Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχ μακαρι μαρια μου αλλα ήδη νιωθω τα πονακια

και αλλες κοπελες εχουν πονακια περιοδου αλλα ειναι εγκυος!ποτε δεν ξερεις!

Η συνηφαδα μου πριν κανει το τεστ ελεγε αποκλειεται,αφου ποναει πολυ η κοιλια μου και η μεση μου θα αδιαθετησω!και την εβαλε η αδερφη της με το ζορι και το εκανε και ηταν εγκυος!

εντωμεταξυ ξαναπηγε στο γιατρο σημερα,δε μπορουσε να περιμενει μεχρι τις 12 δεκεμβρη, και ακουσαν καρδουλα!!!τζαπα αγχωθηκε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία σοβαρά; Τέλεια βρε κοριτσάκι άντε όλα πήγαν καλά αν και εμείς εδώ είμασταν σίγουρες! Με το καλό να χαρεί τώρα την εγκυμοσύνη της

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μπα marminaki στο τηλ. φαινοταν πολυ απασχολημενος οποτε δεν το ξαναπαιρνω ή θα παω και θα κανω μια μερα νηστεια ή δεν θα παω καθολου!!!!

Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που σου επέτρεψε να κοινωνήσεις και πριν εξομολογηθείς μπορείς και με μία μέρα νηστεία έτσι κι αλλιώς είσαι έγκυος κ όταν πας τον ρωτάς και του λες και πως νήστεψες. Κρίμα είναι να μην το κοινωνήσεις το μικράκι σου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Koριτσάκια σας αφήνω πάω για νανάκια και μετά έχει τσάρκα οπότε θα τα πούμε το βράδυ:P

Κοριτσάκια αν είναι να έρθετε να με δείτε στο νοσοκομεί τότε να πω τον μπέμπη να το καθυστερήσει λίγο ακόμα για να προλάβουμε αν και δε νομίζω ότι χρειάζεται να του πω κάτι ξέρει εκείνος:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μολις γυρισα και γω!!!μαρια τι ευχαριστο ειναι αυτο για την νυφη σου!!!τζαμπα την αγχωσαν την κοπελα....ε οχι ρε παιδια δεν το δεχομαι αυτο σαν ανθρωπινο λαθος....μη μιλας να δεν εισαι σιγουρος...στο κατω κατω τι θα εχανε με μια βδομαδα καθυστέρησή αν το ελεγε...τζαμπα μπηκαν οι ανθρωποι σε στεναχωιρες...δεν μας φτανει αυτες που εχουμε...

μαρμιν κατι ηθελα να σχολιασω αλλα δεν θυμαμαι...

νενα να νηστεψεις αυριο αν μπορεις χωρις λαδι, αν οχι φαε και λαδι και μετα θα το εξομολογηθεις. αφου δεν αισθανεσαι καλα να ξαναπαρεις τηλεφωνο μην παιρνεις αλλα απο το να μην κοινωνησεις καθολου χιλιες φορες να κοινωνησεις ετσι. αλλωστε ειπαμε....τωρα που εισαι εγκυος θα την κανεις την νηστεια???εχεις καιρο μπροστα σου!!!τι να πω και γω που καθε εβδομαδα κοινωναω ενω το προηγουμενο βραδυ τρωω κρεατα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Γεια σας! Μαρία, πολύ χάρηκα που πήγαν όλα καλά με τη νύφη σου! Να έχει μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!

Μαρμιν, ακόμη εδώ είσαι εσυ; Για να δούμε πότε θα μας κάνει την τιμή ο μπέμπης να εμφανιστεί!!!!

Κορίτσια, εξομολογήθηκα σήμερα. Μου έφυγε ένα βάρος από την ψυχή μου. Μου διάβασε ευχή και είπε να μεταλάβω. Για νηστεία που τον ρώτησα είπε πως κάθε έγκυος λειτουργεί πάνω στο θέμα αυτό ανάλογα με τις δυνάμεις της κι επειτα από συνεννόηση και με το γιατρό.....Οπότε Νένα, αν εσύ κρίνεις ότι μπορείς να νηστέψεις πχ δύο μέρες, να νηστέψεις. Εγώ δεν μπορώ να κόψω το γάλα, οπότε λέω να μην φάω κρέας Παρασκευή και Σάββατο και να μεταλάβω την Κυριακή. Μου είπεμόνο να μην τρώω κρεας όσο μπορώ Τετάρτη και Παρασκευη......Α, κορίτσια μου, μου μιλησε τόσο όμορφα.....Ευτυχώς πήγα αργά και περίμενα μόνο μια ώρα για να μπω.

Νένα, αγόρασα αλοιφή της καλέντουλα. Βάζω και στο αυτί μου ( όχι μέσα, μέσα, λίγο πιο έξω από την τρύπα που μαζεύει την "κόρα" που σας έλεγα ότι με πονάει). Βάζω κι από κάτω.....Σαν να καλυτέρεψε το αυτάκι μου. Τουλάχιστον δεν με φαγουρίζει. Κάτι είναι κι αυτό.......Για την ευαίσθητη περιοχή θα σας πω σε λίγες μέρες αν κάνει ή όχι καλό, αν και κάπως καλύτερα την βλέπω.

Παρήγγειλε κάποια από εσάς κούνια από internet; Σκέφτεται να παραγγείλει η αδελφή μου από το beboulino!

Πέπσι, εγκατασταθήκατε, ε; Αντε, ωραία! Ο άντρας σου τώρα ψάχνει για δουλίτσα; Πώς είναι εκεί τα πράγματα; Ευχομαι να μην αδιαθετήσεις!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσακια τελικα δεν θα νηστεψω και θα προσπαθησω να παω την αλλη Κυριακη. Για μενα αποφασισε η πιεση μου σημερα το βραδυ που ειχα 9 με 6 οπότε δεν ειναι καλη ιδεα να νηστεψω χωρις λάδι αυριο!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Πήρα μήνυμα από μαρμιν ότι έσπασαν τα νερα το έκανε ο μαρμινος λέει το θαύμα του κατά τις 8 παρά ήταν στο δρόμο για ιπποκράτειο δηλαδή μπορεί να έχουμε τον τρίτο πρίγκηπα της παρέας τι καλά :-D. Αύριο εμείς πρώτα ο θεός παμε σπίτι μας !!!:-D. :-D. :-D. Α τα αποτελέσματα της φίλης μου από την αμνιο τέλεια έχει ένα υγιέστατο αγοράκια!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Πήρα μήνυμα από μαρμιν ότι έσπασαν τα νερα το έκανε ο μαρμινος λέει το θαύμα του κατά τις 8 παρά ήταν στο δρόμο για ιπποκράτειο δηλαδή μπορεί να έχουμε τον τρίτο πρίγκηπα της παρέας τι καλά :-D. Αύριο εμείς πρώτα ο θεός παμε σπίτι μας !!!:-D. :-D. :-D. Α τα αποτελέσματα της φίλης μου από την αμνιο τέλεια έχει ένα υγιέστατο αγοράκια!!!!

κι εγω ειχα βγει και μολις γυρησαμε ειχα ξεχασει και το κινητο στο σπιτι γμτ:evil::evil::evil:βρηκα μηνυμα απο ΜΑΡΜΙΝ ΚΑΙ ΠΕΠΣΙ...

αχχχχ μακαρι να εχει ηδη το ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ στην αγκαλια της!!!!

ΛΙΛΙ μου αυριο σπιτακι σας???αχ τελεια!!!!μην ξεχασεις να μας βαλεις φωτο ανυπομονουμε!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Αντε ωραια νεα και σημερα το marminaki γενναει η συνιφαδα της marias ακουσε καρδουλα και η φιλη της lili εχει καλα αποτελεσματα απο την αμνοιοπαρακεντηση!!!!!:D:D:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλησπερα κοριτσια; τι καετε; εμεα τωρα εφυγε ο αντρουλης μου για αθηνα. και ειμαι σπιτι μονη και ιωθω μοναξια. μαρμιακι εδω ακομα; τωρα μπηκα απο χθες,παω τωρα α μαθω τα εα σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...