Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

το βραδυ βαζω νυχτας ομως....καμια φορα αν εχω ευκαιρη την ενυδατικη βαζω ενυδατικη...η νυχτας δεν κανει?βιταμινη α βαζω (οχι τωρα) εβιολ που ειναι σε καψουλες. τις ανοιγω και πασαλιβομαι το λαδακι κυριως το βραδυ το κανω κ δεν βαζω τιποτα αλλο....καλα τα κανω???

καλα κανεις απλα να ξερεις οτι αυτο το πρωι πρεπει να το αφαιρεσεις με ενα γαλακτωμα καθαρησμου μετα να ισορροπησεις το ph του δερματος σου με μια ρυθμιστικη λοσιον και μετα να βαλεις την κρεμα σου.φυσικα τωρα απαγορευεται η βιτ α αλλα αν συνεχησεις και μετα την εγκυμοσυνη δοκιμασε το

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καντυ ο γιατρος σου ειπε αν θα λειπει καθολου.δεν ξερω ποτε να την κανω.εμενα θα μου ξαναρθει στις 28 δεκ κ μετα ιανουαριο.αρα ποτε να κλεισω ραντεβου για να μιλησω μαζι του?τι λετε κ εσεις?

την Δευτερα θα τον ρωτησω γιατι αρχες Ιανουαριου ειναι το επομενο ραντεβου μου οποτε σιγουρα θα μαθω αν θα λειψει.πριν ξεκινησεις αυτα που πρεπει να κανεις ειναι

1)να μιλησεις μαζι του για το αν θα ειναι την περιοδο που τον χρειαζεσαι δηλαδη ωολληψια-εμβρυομεταφορα και αν ειναι οκ το εργαστηριο...για παραδειγμα εγω την εκανα Ιουλιο τον Αυγουστο ο γιατρος ηταν εκει αλλα το εργαστηριο κλειστο αρα δεν εκαναν εξωσ.

2)μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο πρεπει να κανεις εναν υπερυχο

κατα τ αλλα τα φαρμακα τα εχεις οποτε 2η μερα κανεις οιστραδιολη προγεστερονη υπερυχο και ξεκινας ενεσεις

qWD1p2.png

xdgMp2.png

cherry φορα τις κρεμουλες σου κανονικα ημερας νυχτας οτι εχεις και στο καφε θα σου πω τι σου προτεινω και αν μπορεσω θα σου φερω και δειγματακι. Μετα την εγκυμοσυνη σου καλυτερα να τις πινεις eviol εχουν πολυ μεγαλα μορια και δεν διεισδυουν στο δερμα.

καντυ χαιρομαι που συμφωνω με την κοσμετολογο σου, δυστυχώς λιγοι ειμαστε αυτοι που συμφωνουμε στα παραπανω που εγραψα, κυριαρχουν ακομη παλαιοτερες απόψεις και δυστυχως απο πολλους δερματολογους ακουω τα πιο ακυρα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Εγω χρησιμοποιω κανονικα προίοντα με βιταμινη Α και στην εγκυμοσυνη αυτα που καταπίνεις απαγορευονται.

η κοσμετολογος μας ειχε πει οτι απαγορευοντε γιατι εστω και μικρη ποσοτητα μπορει να περασει και φυσικα μου τα απαγορευσε και ο γυναικολογος απο την αρχη μαλιστα μου ειπε επειδη μπορει να μην αναγραφεται ξεκαθαρα στο προιον η να μην το προσεξω εγω καλά θα κανω να αποφευγω ολων των ειδων τα καλλυντικα βεβαια εγω κρεμα λοσιον και σαπουνι χρησιμοποιω αλλα τα εχω τσεκαρει οτι δεν εχουν

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ωραια συζητηση αυτη με τα καλλυτικα. και γω νενα συμφωνω μαζι σου. ομιζω σας το εχω ξαναπει. παλιοτερα εβαζα στο προσωπο μου ολοκληρη τη σειρα απο ακριβες κρεμες και την ημερας και της νυχτας. ολοκληρη διαδικασια. πλυσου με το σαπουι,βαλε λοσιο,βαλε σερουμ ,βαλε κρεμα και ξανα μανα το βραδυ. παρολαυτα το δερμα μου δεν ηταν οπως το ηθελα. καποια στιγμη βαρεθηκα. τωρα χρησιμοποιω σαπουνι το πρωι,κρεμα ματιων και προσωπου ενυδατικη και τα ιδια το βραδυ. παιρνω και κανενα σερουμ που και που σαν θεραπεια ή βαζω καμια φορα το βραδυ νυχτας. αλλα ως εκει και τωρα μαρεσει περισσοετρο ακι η υφη και η οψη. κατεληξα οτι τα παρα πολλα μονο που κουραζουν το δερμα,παρα το περιποιουνται

Ωραία η συζήτηση που πιάσατε για τα καλλυντικά. Εγώ κορίτσια άρχισα να βάζω καλέντουλα, γιατί στο πηγούνι έχω κάτι κοκκινίλες που δεν φεύγουν με την αντιηλιακή. Παρατήρησα όμως το εξής κι ας μου το εξηγήσει κάποια. Μέχρι να μείνω έγκυος, αν δεν έβαζα ενυδατική ή αντιηλιακή είχα την αίσθηση πως με τραβούσε το δέρμα του προσώπου. Με το πόυ έμεινα έγκυος και για αρκετό καιρό δεν έβαζα τίποτα απολύτως το δέρμα πλέον δεν με "¨τραβάει" και δεν αισθάνομαι την ανάγκη να βάλω κάτι πάνω του....Γιατί συμβαίνει αυτό; Επίσης, Νένα, καμία ενυδατική δεν με έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής. Εχω δοκιμάσει πολλές φαρμακευτικές ( vichy κά) αλλά δεν μου άρεσαν. Υστερα και τα οικονομικά μας σας έχω πει πως είναι πολύ πολύ δύσκολα και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά για κρέμες......Τι έχεις να μου προτείνεις που να είναι οικονομικό αλλά και σχετικά καλό; Επίσης που να ξέρω αν τα καλλυντικά έχουν βιταμίνη Α; Παίρνω μία πούδρα της manhatan που μου αρέσει ( δεν την χρησιμοποίησα απ' όταν έμεινα έγκυος)......Να είναι άραγε καλή;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Επιτέλους σπίτι μας και το μωρο μας κάτω από το δέντρο!!! Ευτυχία κορίτσια απόλυτη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Επιτέλους σπίτι μας και το μωρο μας κάτω από το δέντρο!!! Ευτυχία κορίτσια απόλυτη!!!
Αχ, μπράβο, Λιλιτάκι!!!! Να είναι πάντα τόσο χαρούμενες οι μέρες σας από εδώ και στο εξής! Δεν τον βγάζεις και μία φώτο να μας τον στείλεις;;;:P:p

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μπραβο κουκλιτσα μου!!!καλη λοχεια να εχετε!!!περιμενουμε φωτο...και εμπειρια γεννας!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ χιλια συγνωμη με ρωτησες κατι και δεν σου απαντησα!!!:oops::oops::oops:

ναι αγαπη μου καταλαβαινω καθε φορα πιο κουνιεται αφου η μπεμπα ειναι πολυ ψηλα στο στομαχι με αποτελεσμα καθε φορα που κουνιεται να ειμαι σε ετοιμοτητα γιατι θελω να βγαλω τα σκωτια μου ειναι σαν να εχεις ενα χταποδι και να αισθανεσαι τα πλοκαμια του στον οισοφαγο.....

ο μπεμπης ειναι πολυ χαμηλα και οταν κουνιεται τρεχω για κατουρημα σε λιγο που θα μεγαλωσει κι αλλο θα φοραω παμπερ:oops::oops:

σας ειπα οτι απο προχθες με ποναει ενα δοντι και ειμαι στα μαυρα μου τα χαλια!!!μου εχει ριξει την ψυχολογια ετσι μου ερχεται να παω στο νοσοκομειο και να ζητησω να μου το βγαλουν

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...