Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τινγκερ εμεις παμε μαζι.εγω αδιαθετησα σημερα.κοριτσια στειλτε μωρουδοσκονη κ θετικη ενεργεια

ναι μαζί θα πάμε κορίτσι μου και όλα θα πάνε καλά!!!

μακάρι να μας έρθει χριστουγεννιάτικο δώρο...αλλά αν δεν μας έρθει θα κάνουμε τη προσπάθεια μας και ο θεός να βοηθήσει να πάνε όλα τέλεια!!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

πεπσι και κοριτσακια που αδιαθετησατε μην το βαζετε κατω!!!τα χριστουγεννα θα ειναι κατω απο το δεντρο!!!!υπομονη....

εμας το αυτακι μας το πεταχτο ακομα να βρουμε σε ποιον ανηκει!!!!σε 16 μερουλες θα ξερω σε ποιον μοιαζει και την περιμενω πως και πως αυτη την μερα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

tiker και pepsi θα ερθει το μωρακι και σε σας, σας το ειπα αφου τα καταφερα εγω μετα απο τοσες προσπαθειες με γιατρους η lili αλλα και η marmin μετα απο 11 και 5 χρονια αντιστοιχα όλες θα τα καταφερετε!!!!!

cherry ειναι πολλα αυτα που θελω να σου πω σχετικα με το τι συμβαινει με τις κρεμες και τα σερουμ, προς το παρον φόρα καθημερινα μια ωραια κρεμουλα και σε ενα καφεδακι που θα πιουμε συντομα θα σου πω ότι ξερω!!!! Επίσης με 15 δεικτη που πηρες ειναι μια χαρα θα σου πω και τι συμβαινει με τους δεικτες!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

γεια σας!!!!!!!!

δεν ξεπατωθηκα στις δουλειες γιατι........τελικα πηγαμε μαζι για καφεδακι και μετα για τσιπουρακι (εγω δεν ηπια)και μετα για φαγητο...και γυρησαμε μολις τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και τωρα βρεχει και να δω ποτε θα τις κανω:evil::evil::evil:δεν ειμαι καλα οταν το σπιτι ειναι ετσι:(

ΤΣΕΡΡΥ δεν ξερω τι εχει να πει η ΝΕΝΑ αν και πολυ θα ηθελα να μαθω την αποψη της....ακους ΝΕΝΑ.....παντως οσο πιο μικρο δεικτη εχει μια κρεμα τοσο καλυτερη ειναι για το δερμα τα παραπανω φιλτρα προσθετουν χημικα και εντονη λιπαροτητα στο δερμα!!!επισσης οσο λιγοτερα καλλυντικα χρησιμοποιεις τοσο βλιγοτερο επιβαρυνεις και το δερματακι σου!!!

ΝΕΝΑ θελω να μαθω την αποψη σου πανω σε αυτο αν δεν θελεις δημοσια στειλε μου πμ...;)

ΠΕΠΣΙ μην αγχωνεσαι!!!αφου εχεις παρει και τα φαρμακα μην σε φοβιζει τιποτα;)

εφαγα ενα πιατι πατζαρια και ενα σουβλακι-καλαμακι και δεν μπορω να ανασανω εν τω μεταξυ αυτες τις μερες αισθανομαι τραβηγμα και πονο στο δερμα αλλα εσωτερικα μαλλον μεγαλωνει η κοιλια κι αλλο:shock::shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καντυ ο γιατρος σου ειπε αν θα λειπει καθολου.δεν ξερω ποτε να την κανω.εμενα θα μου ξαναρθει στις 28 δεκ κ μετα ιανουαριο.αρα ποτε να κλεισω ραντεβου για να μιλησω μαζι του?τι λετε κ εσεις?

Καντυ ο γιατρος σου ειπε αν θα λειπει καθολου.δεν ξερω ποτε να την κανω.εμενα θα μου ξαναρθει στις 28 δεκ κ μετα ιανουαριο.αρα ποτε να κλεισω ραντεβου για να μιλησω μαζι του?τι λετε κ εσεις?

και εγώ πέπσι μου 28/12 δεν την περιμένω..

και μετά δεν τη περιένω 26 περίπου ιαννουαρίου και τότε αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε...

1533345xcnw09g7xt.gif

κοριτσακια χωρις τουλαχιστον μια κρεμα ημερας δεν μπορω!οπως ειπα εχω κανονικη επιδερμιδα που τωρα αφυδατωθηκε και λιγο και με τραβαει αν δεν φοραω κατι. γι αυτο τον λογο ειχα κοψει και την πουδρα. γενικα δεν πολυβαφομαι τελυταια μιας και δεν παω και πουθενα αλλα η κρεμουλα απαραιτητο κομματι του εαυτου μου....οσο για τον δεικτη...15 καλα ειναι λετε ε???εχω πολλες ελιες και βγαζω και φακιδες αν το αφησω.....ελπιζω να μην βλαπτω το μωρακι μου....ειναι και λιγο μακρια το προσωπο οποτε λετε να φτανουν μεχρι εκει τα χημικα που λετε???

28xYp3.png

Κ μεις για τελος γεναρη λεμε.πως ξεκιναει η διαδικασια ομως?ποσο νωριτερα πρεπει να παω στον γιατρο?

εμείς πέπσι μου, σκεφτόμαστε να πάμε αρχές του γεννάρη..έχω ήδη κάνει κάποιες εξετάσεις που μου είπε και δευτέρα θα πάω να κάνω κ κάτι άλλες ορμονολογικές που σκέφτηκα...και ξέρω ότι τις ενεσεις θα τις αρχίσω όταν δω περίοδο και μετά..οπότε αρχές του γεννάρη θα πάμε...

άρα μαζί θα πάμε!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Η διαδικασια και τα φαρμακα ξεκινουν συνηθως απο την ημερα που αδιαθετεις εκτος αν κανετε μακρυ πρωτοκολο που συνηθως δεν το κανουν στην πρωτη προσπαθεια και σε νεες κοπελες, οποτε αρχες Γεναρη να εχετε ραντεβου με τους γιατρους σας!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κοριτσια δεν ειναι οτι δεν θελω να πω την γνωμη μου για τα καλλυντικά αλλα ειναι τοσα πολλα που πρεπει να σας πω που θα ειναι δυσκολο να τα γραψω!!!

Καποια λιγα:

Παντα μα παντα χρησιμοποιουμε ενυδατικη κρεμα στο προσωπο πρωι-βραδυ!!! Αποφευγουμε τα πολυ λιπαρα προϊοντα όχι τοσο γιατι δημιουργουν λιπαροτηρτα αλλα γιατι δε απορροφουνται αλλα καθονται πανω στο δερμα!!!. Βεβαια απο το τιποτα καλυτερα κατι λιπαρο που δεν θα αφησει να χαθει αλλο νερο απο το δερμα.

Η ενυδατωση γινεται απο μεσα δηλ. πινοντας νερο!!! Λιγα πραγματα μπορουν να διεισδυσουν στο δερμα. Επισης ελαχιστες ειναι οι ουσιες που μετα απο ερευνες μπορουν να λειτουργησουν στην αντιγηρανση!!!

Εγω μετα απο 20 χρόνια ατελειωτων δοκιμων εχω καταληξει σε προίοντα με βιταμινες που βασιζονται ιδιαιτερα στην βιταμινη Α. Η βιταμινη Α εχει αποδειχτει επιστημονικα ότι λειτουργει διορθωτικα στο δερμα. Ωστόσο δεν εννουμε οποιαδηποτε βιταμινη Α αλλα συγκεκριμενης μοριακης δομης που θα εχει διεσδυση στο δερμα. Επίσης αποφευγω να βαζω στο προσωπο προίοντα με συντηρητικά τα οποια ειναι καταστροφικα για το δερμα.

Συμπληρωματα με βιταμινη Α ειναι καλα για το δερμα αλλα απαγορευονται στην εγκυμοσυνη!!!

Για να φτιαξεις ενα αντιηλιακο υπαρχουν 2 ειδη φιλτρων το φωτοαντανακλαστικο και το απορροφητικο. Το πρωτο ειναι φυσικο και το δευτερο χημικο. Το πρωτο δινει συνηθως μικρους δεικτες. Τα αντιηλιακα με δεικτη 15 φτανουν να σε προστατεψουν περιπου απο το 92% τις ακτινιβολιας!!! Απο εκει και πανω με 30, 40,50 δεικτη φτανεις στο 94-96% παλευεις ουσιαστικα για ενα 2% με 4% εκθετοντας το δερμα σε μεγαλες δοσεις χημικων απορροφησιμων φιλτρων. Κατα τη διαρκεια που δεχομαστε ακτινοβολια οι μεγαλες δοσεις χημικων απορροφησιμων φιλτρων δημιουργουν ελευθερες ριζες που καταστρεφουν και γερνουν το δερμα. Συνεπως ο πολυ μεγαλος δεικτης κανει κακο παρα καλο. Εγω φοραω 15 και φυσικα προσπαθω να μην εκτειθεμαι πολυ στον ηλιο γιατι δεν υπαρχει κανενα αντιηλικο στον κοσμο που μπορει να σε προστατεψει απολυτα και ειδικα μετα απο αρκετη ωρα παραμονης στον ηλιο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

χρησιμα νενα αυτα που εγραψες!!!!ευτυχως τα κανω ολα εκτος απο αυτο με το αντιηλιακο που ειπες που πάντα περνω μεγαλο δεικτη και για το σωμα το καλοκαιρι....

28xYp3.png

το βραδυ βαζω νυχτας ομως....καμια φορα αν εχω ευκαιρη την ενυδατικη βαζω ενυδατικη...η νυχτας δεν κανει?βιταμινη α βαζω (οχι τωρα) εβιολ που ειναι σε καψουλες. τις ανοιγω και πασαλιβομαι το λαδακι κυριως το βραδυ το κανω κ δεν βαζω τιποτα αλλο....καλα τα κανω???

28xYp3.png

Κοριτσια δεν ειναι οτι δεν θελω να πω την γνωμη μου για τα καλλυντικά αλλα ειναι τοσα πολλα που πρεπει να σας πω που θα ειναι δυσκολο να τα γραψω!!!

Καποια λιγα:

Παντα μα παντα χρησιμοποιουμε ενυδατικη κρεμα στο προσωπο πρωι-βραδυ!!! Αποφευγουμε τα πολυ λιπαρα προϊοντα όχι τοσο γιατι δημιουργουν λιπαροτηρτα αλλα γιατι δε απορροφουνται αλλα καθονται πανω στο δερμα!!!. Βεβαια απο το τιποτα καλυτερα κατι λιπαρο που δεν θα αφησει να χαθει αλλο νερο απο το δερμα.

Η ενυδατωση γινεται απο μεσα δηλ. πινοντας νερο!!! Λιγα πραγματα μπορουν να διεισδυσουν στο δερμα. Επισης ελαχιστες ειναι οι ουσιες που μετα απο ερευνες μπορουν να λειτουργησουν στην αντιγηρανση!!!

Εγω μετα απο 20 χρόνια ατελειωτων δοκιμων εχω καταληξει σε προίοντα με βιταμινες που βασιζονται ιδιαιτερα στην βιταμινη Α. Η βιταμινη Α εχει αποδειχτει επιστημονικα ότι λειτουργει διορθωτικα στο δερμα. Ωστόσο δεν εννουμε οποιαδηποτε βιταμινη Α αλλα συγκεκριμενης μοριακης δομης που θα εχει διεσδυση στο δερμα. Επίσης αποφευγω να βαζω στο προσωπο προίοντα με συντηρητικά τα οποια ειναι καταστροφικα για το δερμα.

Συμπληρωματα με βιταμινη Α ειναι καλα για το δερμα αλλα απαγορευονται στην εγκυμοσυνη!!!

Για να φτιαξεις ενα αντιηλιακο υπαρχουν 2 ειδη φιλτρων το φωτοαντανακλαστικο και το απορροφητικο. Το πρωτο ειναι φυσικο και το δευτερο χημικο. Το πρωτο δινει συνηθως μικρους δεικτες. Τα αντιηλιακα με δεικτη 15 φτανουν να σε προστατεψουν περιπου απο το 92% τις ακτινιβολιας!!! Απο εκει και πανω με 30, 40,50 δεικτη φτανεις στο 94-96% παλευεις ουσιαστικα για ενα 2% με 4% εκθετοντας το δερμα σε μεγαλες δοσεις χημικων απορροφησιμων φιλτρων. Κατα τη διαρκεια που δεχομαστε ακτινοβολια οι μεγαλες δοσεις χημικων απορροφησιμων φιλτρων δημιουργουν ελευθερες ριζες που καταστρεφουν και γερνουν το δερμα. Συνεπως ο πολυ μεγαλος δεικτης κανει κακο παρα καλο. Εγω φοραω 15 και φυσικα προσπαθω να μην εκτειθεμαι πολυ στον ηλιο γιατι δεν υπαρχει κανενα αντιηλικο στον κοσμο που μπορει να σε προστατεψει απολυτα και ειδικα μετα απο αρκετη ωρα παραμονης στον ηλιο.

συμφωνω απολυτα τα ιδια μας διδαξε και η κοσμετολογος στην σχολη...απλα ηθελα να μαθω και την γνωμη της αισθητικου;)

για τα φιλτρα κι εγω παλια επαιρνα αντιηλιακα με υψηλο δεικτη αλλα τωρα που ξερω παιρνω αυτο που εχει τον μικροτερο δεικτη και απλα το ανανεωνω συχνα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...