τα ειχε σε προσφορα

και μια κοπελα απο εδω μεσα μου εστειλε σημερα μια τσαντα με φορμακια εσωρουχακια σκουφακια και γαντακια!!!!!ολοκαινουρια!!να ειναι καλα η κοπελα με την οικογενεια της!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κοριστάκια καλημέρα!

Σας διάβασα αλλά δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω ένα μόνο θα πω ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ ΝΥΧΤΙΚΙΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Εμείς σκάσαμε εκεί μέσα. Τύχαμε βέβαια και ζεστές μέρες.

Λοιπόν θα σας πω εν συντομία όσο μπορώ. Εννοείται ότι είναι κούκλος, ότι τον έχω ερωτευτεί και ότι είμαι χαζομαμά:tongue: Είναι ίδιος μα ολόιδιος ο άντρας μου το έλεγαν όλοι στο νοσοκομείο.

Το καμάρι μου εκτός του ότι βγήκε θρεφταράκι έσπασε και την κλειδούλα του το καημενάκι γιατί εγώ ήμουν πολυ στενή και αυτό πολύ μεγάλο. Βέβαια μας το είπαν αμέσως κ του κάναμε και ακτινογραφίες σε καμιά 15αριά μέρες θαγιάνει οπότε δε με στενοχώρεσε αυτό. Χθες όμως δηλαή Δευτέρα βράδυ μάθαμε ότι έχει ίκτερο και θα μπει για φωτοθεραπεία το τι κλάμα έριξα δε λέγεται. Κανείς δεν ήρθε να μας εξηγήσει πέντε πράγματα κ δεν ήξερα τι μου γινόταν. Βέβαια ήξερα πως είναι κάτι συνηθισμένο στα νεογέννητα αλλά στενοχωριόμουν που θα έβγαινα χωρίς το μπουμπουκάκι μου και που θα ήταν μόνο του:( ευτυχώς φαίνεται να του αρέσει εκεί που είναι γιατί όποτε πάω να τον θηλάσω είναι πολύ ήρεμος. Σήμερα εγώ βγήκα αλλά το μικρό μου έμεινε εκεί και εγώ πηγαινοερχόμουν να το θηλάζω. Το μεσημέρι έμεινα στη μαμά μου. Γυρίσαμε στο σπίτι μετά τον τελευταίο θηλασμό στις 1:30! Τώρα θα πάω να με αρμέξω γιατί πρέπει να βγάλω το γάλα με θήλαστρο γιατί αλλιώς τα βυζάκια μου την έβαψαν. Ευτυχώς βρήκαμε και τον παιδίατρο κ μάθαμε πως κατέβηκε η τιμή της χολερυθρίνης από 16,7 στο 14 ήταν από την αρχή εντός φυσιολογικών ορίων αλλά θα τον κρατήσουν και αύριο για παρακολούθηση προληπτικά και αν όλα πάνε καλά θα τον πάρουμε την Πέμπτη. Εκείνη τη μέρα έχει γεννέθλια ο αντρούλης μου κ όπως καταλαβαίνετε αν τον πάρουμε θα έχει κυριολεκτικά πάρει το καλύτερο δώρο της ζωής του. Επίσης μας είπε ο γιατρός ότι από το κάταγμα έχει κάνει ένα μικρό αιματωματάκι και ίσως ανέβασε και από αυτό ίκτερο. Κοριτσάκια αυτά γιατί είμαι πτώμα.

Λιλι Θέλω κι εγώ φωτο.

Κάντυ κ Μάρτζι τέλεια νέα.

Κοριτσάκια που προσπαθείτε μην το βάζετε κάτω γιατί πραγματικά αξιζει τον κόπο.

Νέα από τον τοκετό άλλη φορά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Λοιπόν... 27/11/2012 ώρα 9:45 κάθομαι στο laptop να μπω στο καφέ μας μετά από μια ωραία βόλτα στο Allou Fun Park με τον αντρούλη μου καθώς σας διαβάζω νιώθω υγρα να τρέχουν στο εσώρουχο μου πεταγομαι και λέω ωχ κατουρηθικα...παω στη τουαλέτα κάθομαι και το βρισακι δεν έκλεινε...παίρνω το γιατρό μου λέει βάλε σερβιέτα να δούμε ποσότητα και χρώμα και περπάτα μέσα στο σπίτι για δέκα λεπτά ....στα 3 λεπτά η σερβιέτα γέμισε ροζ υγρά παίρνω το γιατρό και μου λέει ξεκινάς για ΡΕΑ και έρχομαι και εγώ....ειδοποιω γονείς και Μαριούλα και ξεκινάμε....στο ΡΕΑ φτάσαμε 23:15 δίνω τα στοιχεία μου και μου λένε καθήστε λίγο να περάσει η μέρα για να μην χρεωθείτε τα νοσήλεια βγαίνουμε στη καφετέρια αλλά στο δεκάλεπτο έσπασαν κανονικά τα νερα και μέχρι να πάω μέσα έκανα χάλια τους διαδρόμους χιχιχι Με βάζουν μέσα μου κάνουν μόνο κλισμα γιατί ήμουν ξυρισμενη :tongue:;););)και με πάνε στην αίθουσα για τις ωδίνες μπαίνει και ο αντρούλης μου μαζί βάζουν όρο καρδιοτοκογράφο και τεχνητούς, ήρθε ο γιατρός μου και μου λέει όλα καλά αλλά θα αργήσουμε ρίξε έναν ύπνο και τα λέμε το.πρωί !!! Μέχρι εκεί όλα καλά...κάποια στιγμή ακούω τους παλμούς του μωρού να ανεβαίνουν απότομα γυρνάω στο μόνιτορ και πριν καταλάβω τι γίνεται βλέπω τους παλμούς στο 60 και όλο το νοσοκομείο μέσα στο δωμάτιο μου έβαλαν οξυγόνο και κανείς δεν μας έλεγε τι γίνεται... Στο τρίλεπτο μπαίνει ο γιατρός μου καί μου λέει παμε καισαρική γιατί ζορίζεται ο μικρός ε μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα 1:55 ήρθε στο κόσμο το καψουράκι μου εγώ τον είδα στις 2:30... Η ολική έγινε γιατί δεν υπήρχε η πολυτέλεια να περιμένουμε μισή ώρα για να δράσει η επισκληρίδιος!!! Αυτά έγιναν αλλά αυτό που μένει είναι ότι τελικά όλα πήγαν καλά και είμαστε και οι δύο καλά!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Α και ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Μαρμιν αυτό για το χεράκι του μωρού δεν μου το είχες πει το αγορακι μου θα πονάει....:-( όσο για τον ίκτερο δεν είναι τίποτα σύντομα θα τον πάρεις σπίτι και όλα θα είναι καλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα,μπηκα απο τη δουλεια να σας διαβασω γιατι δεν νομιζω να προλαβω παλι το απογευμα. εγω ολα καλα,παω να διαβασω και τα δικα σας.

μαρμιν πραγματι το πιο ομοργο δωρο για τον αντρουλι σου, ο ικτερος δεν ειναι τιποτα,μη φοβασαι.

λιλιτακι δεν ξερω αν μου εχειςστειλει φωτο μενα αλλα θελω και γω.

καντυ και μαρτζι τι ωραια νεα. η κορη καντυ στα οπα οπα θα σε εχει απο τωρα ειδες; ο γιος ομως; αλλα παλι καλα του ριχνει στομεγεθος και θα τον στρωσει η μπεμπουλα.

μαρτζι και σεν α τι ωραια νεα. κια γω που το χω ταμενο το παιδακι μου στην αγια ειρηνη,μου χαρισε κοριτσακι για να βγαλω το ονομα της κια ολα μου πανε καλα. ακουσαν τις προσευχες μας και ειναι κει ψηλα κια προσεχουν τα μωρακια μας.

εγω στην 20η εβδομαδα ενιωσα κατι χτυπηματακια και απο κει αρχισαν οι κλωτσιες. και μια βδομαδα πριν ειχα ξυπνησει μεσα στον υπνο μου και ακουγα κατι πλατς πλουτς. αλλα μια φορα μοναχα αυτο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...