Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

έχει λίγο πάνω από 2 χρόνια..έκανα ήδη 2 αποτυχημένες σπερματεγχύνσεις..

έχουμε πρόβλημα με τη κινητικότητα..

και εγώ αυτό πιστεύω ότι η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική..για αυτό θέλω να βρώ τρόπους να είμαι αισιόδοξη..

στη πρώτη σπερματέγχυνση αν και πριν πάω ήμουν αισιόδοξη..μόλις πήγα εκεί με έπιασε το παράπονο..

στη 2 ένιωθα ότι τα πράγματα δεν θα πάνε καλά από την αρχή..

ποτε θα ξεκινησεις για εξωσωματικη τινγκερμπελ μου??? σε δημοσιο θα την κανεις? αν ναι καλυτερα γλυτωνεις πολλα λεφτα και η δουλεια σου γινεται...μονο να εισαι αισιοδοξη!!!και ολα θα πανε καλα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποτε θα ξεκινησεις για εξωσωματικη τινγκερμπελ μου??? σε δημοσιο θα την κανεις? αν ναι καλυτερα γλυτωνεις πολλα λεφτα και η δουλεια σου γινεται...μονο να εισαι αισιοδοξη!!!και ολα θα πανε καλα:P

Θα πιάσω τηλ το γιατρό τη Δευτέρα να μου πει πως θα προχωρήσουμε..Για Οκτώβριο είπαμε..

Στη Κύπρο δεν κάνουν τα δημόσια νοσοκομεία..και έτσι θα πάω σε ιδιωτικό..

προσπαθώ να γίνω αισιόδοξη..που θα πάει θα τα καταφέρω..

Σεπτέμβριο να αρχίζεις να ετοιμάζεσαι..σιγά - σιγά..ετοιμάσε πρώτα τη βαλίτσα που θα πάρεις στη Ρόδο..και σιγά -σίγα θα τα κάνεις όλα..με χαρά να τα ετοιμάσεις για να υποδεχτείς το μωράκι σου...:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα κι απο μενα!!!!

tinkerbell!24 γιατι κοριτσακι μου ξεκινας ετσι μ αυτην τη διαθεση??ενταξη οκ δεν ειπαμε σαν εμενα που με το που πηγα στο πρωτο ραντεβου με τον εξωσωματικο πετουσα απο την χαρα μου λες και ημουν εγκυος και που μολις αδιαθετησα παλι πετουσα απο την χαρα μου λες και ημουν ετοιμη να γεννησω καλα θυμαται η μαργκυ χαχαχα ειμαι χαζη ωρες ωρες...αφου τωρα κοριτσια που ειμαι στο χωριο μου πηρα απο την θεια μου την κουνια που ειχε η ξαδερφη μου στα μικρα της η οποια ειναι σε πολυ καλη κατασταση ειναι και ΗΡΑ πανακριβη την ειχε παρει την εχω ετοιμη και θα μου την φερει ο αδερφος μου σε 15 μερες που θα ερθει επισσης η μαμα μου πηγε και αγορασε 2 φορμακια για νεογεννητο δεν παιζομαστε οικογενειακως οπως βλεπετε εν τω μεταξυ καρδουλα δεν εχουμε ακουσει ακομα αλλα οι ετοιμασιες ετοιμασιες παρακαλω εε ρε να μου τυχει τιποτα απο το μπαλκονι θα παω να πεσω!!!ααα επισσης με το που εκανα την πρωτη ενεση της εξωσωματικης πηγα σε ενα μαγαζι και κοιτουσα καροτσια εεε τωρα ενταξη δεν πετυχε γι αυτους τους λογους ηταν να πετυχει αλλα μην ξεκινας αα ωραια παω τα λεφτα μου θα χασω και δεν θα καταφερω τιποτα ειναι κριμα να το προεξοφλεις πριν καν το κανεις!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα κι απο μενα!!!!

tinkerbell!24 γιατι κοριτσακι μου ξεκινας ετσι μ αυτην τη διαθεση??ενταξη οκ δεν ειπαμε σαν εμενα που με το που πηγα στο πρωτο ραντεβου με τον εξωσωματικο πετουσα απο την χαρα μου λες και ημουν εγκυος και που μολις αδιαθετησα παλι πετουσα απο την χαρα μου λες και ημουν ετοιμη να γεννησω καλα θυμαται η μαργκυ χαχαχα ειμαι χαζη ωρες ωρες...αφου τωρα κοριτσια που ειμαι στο χωριο μου πηρα απο την θεια μου την κουνια που ειχε η ξαδερφη μου στα μικρα της η οποια ειναι σε πολυ καλη κατασταση ειναι και ΗΡΑ πανακριβη την ειχε παρει την εχω ετοιμη και θα μου την φερει ο αδερφος μου σε 15 μερες που θα ερθει επισσης η μαμα μου πηγε και αγορασε 2 φορμακια για νεογεννητο δεν παιζομαστε οικογενειακως οπως βλεπετε εν τω μεταξυ καρδουλα δεν εχουμε ακουσει ακομα αλλα οι ετοιμασιες ετοιμασιες παρακαλω εε ρε να μου τυχει τιποτα απο το μπαλκονι θα παω να πεσω!!!ααα επισσης με το που εκανα την πρωτη ενεση της εξωσωματικης πηγα σε ενα μαγαζι και κοιτουσα καροτσια εεε τωρα ενταξη δεν πετυχε γι αυτους τους λογους ηταν να πετυχει αλλα μην ξεκινας αα ωραια παω τα λεφτα μου θα χασω και δεν θα καταφερω τιποτα ειναι κριμα να το προεξοφλεις πριν καν το κανεις!!!

πολύ καλά κάνεις!!!

μη νομίζεις και εγώ έτοιμη την έχω τη προίκα...:P:p:p:p

πριν βγει ο Αύγουστος θα είμαι πολύ αίσιοδοξη..!!!είναι ο στόχος μου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Ηπειρότισες για πέστε πως είναι το Πάπιγκο??!!!:)

θα σκέφτομαι μόνο τα ταξίδια για να μπορέσω να ηρεμήσω!!!!

εγω εχω παει χειμωνα με πολυ χιονι και ειναι τελεια!!!!αλλα και καλοκαιρι μου εχουν πει ειναι πολυ ομορφα απολαμβανεις δροσια και κρυα τρεχουμενα νερα!!θα ερθεις απο Κυπρο ταξιδι στο Παπιγκο??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω εχω παει χειμωνα με πολυ χιονι και ειναι τελεια!!!!αλλα και καλοκαιρι μου εχουν πει ειναι πολυ ομορφα απολαμβανεις δροσια και κρυα τρεχουμενα νερα!!θα ερθεις απο Κυπρο ταξιδι στο Παπιγκο??

σκέφτομαι για του χρόνου το καλοκαίρι...εκτός από νησιά που δεν έχω πάει σε πολλά μου έμειναν τα Ιωάννινα και τα ζαγοροχώρια..διαβάζω τώρα ένα βιβλίο και το αναφέρει..και μου κίνησε τη περιέργεια..

1533345xcnw09g7xt.gif

Θα πιάσω τηλ το γιατρό τη Δευτέρα να μου πει πως θα προχωρήσουμε..Για Οκτώβριο είπαμε..

Στη Κύπρο δεν κάνουν τα δημόσια νοσοκομεία..και έτσι θα πάω σε ιδιωτικό..

προσπαθώ να γίνω αισιόδοξη..που θα πάει θα τα καταφέρω..

Σεπτέμβριο να αρχίζεις να ετοιμάζεσαι..σιγά - σιγά..ετοιμάσε πρώτα τη βαλίτσα που θα πάρεις στη Ρόδο..και σιγά -σίγα θα τα κάνεις όλα..με χαρά να τα ετοιμάσεις για να υποδεχτείς το μωράκι σου...:P:p:p

θα τα καταφερεις θα τα καταφερεις θα δεις:Pευχαριστω πολυ χαρα μ με το καλο να ερθει κ η σειρα σου να ετοιμασεις την βαλιτσουλα του νοσοκομειου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

θα τα καταφερεις θα τα καταφερεις θα δεις:Pευχαριστω πολυ χαρα μ με το καλο να ερθει κ η σειρα σου να ετοιμασεις την βαλιτσουλα του νοσοκομειου:P

Μακάρι Μαριούλα μου:P:p..

βρήκες τελικά τη λίστα για το νοσοκομείο?

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα κι απο μενα!!!!

χαχα μπραβο ντεππα μου ετσι σε θελω!!!:Dμετα λεω για εμενα που αναρωτιεμαι ποτε να ετοιμασω την βαλιτσα του νοσοκομειου!!!δηλαδη αν ρωτησω εσενα να μου πεις την γνωμη σου σιγουρα θα μου πεις πως επρεπε ειδη να την εχω ετοιμη ε?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι Μαριούλα μου:P:p..

βρήκες τελικά τη λίστα για το νοσοκομείο?

ναι:P:p:pγια το μωρο τα εχω ολα απο το πρωτο μου μωρο εκτος απο οινοπνευμα...α και θα πρεπει να παρω καινουργιο αφρολουτρο για το μωρο γιατι το περυσινο μπορει να εχει ληξει....για εμενα ομως δεν εχω τιποτα!!!θα πρεπει να παρω πιτζαμες για το νοσοκομειο εσωρουχα για το νοσοκομειο πετσετες για να κανω μπανιο σερβιετες παντοφλες κ ολα τα σχετικα εννοειται οτι εχω απ'ολα αυτα αλλα στο νοσοκομειο δεν γινεται να παω με τα μεταχειρισμενα θα πρεπει να παρω καινουργια...αααααα και πανες δεν εχω για το μωρο ειχα 6 κουτια παμπερς αλλα τα εδωσα σε μια ξαδερφη μου που οταν εχασα το μωρο μου εκεινη ειχε λιγες μερες που γεννησε

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα μπραβο ντεππα μου ετσι σε θελω!!!:Dμετα λεω για εμενα που αναρωτιεμαι ποτε να ετοιμασω την βαλιτσα του νοσοκομειου!!!δηλαδη αν ρωτησω εσενα να μου πεις την γνωμη σου σιγουρα θα μου πεις πως επρεπε ειδη να την εχω ετοιμη ε?

απο χθες σκεφτομαι να σου απαντησω αλλα το αποφευγω αλλα τωρα με προκαλεσες!!!!καλα ρε δεν εχεις ετοιμασει ακομα την βαλιτσα??????τι να πω...τι περιμενεις να σπασουν τα νερα και μετα να την φτιαξεις????αντε εκει περα στη γιαγια και παρε τα πραγματα του μωρου και αρχισε πλυσιματα σιδερωματα και ετοιμασιες ετσι κι αλλιως στην κατασταση που εισαι τωρα δεν μπορεις να τα κανεις ολα μαζεμενα σιγα σιγα και προσεκτικα!!!αλλωστε σε ολα τα σαιτ που εχω διαβασει λενε οτι στον εβδομο μηνα η βαλιτσα του μαιευτηριου πρεπει να ειναι ετοιμη!!!!ουφφφ τα πα και ξεθυμανα:tongue::tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

απο χθες σκεφτομαι να σου απαντησω αλλα το αποφευγω αλλα τωρα με προκαλεσες!!!!καλα ρε δεν εχεις ετοιμασει ακομα την βαλιτσα??????τι να πω...τι περιμενεις να σπασουν τα νερα και μετα να την φτιαξεις????αντε εκει περα στη γιαγια και παρε τα πραγματα του μωρου και αρχισε πλυσιματα σιδερωματα και ετοιμασιες ετσι κι αλλιως στην κατασταση που εισαι τωρα δεν μπορεις να τα κανεις ολα μαζεμενα σιγα σιγα και προσεκτικα!!!αλλωστε σε ολα τα σαιτ που εχω διαβασει λενε οτι στον εβδομο μηνα η βαλιτσα του μαιευτηριου πρεπει να ειναι ετοιμη!!!!ουφφφ τα πα και ξεθυμανα:tongue::tongue:

χαχα δεν σε πιστευω!!!:tongue::tongue::tongue:λατρευω τον τροπο που μου τα ειπες:P ασε μονο εγω ξερω πως κρατιεμαι και δεν την εχω ετοιμασει ακομα....απλα φοβαμαι μην παθω τιποτα παλι και μου μεινει ο καημος:? αλλα δεν πρεπει να σκεφτομαι ετσι πρεπει να εχω πιστη και να λεω πως ολα θα πανε καλα αυτη την φορα!:D:D:Dναι θα τα κανω επιτηδες ολα σιγα σιγα για να αργησω λιγο μην τα φτιαξω ολα σε 2-3 μερες κ μετα δεν εχω τιποτα να κανω....δηλαδη εσυ αν ησουν στην θεση μου (δλδ 68 μερες ως την γεννα) θα την ειχες ειδη ετοιμη???

83tdp2.pngcWE4p3.png

ντεππα μπραβο κοριτσαρα!!!!αποφασιστικη!!!!εγώ ειπα να περασει το πρωτο 3μηνο και μετα...

κοιτα να σου πω την αληθεια δεν προκειται να αγορασω τιποτα απο τωρα αν ολα πανε καλα μετα την β επιπεδου αλλα η κουνια επειδη ειναι σχεδον καινουρια και ακριβοπληρωμενη ειπα να μην παρω αλλη εν τω μεταξυ στο χωριο μου δεν ξερω αν θα ξανακατεβω μεχρι να γεννησω αλλα μαλλον οχι και δεν ξερω αν θα ανεβει και καποιος απο τους δικους μου μεσα στο χειμωνα οποτε την ετοιμασα απο τωρα που ειμαι εδω θα μου την φερουν κιολας τωρα που θα ανεβουν να μην το εχω αγχος ειναι και το αλλο το στρωμα το εχουν πεταξει οποτε πρεπει να παραγγειλω εγω καινουριο αν δεν ειχα την κουνια πως θα επαιρνα τα μετρα.....εε οκ στην αποθηκη θα την βαλω ετσι κι αλλιως δεν θα μου πιανει χωρο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...