Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα και σε σενα καντυ!!!!!!!!!Εγω ετοιμη ειμαι παντως...ο μπεμπης δεν ξερω ποτε θα ετοιμαστει!!!Παντως το κεφαλακι μας κατω ειναι αλλα μαλλον εχει βολευτει καλα...Σημερα κοβω και το μαγνησιο να αρχισουμε να βοηθαμε τη μητρα ειπε ο γιατρος!!!Αχ...Αχ!!Φοβουμε τωρα που πλησιαζει η ωρα μας!!!!!!!!

Εσενα τα μωρακια σου τι κανουν??Κλωτσανε δυνατα τωρα φανταζομαι!!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λουνα εγω εχω πητ 2/2/13. εσυ ετοιμαστηκες; εγω οχι ακομα.

εχω μια απορια: τι υχτικιες θα παρετε για την ωρα της γεννας; κοτομανικες η μακρυμαικες;

αυτο το μηνα πρεπει να ετοιμαστεις σιγα σιγα ε.....Τον Ιανουαριο δεν θα μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα!!Νυχτικες εγω πηρα κοντομανικες γιατι μου ειπαν οτι στο νοσοκομειο κανει ζεστη πολυ για τα μωρακια...Απλα πηρα και μια ρομπα χειμωνικη να τη βαζω απο πανω μου αν τυχον κρυωνω!

fHaOp2.png

Μαρμινακι 4430 με φυσιολογικο χωρίς επισκλιριδιο να μας ζήσει ο τρίτος πρίγκηπας της παρέας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Μαρμιν να σου ζησει!!!!!!!!!Γερο και ευτυχισμενο παντα!!!!!!!!!καλε παιδαρος ο μπεμπης.........!!!!!!!!!Θα τη ζορισε τη καημενουλα να βγει αλλα χαλαλι του !τωρα θα τον καμαρωνει!!!!!!!!!

fHaOp2.png

και γω μαι ματια που εριξα ειδα οτι τα περισσοτερα σχεδια κυκλοφορουν σε κοτομανικο. και λεω για καποιο λογο πρεπει να ειαι ετσι.

το δωματιο του μωρου μου το εχω καθαρισει. τα επιπλα του τα εχω αγορασει,εχου ερθει και στο καταστημα και θελω μονο να ειδοποιησω να μου τα φερουν.

μενουν ακομα η τσαντα για το μαιευτηριο,τα ρουχαλακια που θα της παρω κια να ρθει ο ταπετσερης να βγαλει φωτογραφια το δωματι για να φτιαξει το σχεδιο για την ταπετσαρια

μπραβο κουραγια η μαρμιν. ατε εχουμε και μια με φυσιολογικη γεα να μας πει εμπειρια.

Να σου ζησει μαρμινακι,γερος και δυνατος. να το καμαρωσετε οπως ποθειτε.

Νενα μου εσυ νομιζω ελεγες κατι για το βαρος προ ημερων??Ελα να σε παρηγορησω εχω παρει ηδη 15 κιλα και αν φαμε ολο το Δεκεμβρη θα ξεπερασω και τα 20 οπως το βλεπω!!Αλλα δεν δικαιολογουμε, τρωω οχι για δυο ,αλλα μαλλον για τρεις -τεσσερις!!!!!!!Καμια δε με ξεπερναει στα κιλα γι αυτο μην ακουω παραπονα καθολου!!

fHaOp2.png

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ οντως πεσατε πανω σε κακοκαιρια και ειναι δυσκολα τα πραγματα:(:(για νυχτικιες δεν εχω ιδεα!!!!τωρα που θα γυρησει η ΛΙΛΙ σπιτι και αργοτερα και η ΜΑΡΜΙΝ θα μας πουνε!!!!!

τι μαγειρευετε σημερα????

ΛΟΥΝΑ................ηθελα εδω και λιγες μερες να σας το πω αλλα σκεφτομουν πως θα με πειτε φρικτη και ανωμαλη:oops::oops:αλλα τωρα που το ανεφερες το θεμα θα το πω να μου πειτε γνωμες......τα μωρακια μου κουνιουντε πολυ εντονα και ειναι και 2 οποτε ειμαστε σε διαρκει κινηση αισθανομαι σαν να εχω καταπιει χιλιαδες τεραστια χταποδια και τα αισθανομαι παντου,κατω χαμηλα,δεξια,αριστερα,στον αφαλο,και πανω ψηλα στο στομαχι οπου εκει λεω τωρα θα μου βγει κατι απο το στομα......το θεμα τωρα πιο ειναι???????καθε φορα που κουνιουντε εγω δεν αισθανομαι καλα....με πιανει μια μελαγχολια και θελω να κλαιω.......καθε φορα που κουνιουντε χαιδευω την κοιλια μου μηπως και σταματησουν ειλικρινα αυτο το αισθημα της κινησης μεσα στην κοιλια μου μου προκαλει απελπησια :shock::shock:εχθες το βραδυ εκει που ειμασταν ειχε λιγο πιο δυνατα την μουσικη απ οτι σε καφετερια και αυτα να κουνιουντε συνεχεια....ξαφνικα χαλασε η διαθεση μου και ημουν συνεχως δακρισμενη με δυσκολια κρατιωμουν να μην κλαψω καποια στιγμη μου λεει ο αντρας μου τι εχεις τι εγινε μολις του το ειπα γελουσε δεν μπορουσε να το πιστεψει μετα που με ειδε ετσι αρχησε να μου λεει οτι εγω ειχα φαγωθει να αρχησουν να κουνιουντε για να μου φυγει το αγχος καθε φορα αν ζουν ενω τωρα τα καταλαβαινω και αλλα τετοια τελοσπαντων αλλα δεν ενιωσα καθολου καλυτερα!!!!και μεσα σε ολο αυτο νιωθω και τυψεις που σκεφτομαι και νιωθω ετσι:cry::cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Μαρμινακι 4430 με φυσιολογικο χωρίς επισκλιριδιο να μας ζήσει ο τρίτος πρίγκηπας της παρέας!!!

ΑΧΧΧΧΧ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!!!!ΓΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

lunaki κι εγω τα 15 θα τα φτασω σιγουρα ποσο θα τα ξεπερασω δεν ξερω!!! Εμενα με φωναζει ο γιατρος:( αλλιως θα εκανα την παλαβη!!!!!

Καντυ μου μαλλον εχεις αγχωθει για το μετα ή οι ορμόνες σου σε εχουν κανει υπερευαισθητη!!!! Ολες μας θελουμε να τα νιωθουμε εγω αν εχουν περασει ωρες και δεν το νιωθω στεναχωριεμαι!!!! Χαλαρωσε αγαπη μου, ισως περασες διαφορα τωρα τελευταια και για αυτο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. Λεια 33

3. s- maria

4. tinkerbell!24__

5. maria-maraki_27

6. kostop_______________

εγκυουλες

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

καντυ ( αγοράκι +κοριτσάκι) Π.Η.Τ=

cherry09 (κοριτσάκι???)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

margi (κοριτσάκι???) Π.Η.Τ.=

Μανουλες

marioula1234(αγοράκι)

lilitaki (αγοράκι)

marmin (αγοράκι)__________________

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καντυ ορμονες καλη μου!!!!!Ορμονες!!!!!!!!!!!!!!!Δεν χρειαζετε να νιωθεις ασχημα γι αυτο καθολου...Να σου πω και εγω δεν χαιρομαι συνεχεια που με κλωτσαει ο μικρος γιατι ειναι φορες που κανει ωρες να σταματησει και εγω δεν βολευομαι με τιποτα και πουθενα και καποιες φορες με ποναει και νευριαζω κιολας!!!!!Του εχω φωναξει κιολας να σταμητησει (οχι πως με ακουσε βεβαια...και μετα μετανιωσα και ελεγα οτι θα γινω κακια μανα.....:( )σε στιγμη απελπισιας που λες και εσυ...καταλαβαινεις!!!!!Εσυ που εχεις και δυο νομιζω οτι θα σε ταλαιπωρουν περισσοτερο....Αν το σκεφτουμε ομως σε λιγο καιρο μαλλον πως θα μας λειπει αυτη η αισθηση κινησης μεσα στη κοιλια μας!!!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...