Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ναι ειναι πολυ ομορφουλης για νεογεννητο!!! Ασε που ειναι ενας μπεμπαρος!!!
ναι μεγαλουλι ειναι:P σωστος αγγελος της μαρμιν εμεινε τωρα να δουμε! αυτο και αν θα ειναι μπεμπαρος!!!σχεδων 4μιση κιλα:P:p:p
εγω οσο το κοιταζω αυτο το μωρο τοσο περισσοτερο μου θυμιζει την μαμα του:tongue: αφου σημερα εδειχνα τις φωτο στον αντρα μου για μια ακομα φορα και του λεω κοιταξε το πεφτω τοσο πολυ εξω???οχι μου λεει ιδιο την μανα του ειναι.....τωρα το βραδυ του δειχνω και τον μπεμπη της ΛΙΛΙ και μου λεει πως αλλαξε ετσι αυτο το μωρο??μεγαλωσε καπως...καλε λεω δεν ειναι το ιδιο:shock::shock:

ΝΕΝΑ αυτο παρατηρησα κι εγω οτι τους εχει σε πολυ καλες τιμες....εχεις υποψην σου αν ο avent παιρνει αλλα μπιμπερο εκτος απο τα δικα του???

καντυ μου πολλοι λεμε πως μου μοιαζει απλα οι περισσοτεροι λενε του μπαμπα του....παντως ενα ειναι σιγουρο τα αυτια ειναι του πεθερου μου:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marioula ειμαι απολυτα σιγουρη οτι πλεον μοιαζει τον μπαμπακα του απο την μυτη και κατω!!! Εχει ακόμη τα ματακια σου και τα χρωματα σου για αυτο μπερδευονται όλοι!!! Τωρα οσο για τα αυτια του πεθερου τι να πω δεν τον ξερω αλλα ας παρει και κατι απο εκει να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι:tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Οχι αλλα θα μαθουμε θα παω στα Λητω και θα ρωτησω, ασε που αν τους δειξω οτι το βρηκα και φτηνοτερο θα κανω τα απαραιτητα παζαρια:tongue: επειτα νομιζω οτι και τα μπιμπερα του να παρεις δεν ειναι προβλημα, θηλες και τετοια επιλεγεις εσυ!!!

δεν εχω προβλημα με τα συγκεκριμενα μπιμπερο απλα δεν θελω να με δεσμευει πες οτι αυτα δεν τα θελουν τα μωρα τι θα τον κανω τον αποστειρωτη μετα???ρωτησε και πες μου κι εμενα;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

marioula μαλλον εχεις δικιο!!!!!:tongue::tongue::tongue:χαχαχαχα

καντυ μου θα μαθουμε τι παιζει, αλλα και τα μωρα απο οτι ξερω εχουν θεμα με την θηλη όχι με τα μπιμπερο!!! Το θεμα ειναι να παιρνουν διαφορετικες θηλες!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

marioula μαλλον εχεις δικιο!!!!!:tongue::tongue::tongue:χαχαχαχα

καντυ μου θα μαθουμε τι παιζει, αλλα και τα μωρα απο οτι ξερω εχουν θεμα με την θηλη όχι με τα μπιμπερο!!! Το θεμα ειναι να παιρνουν διαφορετικες θηλες!!!!

εμ αφου σας τα λεγα εγω:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

χαχα νενα μου κοντα σε εσενα γελασα κ εγω με την φωτο:tongue::tongue::tongue:κ τωρα που μεγαλωσε ετσι πεταχτα ειναι:shock:κ ομως εχει οποια γυναικα θελει δεν τον εμποδιζουν καθολου:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...