Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καντυ εμενα ο συζυγος εβαλε σκουπα και την εκανε για καφε, εγω εκανα μπαλκονια και εχω σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα, το μπανιο, κατι πιατα απο χθες το βραδυ -αφου πεινασε μετα τις 12:30- να απλωσω ενα πλυντηριο και να σιδερωσω!!!!!! Αυτα....

νενα μου δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα μαζεμενα χαρα μου μην κουραζεσαι!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε νενα χαλαρωσε κοριτσι μου με τις δουλειες!!Ειπαμε λιγες λιγες ...τα μωρακια πανω απο ολα και οι δουλειες ας μεινουν λιγο πισω δε χαθηκε ο κοσμος!!

Μαριουλα ρωταω να μαθαινω γιατι θελω πολυ να μπορεσω να θηλασω!!!Παντως το βαρος του μικρου σουπερ θα ελεγα!!!!!!

fHaOp2.png

εμενα με εκνευρησε γιατι ενω εεεχουμε τοσεεες δουλειες λεει αστες και παμε για καφε:evil::evil::evil::evil::evil:του λεω θα κανεις πρωτα τις πισω βεραντες και μετα φυγε.....τις εκανε και τωρα σουπιζω αλλα θελει παλι και θα κανω το μπανιο θα βαλω ποσα πλυντηριο κι εγω δεν ξερω γιατι θελω να βαλω και τα ριχταρια του σαλονιου και θελω να κανω και παστιτσιο και ετοιμαζεται να φυγει για καφε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσακια μου κανω μια δουλεια και καθομαι μετα για λιγο δεν πλακωνομαι!!!

Μιλησα με το marminaki!!! Ζοριστηκε λιγο η μπουμπυμας γιατι ηταν μεγαλο το μωρακι και δεν εβγαινε!!! Αν και απο οτι καταλαβα απο της 6 το απογευμα που σπασαν τα νερα πονους δυνατους ειχε απο της 10 το βραδυ ως της 2 που γεννησε!!!! Ειναι ιδιος ο αντρας της:D!!!

Κανονιστε μαμαδες!!! μεχρι τωρα 3 μωρα μοιαζουν πιο πολυ τους μπαμπαδες;) ελπιζουμε αυτες που απομένουμε να παρουμε το αιμα μας πίσω:tongue:!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εμενα με εκνευρησε γιατι ενω εεεχουμε τοσεεες δουλειες λεει αστες και παμε για καφε:evil::evil::evil::evil::evil:του λεω θα κανεις πρωτα τις πισω βεραντες και μετα φυγε.....τις εκανε και τωρα σουπιζω αλλα θελει παλι και θα κανω το μπανιο θα βαλω ποσα πλυντηριο κι εγω δεν ξερω γιατι θελω να βαλω και τα ριχταρια του σαλονιου και θελω να κανω και παστιτσιο και ετοιμαζεται να φυγει για καφε

Ασε με εμενα εγω πλεον βαδιζω προς τον 7ο και επισης δεν κανω χαζομαρες!!!!εσυ ειπαμε διπλη προσοχη και αν δεν καταλαβαινει πες του την ιστορια της φιλης μου και αν παλι δεν καταλαβαινει πες του οτι θα τον παρω τηλ. και θα του τα πω μαζεμενα!!! Μην τα κανεις ολα αυτα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια μαρμινακι!!!!να ναι γερο και και καλοτυχο!!!ειδες βρε που ανησυχουσες που θα πρεπει να τρεχεις στα εφημερευοντα???ο πριγκηπας ηξερε καλυτερα απο σενα!!!και βγηκε την πιο ομορφη ημερομηνια...αν χιονιζε κιολας θα ηταν τελεια....

καντυ οι ορμονες ειναι κοριτσαρα σε συνδυασμο με το αγχος σου για την εξεταση!ολα θα παν καλα μην βαζεις κακο στο μυαλο σου....ηδη τα μικρα σου σου δειχνουν ποσο καλα περναν...και μενα μ'αρεσει οταν το νιωθω και μαλιστα χθες και προχθες κατα τις 5 το πρωι χτυπουσε μια απο αριστερα μια απο δεξια ....μαλλον χοροπηδουσε!!!αλλα δεν γκρινιαζω γιατι ημουν τοσο ζωηρο κοριτσακι μικρη που μου αξιζει!

λιλι πολυ ευχαριστα νεα της φιλης σου. τζαμπα στεναχωρεθηκαν και αυτοι οι ανθρπωποι...αληθεια η φιλη μου ηρθε να σε δει???της εστειλα μνμ και δεν βλεπω να το εχει διαβασει ακομη...ελπιζω να μπηκε και να μην το καταλαβα εγω...γραφει οτι στις 27 ειχε την τελευταια νυχτα στο προφιλ της...λες να ήμασταν ατυχες???σημερα γυρνατε κιολας???πωπω πως περασαν οι μερες...

νενα λες την καντυ και κανεις τα ιδια...αφηστε καλε καμια δουλεια και για αυριο...οσο για τα πριγκηπακια της μικρης μοιαζει την μανουλα....το λιλιτακι μας ειπε???μονο οτι ειναι ερωτευμενη θυμαμαι για το οποιο ημουν και σιγουρη!!!

λουνα ερχεται η σειρα σου!!!αντε με το καλο και με εναν πονο!να μπαινεις απο δω καισ το εξης να μαθαινουμε που βρισκεσαι...

εγω δεν εχω νευρα....ή μαλλον εχω αλλα με τα ιδια ατομα που ειχα και πριν και για τους ιδιους λογους...δεν εχει αλλαξει κατι!!!

εγω των κοριτσιων τα τηλεφωνα τα εχω????θα παρω και γω μετα κ θα σας γραψω αν εχω νεα!παω τωρα να ταισω τις κοτες και μετα χοντος να παρω καμια κρεμουλα γιατι εχει 35% σημερα...την τελευταια φορα που πηγα ζαλιστηκα και λιγο φοβαμαι....θα δειξει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

cherry πρωτον οπως ειπα και στην Καντυ δεν ειμαστε το ιδιο, εγω μπαινω στο 7ο που σημαινει οτι περναω το επικινδυνο κομματι και επιπλεον ειναι ενα το μωρακι που εχει μεγαλη διαφορα απο τα διδυμα!!! Επιπλεον της ειπα οτι εγω κανω μια δουλεια και καθομαι μετα και ξεκουραζομαι. Απο της 11 που ξεκινησα επλυνα μπαλκονια μετα διαλειμμα μετα ξεσκονισα, σφουγγαρισμα και μπανιο και τωρα παλι καθομαι!!!! Οση ωρα εκανα δουλειες περιπου αλλο τοσο ξεκουραζομουν ενδιαμεσα!!!!Το απλωμα αργοτερα και το σιδερωμα το απογευμα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Οσο αφορα τα μωρακια και η lili και η marmin ειπαν οτι μοιαζουν τους μπαμπαδες!!!! Απλα ελπιζουμε της lili να ειναι γαλανος!!! Της marioula ενω οταν γεννηθηκε κι εγω νομιζα οτι εμοιαζε μονο την μανουλα του, τωρα φαινονται ευδιακριτα τα χαρακτηριστηκα του μπαμπα του, μυτη, χειλια και σαγονι!!!!!

Αντε να δουμε οι υπολοιπες......:rolleyes:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

οντως νενα εχεις δικιο σε αυτα που λες!!και γω ετσι κανω δουλειες και αν βαρεθω η κουραστω τα παραταω και τα αφηνω για την επομενη. το μπανιο το κανει ο αντρας μου καλα και γω βαζω χλωρινη μονο στην λεκανη και καθαριζω με ντετολ. κλεινω και το καπακι να μην μυριζει. τ'αφηνω καμια ωρα και μετα τραβαω καζανακια...

τελικα πηγα χοντος και πηρα μια κρεμα ημερας με 15 δεικτη προστασιας που ηταν πιο λιπαρη απο την αλλη (30 ηθελα) γιατι απο κανονικη επιδερμιδα στα μαγουλα εχω ξηροδερμια και ειπα να βοηθησω λιγο το δερμα μου....πηρα και μια πουδρα...ηθελα σημερα να παρω κ την κρεμα ματιων και για την κοιλια απο το φαρμακειο αλλα δεν το προλαβα ανοιχτο οποτε θα παω απο εβδομαδα....νενα εχεις υποψη κανενα οικονομικο σερουμ γιατι ξεπαραδιαστηκα και εχει και συνεχεια....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...