Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κι εμενα ο ανιψουλης μου εχει λιγο πεταχτα αυτακια αλλα ειναι πανεμορφο παιδακι!!!! Ασε παιδακι μου ας εχει ολα τα αλλα καλα και αν τυχων και τον στειλουμε για μοντελιγκ θα το κλεισουμε και ενα ραντεβου σε πλαστικο χειρουργο:tongue:!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε που πηγαν οι φωτο του πεθερου??????????????

εβλεπα εργο και δεν τις σχολιασα...αλλα προλαβα να τις δω!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ μου δεν ειναι ασχημα τα αυτακια του ηταν αδυνατουλης γι αυτο φαινονταν ετσι τωρα που εκανε μαγουλακια δεν ειναι πια πεταχτουλια!!!αντε βρε κουκλακι ειναι ο πριγκιπακος μας!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερα κοριτσακια παω στη δουλεια. Λογικα θα μπορεσω να ξαναμπω λιγο πριν τη 1. Εδω παρολο που εχει μια ψυχρουλα -αυτη τη στιγμη στο μπαλκονι το θερμομετρο δειχνει 12 βαθμους- εχει εναν εκτυφλωτικο ήλιο αν και η προγνωση ήταν για καταιγιδες για να δουμε στη συνεχει τι θα κανει:rolleyes:!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΤΙΝΓΚΕΡ που εισαι????μηπως η γριπη σε εριξε στο κρεβατι??περαστηκουλια σου!!!

βρεχει βρεχει και βρεχει....εεεε ρε βροχη που εχουμε να φαμε στα Γιαννενα!!!!

ΝΕΝΑ καλη δουλιτσα!!!!!

φευγω παω να ετοιμαστω!!!φιλακια!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

εγώ είμαι πολύ αγχωμένη..έκανα μια ανάλυση τη ca125 και μου βγήκε 17,68 δεν ξέρω αν είναι υπόνοια για ενδομητρίωση περιμένω το γιατρό να με πάρει τηλ όταν τις δει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! :D

Τινγκερ, τι ακριβώς είναι αυτή η εξέταση που αναφέρεις??? Δεν την έχω ακούσει ποτέ.... Πότε θα σου τηλ ο γιατρός???

Λίλι, θέλω και γω να δω το μωράκι σου!!!! ;););)

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! :D

Τινγκερ, τι ακριβώς είναι αυτή η εξέταση που αναφέρεις??? Δεν την έχω ακούσει ποτέ.... Πότε θα σου τηλ ο γιατρός???

Λίλι, θέλω και γω να δω το μωράκι σου!!!! ;););)

μαράκι μου,είναι μια εξέταση που δείχνει αν υπάρχει ενδομητριώση αλλά δεν είναι και απόλυτο...δεν ξέρω όταν βρει χρόνο θα με πιάσει...εχω αγχωθεί αρκετά..

1533345xcnw09g7xt.gif

Tiker κουκλα μου μην ανησυχεις ακομη και ενδομητριωση να ειναι στη χειροτερη θα κανεις μια λαπαροσκοπηση και θα υποβληθεις σε θεραπεια. Μην φοβασαι ακομη και να χρειαστει να το αντιμετωπισεις να εισαι χαλαρη και ψυχραιμη, σκεψου οτι μπορει να ειναι ο δρομος που πρεπει να διασχισεις για να συναντήσεις το μωρακι σου!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Τι μου κάνετε;

Τιγκερ, ούτε εγώ έχω ξανακύσει για την συγκεκριμένη εξέταση. Μέχρι τώρα πάντως γνώριζα πως η ενδομητρίωση φαίνεται μόνο στην λαπαροσκόπηση και δεν υπήρχε κάποια εξέταση που να σε υποψιάζει κάπως για το αν έχεις ή όχι! Τι να πω;;; Θα σε καθοδηγήσει ο γιατρός και, όπως λέει η Νένα, μπορεί να βρήκες και επιτέλους τι είναι αυτό που φταίει ( εγώ πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για την εξέταση αυτή ).

Λιλιτάκι, πότε θα μας βάλεις φωτο του μικρού;

Μαρμινάκι μου, βγαίνεις αύριο; Με το καλό να γυρίσετε στο σπιτάκι σας οι τρεις σας!!!!

Η Κάντυ έχει την β' επιπέδου σήμερα! Αχ, βρε Κάντυ, είσαι Γιάννενα λογικά, ε; Θα φάγατε πολύ βροχή.....(ασταμάτητα ρίχνει από χθες! ) Ευχομαι να είναι όλα καλά!!!!

Εγώ έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα με το στομάχι. Πάει να σπάσει, ρε κορίτσια! Δεν έχω όρεξη να φάω τίποτα. Τρώω επειδή πρέπει και τίποτα δεν μου αρέσει.....Επίσης δεν έχω όρεξη να κάνω το παραμικρό. Ακόμη και να μπω να γράψω εδώ σαν να με ουράζει. Λέτε να έχει πέσει ο σίδηρος; Θα τού πω αύριο να μου γράψει να κάνω σίδηρο και φεριτίνη.....

Το πρόσωπό μου τώρα, Κάντυ, που με ρώτησες.....Μύτη και μέτωπο είναι πεντακάθαρα και δεν βγάζουν ποτέ κοκκινίλες κτλ. Πρόβλημα έχω με τα μάγουλα που 1ον) έχουν σημαδάκια από παλιά σπυριά που φαίνονται σαν πανάδες ( έχω βάλει ειδική κρέμα για πανάδες αλλά δεν έιδα καμία βελτίωση) και 2ον)πολύ συχνά βγαίνουν μάύρα στίγματα......Το πηγούνι δεν βγάζει σπυριά, αλλά πολλές φορές ερεθίζεται και κοκκινίζει. Αυτά!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

βασιλισσες τι κανετε????που λεει και η μαριουλα!!!!εγω αυτες τις μερες δεν ξερω τι κανω αλλα ειμαι ολο ορθια....και δουλειες δεν μπορω να πω πως εκανα....νορμαλ πραγματα. ειχα και το αντρακι χθες και ειχε αποκλειστικο τον υπολογιστη και ουτε μια καλημερα δεν προλαβα να πω!!!

Χθες οπως πολυ σωστα θυμιθηκε η νενα μας εκλεισα την 20η!!!μεγαλωσαμε και μεις!!!!η μπεμπα πλεον δινει κλωτσιτσες που φαινονται αν κοιτας την κοιλια και επισης -ας με διαφωτισουν οι παλιοτερες- οταν κανει εναν χτυπο στο ιδιο σημειο για καμια 10αρια φορες ειναι λοξιγκας?????το εδειξα στον αντρα μου και οντως πολυ γελιο!!!με φιλουσε την κοιλια και οταν του ειπα οτι εκει ειναι προσωπακι γιατι εχει λοξυγκα κατουρηθηκε πανω του!!!που να την γεννησω κιολας την σκατου!!!

μιλησα και γω χθες με μαρμιν!ειναι μια χαρα, θα βγουν τριτη, ο μικρος ειναι ησυχος και τρωει βυζακι μια χαρα!!!της σπασαν τα νερα στον δρομο τελικα!!!αχχαχαχα ε τι άλλο????

το μωρο της λιλικας ειναι κουκλι ζωγραφιστο!περιμενουμε να δουμε ματακια τωρα...απο χειλακια η παρεα σκιζει!

μαριουλα οπως λεν και τα κοριτσακια στη αρχη ηταν ιδιος εσυ τωρα αρχιζει και μου φερνει και μενα του αντρα σου...αλλα ξερετε ποσες φορες θα αλλαξουν???μερα με την μερα διαφορετικα ειναι...

καντυ αρχισες τα εντατικα ε???και γω πρεπει κοριτσια. εχω και εναν φιλο σε μια εταιρια αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε...πρεπει να παρω κανα τηλ. μπας και γλιτωσω κανα φραγκο!!!

οι δικοι μου μας ειπαν ηδη οτι θα μας παρουν την κουνια, τα πεθερικα μου θα μας δωσουν 500ε, η κολλητη μου θα μου ζωγραφισει το δωματιο και θα μου φερει το πρωτο καθισματακι αυτοκινητου(αυτο δεν ειναι σιγουρο βεβαια) καροτσι εχω....καλα δεν τα παμε????ρουχα δεν προβλεπεται να αγορασω καθολου μεχρι να γινει12 χρονων...

τινκερ την εκανα και γω την εξεταση σε καποια φαση και οι δεικτες ηταν κατω απο 10 κ ηταν μια χαρα. νομιζω οτι ειναι λιγο ανεβασμενη η τιμη σου αλλα μπορει να ειναι και μεσα στα φυσιολογικα....μην αγχωνεσαι αν δεν μιλησεις με τον γιατρο αλλα και ετσι να ειναι τι σκας?ενα σκαλοπατι πιο κοντα!!!!

κοριτσαρες εγω το βιακαλ το εχω κοψει χρονια τωρα!!!!βαζω 2-3 φορες τον χρονο μονο γιατι φθηρει τα πλακακια και γενικα αυτα που καθαριζει. τα κανω με ξυδι και ενα μαλακο πανακι και γινονται γιαλιστεροτατα!!!!θελει λιγο προσπαθεια παραπανω βεβαια αλλα το ξυδακι ειναι υγειινο, οικονομικο, δεν κανει αναθυμιασεις και δεν φθειρει τα ειδη υγειινής οπως ειπα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αληθεια καντυ???σημερα β' επιπεδου????μεγαλη μερα σημερα!!!!πω πω παρε και κανα σαντουιτς μαζι σοου γιατι η εξεταση κραταει πολυ ωρα μου ειπαν...εσυ εχεις και 2.....περιμενουμε νεα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι; Πώς χρησιμοποιείτε χλωρίνες και τέτοια χημικά; Δεν φοβόσαστε; Καλά λέει η Τσέρυ. Το ξυδάκι είναι μία χαρά.....Κι εσύ, Κάντυ, κοίτα να ηρεμήσεις με τις δουλειές, γιατί το παρακάνεις! Ελπίζω να τα είπες σήμερα στο γιατρό τι κάνεις κάθε μέρα και να σου βάλει χέρι μπας και κάτσεις λίγο στα αβγά σου!!!!

Κορίτσια, δεν είναι στάνταρ πότε θα νιώσει το μωρό μία γυναίκα, σωστά; Αλλες το νιώθουν νωρίτερα κι άλλες αργότερα. Η αδελφή μου στην 22η εβδομάδα το κατάλαβε και μία κοπέλα από το παρεντς που μιλάμε είναι στην 21η και τώρα άρχισε να νιώθει τα πρώτα φτερουγίσματα. Για μένα είναι πολύ νωρίς ακόμη, ε; Εσύ Τσέρυ θυμάμαι που το είχες νιώσει νωρίς όμως. Πόσο ήσουν, όταν άρχισες να μας λές πως κάτι νιώθεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

περιμένω ακόμη κορίτσια να με πάρει ο γιατρός..και εγώ τσερρυ κάτω από 10 έχω ακούσει...

από το φόρουμ τη βρήκα και είπα να τη κάνω γιατί οι γιατροί μου λένε να μην κάνω υστεροσκόπηση..

τεσπα..θα δείξει...θα περιμένω το γιατρό να με πάρει να δούμε τι συμβαίνει...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...