Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρτζι εγω το μικρο μου το καταλαβα πρωτη φορα την 16η!!!!ειναι σχετικα νωρις. παιζει ρολο το οτι ειμαι αδυνατη, οπως εισαι και συ, και οτι το μωρακι μου ειναι μεγαλο!!!σκεψου οτι σε μεγεθος ειναι σαν ενα μωρο 17μιση εβδομαδων!!!αλλα στην 22 μου φαινεται πολυ αργα....ρε συ εγω ειμαι στην 20η και φαινεται που κουνιεται η κοιλια μου. κανει καρουμπαλακια!!!!

τινκερ αφου ετσι σου λενε οι γιατροι ξερω και γω...εσυ παλι αν δεν νιωθεις καλα πανε και σε 3ο!!!ποτε δεν ξερεις...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσερυ, η 22η εβδομάδα δεν είναι αργά για να νιώσει το παιδί μία πρωτότοκος γυναίκα! Τουλάχιστον αυτό είχε πει ο γιατρός στην αδελφή μου που είχε ανησυχήσει, γιατί σου είπα πως το ένιωσε στην 21 με 22η! Είχε βέβαια κάποια φτερουγισματάκια αλλά δεν ήταν σίγουρη 100%. Η φίλη μου το πρώτο της το ένιωσε στον 5ο μήνα, ενώ το δεύτερό της λίγο μετά την αυχενική (δηλαδή τρεισήμιση μηνών). Και θυμάμαι που και στην Κάντυ ο γιατρός της της είχε πει πως θα τα νιώσει μετά την 20η εβδομάδα. Κάντυ, θυμάμαι σωστα;

Εγώ πάντως δεν έχω νιώσει τίποτα απολύτως! Ούτε αυτά τα φτερουγίσματα που λένε, ούτε τίποτα άλλο. Κι εχω μια ξαδέλφη που κάθε που με βλέπει με ρωτάει αν το ένιωσα και όταν λέω "οχι" με κοιτάει λίγο περίεργα. Δεν μπήκα στη διαδικασία να τη ρωτησω πότε ένιωσε αυτή τα παιδιά της μην ακόυσω καμία εβδομάδα και αγχωθώ!!!!

Ευτυχώς που έχω αυτά τα παραδείγματα που σου είπα, αλλιώς θα αγχωνόμουν τώρα!

Α, και η μάνα μου σε μένα ( με γέννησε 18 Μαιου και εγώ έχω ΠΗΤ 16 Μαιου) είπε πως με ένιωσε 15 Δεκέμβρη, είχε μπει δηλ στον 5ο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Tinker, εγώ θα σου πρότεινα πριν την εξωσωματική (που μακάρι να μην χρειαστεί να την κάνεις) να κάνεις μία διαγνωστική υστεροσκόπηση και να επιμείνεις στο γιατρό σου πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις εξωσ χωρίς να ξέρεις τι γίνεται στην μήτρα σου. Εστω ότι υπάρχει ένα μικρό πολυποδάκι......γιατί να μην το βγάλεις να ησυχάσεις;;;Εστω δεν υπαρχει τίποτα. Πάλι θα ηρεμήσεις.....Τώρα σε βλέπω και μου θυμίζεις εμένα! Προσπαθείς μόνη σου να βρεις τι φταίει και κανείς δεν σε καθοδηγεί σωστά. Χάνεις πολύτιμο χρόνο και τα ψυχικά αποθέματα εξαντλούνται.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η Κάντυ δεν γύρισε ακόμη; Κάντυ, περιμένω με μεγάλη αγωνία! Αντε κοριτσάκι μου να μας πεις τι κάνουν τα "χταποδάκια" μας!!! Καλά, περιέγραψα στον άντρα μου τι περνάς όταν κουνιούνται και χτυπιόταν από τα γέλια!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Tinker, εγώ θα σου πρότεινα πριν την εξωσωματική (που μακάρι να μην χρειαστεί να την κάνεις) να κάνεις μία διαγνωστική υστεροσκόπηση και να επιμείνεις στο γιατρό σου πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις εξωσ χωρίς να ξέρεις τι γίνεται στην μήτρα σου. Εστω ότι υπάρχει ένα μικρό πολυποδάκι......γιατί να μην το βγάλεις να ησυχάσεις;;;Εστω δεν υπαρχει τίποτα. Πάλι θα ηρεμήσεις.....Τώρα σε βλέπω και μου θυμίζεις εμένα! Προσπαθείς μόνη σου να βρεις τι φταίει και κανείς δεν σε καθοδηγεί σωστά. Χάνεις πολύτιμο χρόνο και τα ψυχικά αποθέματα εξαντλούνται.

μόλις με περιέγραψες...

μαρτζι μου, περιμένω τώρα το γιατρό να δούμε τι θα μου πει με αυτά τα δεδομένα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

μόλις με περιέγραψες...

μαρτζι μου, περιμένω τώρα το γιατρό να δούμε τι θα μου πει με αυτά τα δεδομένα..

Ναι, κοριτσάκι μου, σε περιέγραψα και μπορώ να σε καταλάβω, γιατί έκανα ακριβώς τις ίδιες κινήσεις. Κανένας δεν με καθοδηγούσε. Ολοι μου έλεγαν μπούρδες. Και την υστεροσκόπηση μόνη μου την έκανα. Εκλεισα ραντεβού σε έναν γιατρό και του είπα "θέλω να κάνω διαγνωστική στεροσκόπηση". Αποτέλεσμα; 3 πολύποδες! Μην σου πω την συνέχεια, γιατί από εκεί και υστερα μπήκα σε αγώνα δρόμου......Το θέμα όμως είναι πως υπήρχαν πολύποδες και κανείς δεν είχε πει τίποτα! Σου λέω : κάνε την εξέταση. Δεν θα χάσεις τίποτα και θα είσαι μετά έτοιμη να κάνεις την εξωσωματική χωρίς άγχος για το τι συμβαίνει μέσα στην μήτρα σου!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι, κοριτσάκι μου, σε περιέγραψα και μπορώ να σε καταλάβω, γιατί έκανα ακριβώς τις ίδιες κινήσεις. Κανένας δεν με καθοδηγούσε. Ολοι μου έλεγαν μπούρδες. Και την υστεροσκόπηση μόνη μου την έκανα. Εκλεισα ραντεβού σε έναν γιατρό και του είπα "θέλω να κάνω διαγνωστική στεροσκόπηση". Αποτέλεσμα; 3 πολύποδες! Μην σου πω την συνέχεια, γιατί από εκεί και υστερα μπήκα σε αγώνα δρόμου......Το θέμα όμως είναι πως υπήρχαν πολύποδες και κανείς δεν είχε πει τίποτα! Σου λέω : κάνε την εξέταση. Δεν θα χάσεις τίποτα και θα είσαι μετά έτοιμη να κάνεις την εξωσωματική χωρίς άγχος για το τι συμβαίνει μέσα στην μήτρα σου!:P

αχ βρε κορίτσια πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος για τη μητρότητα..

ξυπνάω τα βράδυα και νομίζω πως είναι όλα εφιάλτης αλλά είναι η πικρή πραγματικότητα...:(

μακάρι να πάνε όλα καλά...θα στείλω και τα αποτελέσματα μου σε ένα γιατρό γνωστό μου στο εξωτερικό να δούμε τι θα μου πει...

1533345xcnw09g7xt.gif

Τίνγκερ, ακόμα ο γιατρός???? Εγώ θα τον έπαιρνα τηλέφωνο γιατί θα έσκαζα....

Κορίτσια, τώρα γύρισα από την γυναικολόγο και το αυγό έφτασε 2.22 χιλιοστά. Είναι έτοιμο και δεν βρήκα την πρεγνιλ, αύριο θα ξαναψάξω, είναι δυσεύρετη και αυτό με άγχωσε τώρα... πρέπει να γίνει τουλλάχιστον αύριο η ένεση.

πάλι βροχή, όπως και την προηγούμενη φορά, πήγα και με το μηχανάκι γιατι με το αυτοκίνητο δύσκολο να βρεις παρκινγκ και έγινα παπάκι...

ξυπνάω τα βράδυα και νομίζω πως είναι όλα εφιάλτης αλλά είναι η πικρή πραγματικότητα...:(

μακάρι να πάνε όλα καλά...θα στείλω και τα αποτελέσματα μου σε ένα γιατρό γνωστό μου στο εξωτερικό να δούμε τι θα μου πει...

Τίνγκερ μου, μη σε παίρνει από κάτω, όπως βλέπεις και μεις το παλεύουμε και ελπιζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. θα μας θυμηθεί και μας ο θεούλης και θα μας στείλει μωράκια. θα δεις ότι άδικα αγχωνεσαι και δεν βγαίνει τίποτα... Για να παίρνουμε τα πάνω μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

ακόμα..πάντα περιμένει να τελειώσουν τα ραντεβού και μετα...

αχ εσείς εχετε και το θέμα με τα φαρμακεία...

μακάρι να βρεις άυριο...σου ευχομαι να μην ταλαιπωρηθείς να τη βρεις..

μαράκι μου η ψυχολογία μου είναι γιογιο..σήμερα είναι στα κάτω της...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

ακόμα..πάντα περιμένει να τελειώσουν τα ραντεβού και μετα...

αχ εσείς εχετε και το θέμα με τα φαρμακεία...

μακάρι να βρεις άυριο...σου ευχομαι να μην ταλαιπωρηθείς να τη βρεις..

μαράκι μου η ψυχολογία μου είναι γιογιο..σήμερα είναι στα κάτω της...

σε καταλαβαίνω γιατί και γω μια πάνω είμαι και μια κάτω, αλλά επειδή τώρα είμαι καλά προσπαθώ να σε ανεβάσω!!!!! Όλες τα ίδια περνάμε..... ;)

σε καταλαβαίνω γιατί και γω μια πάνω είμαι και μια κάτω, αλλά επειδή τώρα είμαι καλά προσπαθώ να σε ανεβάσω!!!!! Όλες τα ίδια περνάμε..... ;)

Αχ μαρακι μου ευχαριστω..αυριο θα ειμαι καλυτερα..

Όλα θα πάνε τελεία για όλες μασ πολύ σύντομα εύχομαι.

1533345xcnw09g7xt.gif

maria, tiker τι να πω μαλλονγια να ερθει το μωρακι πρεπει και σας να σας παιδεψει οπως τις περισσοτερες απο μας εδω μεσα. Οπως σας εχω πει επανελημενα η καθε μια απο εδω εχει την δικη της πονεμενη ιστορια γυρω απο θεμα!!!! Οταν ερθει ομως με το καλο η ωρα να δειτε την κοιλιτσα σας να φουσκωνει διαγραφονται όλες οι προσπαθειες και οι απογοητευσεις!!!

margi εγω ενιωσα τα πρωτα γαργαλητα την 18η εβδομαδα!!!! Ειναι αυτο που λεει η Καντυ με τα χταποδακια!!! Σαν να σε γαργαλαει ενα φτερο μεσα απο την κοιλια σου!!!! Νομιζω καπου μετα την 22η αρχισαν οι πρωτες κλωτσιτες οι οποιες ήταν ανεπαισθητες στην αρχή!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Αχ μαρακι μου ευχαριστω..αυριο θα ειμαι καλυτερα..

Όλα θα πάνε τελεία για όλες μασ πολύ σύντομα εύχομαι.

Θα είσαι κοπέλα μου και όλα θα γίνουν στην ώρα τους!!!

όπως λέει και η νένα όλα τα κορίτσια εδώ μέσα έδωσαν μάχη και τα κατάφεραν.

θα το χαρούμε και περισσότερα, ότι κουράζεσαι για να το αποκτήσεις το απολαμβάνεις και το χαίρεσαι περισσότερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);)

Η λιλι, θα είναι με το μωράκι της αγκαλίτσα!!!

Η μαρμιν θα μας πει τα νέα της αυτές της μέρες αφού βγαίνει αύριο!

καλημέρα κορίτσια!!

εγώ είμαι πολύ αγχωμένη..έκανα μια ανάλυση τη ca125 και μου βγήκε 17,68 δεν ξέρω αν είναι υπόνοια για ενδομητρίωση περιμένω το γιατρό να με πάρει τηλ όταν τις δει...

μην αγχωνεσαι τζαπα!!!θα δεις τι θα σου πει και ο γιατρος!!

εγω την ειχα κανει παλιοτερα αυτη την εξεταση γιατι ειχα μια κυστουλα και μου ειχε πει ο γιατρος οτι φοβοταν ενδωμητιωση γιατι ειχε περιεργο σχημα!αλλα τελικα δεν ηταν!!!

αν θες να κανεις καποια εξεταση για να νοιωσεις καλυτερα,να σου φυγει το αγχος καντην!

εδω και εγω που τρεμω στην ιδεα της λαπαροσκοπησης και της υστεροσκοπισης αυριο θα προτινω στο γιατρο αν δεν πετυχει και αυτη η σπερματεγχυση να κανω τουλαχιστον υστεροσκοπηση!

Τίνγκερ, ακόμα ο γιατρός???? Εγώ θα τον έπαιρνα τηλέφωνο γιατί θα έσκαζα....

Κορίτσια, τώρα γύρισα από την γυναικολόγο και το αυγό έφτασε 2.22 χιλιοστά. Είναι έτοιμο και δεν βρήκα την πρεγνιλ, αύριο θα ξαναψάξω, είναι δυσεύρετη και αυτό με άγχωσε τώρα... πρέπει να γίνει τουλλάχιστον αύριο η ένεση.

πάλι βροχή, όπως και την προηγούμενη φορά, πήγα και με το μηχανάκι γιατι με το αυτοκίνητο δύσκολο να βρεις παρκινγκ και έγινα παπάκι...

ασε,και εγω ειχα παραγγειλει 2 ενεσεις,να εχω για καβατζα αλλα ηρθε μονο η μια!!! ασε που ευτυχως που ειχα και σερπαφαρ παραπανισια γιατι δε μπορουν να τα βρουν πουθενα!η κοπελα στο φαρμακειο μου ειπε οτι δε μπορει να το βρει σε καμια αποθηκη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...