Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια

Σας ευχομαι να εχετε μια τελεια μερα και να ξεκουραστειτε. Εγω απο τις δουλειες χθες το μονο που δεν εκανα ήταν το σιδερωμα, αλλα δεν σκαω σημερα, αυριο, μεθαυριο καποια στιγμη θα το κανω!!!!!

Νομιζω ότι ειναι αισθητή η απουσια της marmin γιατι ήταν αυτή που μας εγραφε την πρωτη καλημερα καθε πρωι. Καμια δεν ξυπναει τοσο πρωι, ίσως μονο η τικερ μας ειναι πολυ πρωινη.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κι οχι τιποτα θα αλλαζουμε μοναχουλες εβδομαδα απο εδω και πέρα. Σημερα αλλαζει ή cherry ,πανε κοριτσακι οι μισες εβδομαδες θα σου ελεγα αλλες 20 εμειναν αλλα σκεψουν οτι μπορει κι εμεις να γεννησουμε λιγακι νωριτερα:tongue:!!! Αυριο αλλαζει η Καντυ και μεθαυριο εγω. Εγω μεθαυριο αλλαζω επισημα και μήνα μπαινω στον 7ο επιτελους ο 6ος ήταν ατελειωτος!!! Ο 5ος και ο 6ος ήταν μεγαλοι μηνες και οι δυο απο 5 εβδομαδες, ο 7ος και ο 8ος ειναι μικροι απο 4 εβδομαδες ο καθενας:D!!!! Ελπιζω να περασουν γρηγορα!!!! Πιστευω ότι θα βοηθησουν οι γιορτες σ αυτο. Παρεπιπτόντως τωρα πηγε ο αντρας μου να παρει τον 5χρονο ανιψιο μου για να στολιζουμε ολοι μαζι το δεντρο!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

margi ειναι πολυ δυσκολο να σου προτεινω κατι για το προσωπο σου αφενος γιατι του εμποριου τα προϊοντα δεν τα παρακολουθω και πολυ γιατι εμεις συνηθως χρησιμοποιουμε προϊοντα που δεν κυκλοφορουν στα καταστηματα αλλα μονο στα ινστιτουτα και αφετερου γιατι πρεπει να σε δω απο κοντα για να δω και το δερματακι σου. Ωστόσο αυτο που εχω να σου επισημανω είναι οτι κακος δεν εβαλες κρεμα τοσο καιρο. Μια απλη κρεμουλα δεν θα εβλαπτε σε καμια περιπτωση το μωρο!! Το δερμα συνηθιζει και για αυτο δεν σε τραβουσε αυτο όμως δεν σημαινει ότι δεν αφυδατώθηκε και δεν συνεχιζει να στεγνωνει μερα με την μερα. Η κρεμα ειναι απαραιτητη απο μικρη ηλικια και σου το λεω εγω που φοραω ενυδατικη απο τα 14. Δεν προκαλεσα κανενα κακο αυτα τα χρονια που φοραω καθημερινα αντιθετα φετος την ανοιξη που ειδε ενας πλαστικος χειρουργός το δερμα μου μου ειπε ότι το δερμα μου ήταν για 32 χρονων και οχι για 38μιση που ημουν. Και σκεψου ότι εκανα την μεγαλυτερη καταστροφη που μπορουσα να κανω αυτα τα χρονια για το δερμα μου δηλ. καπνιζα!!!

Μονο δοκιμαζοντας κρεμουλες μπορει να καταληξεις σε καποια που να σου ταιριαζει. Ισως σε βοηθησει και η Καντυ που ξερει τα προϊοντα του φαρμακειου καλυτερα!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

καλά αν γεννήσετε και οι υπόλοιπες το κλείσαμε το μαγαζί....

Μάρτζι, εγώ έχω δοκιμάσει πολλές κρέμες γενικά και ακριβές και φτηνές και κατέληξα στον ορό της απιβίτα και επίσης, σχετικά οικονομικές και καλές είναι της avene! Αυτή την εταιρία την συστήνουν και οι δερματολόγοι.

καλημερα!!!!τι κανετε ομορφα κοριτσακια!!!απολυτη ησυχια ετσι???

αντε να μπει η ΛΙΛΙ να μας πει πως περασαν πρωτη νυχτα στο σπιτι τους!!!!

σημερα λεω να κανω τις δουλειες που δεν εκανα εχθες η τεμπελα!!!ποναει και το κολοδοντο:evil::evil::evil:

ΜΑΡΤΖΙ μπορω να σου προτινω καποια κρεμα απο φαρμακειο αρκει να μου πεις πως ακριβως ειναι το δερμα σου φυσικα το ιδανικοτερο θα ηταν να το δω..να δω την υφη του δηλαδη αλλα πιστευω πως κι εσυ μπορεις να καταλαβεις αν ειναι σκληρο τραχυ ξηρο λιπαρο αν ξεφλουδιζει σε καποια σημεια αν εχεις παναδες η κοκκινιλες και αν το Τ εχει αλλη υφη απο τα μηλα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχχχχχ μιλησα με ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ο μπουμπουκος θηλαζει συνεχεια ειναι πολυ καλουλης και ιδιος ο μπαμπακας μαλλον Τριτη θα βγουνε!!!!

αχχχ βρε κοριτσια ειναι τοσο ωραια που μιλαμε κιολας μεταξυ μας εγω καθε φορα που μιλαω με καποια συγκινουμαι(καλα εγω και με τι δεν συγκινουμαι)φανταζομαι εσεις που εχετε συναντηθει κιολας!!!

επιτελους οι δουλειες μου γινοντε......εκανα το μπανιο!!!τι τελεια αισθηση ειναι αυτη!!ΝΕΝΑΚΙ ξερω οτι θα με ξεχεσεις.......τι βιακαλ εβαλα τι χλωρινη!!!!το αχτι μου εβγαλα!!με γαντια αλλα χωρις μασκα:(:( τωρα θελω να το γυαλισω με αζαξ εχω ενα στεγνωτηριο απο χθες και ενα πλυντηριο να βαλω στο στεγνωτηριο σημερα...ο αντρας μου στολιζει εξω και οταν τελειωσει θα στολισουμε και μεσα....θελω να φτιαξω και μοσχαρακι με ρυζακι...τελευταια εχω αρχισει και τρωω και το κρεας:P:p

ααα δεν σας ειπα με τις εξετασεις...ο αιματοκριτης πηγε 32 απο 33 που ηταν τον προηγουμενο μηνα....ενταξη δεν επεσε πολυ μην ειμαι και αχαριστη:rolleyes::rolleyes:οι υπολοιπες ηταν μια χαρα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ αγαπη

δεν σε μαλωνω για την χλωρινη γιατι κι εγω την εχω αδυναμια. Σε μαλωνω για να μην κανεις πολλες δουλειες μαζι. Προσεχε τις αναθυμιασεις εγω καποτε μπερδεψα χλωρινη με viacal μαζι και εγινε ενας τοξικος συνδιασμος που μπορει να σε στειλει!!!!

Εμεις πηγαμε μαζι με τον αντρα μου τον αδερφο μου και τον ανιψιο μου για τσιπουρο αλλα καταληξαμε να χορτασουμε με αυτα που φαγαμε. Εγω ηπια ενα λευκο κρασακι!!!:P Μου επιτρεπω κανα 2 κρασακια την εβδομαδα, βεβαια δεν επινα καθολου το πρωτο τριμηνο!!!

Φανταζεσαι χαρα η lili και η marmin μας???? Δεν αναφαρω την marioula γιατι παλιωσε τωρα:tongue:!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ναι το εχω παθει κι εγω με τις αναθυμιασεις και επειδη εχω ηδη αναπνευστικο προβλημα το προσεχω....εκανα πρωτα με βιακαλ μπανιερα και πλακακια και τα ετριψα με την σκουπα:oops::oops:ενταξη την ειχα πλυνει πρωτα αλλα δεν γινοταν να σκυβω και να τεντωνομαι να τα κανω με το σφουγγαρι:rolleyes::rolleyes:αφου τα ξεπλυνα καλα καλα εκανα και ολα τα υπολοιπα με χλωρινη!!!!!!ο αντρας μου στολισε εξω πολυ ωραια τα εκανε!!!τωρα αφου τελειωσα το μπανιο μαγειρευω κανουμε και κατι αλλαγες στο δωματιο γιατι αυριο λεμε να παμε στα ικεα και να παρουμε μια συρταριερα οικονομικη την οποια θα κανω αλλαξιερα θα βαλω πανω αλλαξιερα και θα τα αλλαζω εκει....εσεις τι λετε?????????????????

ΝΕΝΑ εγω αλκοολ δεν εχω πιει καθολου αλλα να σας πω τι με εχει πιασει τις τελευταιες μερες?????φτιαχνω καφε φιλτρου του αντρα μου και πινω κι εγω κανα 2-3 γουλιες:oops::oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας !!! Η πρώτη μας νύχτα ήταν πολύ καλή το καψουρακι μου (έτσι τον λέω τώρα που τον είδα :-D. ) ήταν πολύ καλό ξύπνησε στις 12 μετά στις 4 και στις 8 το πρωί αλλαγμα ταισμα μια ώρα και ένα τέταρτο κάθε φορά!!! !!! Όσο για τη καισαρική κορίτσια δεν πονάω καθόλου αλλά θα επιμείνω στο φυσιολογικό!!! Ο θηλασμός είναι ότι πιο όμορφο εχω βιώσει πραγματικά ξένο του έδωσα μια φορά στο νοσοκομείο και αυτό γιατί επέμενε ο παιδίατρος αλλά δεν θέλω να του ξαναδώσω θα θηλασω όσο με πέρνει!!! Θα στείλω φωτό απλά ακόμα δεν εχω καταφέρει να κάτσω στο laptop!!! Από το κινητό Μπενω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μπραβο lili μας καλα κανεις και το θηλαζεις αποκλειστικα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι επεμενε ο γιατρος για να δωσεις ξενο γαλα το μωρο:rolleyes:!!! Βρες τους ρυθμους σας και οταν θα εχεις χρονο θα μας γραψεις περισσοτερα!!

Καντυ καλα εκανες και τα κανεις με την σκουπα και δεν σκυβεις!!! Ετσι που ειμαστε πρεπει να βρισκουμε νεες μεθοδους!!!!:tongue:

Εγω πίνω πολυ συχνα καφε φιλτρου. Βεβαια εδω και 1 χρονο πίνω ντεκαφεινε γιατι με πειραζει ο κανονικος. Εχω πιει 2-3 καφεδες κανονικους στη διαρκεια της εγκυμοσυνης και μου φερνει ταχυπαλμια οποτε τον αποφευγω!!! Παίρνω το jacobs φιλτρου τον ντεκαιφεινε και ειναι πολυ ωραιος δεν εχει καμια διαφορα απο τον κανονικο ακομη και ο αντρας μου που δεν επινε καφε γιατι ειχε το ιδιο προβλημα- του εφερνε τρελη νευρικοτητα- τωρα πινει και του αρεσει πολυ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εγω σας εδειξα το κρεβατι και την συρταριερα που θα παρω, αλλαξιερα θα παρω μια σκετη χωρις βαση που προσαρμοζει πανω στην κουνια ή θα την βαλω πανω στη συρταριερα!!!!!! Αποφασισα μαλλον και για καροτσακι και θα παρω πολυκαροτσι γιατι η κοπελα που ελεγε οτι θα μου δωσει πορτ- μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου θα επιστεψει απο το εξωτερικο τον Μαιο και εγω θα τα χρειαστω νωριτερα!!! Βεβαια εκνευριστηκα λίγο μαζι της γιατι στην αρχή μου ειπε οτι θα ερθει τα Χριστουγεννα και θα μου τα δωσει οποσδηποτε και τωρα μου λεει τον Μαϊο.... τελος παντων καλυτερα καινουργια για τον μπεμπη μου.

http://www.skroutz.gr/s/2421914/Graco-Evo-Trio.html Το ειδα απο κοντα εινια πολυ ωραιο, ελαφρυ και μου το δινει όλο το σετ των τριων 400 ευρω!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...