Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια βγάζω πολλά νεύρα και με ενοχλούν τα πάντα και οι πάντες. Ετσι και με τσιγκλίσεις λίγο, είμαι έτοιμη να κάνω καβγά!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

margi μου πολυ ωραια η ιδεα αν δεν συμπληρωσουν τις ημερομηνιες οι μανουλες θα το κανω εγω:D

Μιλησα με την Λίλη μας ήταν πολύ χαρουμενη τωρα ετοιμαζοταν για να βγουνε απο την κλινικη!!!!!:P Ο μπεμπης ειναι γιγαντας δεν του χωρανε τα φορμακια 0-1:p!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

margi μου πολυ ωραια η ιδεα αν δεν συμπληρωσουν τις ημερομηνιες οι μανουλες θα το κανω εγω:D

Μιλησα με την Λίλη μας ήταν πολύ χαρουμενη τωρα ετοιμαζοταν για να βγουνε απο την κλινικη!!!!!:P Ο μπεμπης ειναι γιγαντας δεν του χωρανε τα φορμακια 0-1:p!!!!!!

Πού να τον χωρέσουν καλέ τα φορμάκια;;;Τόσο μεγάλο που είναι μού φαίνεται θέλει ρουχαλάκια για 6 μηνών. Καλά, δεν το συζητώ για της Μαρμίν! Βγήκε παιδί που κανονικά θα ήταν τώρα 2 μηνών ( και λίγο βάζω ). Μαριούλα, ο πρίγκιπάς σου είναι πιο μικρός από της Μαρμίν στα κιλάκια, έτσι δεν είναι;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

καταλαβα οντως υπηρχαν πολλοι παραγοντες που κανεις δεν προσεξε:cry::cry:

ΜΑΡΤΖΙ εγω καλυτερα να μην μιλησω για την περιπτωση των νευρων γιατι νομιζω δεν εχω αυτο το δικαιωμα:oops::oops::oops:

κι εγω προσπαθω να πεισω τον συζυγο να πλυνουμε μπαλκονια και μου λεει αφου βρεχει γιατι να τα πλυνουμε!!!γιατι ετσι γουσταρω ρε ανθρωπε:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και αλλες κοπελες εχουν πονακια περιοδου αλλα ειναι εγκυος!ποτε δεν ξερεις!

Η συνηφαδα μου πριν κανει το τεστ ελεγε αποκλειεται,αφου ποναει πολυ η κοιλια μου και η μεση μου θα αδιαθετησω!και την εβαλε η αδερφη της με το ζορι και το εκανε και ηταν εγκυος!

εντωμεταξυ ξαναπηγε στο γιατρο σημερα,δε μπορουσε να περιμενει μεχρι τις 12 δεκεμβρη, και ακουσαν καρδουλα!!!τζαπα αγχωθηκε!!

τελεια μαρακι μου!να εχει μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Γεια σας! Μαρία, πολύ χάρηκα που πήγαν όλα καλά με τη νύφη σου! Να έχει μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!

Μαρμιν, ακόμη εδώ είσαι εσυ; Για να δούμε πότε θα μας κάνει την τιμή ο μπέμπης να εμφανιστεί!!!!

Κορίτσια, εξομολογήθηκα σήμερα. Μου έφυγε ένα βάρος από την ψυχή μου. Μου διάβασε ευχή και είπε να μεταλάβω. Για νηστεία που τον ρώτησα είπε πως κάθε έγκυος λειτουργεί πάνω στο θέμα αυτό ανάλογα με τις δυνάμεις της κι επειτα από συνεννόηση και με το γιατρό.....Οπότε Νένα, αν εσύ κρίνεις ότι μπορείς να νηστέψεις πχ δύο μέρες, να νηστέψεις. Εγώ δεν μπορώ να κόψω το γάλα, οπότε λέω να μην φάω κρέας Παρασκευή και Σάββατο και να μεταλάβω την Κυριακή. Μου είπεμόνο να μην τρώω κρεας όσο μπορώ Τετάρτη και Παρασκευη......Α, κορίτσια μου, μου μιλησε τόσο όμορφα.....Ευτυχώς πήγα αργά και περίμενα μόνο μια ώρα για να μπω.

Νένα, αγόρασα αλοιφή της καλέντουλα. Βάζω και στο αυτί μου ( όχι μέσα, μέσα, λίγο πιο έξω από την τρύπα που μαζεύει την "κόρα" που σας έλεγα ότι με πονάει). Βάζω κι από κάτω.....Σαν να καλυτέρεψε το αυτάκι μου. Τουλάχιστον δεν με φαγουρίζει. Κάτι είναι κι αυτό.......Για την ευαίσθητη περιοχή θα σας πω σε λίγες μέρες αν κάνει ή όχι καλό, αν και κάπως καλύτερα την βλέπω.

Παρήγγειλε κάποια από εσάς κούνια από internet; Σκέφτεται να παραγγείλει η αδελφή μου από το beboulino!

Πέπσι, εγκατασταθήκατε, ε; Αντε, ωραία! Ο άντρας σου τώρα ψάχνει για δουλίτσα; Πώς είναι εκεί τα πράγματα; Ευχομαι να μην αδιαθετήσεις!!!!

μαργκι μου μι γαληνη που νιωθεις μετα απο την εξομολογηση ε?
και εγώ σπίτι είμαι κορίτσια...

είμαι αρρωστούλα και είμαι στο καναπε μου, είπα να δω λίγο τις εξετάσεις που κάναμε και δευτέρα πάω για άλλες...

αδιαθέτισα κι όλας χθες...

χαρα μου περαστικα σου! λυπαμαι που αδιαθετησες:(
καλημερα!!!

Με ευχαριστα μας υποδεχετε ο Δεκεμβριος????Το μαρμινακι μας γεννησε ???Μακαρι να πηγαν ολα καλα Παναγια μου και να κραταει το μωρακι της αγκαλια τωρα!!!!Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια να αυτος ο μηνας να τους φερει τα σπορακια που περιμενουν στις κοιλιτσες τους και να ειναι να πιο χαρουμενα Χριστουγεννα που εχουν ερθει ως τωρα!!

Pepsi πραγματικα ευχομαι να μην αδιαθετησεις και να σε βρει διπλη αυτος ο μηνας!!

Lilitaki Μου με το καλο να επιστρεψετε σπιτακι σας να βρειτε τους ρυθμους σας και να απολαυσετε ευτυχισμενες οικογενειακες στιγμες!!!Α!!και περιμενω να δω φωτο του μικρου ε???

Οποια εχει νεοτερα απο τη Marmin ας μας γραψει να ξερουμε οτι ειναι ολα καλα για αυτη και τον μικρο της!

Εγω να αγχωθω τωρα οτι ερχετε η σειρα μου???Αντε να δουμε αν μας κανει την τιμη ο μικρος να περασουμε γιορτες μαζι ή αν θα ερθει με το 2013...!!ΠΗΤ εχω 9/1 ...

Aggelikaki μετα θα ειναι η σειρα σου ε???Θυμησε μου τη δικια σου ΠΗΤ??

Καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) !!!!!!!

λουνα μου κοντευεις τοοοοσο πολυ:Pμε το καλο χαρα μου!
ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ οντως πεσατε πανω σε κακοκαιρια και ειναι δυσκολα τα πραγματα:(:(για νυχτικιες δεν εχω ιδεα!!!!τωρα που θα γυρησει η ΛΙΛΙ σπιτι και αργοτερα και η ΜΑΡΜΙΝ θα μας πουνε!!!!!

τι μαγειρευετε σημερα????

ΛΟΥΝΑ................ηθελα εδω και λιγες μερες να σας το πω αλλα σκεφτομουν πως θα με πειτε φρικτη και ανωμαλη:oops::oops:αλλα τωρα που το ανεφερες το θεμα θα το πω να μου πειτε γνωμες......τα μωρακια μου κουνιουντε πολυ εντονα και ειναι και 2 οποτε ειμαστε σε διαρκει κινηση αισθανομαι σαν να εχω καταπιει χιλιαδες τεραστια χταποδια και τα αισθανομαι παντου,κατω χαμηλα,δεξια,αριστερα,στον αφαλο,και πανω ψηλα στο στομαχι οπου εκει λεω τωρα θα μου βγει κατι απο το στομα......το θεμα τωρα πιο ειναι???????καθε φορα που κουνιουντε εγω δεν αισθανομαι καλα....με πιανει μια μελαγχολια και θελω να κλαιω.......καθε φορα που κουνιουντε χαιδευω την κοιλια μου μηπως και σταματησουν ειλικρινα αυτο το αισθημα της κινησης μεσα στην κοιλια μου μου προκαλει απελπησια :shock::shock:εχθες το βραδυ εκει που ειμασταν ειχε λιγο πιο δυνατα την μουσικη απ οτι σε καφετερια και αυτα να κουνιουντε συνεχεια....ξαφνικα χαλασε η διαθεση μου και ημουν συνεχως δακρισμενη με δυσκολια κρατιωμουν να μην κλαψω καποια στιγμη μου λεει ο αντρας μου τι εχεις τι εγινε μολις του το ειπα γελουσε δεν μπορουσε να το πιστεψει μετα που με ειδε ετσι αρχησε να μου λεει οτι εγω ειχα φαγωθει να αρχησουν να κουνιουντε για να μου φυγει το αγχος καθε φορα αν ζουν ενω τωρα τα καταλαβαινω και αλλα τετοια τελοσπαντων αλλα δεν ενιωσα καθολου καλυτερα!!!!και μεσα σε ολο αυτο νιωθω και τυψεις που σκεφτομαι και νιωθω ετσι:cry::cry::cry:

χαχα βασιλισα εισαι απιστευτη!!!:tongue: καλε να χαιρεσαι! εγω τρελαινομουν να κλωτσαει ο πριγκηπας μου!:P
το σκεφτομαι κι αυτο που λες γιατι αυτο μου συμβαινει εδω και 3 μερες...παρολ αυτα επειδη ο μπεμπης ειναι πολυ ζωηρος σε σχεση με την μπεμπα οταν δεν την αισθανομαι για ωρα της χτυπαω ελαφρα και της μιλαω για να κουνηθει να σιγουρευτω πως ειναι καλα
χαρα μου καταλαβαινεις ποτε κλωτσαει ο μπεμπης κ ποτε η μπεμπα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεννησε και η μαρμιν μας! ηρθε και ο 3ος πριγκηπας τι τελεια!:P:p:p

μιλησα μαζι της στο τηλ ηταν τοσο χαρουμενη!:P ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ αγαπη μου να ΄ναι παντα καλα και ευτυχισμενο!!!!!!!!!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα κορτισια!!καλο μηνα!!!

μολις γυρισα και γω!!!μαρια τι ευχαριστο ειναι αυτο για την νυφη σου!!!τζαμπα την αγχωσαν την κοπελα....ε οχι ρε παιδια δεν το δεχομαι αυτο σαν ανθρωπινο λαθος....μη μιλας να δεν εισαι σιγουρος...στο κατω κατω τι θα εχανε με μια βδομαδα καθυστέρησή αν το ελεγε...τζαμπα μπηκαν οι ανθρωποι σε στεναχωιρες...δεν μας φτανει αυτες που εχουμε...

μαρμιν κατι ηθελα να σχολιασω αλλα δεν θυμαμαι...

νενα να νηστεψεις αυριο αν μπορεις χωρις λαδι, αν οχι φαε και λαδι και μετα θα το εξομολογηθεις. αφου δεν αισθανεσαι καλα να ξαναπαρεις τηλεφωνο μην παιρνεις αλλα απο το να μην κοινωνησεις καθολου χιλιες φορες να κοινωνησεις ετσι. αλλωστε ειπαμε....τωρα που εισαι εγκυος θα την κανεις την νηστεια???εχεις καιρο μπροστα σου!!!τι να πω και γω που καθε εβδομαδα κοινωναω ενω το προηγουμενο βραδυ τρωω κρεατα!!!!

ελα ντε,αν δεν εισαι σιγουρος μη μιλας!!!!! :evil:
Πήρα μήνυμα από μαρμιν ότι έσπασαν τα νερα το έκανε ο μαρμινος λέει το θαύμα του κατά τις 8 παρά ήταν στο δρόμο για ιπποκράτειο δηλαδή μπορεί να έχουμε τον τρίτο πρίγκηπα της παρέας τι καλά :-D. Αύριο εμείς πρώτα ο θεός παμε σπίτι μας !!!:-D. :-D. :-D. Α τα αποτελέσματα της φίλης μου από την αμνιο τέλεια έχει ένα υγιέστατο αγοράκια!!!!

με το καλο να πατε σπιτακι σας!!!! :D :D

και εγώ σπίτι είμαι κορίτσια...

είμαι αρρωστούλα και είμαι στο καναπε μου, είπα να δω λίγο τις εξετάσεις που κάναμε και δευτέρα πάω για άλλες...

αδιαθέτισα κι όλας χθες...

τινκερ μου λυπαμαι που αδιαθετησες!αλλα τι ειπαμε?δε το βαζουμε κατω!!!!ολα θα πανε μια χαρα,θα το δεις!!!!

τι εξετασεςι θα κανεις τη δευτερα?

Μαρμινακι 4430 με φυσιολογικο χωρίς επισκλιριδιο να μας ζήσει ο τρίτος πρίγκηπας της παρέας!!!

Μαρμιν μου να σου ζησει ο μπεμπης σου!!!Να ειναι παντα γερος,δυνατος και ευτυχισμενος!!!!!Να τον καμαρωνετε παντα οπως επιθυμειτε!!!!

και να σας πω και το αλλο κουφο......μεθαυριο εχω την β επιπεδου εχω τον φοβο πως μπορει κατι να μην πηγαινει καλα και να μου τα παρουν:cry::cry:και σκεφτομαι καλυτερα να μην τα νιωθω γιατι αν συμβει κατι ασχημο και αυτα κουνιουντε ετσι παει θα τρελαθω

Χαρα μου ολα καλα θα πανε μη βαζεις τετοιες σκεψεις στο μυαλο σου!

Πού να τον χωρέσουν καλέ τα φορμάκια;;;Τόσο μεγάλο που είναι μού φαίνεται θέλει ρουχαλάκια για 6 μηνών. Καλά, δεν το συζητώ για της Μαρμίν! Βγήκε παιδί που κανονικά θα ήταν τώρα 2 μηνών ( και λίγο βάζω ). Μαριούλα, ο πρίγκιπάς σου είναι πιο μικρός από της Μαρμίν στα κιλάκια, έτσι δεν είναι;;;

χαρα μου οχι εμενα πρεπει να εχει ξεπερασει τα 5 κιλα το νιωθω σστο σηκωμα και φαινεται κιολας :P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. Λεια 33

3. s- maria

4. tinkerbell!24__

5. maria-maraki_27

6. kostop_______________

εγκυουλες

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

καντυ ( αγοράκι +κοριτσάκι) Π.Η.Τ=

cherry09 (κοριτσάκι???)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

margi (κοριτσάκι???) Π.Η.Τ.=

Μανουλες

marioula1234(αγοράκι) 15/10/12

lilitaki (αγοράκι) 28/11/12

marmin (αγοράκι) 01/12/12

83tdp2.pngcWE4p3.png

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. Λεια 33

3. s- maria

4. tinkerbell!24__

5. maria-maraki_27

6. kostop_______________

εγκυουλες

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

καντυ ( αγοράκι +κοριτσάκι) Π.Η.Τ=

cherry09 (κοριτσάκι???)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

margi (κοριτσάκι???) Π.Η.Τ.=

Μανουλες

marioula1234(αγοράκι) 15/10/12

lilitaki (αγοράκι) 28/11/12

marmin (αγοράκι) 01/12/12

τελεια ιδεα μαργκι μου:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριουλα μεγαλωνει ο πριγκηπας σου ε?????Αχ πως περνανε οι μερες ...Πραγματικα στα παιδια που μεγαλωνουν τοσο γρηγορα φαινετε τοσο εντονα ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!!!!!Με το θηλασμο τα καταφερνετε καλα ??Ποναει καθολου το στηθος?

fHaOp2.png

καντυ εμενα ο συζυγος εβαλε σκουπα και την εκανε για καφε, εγω εκανα μπαλκονια και εχω σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα, το μπανιο, κατι πιατα απο χθες το βραδυ -αφου πεινασε μετα τις 12:30- να απλωσω ενα πλυντηριο και να σιδερωσω!!!!!! Αυτα....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μαριουλα μεγαλωνει ο πριγκηπας σου ε?????Αχ πως περνανε οι μερες ...Πραγματικα στα παιδια που μεγαλωνουν τοσο γρηγορα φαινετε τοσο εντονα ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!!!!!Με το θηλασμο τα καταφερνετε καλα ??Ποναει καθολου το στηθος?

αν μαγαλωνει λεει? 2.700 ηταν ο πριγκηπας μου οταν γεννηθηκε ηταν 37 εβδομαδων ακριβως πανω σε ενα μηνα επρεπε να παρει 750 με 800 γραμμαρια κ εμενα πηρε 1.100 σε 24 μερες :P τωρα πρεπει σιγουρα να εχει ξεπερασει τα 5 κιλα φαινεται μεγαλωσε πολυ:Pστις 15 του μηνα θα ξανα παω στην παιδιατρο ειμαι περιεργη ποσο θα εχει παρει μεχρι τοτε:rolleyes: με το θηλασμο μια χαρα:Dποναει οταν κατεβαινει το γαλα και πριζεται πολυ αλλα μολις πιει το μωρο ενταξει ηρεμαει μετα το στηθος δεν ποναει:P:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...