Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Και εγώ εχω στείλει και περιμένω να πάνε όλα καλά Παναγία μου και θα μας ενημερώσει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα μήνυμα από μαρμιν ότι έσπασαν τα νερα το έκανε ο μαρμινος λέει το θαύμα του κατά τις 8 παρά ήταν στο δρόμο για ιπποκράτειο δηλαδή μπορεί να έχουμε τον τρίτο πρίγκηπα της παρέας τι καλά :-D. Αύριο εμείς πρώτα ο θεός παμε σπίτι μας !!!:-D. :-D. :-D. Α τα αποτελέσματα της φίλης μου από την αμνιο τέλεια έχει ένα υγιέστατο αγοράκια!!!!

καλημέρα κορίτσια!!!

γέννησε το κοριτσάκι μας????

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!

η ΜΑΡΜΙΝ δεν μου εχει απαντησει ακομα και εγω δεν θελω να ενοχλησω:rolleyes::rolleyes:

αν εχει καποια αλλη νεα της ας μπει να μας πει!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ μεχρι ποτε θα εισαι μοναχουλα??η ΛΟΥΝΑ εχει πητ τοτε που μπαινω εγω στον 7ο:P 9/1 τωρα αν ερθει νωριτερα θα ειναι πρωτοχρονιατικο!!!!

μετα ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ εισαι εσυ και με ενα μηνα διαφορα η ΝΕΝΑ.........

ΤΙΝΓΚΕΡ δουλευεις και σημερα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλα ειμαι τι κερ μου,εσυ; εδω σπιτι μοναχουλες ειμαστε με τη μπεμπα. ο μπαμπας μας πηγε στη αθηνα για δουλειες και πολυ μας εχει κακοφαει που δεν μας αφησε ο γιτρος α παμε μαζι του

και εγώ σπίτι είμαι κορίτσια...

είμαι αρρωστούλα και είμαι στο καναπε μου, είπα να δω λίγο τις εξετάσεις που κάναμε και δευτέρα πάω για άλλες...

αδιαθέτισα κι όλας χθες...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

Με ευχαριστα μας υποδεχετε ο Δεκεμβριος????Το μαρμινακι μας γεννησε ???Μακαρι να πηγαν ολα καλα Παναγια μου και να κραταει το μωρακι της αγκαλια τωρα!!!!Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια να αυτος ο μηνας να τους φερει τα σπορακια που περιμενουν στις κοιλιτσες τους και να ειναι να πιο χαρουμενα Χριστουγεννα που εχουν ερθει ως τωρα!!

Pepsi πραγματικα ευχομαι να μην αδιαθετησεις και να σε βρει διπλη αυτος ο μηνας!!

Lilitaki Μου με το καλο να επιστρεψετε σπιτακι σας να βρειτε τους ρυθμους σας και να απολαυσετε ευτυχισμενες οικογενειακες στιγμες!!!Α!!και περιμενω να δω φωτο του μικρου ε???

Οποια εχει νεοτερα απο τη Marmin ας μας γραψει να ξερουμε οτι ειναι ολα καλα για αυτη και τον μικρο της!

Εγω να αγχωθω τωρα οτι ερχετε η σειρα μου???Αντε να δουμε αν μας κανει την τιμη ο μικρος να περασουμε γιορτες μαζι ή αν θα ερθει με το 2013...!!ΠΗΤ εχω 9/1 ...

Aggelikaki μετα θα ειναι η σειρα σου ε???Θυμησε μου τη δικια σου ΠΗΤ??

Καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) !!!!!!!

fHaOp2.png

tinker ξεκουραση και στα ζεστα αφου εισαι αρρωστουλα και περαστικα κοριτσι μου.....Κριμα που αδιαθετησες ,τωρα το ειδα αλλα να δεις που με το νεο ετος ολα τα ονειρα θα ερθουν σιγουρα !!!Και ενα και δυο μωρακια μη σου πω ;) !!!!

fHaOp2.png

εξαρταται απο τον καιρο καντυ μου. ο μπαμπας μας πηγε στη αθηνα γιατι σημερα ειαι το σεμιαριο για απαρει την αδεια α ταξης για λογιστη. και καοικα θα εμπαιε στο αεροπλαο και θα ρχοταν το βραδυ. αλλα ο πεθερος μου αποφασισε αφου θα ειαι ο γιος του στην αθηνα να μπει σημερα στο πλοιο και να φτασει αυριο και να παει α το δει ο γιατρος. και λοιπο ακου τι σεαρια παιζουν:

1. ο καιρος ειαι πολυ χαλια τωρα,εχει απαγορευτικο το βραδυ,στο αεροπλαο δε μπαιει ο πεθερος μου φοβαται,οποτε τη γλιτωει προς το παρο ο ατρουλης,μπαινει στο αεροπλαο και ερχεται. (δεν το πολυθελουμε αυτο το σεαριο εγω και η αργυρεια γιατι θα μας το παρει το μπαμπα μας αλλη στιγμη για να παμε)

2. δεν εχει απαγορευτικο,φευγει ο πεθερος το βραδυ,παε αυριο στο γιατρο και μετα εχει απαγορευτικο και δεν ερχονται. (αυτο το σεαριο δεν το θελουμε με τιποτα,γιατι θα λυπει ο μπαμπας μας συολο 3 μερες απο κοτα μας)

3. δε εχει απαγορευτικο σημερα,παει ο πεθερος αθηνα,τον βλεπει ο γιατρος,μπαιου το βραδυ στο πλοιο και τα ξημερωματα ο μπαμπας μας ειναι εδω. ( αυτο το σεαριο το θελουμε)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...