Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω μετά από εμβρυομεταφορα είχε καμία σας,ας πούμε πόνο η σαν κάψιμο στις κλειδώσεις;Πόδια χέρια;Έχει από το μεσημέρι που το νιώθω αυτό.

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα ομορφες!!!! Σημερα δουλευα αλλα το απογευμα πηρα ρεπο απο το ευατο μου και θα μεινω σπιτι γιατι μετα τις 5 θα ερθει η κομμωτρια μου να μου κανει ανταυγιες!!! Εκανα πριν 2μιση μηνες και εχουν μεγαλωσει τοσο πολυ λες και περασαν τουλαχιστον 4 απο τοτε που τα εβαψα, δεν παει αλλο!!!! Οποτε σημερα το απογευματακι θα ειμαι σπιτι και θα μπαινω να μαθαινω τα νεα σας!!!! Καντυ ελπίζω να μας πεις τα νεα σου σημερα πριν της 12 το βραδυ;)!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εδω ειμαι και γω!!!μπαινω βλεπω οτι δεν γραφεται τιποτα και ξαναβγαινω...κ μεςι σημερα εχουμε βολτουλα και κανω μαλλακια ισια!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Γεια σας κι από μένα! Οντως πολύ ησυχία έχει πέσει!!!!Γιατί έτσι βρε κορίτσια; Τελικά μου φαίνεται ήταν η Μαρμίν και το Λιλιτάκι που κρατούσαν το καφέ! Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά και οι υπόλοιπες!!!!

Νένα, έκανες ανταύγειες πριν δύο μήνες; Ησουν δηλαδή στον 4ο και κάτι, σωστα; Επιτρέπονται από τόσο νωρίς; Δεν το ήξερα!!!

Εγώ έκανα υπέρηχο σήμερα! Μεγαλώσαμε! Φτάσαμε στα 190 γραμμάρια και είμαστε ένα υπερκινητικό ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!! Καθόταν με σταυρωμένα τα πόδια η κυρία και συνέχεια κουνιόταν. Γελούσε και ο γιατρός!!! Είμαι πολύ χαρούμενη. Η Αννούλα μας λέει ο γιατρός είναι καλά και κλέισαμε ραντεβού για β επιπέδου στις 9 Γενάρη. Τον ρώτησα για αμνιοπαρακέντηση και είπε πως εμείς αποφασίζουμε. Αυτός τα βλέπει μέχρι στιγμής όλα καλά και γνώμη του είναι αν κάνουμε και την β επιπέδου και αν δούμε κάτι στραβό εκεί ( ο μη γένοιτο ) την κάνω και τότε. Αυτό και θα κάνουμε. Με κράτησε πολύ ώρα και είπε πως η εξέταση έμοιαζε με β επιπέδου. Πράγματι κορίτσια....Τα κοίταξε όλα πολύ αναλυτικά!!! Α, με μάλωσε όταν του είπα πως πήρα 3 με 4 κιλά. Είπε πως είναι πολλά και να μην κάνω ατασθαλίες. Να τρώω υγιεινά και να αποφεύγω το πολύ ψωμί!!!!

Αυτά είναι τα δικά μου νέα. Περιμένουμε από την Κάντυ τώρα! Φιλιά!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και εγώ. Πάλι έκανα κάποιες μέρες να μπω και έτσι δεν έχω διαβάσει πολλά απο αυτά που γράψατε.

Είδα όμως οτι η τιγκερ εκανε την εξέταση CA 125 και περιμένει νεα απο το γιατρό της. Τιγερ τι σου είπε τελικά;

Margi με το καλό το κοριτσάκι σου :)

Εγω δεν εχω ιδιαίτερα νέα. Συνεχίζω την αγωγή με glucophage και τη διατροφή που μου έδωσε...βαρέθηκα να τρώω σαλάτες και φρούτα :):):)

Αύριο έχω ραντεβού και με ένα νεο γυναικολογό να δει τις εξετάσεις μου και την επόμενη εβδομάδα και δεύτερο ενδοκρινολόγο. Να δούμε τι θα γίνει και απο εκει....

Σας χαιρετώ.

Ευχαριστώ kotstop! Ευχομαι να πάνε όλα καλά με τον νέο γυναικολόγο και αν βρείτε μία άκρη.

Αλήθεια, τι έγινε με την τινκερ; Δεν μπήκε καθόλου να μας πει τι έγινε με τον γιατρό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κορίτσια δεν με πήρε ακόμη, είχε γίνει ένα μπέρδεμα με τις γραμματέες του και πήρα πριν λίγο και μου είπαν ότι ακομη να του τις δείξουν

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεια σας κι από μένα! Οντως πολύ ησυχία έχει πέσει!!!!Γιατί έτσι βρε κορίτσια; Τελικά μου φαίνεται ήταν η Μαρμίν και το Λιλιτάκι που κρατούσαν το καφέ! Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά και οι υπόλοιπες!!!!

Νένα, έκανες ανταύγειες πριν δύο μήνες; Ησουν δηλαδή στον 4ο και κάτι, σωστα; Επιτρέπονται από τόσο νωρίς; Δεν το ήξερα!!!

Εγώ έκανα υπέρηχο σήμερα! Μεγαλώσαμε! Φτάσαμε στα 190 γραμμάρια και είμαστε ένα υπερκινητικό ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!! Καθόταν με σταυρωμένα τα πόδια η κυρία και συνέχεια κουνιόταν. Γελούσε και ο γιατρός!!! Είμαι πολύ χαρούμενη. Η Αννούλα μας λέει ο γιατρός είναι καλά και κλέισαμε ραντεβού για β επιπέδου στις 9 Γενάρη. Τον ρώτησα για αμνιοπαρακέντηση και είπε πως εμείς αποφασίζουμε. Αυτός τα βλέπει μέχρι στιγμής όλα καλά και γνώμη του είναι αν κάνουμε και την β επιπέδου και αν δούμε κάτι στραβό εκεί ( ο μη γένοιτο ) την κάνω και τότε. Αυτό και θα κάνουμε. Με κράτησε πολύ ώρα και είπε πως η εξέταση έμοιαζε με β επιπέδου. Πράγματι κορίτσια....Τα κοίταξε όλα πολύ αναλυτικά!!! Α, με μάλωσε όταν του είπα πως πήρα 3 με 4 κιλά. Είπε πως είναι πολλά και να μην κάνω ατασθαλίες. Να τρώω υγιεινά και να αποφεύγω το πολύ ψωμί!!!!

Αυτά είναι τα δικά μου νέα. Περιμένουμε από την Κάντυ τώρα! Φιλιά!!!!

μάρτζι μου έχω συγκινηθεί πάρα μα πάρα πολύ που είναι κοριτσάκι...στο χάρισε η Αγία Άννα και θα βγάλεις το όνομα της!!!

όλα τέλεια!!!!!

όσο για την αμνιο..δεν έχω άποψη..πιστεύω ότι σου πει ο γιατρός αυτό να κάνεις!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κορίτσια δεν με πήρε ακόμη, είχε γίνει ένα μπέρδεμα με τις γραμματέες του και πήρα πριν λίγο και μου είπαν ότι ακομη να του τις δείξουν
Αμάν κι αυτές πια! Εδώ περιμένεις σε αναμμένα κάρβουνα κι αυτές αδιαφορούν. Για να δούμε,,,,Θα σε πάρει σήμερα;

Ναι, τινκερ, κι εγώ όσο πιο πολύ το σκέφτομαι τόσο καταλήγω πως το κοριτσάκι μου είναι δώρο από το Θεό (όπως άλλωστε όλων των γυναικών τα παιδάκια), αλλά και από την Αγία Αννα.....Μού το έστειλε την μέρα της γιορτής της και είναι κοριτσάκι για να πάρει το όνομά της!!!!:P:p:p Και θα το μεταλάβω πρώτη φορά στις 9 Δεκέμβρη, στην γιορτη της!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

δεν ξέρω μάρτζι μου, απλά σήμερα είμαι πολύ πιο ηρεμή....ότι και να συμβαίνει θα το αντιμετωπίσω και αυτό....

αχ μάρτζι μου πραγματικά είναι δώρο από τη Αγία Άννα!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

δεν ξέρω μάρτζι μου, απλά σήμερα είμαι πολύ πιο ηρεμή....ότι και να συμβαίνει θα το αντιμετωπίσω και αυτό....

αχ μάρτζι μου πραγματικά είναι δώρο από τη Αγία Άννα!!!!!

Nai, Tinker moy,θα το αντιμετωπίσεις ό,τι και να είναι! Να είσαι ήρεμη. Να σκέφτεσαι πως το μωρό θα έρθει την ώρα που πρέπει να έρθει. Εγώ πριν από καιρό έλεγα πως "τώρα θα ήθελα να μείνω" ή "τώρα έπρεπε να έχω παιδάκι". Τώρα σκέφτομαι πως δεν θα υπήρχε άλλη περίοδος πιο κατάλληλη για να έρθει η μικρή μου. Να προσεύχεσαι και να παρακαλάς το Θεό! Μας ακούει!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΓΥΡΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα πηγαν καλα!!!!!!μπηκα 1παρα....ο μπεμπης ηταν μπρουμητα δεν μπορουσαμε να μετρησουμε τιποτα την μπεμπα την μετρησαμε κανονικοτατα ολα ηταν μια χαρα......2 παρα μας εστειλε να κανουμε βολτες και να φαω γλυκα!!!!!γυρησαμε μετα απο μιση ωρα με το που το βλεπω ο γιατρος επαθε σοκ.....μας λεει ''ο μπεμπης ειναι σε πληρη διεγερση''εκανε κατι τουμπες τρελες!!!!απο δεξια το κεφαλι γυριζε τουμπα και το πηγαινε αριστερα....ο γιατρος εκανε αγωνα δρομου να τον μετρησει γιατι δεν στεκοταν σε μια μερια......τελικα τον μετρησε και ολα ηταν καλα μας εβγαλε τρισδιαστατες εγχρωμες φωτο και πηραμε και dvd μου εκανε και κολπικο για να μετρησει τον τραχηλο ο οποιος ηταν 4,8 πιο καλος δεν θα μπορουσε μου ειπε να ειναι ...επισσης μου ειπε πως σε μονη κυηση αυτο θα ηταν σημαντικο και αν η δικη μου κυηση ηταν μονη θα μου ελεγε πως θα εφτανε στις 40 εβδ αλλα τωρα με την διδυμη αυτο μπορει να αλλαξει απο μηνα σε μηνα!!!πηγα και στον γιατρο μου ολα καλα μου ειπε και θα ξαναπαω 14/1!!!εν συντομια αυτα ηταν τα νεα μου!!!

επισσης ο μπεμπης μας ειναι 427 γρ και η μπεμπα 489 γρ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ολα πηγαν καλα!!!!!!μπηκα 1παρα....ο μπεμπης ηταν μπρουμητα δεν μπορουσαμε να μετρησουμε τιποτα την μπεμπα την μετρησαμε κανονικοτατα ολα ηταν μια χαρα......2 παρα μας εστειλε να κανουμε βολτες και να φαω γλυκα!!!!!γυρησαμε μετα απο μιση ωρα με το που το βλεπω ο γιατρος επαθε σοκ.....μας λεει ''ο μπεμπης ειναι σε πληρη διεγερση''εκανε κατι τουμπες τρελες!!!!απο δεξια το κεφαλι γυριζε τουμπα και το πηγαινε αριστερα....ο γιατρος εκανε αγωνα δρομου να τον μετρησει γιατι δεν στεκοταν σε μια μερια......τελικα τον μετρησε και ολα ηταν καλα μας εβγαλε τρισδιαστατες εγχρωμες φωτο και πηραμε και dvd μου εκανε και κολπικο για να μετρησει τον τραχηλο ο οποιος ηταν 4,8 πιο καλος δεν θα μπορουσε μου ειπε να ειναι ...επισσης μου ειπε πως σε μονη κυηση αυτο θα ηταν σημαντικο και αν η δικη μου κυηση ηταν μονη θα μου ελεγε πως θα εφτανε στις 40 εβδ αλλα τωρα με την διδυμη αυτο μπορει να αλλαξει απο μηνα σε μηνα!!!πηγα και στον γιατρο μου ολα καλα μου ειπε και θα ξαναπαω 14/1!!!εν συντομια αυτα ηταν τα νεα μου!!!

Μπράβο κάντυ. Όλα πολύ καλά είναι και έτσι να συνεχίσουν :)

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ Όλα τέλεια Καντυ μου κσι όπως πάντα τα κορίτσια μεγαλύτερα Χιχιχι σούζα θα τον έχει τον αδερφό της Χαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...