Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Κάντυ! Είδες που ανησυχούσες; Μια χαρά είναι τα μικρά!

Να σε ρωτήσω. Τον τράχηλο τον είχατε ξαναμετρήσει ή ήταν η πρώτη φορά; Γιατί εμένα δεν μου τον έχει μετρήσει καθόλου.

Σε ποιον γιατρό την έκανες την εξέταση;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Margi τον τραχηλο το μετρανε συνηθως στην β επιπεδου
Oυφ! Είπα κι εγώ.......Α, δεν σας είπα. Πήγα πάλι σε δερματολόγο σήμερα να πάρω μία δευτερη γνώμη για τους ερεθισμούς. Είπε πως είναι καθαρά θέμα άγχους και κληρονομικότητας. Πρέπει να γίνει θεραπεία με χάπια και κορτιζόνη, αλλά σε αυτή τη φάση δεν θα κάνουμε τίποτα. Θα προσπαθούμε μόνο να το έχουμε υπό έλεγχο για να μην με ενοχλει. Είπε να συνεχίσω να βάζω καλέντουλα που δεν πειράζει σε τίποτα το μωρό και μπορώ να πάρω και μία γέλη, την alkagin. Θα συνεχίσω με καλέντουλα λοιπόν που είναι καταπραυντική και θα κάνω υπομονή!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Α!!! margi οσο για τα μαλλια ναι τον ειχα ρωτησει και μου ειχε πει οτι μπορω να τα βαψω. Επειτα μετα το πρωτο τριμηνο οι περισσοτεροι το επιτρεπουν και ειδικα με τις ανταυγιες που δεν ακουμπουν στο δερμα ειναι πιο ελαστικοι. Σκεψου ότι εγω όταν τον ρωτησα τοτε δεν του διευκρινησα τι ακριβως θα κανω απλα τον ρωτησα αν μπορω τωρα -εννουσα αφου ειχα κλεισει το πρωτο τριμηνο- να βαψω τα μαλλια μου και μου ειπε ναι.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Και προσπαθησε να το αποτριχωνεις που και που. Δεν ειδες ακομη καμια διαφορα με την καλεντουλα και την αποτριχωση?

Να σου πω! Οσο την χρησιμοποιώ είμαι μία χαρά. Αν την σταματήσω, χάθηκα. Αλλά δεν την έβαλα πολύ. Εβαλα Παρασκευή και Σαββατο πρωί μεσημέρι βράδυ και μετά την σταμάτησα γιατί έφυγε ο ερεθισμός και ήταν να πάω στην δερματολόγο, οπότε δεν την εβαλα για δύο μέρες. Ε, ξαναβγήκε η βλακεία. Τώρα όμως θα την βαζω συνεχόμενα και σίγουρα θα βοηθήσει. Καταλαβαίνω πως με ενυδατώνει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

στο λεγα τοσο καιρο κοριτσακι που παιδευοσουνα!!!!! Κι εμενα γιατρος στην εγκυμοσυνη μου την εδωσε!!
Ευτυχώς την βρήκα! Ξέρεις σε πόσα φαρμακεία έψαξα; Την βρήκα τελικά σε ένα που έχει και ομοιοπαθητικά κι έστειλα άρον άρον τον άντρα μου Πέμπτη βράδυ να την πάρει. Τι, κάθε τρεις και λίγο kenacomb θα έβαζα; Α, αυτην την αλοιφή ( την Κενακομπ) μού είπε να την βάζω στο αυτί!!!! Με ρώτησε αν έχω θέμα με αλλεργική ρινίτιδα και αλλεργία και ω! του θαύματος, έχω απ' όλα αυτά!!!! Λίγο η αλλεργία, λίγο το άγχος, λίγο κανά γονίδιο που κουβαλάω, όλα αυτά συνθετουν τους ερεθισμούς ...... :rolleyes:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ, τα προσωπάκια τους φαινόταν καθαρά; Εμάς δεν φαινόταν καθαρά της μικρής. Μας είπε πως αργότερα θα τη δούμε καλύτερα. Από το λίγο που ξεχωρίζε, σαν τον άντρα μου μού φάνηκε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Επιτέλους έχουμε και μπεμπούλες στο καφέ μας!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο γιος σου κάντυ, έκανε το δύσκολο γιατί ήθελε βόλτα και πάστα :tongue::tongue::tongue: αλλά χαλάλι!!!!!!!!!!!

Η μπουμπού όμως δεν σας δυσκόλεψε, όταν θέλουμε οι γυναίκες είμαστε άγγελοι... :tongue::tongue:

Μάρτζι, θυμάμαι που αγχωνόσουν στην αρχή της εγκυμοσύνης και τώρα πάνε όλα μια χαρά!! Ο κορίτσαρος έσκασε μύτη :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...