Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω μετά από εμβρυομεταφορα είχε καμία σας,ας πούμε πόνο η σαν κάψιμο στις κλειδώσεις;Πόδια χέρια;Έχει από το μεσημέρι που το νιώθω αυτό.

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aκόμη δεν μπήκε η Κάντυ; Το μόνο που μου περνάει από το μυαλό είναι πως κάπου θα πήγαν με τον άντρα της, για κανά ποτάκι προφανώς και γιαυτό καθυστέρησε τόσο!

Κορίτσια, μην την φοβόσαστε την υστεροσκόπηση. Είναι μια απλή διαδικασία! Εγω την διαγνωστική υστεροσκόπηση που την έκανα δύο φορές την έκανα χωρίς αναισθησία. Απλά μπαίνει το υστεροσκόπιο, βλέπει τι γίνεται και στη συνέχεια σου λέει ο γιατρός αν χρειάζεται επέμβαση ( που δεν είναι τίποτα- αλήθεια!) ή αν είστε τελείως καλά και δεν χρειάζεται τίποτα!

Μαρία- Μαράκι και να μην βρεις την pregnyl, δεν πειράζει. Κάνε συνεχόμενα έρωτα όλες τις μέρες. Για τον επόμενο μήνα να ξέρεις πως μου έχει περισσέψει μία pregnyl. Αν δεν γίνει κάτι αυτό το μήνα και ξαναμπείς στην ίδια διαδικασία, πες μου εγκαίρως να στην στείλω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

κοριτσακια μου γυρησα!!!!

και σας διαβασα...

ΜΑΡΑΚΙ επειδη καταλαβαινω την αγωνια σου σου απανταω πρωτη αν δεν βρεις πρεγνυλ παρε οβιτρελ (ovitrelle)ειναι η ιδια αλλα πιο ακριβη αλλα αν πρεπει να την κανεις δεν πανε στο δι@ολο και τα λεφτα!!!

ΤΙΝΓΚΕΡ εμενα ο εξωσωματικος μου ειχε πει να κανω υστεροσκοπιση βεβαια με ρωτησε αν καποιος γιατρος ειχε δει κατι περιεργο στην μητρα μου εστω και μια φορα και αν ειχα κανει υπερυχο 1η-2η-3η μερα που ειναι λεπτο το ενδομητριο εγω ειχα κανει και ποτε δεν μου ειχε πει κανεις για τιποτα οποτε και απο την ηλικια αλλα και απο τις μεχρι εκεινη την στιγμη εξετασεις ειπε οτι μαλλον ειναι καθαρη αν δεν θελω να την κανω ας μην την κανω αλλα καλο θα ηταν να την ειχα κανει εγω τελικα δεν την εκανα!!!

ΜΑΡΤΖΙ θυμασαι πολυ καλα ο γιατρος εδω στην Ηγουμ μου ειχε πει μετα την 20η-22η το ιδιο μου ειχε πει και ο βοηθος του Πλαχουρα στην αυχενικη εγω ομως κατι αρχησα να νιωθω απο την 18η αλλα ηταν ανεπαισθητο οποτε δεν ημουν και σιγουρη στην 20η τα χτυπηματα ηταν πολυ πιο εντονα και πλεον ημουν σιγουρη μην αγχωνεσαι ειναι νωρις ακομα!!!

για το προσωπο συγνωμη αλλα δεν θα σχολιασω τωρα εχω ομως καποιες κρεμες στο μυαλο μου αλλα θα στα πω καποια στιγμη που θα εχω χρονο και με ηρεμια;)οσο για την βροχη....ναι φαγαμε λιγη κι απο αυτην ελπιζω αυριο να μην βρεχει!!!

ΤΣΕΡΡΥ γυαλιζουν τα πλακακια με το ξυδι???με οποιοδηποτε ξυδι????θελει τρυψιμο????

ΝΕΝΑΚΙ ειπα καποιαστιγμη να σου στειλω μηνυμα για να ενημερωσεις αλλα μετα το ξεχασα:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και τωρα τα δικα μου...........................................................

7 δουλειες ειχαμε για σημερα στα Γιαννενα και τελικα καναμε τις 2:shock::shock:

και β επιπεδου δεν εκανα:evil::evil:με το που φτανουμε εβρεχε ειχε υπερβολικη κινηση ενας χαμος παιρνω τον γιατρο μου για να του πω οτι 3 εχω β επιπεδου και μετα θα παω σ αυτον.....ποια β επιπεδου μου λεει??αφου εχει χαλασει το μηχανημα και δεν κανουν:evil: φτουυυυυυυυυυυυ.............παμε κατευθειαν στο νοσοκομειο οντως ηταν χαλασμενο προσπαθησε να μου κλεισει εξω για σημερα αλλα ο γιατρος ηταν στο εξωτερικο ετσι εκλεισα αυριο και παλι αυριο Γιαννενα................μου εγραψε εξετασεις για τον επομενο μηνα μου εκλεισε και ραντεβου...

ααααα ΠΕΠΣΙ απ οτι μου ειπε δεν θα λειπει τον Γενναρη 14 εχω εγω ραντεβου!!!!!εν τω μεταξυ γινοταν χαμος απο ζευγαρια....μα ολη η ηπειρος εξωσωματικη κανει???τι να πω βρε παιδι μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτα προς το παρον παω να κανω μπανακι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αντε δε πειραζει κοριτσι αυριο;)[/quote

ναι η αγωνια παρατεινεται αλλα του΄λαχιστον αυριο θα παω εξω και η εξεταση θα ειναι 1,5 ωρα οποτε θα το απολαυσω...αν δεν πιαστω τοση ωρα ανασκελα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερα κοριτσακια απο μενα

Καλα καμια δεν μπηκε ακομη? Πω πω θα γεννησετε και θα μας ξεχασετε!!!!!!!

Καντυ εγω θα ρθω Γιαννενα στις 20 Δεκ και ειπαμε να παμε να τον δουμε τοτε για να μας βαλει σε μια σειρα

καλημερα και απο μας!

καντυ μας κρατατε σε αγωνια αλλα τι να κανουμε...θα παρετε κ dvd σημερα?αν οχι παρτε καμερα μαζι!!!

το ξυδι ειναι για τα αλατα και την σκουρια. σοκιμασε το σημερα στην βρυση σου με ενα μαλακο πανακι ή και χαρτι κουζινας και θα δεις...ναι κανει οποιοδηποτε ξυδι!!!

λιλι πως παει ο θηλασμος?αληθεια δεν μου ειπες?η φιλη μου ηρθε να σε δει?απότι ειδα το μνμ το διαβασε την κυριακη το βραδυ...ειχες βγει ηδη εσυ...

αληθεια δεν μου ειπατε καμια εμπειρια με λοξυγκα...

σημερα θα μπει και η μαρμιν ελπιζω να μας πει τα νεα του μικρου και να ανεβασει και καμια φωτογραφια σιγα σιγα...

παω να σιδερωσω και θα μπω μετα να δω τις εξελιξεις...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

ΚΟριτσάκια καλησπέρα!!! :D:D:D

Μάρτζι και κάντυ, σας ευχαριστώ κοριτσάκια για το ενδιαφέρον σας, αλλά τις βρήκα τις πρεγκνιλ σε ένα φαρμακείο που τα έχει όλα. Είναι στο διπλανό νομό που εργάζομαι . Και μάλιστα είπα στην κοπέλα και μου την έκανε στο φαρμακείο, για να μην τρέχω στην γυναικολόγο το απόγευμα.

τίνκερ, είσαι καλύτερα σήμερα????

Μαρία -σ-, πότε ξεκινάς υπερήχους??? Πήρες σερπαφαρ????

μακάρι να μπει η μαρμιν να μας πει τα νέα της.......

Φιλάκια στις υπόλοιπες!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

καλημερα και απο μας!

καντυ μας κρατατε σε αγωνια αλλα τι να κανουμε...θα παρετε κ dvd σημερα?αν οχι παρτε καμερα μαζι!!!

το ξυδι ειναι για τα αλατα και την σκουρια. σοκιμασε το σημερα στην βρυση σου με ενα μαλακο πανακι ή και χαρτι κουζινας και θα δεις...ναι κανει οποιοδηποτε ξυδι!!!

λιλι πως παει ο θηλασμος?αληθεια δεν μου ειπες?η φιλη μου ηρθε να σε δει?απότι ειδα το μνμ το διαβασε την κυριακη το βραδυ...ειχες βγει ηδη εσυ...

αληθεια δεν μου ειπατε καμια εμπειρια με λοξυγκα...

σημερα θα μπει και η μαρμιν ελπιζω να μας πει τα νεα του μικρου και να ανεβασει και καμια φωτογραφια σιγα σιγα...

παω να σιδερωσω και θα μπω μετα να δω τις εξελιξεις...

Με το θηλασμό μια χαρά παμε και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα!!! Η φιλη σου όχι δεν ήρθε εγώ βγήκα Σάββατο μεσημέρι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...