Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μπράβο βρε Ντέπα! Τι ωραία διάθεση που είχες βρε κορίτσι μου! Τελικά θεωρώ ότι παίζει σπουδαίο ρόλο το πώς αισθάνεσαι. Αν το γκαντεμιάζεις από την αρχή ( όπως κάνω εγώ!) τι περιμένεις;;; Να σου έρθει στα ξαφνικά μες στην πίκρα. Κορίτσια, έχετε δίκιο. Κάνω πολύ μεγάλο κακό στον εαυτό μου. Θα προσπαθήσω να δω πιο θετικά την κατάσταση. Εντάξει, τι έγινε; Εκανα μία εξωσωματική και δεν έκατσε. Θα τύχει στην επόμενη ή τη μεθεπόμενη. Παιδάκι θα κάνω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα μου, κι εσύ θα σκέφτεσαι θετικά! Κανε αυτό που σου είπε η Ντέπα....Ξεκίνα να ετοιμάζεις τη βαλιτσούλα από τώρα. Και να το κάνεις με χαρά όχι με λύπη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μπράβο βρε Ντέπα! Τι ωραία διάθεση που είχες βρε κορίτσι μου! Τελικά θεωρώ ότι παίζει σπουδαίο ρόλο το πώς αισθάνεσαι. Αν το γκαντεμιάζεις από την αρχή ( όπως κάνω εγώ!) τι περιμένεις;;; Να σου έρθει στα ξαφνικά μες στην πίκρα. Κορίτσια, έχετε δίκιο. Κάνω πολύ μεγάλο κακό στον εαυτό μου. Θα προσπαθήσω να δω πιο θετικά την κατάσταση. Εντάξει, τι έγινε; Εκανα μία εξωσωματική και δεν έκατσε. Θα τύχει στην επόμενη ή τη μεθεπόμενη. Παιδάκι θα κάνω.....

σωπα???????αφου το καταλαβες θα παω να αναψω λαμπαδα!!!!εννοειται οτι θα τα καταφερεις και παιδακι θα κανεις και να σου και την πικρη μου αληθεια κι εγω σκεφτομαι πολλες φορες οτι ζω σε ενα φανταστικο κοσμο και οτι θα παω μεθαυριο και δεν θα ακουσουμε καρδουλα κατι δεν θα εχει παει καλα και δεν θα υπαρχει εγκυμοσυνη και αμεσως σκεφτομαι οκ και τι να κανουμε αν δεν υπαρχει δεν θα υπαρχει το σεπτεμβρη θα ξανακανω και τοτε θα ειναι ολα καλα!!!και μετα το ξανασκεφτομαι και λεω γιατι σκεφτομαι βλακειες ολα καλα θα ειναι και καρδουλα θα ακουσουμε και μεχρι το τελος θα φτασουμε καλα κι ωραια!!!!ετσι να σκεφτεσαι κι εσυ θα το καταφερεις τωρα με ποιο τροπο και ποτε δεν το ξερεις αλλα οσο το προσπαθεις τοσο πιο κοντα πηγαινεις σ αυτο που επιθυμεις!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ντεππα μου αυτα που σκεφτεσαι τα σκεφτομαι και γω ωρες ωρες και τα αντιμετωπιζω ακριβως με τον ιδιο τροπο!!!ποτε εχεις υπερηχο εσυ για καρδια?

μαρτζι μου οταν το νιωσεις αυτο νπου λες θα εχεις κανει τον μισο δρπμο ποιο κοντα στο μωρο σου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Κορίτσια επείγον βοήθεια!!!!

Θυμάστε εχθές το μεσημέρι που καθόμουν και κοίταζα ένα αρνητικό τεστ που έκανα το πρωί?

Λοιπόν το απόγευμα έκανα ακόμα ένα της hometest – το πρωινό ήταν allcosmetics- και βγήκε καραμπινάτο θετικό……….Λέω και εγώ εδώ είμαστε….αύριο το πρωί θα ξανακάνω………..και γιούπι!!

Σήμερα το πρωί ξανακάνω 2 στον ίδιο ουροσυλλέκτη «hometest» και είναι ξεκάθαρα αρνητικά………

?????????????? Τι γίνεται??????

Μην αρχίσετε πάλι το κράξιμο για τα τεστ, και γιατί εκανα τεστ, και δεν περιμενα κτλ, κτλ, ………

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ?????

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Λία, αμάν πια! Θα τρελαθείς στο τέλος.....Μην ξανακάνεις τίποτα. Τη Δευτέρα πρωί- πρωί θα πας για χοριακή για να ξέρεις σίγουρα. Αν δεν μπορείς να περιμένεις, πάρε τουλάχιστον ένα της self- clear που είναι αξιόπιστο!!! Ολα τα υπόλοιπα δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι!!!

Ούτε που τα ξέρω τα τεστάκια που έκανες!

Μην τυραννιέσαι άδικα! "Η χοριακή θα κάνεις ή self clear. Τίποτα άλλο....."

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λία συμφωνω με την μαρτζι!!!αν και τα σελφ κλιαρ λενε στις οδηγιες οτι αν δεν εχεις καθυστεριση πρεπει να το κανεις με πρωινά ούρα οπότε πάλι θα πρεπει να περιμενεις μεχρι το πρωι...οποτε αν δεν σε πειραζει περιμενε μεχρι μεθαυριο το πρωι...όντως αυτο με το σκ το έχω τσεκάρι και γω ....

28xYp3.png

Μην με μαλώνετε…….χοριακή θα κάνω τη Δευτέρα, αλλά αν είναι το τεστ ψευδώς θετικό, τότε κάποιος σίγουρα μου κάνει χοντρή φάρσα !!!!

Πρώτη φορά βλέπω θετικό τεστ…….σαν ηλιοβασίλεμα είναι……….

9aXep2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχ!!!!είδες???σαν ηλιοβασίλεμα σαντορίνης!!!!άντε ρε κοριτσι παρε ενα αξιοπιστο τεστ γιατί αυτό που λες έχει βάση!!!άντε γιατι θα σκάσεις ως την δευτέρα!!!

28xYp3.png

Πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω σπερματέγχυση, πρώτη φορά βλέπω θετικό τεστ τον ίδιο μήνα ενώ έχω κάνει εκατοντάααααααδες τεστάκια όλα αυτά τα χρόνια, και απλά δεν ξέρω τι να υποθέσω. Το έδειξα στον άντρα μου, και πάνω που πήγε να χαρεί του έκοψα τα φτερά. …….Τι λένε οι οδηγίες μου λέει..??

Έχω άλλα 2……θα τα κάνω Δευτέρα πρωί και τέρμα. Διάβασα ότι μπορεί να είναι και λάθος αλλά είναι πολύ σπάνιο. Εάν μου συμβεί και αυτό, θα γράψω τζοκερ…….Αύριο δεν κληρώνει?

9aXep2.png

Πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω σπερματέγχυση, πρώτη φορά βλέπω θετικό τεστ τον ίδιο μήνα ενώ έχω κάνει εκατοντάααααααδες τεστάκια όλα αυτά τα χρόνια, και απλά δεν ξέρω τι να υποθέσω. Το έδειξα στον άντρα μου, και πάνω που πήγε να χαρεί του έκοψα τα φτερά. …….Τι λένε οι οδηγίες μου λέει..??

Έχω άλλα 2……θα τα κάνω Δευτέρα πρωί και τέρμα. Διάβασα ότι μπορεί να είναι και λάθος αλλά είναι πολύ σπάνιο. Εάν μου συμβεί και αυτό, θα γράψω τζοκερ…….Αύριο δεν κληρώνει?

Θετικό θα είναι..θα το δεις!!!

περιμένουμε ευχάριστα νέα τη Δευτέρα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

λια, μπορεί να μην είναι ψευδώς θετικό αλλά απλά....Θετικό!!! Πού το ξέρεις;;;

Κάνε υπομονή ως τη Δευτέρα. Την περίοδο πότε την περιμένεις;

Τσέρυ, τα ορθογραφικά μας στον υπολ είναι συχνά. Το θέμα είναι τι γίνεται στον γραπτο μας λόγο που ξεχάσαμε να γράφουμε με στυλό και μολύβι. Το πιστεύεις ότι μολονότι καθηγήτρια τα τελευταία χρόνια αρχίζω να αναρωτιέμαι πώς γράφονται κάποιες λέξεις; Ξεσυνηθίσαμε να γράφουμε.....

Πείτε μου όσες ξέρετε. Πότε περίπου αρχίζει να αισθάνεται μία εγκυος το μωράκι της; Σε ποια εβδομάδα; Μιλάμε για το πρώτο μωρό....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια επείγον βοήθεια!!!!

Θυμάστε εχθές το μεσημέρι που καθόμουν και κοίταζα ένα αρνητικό τεστ που έκανα το πρωί?

Λοιπόν το απόγευμα έκανα ακόμα ένα της hometest – το πρωινό ήταν allcosmetics- και βγήκε καραμπινάτο θετικό……….Λέω και εγώ εδώ είμαστε….αύριο το πρωί θα ξανακάνω………..και γιούπι!!

Σήμερα το πρωί ξανακάνω 2 στον ίδιο ουροσυλλέκτη «hometest» και είναι ξεκάθαρα αρνητικά………

?????????????? Τι γίνεται??????

Μην αρχίσετε πάλι το κράξιμο για τα τεστ, και γιατί εκανα τεστ, και δεν περιμενα κτλ, κτλ, ………

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ?????

λεια μου στις 20 δεν περιμενεις περιοδο???τι να πω δεν ξερω αν δεν ησουν γιατι να βγηκε θετικο το τεστ????αλλα και αν εισαι γτ τα επομενα 2 βγηκαν ξανα αρνητικα????????δεν ξερω με μπερδεψες βρε λεια μου!!!και οταν λες στον ιδιο ουροσυλεκτη τι εννοεις?στο ιδιο κυπελακι εβαλες τα ουρα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...