Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

lunaki κι εγω τα 15 θα τα φτασω σιγουρα ποσο θα τα ξεπερασω δεν ξερω!!! Εμενα με φωναζει ο γιατρος:( αλλιως θα εκανα την παλαβη!!!!!

Καντυ μου μαλλον εχεις αγχωθει για το μετα ή η ορμόνες σου σε εχουν κανει υπερευαισθητη!!!! Ολες μας θελουμε να τα νιωθουμε εγω αν εχουν περασει ωρες και δεν το νιωθω στεναχωριεμαι!!!! Χαλαρωσε αγαπη μου, ισως περασες διαφορα τωρα τελευταια και για αυτο.

το σκεφτομαι κι αυτο που λες γιατι αυτο μου συμβαινει εδω και 3 μερες...παρολ αυτα επειδη ο μπεμπης ειναι πολυ ζωηρος σε σχεση με την μπεμπα οταν δεν την αισθανομαι για ωρα της χτυπαω ελαφρα και της μιλαω για να κουνηθει να σιγουρευτω πως ειναι καλα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καντυ ορμονες καλη μου!!!!!Ορμονες!!!!!!!!!!!!!!!Δεν χρειαζετε να νιωθεις ασχημα γι αυτο καθολου...Να σου πω και εγω δεν χαιρομαι συνεχεια που με κλωτσαει ο μικρος γιατι ειναι φορες που κανει ωρες να σταματησει και εγω δεν βολευομαι με τιποτα και πουθενα και καποιες φορες με ποναει και νευριαζω κιολας!!!!!Του εχω φωναξει κιολας να σταμητησει (οχι πως με ακουσε βεβαια...και μετα μετανιωσα και ελεγα οτι θα γινω κακια μανα.....:( )σε στιγμη απελπισιας που λες και εσυ...καταλαβαινεις!!!!!Εσυ που εχεις και δυο νομιζω οτι θα σε ταλαιπωρουν περισσοτερο....Αν το σκεφτουμε ομως σε λιγο καιρο μαλλον πως θα μας λειπει αυτη η αισθηση κινησης μεσα στη κοιλια μας!!!

λες αληθεια????????????ημουν σιγουρη το κεφαλι μου θα εκοβα πως ειμαι η μοναδικη που το νιωθει αυτο!!!!!!και δεν το θεωρω φυσιολογικο...περνανε και διαφορες σκεψεις απο το μυαλο μου οτι για να νιωθω ετσι τωρα οταν γεννηθουνε δεν θα τα θελω και δεν θα τα αγαπαω και γινομαι χαλια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω τρελαιομαι α κουιεταο σαν την παλαβη,αφου τη λεω και τρελη. αλλα δε το καει συχνα. ειαι σε γενικες γραμμες ησυχη. θα ηθελα να ειαι πιο ζωηρη.

εγω εχω βαλει δεκα με βαση το γιατρο και μου ειπε μεχρι τα 15 καλα ειαι. δε μου φωαζει. αλλα α σας πω κατι; που ειαι χαζο μαλλον. εγω φοραω ακομα τα ρουχα μου. καποια φορεματκια που μπαιαν με κολαν που ηταν εφαρμοστα,μολις εβαζα 1-2κιλακι δε τα φορουσα. τωρα με 10 επιπλεο και πως μαρεσουν δε μπορειτε α φαταστειτε. αφηστε που κολαε και παω στην μικρη κοιλια μου και καμαρωνω σα γυφτικο σκερπανι

Διαφημίσεις

και να σας πω και το αλλο κουφο......μεθαυριο εχω την β επιπεδου εχω τον φοβο πως μπορει κατι να μην πηγαινει καλα και να μου τα παρουν:cry::cry:και σκεφτομαι καλυτερα να μην τα νιωθω γιατι αν συμβει κατι ασχημο και αυτα κουνιουντε ετσι παει θα τρελαθω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ αληθεια λεω!!!Και δεν ειναι και εμενα υπερ μου που το λεω,αλλα ανθρωπος ειμαι και οταν δεν με αφηνει ουτε καθιστη,ουτε ξαπλωτη, ουτε ορθια να υσηχασω απελπιζομαι....Καμια φορα οταν πλενω τα πιατα και αναγκαστικα η κοιλια ακουμπαει στον παγκο και τη βρισκει συνηθως και κλωτσαει κοιλια και χτυπαει στον παγκο...Καταλαβαινεις τι παθαινω ,φυσαω ξεφυσαω!!!!!!!!Αν παλι δεν τον ακουσω καμια ωρα με πιανει αγχος αλλα αυτο συμβαινει σπανια....Ελα μωρε ειμαι σιγουρη οτι θα τα λατρευουμε τα μωρακια μας και ας ειναι και λιγο ζωηρουλια μαλλον!!!Απλα ειμαστε λιγο ορμονιασμενες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελικακι η αληθεια ειναι οτι τα διαβαζουμε τα μυνηματα σου αλλα μου θυμιζουν κατι κουιζ που κυκλοφορουσαν ;) !!

fHaOp2.png

και να σας πω και το αλλο κουφο......μεθαυριο εχω την β επιπεδου εχω τον φοβο πως μπορει κατι να μην πηγαινει καλα και να μου τα παρουν:cry::cry:και σκεφτομαι καλυτερα να μην τα νιωθω γιατι αν συμβει κατι ασχημο και αυτα κουνιουντε ετσι παει θα τρελαθω

Τι λες βρε τρελη????Ειναι δυνατον να ειναι τοσο ζωηρα και να παει κατι στραβα!!!Αυτα ηδη σε προετοιμαζουν για το τι εχεις να τραβηξεις σε λιγο καιρο...Τα δυο σου ποδια σε ενα παπουτσια θα σου βαλουν και θα λες τι καλα οταν ηταν μεσα στη κοιλια :tongue:!!!!!!!!!!Ολα τελεια θα ειναι και ειναι τοσο ομορφη εξεταση που θα λιωσεις απο τη χαρα σου!!!!!!!!!!

fHaOp2.png

ασε λουνα. συνηθως λυπει το ν,πρεπει να το παταω με π[ολυ δυναμη για να βγει.

καντυ μην ακουω χαζα. μια χαρα θα εινια τα μικρα σου. επειδη κανεις αυτες τις σκεψεις γι αυτο νιωθεις ετσι αμα κουνιουνται. και γω το αλλο σαββατο παω για το ντοπλερ και την καλλιεργεια

αυτη η εξεταση ειναι ο χειροτερος μου εφιαλτης:evil::evil::evil::evil:εχω ακουσει και εχω διαβασει ιστοριες απο κοπελες που χρειαστηκε μετα την β επιπεδου να τους τα παρουν και ηταν φρικτο το να τα αισθανοντε και να περιμενουν ποτε θα τους παρουν απο μεσα τους πραγματικα θεωρω πως ειναι οτι χειροτερο...θελω να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται αυτη η μερα και να περασει και να ειναι ολα καλα!!!!δικιο εχετε ισως γι αυτο μου βγαινει αυτη η θλιψη οταν τα νιωθω γιατι τωρα που το σκεφτομαι καθε φορα που τα αισθανομαι περναει απο το μυαλο μου η β επιπεδου:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αυτη η εξεταση ειναι ο χειροτερος μου εφιαλτης:evil::evil::evil::evil:εχω ακουσει και εχω διαβασει ιστοριες απο κοπελες που χρειαστηκε μετα την β επιπεδου να τους τα παρουν και ηταν φρικτο το να τα αισθανοντε και να περιμενουν ποτε θα τους παρουν απο μεσα τους πραγματικα θεωρω πως ειναι οτι χειροτερο...θελω να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται αυτη η μερα και να περασει και να ειναι ολα καλα!!!!δικιο εχετε ισως γι αυτο μου βγαινει αυτη η θλιψη οταν τα νιωθω γιατι τωρα που το σκεφτομαι καθε φορα που τα αισθανομαι περναει απο το μυαλο μου η β επιπεδου:rolleyes::rolleyes:

Ναι εχει συμβει και ειναι σπανιο γιατι υπαρχουν και οι αλλες περιπτωσεις που ειναι οι περισσοτερες και τα μωρα ειναι υγιεστατα και ειναι η πιο ομορφη εξεταση!!!! Της φιλης μου τα μωρα ήταν υγιεστατα στην β επιπεδου. Για αυτο ασε την εξεταση και προσεχε το μετα. Απο τωρα μεχρι την 28η με 30η εβδομαδα παρα πολυ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! Ακουσε με.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Ναι εχει συμβει και ειναι σπανιο γιατι υπαρχουν και οι αλλες περιπτωσεις που ειναι οι περισσοτερες και τα μωρα ειναι υγιεστατα και ειναι η πιο ομορφη εξεταση!!!! Της φιλης μου τα μωρα ήταν υγιεστατα στην β επιπεδου. Για αυτο ασε την εξεταση και προσεχε το μετα. Απο τωρα μεχρι την 28η με 30η εβδομαδα παρα πολυ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! Ακουσε με.....

μωρε εσυ δικιο εχεις αλλα αντε αλλαξε μου εμενα μυαλα.....αληθεια πως γεννησε??ανεπαρκεια τραχηλου η κατι αλλο??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μαρμιν, συγχαρητήρια!!!! Να σας ζήσει ο μικρός. Να είναι γερός και δυνατός!

Μπράβο, βρε θηρίο! Τόσο μεγάλο μωρό και το γέννησες φυσιολογικά λαο χωρίς επισκληρίδιο;;;Εύγε!!! Είδες που αγχωνόσουν άδικα; Ηρθε το μωράκι στην ώρα του. Πολλές ευχές, κοριτσάρα μου!

Λιλιτάκι, γυρίζετε σπιτάκι σας; Τι ωραία! Να μας πεις πως ήσουν μετά την καισαρική, αν πόνεσες, αν πονάς κι όλα τα σχετικά. Περιμένουμε και φωτογραφίες του μικρού.

Κάντυ μου, σε καταλαβαίνω που φοβάσαι. Κι εγώ τα ίδια άγχη και τις ίδιες φοβίες κουβαλάω. Μακάρι να πάνε όλα καλα!!!! Ας είμαστε πιο αισιόδοξες όμως γιατί δεν κάνει καλό στην ψυχολογία μας τόσο άγχος. Οσο για τις κινήσεις τους, έτσι όπως τα περίγραψες σαν αν έχεις χταπόδια μέσα σου, μπορώ να καταλάβω γιατί αισθάνεσαι έτσι!!!!

Αγγελικάκι μου, δυσκολεύομαι να διαβάσω τα μηνύματά σου!

Λούνα, έρχεται η σειρά σου. Πω! πω! με τη σειρά πόσα αγόρια θα γεννηθούν!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. Λεια 33

3. s- maria

4. tinkerbell!24__

5. maria-maraki_27

6. kostop_______________

εγκυουλες

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

καντυ ( αγοράκι +κοριτσάκι) Π.Η.Τ=

cherry09 (κοριτσάκι???)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

margi (κοριτσάκι???) Π.Η.Τ.= 16/5/2013

Μανουλες

marioula1234(αγοράκι)

lilitaki (αγοράκι)

marmin (αγοράκι)__________________

Ξαναπρόσθεσα στην ΠΗΤ μου!!!! Επίσης είχα την σκέψη να βάζουμε και την ημερομηνία γέννησης των παιδιών. Δεν σας άρεσε σαν ιδέα; Εμένα μου αρέσει πολύ, για να θυμόμαστε γενέθλια. Αλλά, αν δεν σας αρέσει, οκ!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πολλοι παραγοντες δυδιμη κυηση, μεχρι τον 4ο αιμα, κοντος τραχηλος, βασικα ειχε απαραδεκτο γιατρο γιατι ειχε καποιες συσπασεις και ζητησε να της δωσει γιουτοπαρ και δεν την εδωσε, επρεπε να της πει οποσδηποτε ξαπλα και δεν της το ειπε μπηκε στην κλινικη γιατι τρυπησε ο σακος και 3 μερες δεν της εκανε ενα υπερυχο, υπηρχε τελικα και ενα μικροβιο που ευθυνοταν ως ενα σημειο για την ριξη υμενων και αντι να της δωσει 1-2 αντιβιωσεις για να σωσει την κατασταση περιμενε να βγει η καλλιεργεια, η καλλιεργεια εκανε 3 μερες να βγει και βγηκε αφου ειχε γεννησει η φιλη μου. Ηταν μια περιπτωση που φωναζε προωρος τοκετος και αυτος την πηρε αψηφιστα. Τι θα τον πειραζε να της εδινες τα γιουτοπαρ και να την ελεγε ξαπλα μεχρι τον 7ο????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...