Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Καλημέρα κορίτσια.  Μίλησα τώρα με τον γιατρό μου και επειδή έχουμε μόνο μια άριστη βλαστοκυστη μου είπε αν θέλω να κάνω άλλον έναν μήνα διέγερση ή να μεταφέρω αυτό που έχουμε. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου!μαρμινακι μην στεναχωριεσαι...ολα θα γινουν στην ωρα τους. και αυτοι γιατροι ειναι στο ιπποκρατειο και ξερουν!!!!εσυ θα πηγαινεις την τσαρκα σου την πρωινη κατα κει για κανα 2 πρωινα και θα δεις...στο 3ο - 4ο που θα ειναι είτε της αγ. Βαρβαρας, ειτε του αγιου Νικολαου ειτε του αγιου Σάββα!!!μια χαρα θα πανε ολα...λιγη υπομονη και ολα θα παν καλα...

πεπσι στην υγεια σας το πρωτο καφεδακι και τελευταιο ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!μακαρι απο βδομαδα να σου πει ο γιατρος απαγορευμενα τα ποτα, τα ξενυχτια οι καφεδες κ.α. και να τρως μονο φρουτακια και κρεας οπως εμεις....αντε κ μερικες πιτσες, γυρους, γαριδακια κ.α.!!!

Μαρτζι περαστικα!

καντυ περιμενο9υμε αποτελεσματα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα νενα!!!εμεις μπορει να τα πουμε στο μαιευτηριο που θα γεννησει η μαρμιν!!!!καλα ψωνια να εχετε....και γω παω νακανω καμια δουλιστα τωρα γιατι απο την ωρα που ξυπνησα μιλαω στο τηλ και δεν εχω κανει τιποτα....και δεν χορτασα κιολας....παω να ξαναφαω....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Μπενω και σας διαβάζω αλλά δεν εχω χρόνο να σχολιάσω !!!Εμείς είμαστε παρά πολύ καλά θηλαζουμε και σκέφτομαι τη Μαριούλα που λέει για τη πλάτη ανυπομονώ να παω σπίτι γιατί εκεί εχω τη πολυθρόνα μου ενώ εδω δεν βολεύουν καθόλου τα κρεβάτια!!!

kαλημερα λιλι μου! ειδες πονος η πλατη οταν θηλαζεις???εγω ποναω πολυ την ωρα του θηλασμου!

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια.

Λιλιτακι πρωι πρωι απολαυσε ακομη και αυτεςς τις ωρες γιατι στο σπιτι θα σαι μοναχουλα.

Εγω κοριτσακια εχτες το πρωτο καφεδακι στην θεσνικη σαν μονιμη κατοικος θεσσαλονικης. Το σπιτι το τακτοποιησα ιντερνετ μεσα στην επομενη βδομαδα. Περιοδο περιμενω σημερα ή καλυτερα να μην περιμενω.Θα τα πουμε και μετα. Φιλακια

πεπσουλα μακαρι να μην ερθει η ακατανομαστη:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Λοιπόν ακούστε νέα και αποφασήστε! Το μωράκια καλά, το 4άρι το κατοχυρώσαμε:tongue: Με είδε από κάτω και είπε ότι δεν κατέβηκε το μωρό αλλά ο τράχηλος είναι καλύτερα (έχω ένα διαστολή). Αλλά μου είπε επίσης ότι δε βλέπει να γεννάω ως τη Δευτέρα (που έχει την πητ) οπότε εάν όντως δε γεννήσω θα πρέπει να πηγαίνω κάθε πρωί ξεκινώντας από τη Δευτέρα στο εφημερεύον για καμιά 4-5μέρες ή όσο δώσουν παράταση τα νοσοκομεία. Μετά πήγαμε στο σινεμά για τον Παπακαλιάτη αλλάτο συγκεκριμένο είχε κλείσει :evil::evil: και είχα ήδη στενοχωρεθεί από τη γυναικολόγο καταλαβαίνετε χάλια η ψυχολογία μετά. Άφησα τον άντρα μου να πάει στο καρφουρ που ήθελε να "χαζέψει" κ πήγα στις τουαλέτες και έκλαιγε. Τέλος πάντων ευτυχώς μετά από κανένα μισάωρο ηρέμησα. Βέβαια η γιατρός μου είπε και κάτι άλλο ότι παρόλο που δεν κατέβηκε το μωρό μπορεί να σπάσουν τα νερά δεν έχει λέει σημασία αν είναι ψηλά. Ελπίζω να γίνει κανένα θαύμα γιατί με αγχώνει λίγο το ότι θα πρέπει να πηγαίνω στο εφημερεύον. Και να σκεφτείτε ότι στο Ιπποκράτειο μου έδωσαν πητ 5/12 και μου είπαν από τις 6/12 εάν δε γεννήσω να πηγαίνω στα εφημερεύον:rolleyes: εγώ τώρα τι κάνω μου λέτε; Μαρμιν μην αγχωνεσαι!!ολα μια χαρα θα πανε!!!Και στο δημοσιο αποκλειεται να σε αφησουν παραπανω απο οτι πρεπει,δε νομιζω οτι θα το διακινδυνευε κανεις!οποτε μη σκεφτεσαι οτι θα εχεις τοσες μερες παραταση,δε νομιζω!!!ολα θα πανε μια χαρα!θα δεις!

Και φυσικά Παπακαλιάτης όπως καταλαβαίνετε αύριο.

Koρίτσια τι κάνετε; Εχει πρόβλημα ο υπολογιστής και δεν μπορώ να μπάινω συχνά. Πέρα από αυτό σήμερα είμαι χάλια από το πρωί. Πονάει το αυτί μου και μού ξεκίνησε από το μεσημέρι ένας παλιοπονοκέφαλος!!!!Τέσπα...

Μαρμιν, μην αγχώνεσαι και μην τρως ό,τι να' ναι! Θα έρθει το μωράκι στην ώρα του, θα δεις.....Εχεις άλλες 5 μέρες για να γίνεις 40 εβδομάδων. Ξέρεις πόσα μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγα λεπτά, όχι σε μέρες;;; Είδες το Λιλιτάκι! Εκεί που ετοιμαζόταν να πάει για πρόκληση, τσουπ! την έπιασαν οι πόνοι.....Ετσι θα γίνει και με σένα.....

Κορίτσια, αλλαξα κι εγώ βδομάδα σήμερα! Την Τρίτη θα πάω για υπέρηχο και ανυπομονώ αλλά αγχώνομαι ταυτόχρονα.

Δεν σχολιάζω τίποτα γιατί δεν διάβασα και πολλά λόγω πονοκεφάλου!!!

Σας φιλώ όλες.

Τσέρυ, κάνε μία μεταφρασούλα στο τικεράκι μου!!!!

Μαρτζι μου περαστικα!!!
Καλημέρα κορίτσια μου!!!Μπενω και σας διαβάζω αλλά δεν εχω χρόνο να σχολιάσω !!!Εμείς είμαστε παρά πολύ καλά θηλαζουμε και σκέφτομαι τη Μαριούλα που λέει για τη πλάτη ανυπομονώ να παω σπίτι γιατί εκεί εχω τη πολυθρόνα μου ενώ εδω δεν βολεύουν καθόλου τα κρεβάτια!!!
Καλημερα!!!!ειμαι σιγουρη οτι ο μπεμπης σου πηρε τα μυαλα :D
Καλημερα και απο μενα κοριτσακια.

Λιλιτακι πρωι πρωι απολαυσε ακομη και αυτεςς τις ωρες γιατι στο σπιτι θα σαι μοναχουλα.

Εγω κοριτσακια εχτες το πρωτο καφεδακι στην θεσνικη σαν μονιμη κατοικος θεσσαλονικης. Το σπιτι το τακτοποιησα ιντερνετ μεσα στην επομενη βδομαδα. Περιοδο περιμενω σημερα ή καλυτερα να μην περιμενω.Θα τα πουμε και μετα. Φιλακια

ελπιζω να μη σου ερθει σημερα ουτε για τους επομενους 9 μηνες!!!

γεια σας!!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ακομα εδω:P:p

ΛΙΛΙ τι καλα που μπιανεις και μας λες νεα σου!!!!ποτε βγαινετε????

καλε τι ησυχια ειναι αυτη??????????λεω θα μπω και δεν θα προλαβω να διαβασω κι εσεις τιποτα!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ εφτιαξα κολυβα εχθες το βραδυ!!!τελεια ενα μπωλ εγαγα εχουν μεινει και για σημερα αλλα με ποναει το δοντι μου :evil::evil::evil:

μολις γυρησα και μαγειρευω....χοιρινη τηγανια με πατατες στην φριτεζα....το απογευμα δεν ξερω αν θα παω γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.....απο το να ξεφυγω και εγω προτιμω να καθησω σπιτακι μου η μαλλον να παω να παρω τις εξετασεις μου και να κανω τις βολτες μου;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

pepsi κι εγω το ευχομαι να μην σου ερθει αλλα κια παλι εχεις ακομη λιγο καιρο μεχρι να φτασεις στην εξωσωματικη!!!

Εγω μιλησα με τον πνευματικο μου για το αν θα εχει χρονο την επομενη εβδομαδα που θα ερθω Θεσσαλονικη για να εξομολογηθω και ενω μου ειπε οτι μπορω να κοινωνησω μεχρι να παω ξεχασα να τον ρωτησω για την νυστεια. Σκεφτομουν την Κυριακη να κοινωνησω, και να νηστεψω κανονικα οπως εκανα παλια δηλ. μια μερα λαδερο και μια μερα χωρις λαδι αλλα σημερα ενω το ειπα στη μανα μου επεμενε να φαω κρεας. Τωρα τι να κανω???? να νηστεψω αυριο μια μερα χωρις λαδι και να παω ή να μην παω καθολου???? Ντρεπομαι να τον ξαναενοχλήσω στο τηλ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Marioula μου δυστυχώς το σπέρμα είναι αυτό που βοηθάει σκέφτηκα αν κάνω κατι με άλλον αφού όπως λες δε μου κάθεται ο σύζυγος αλλά δεν έχω κάποιον εύκαιρο:tongue: Δεν έχω και κανένα φίλο να το κάνουμε φιλικά:tongue: Το είπα και στον άντρα μου έχε χάρη που έτσι όπως είμαι ξέρεις πως δεν μπορώ να βρω γκόμενο αλλιώς θα σου έλεγα εγώ...

Για να δούμε μπορεί να γίνει κανένα θαύμα σήμερα αλλά και πάλι μωρέ με μια δυο φορές τι θα γίνει; Θα σπάσουν τα νερά; Φαντάζεστε; Έτσι κ συμβεί κάτι τέτοιο θα με ξανα αγγίξει του αγίου Ποτέ:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

pepsi κι εγω το ευχομαι να μην σου ερθει αλλα κια παλι εχεις ακομη λιγο καιρο μεχρι να φτασεις στην εξωσωματικη!!!

Εγω μιλησα με τον πνευματικο μου για το αν θα εχει χρονο την επομενη εβδομαδα που θα ερθω Θεσσαλονικη για να εξομολογηθω και ενω μου ειπε οτι μπορω να κοινωνησω μεχρι να παω ξεχασα να τον ρωτησω για την νυστεια. Σκεφτομουν την Κυριακη να κοινωνησω, και να νηστεψω κανονικα οπως εκανα παλια δηλ. μια μερα λαδερο και μια μερα χωρις λαδι αλλα σημερα ενω το ειπα στη μανα μου επεμενε να φαω κρεας. Τωρα τι να κανω???? να νηστεψω αυριο μια μερα χωρις λαδι και να παω ή να μην παω καθολου???? Ντρεπομαι να τον ξαναενοχλήσω στο τηλ.

Νένα μου να τον ξαναπάρεις και να μη ντραπείς. Εμένα ο πνευματικός της μαμάς μου τον 15Αύγουστο μου είπε να μη νηστέψω καθόλου και όταν είναι να κοινωνήσω την προηγούμενη μέρα απ' όλα. Ενώ τώρα που πήγα στον πνευματικό μου (στον μήνα μου) μου είπε να κοινωνάω κάθε εβδομάδα ώσπου να γεννήσω και να μη νηστεύω καθόλου. Είναι στον πνευματικό και στο άτομο που τον ρωτάει. Για παράδειγμα της μαμάς μου που ήξερε κι εκείνος για την υγεία μου μπορεί να θεώρησε ότι εγώ δεν μπορώ ούτε τις 15 μέρες να νηστέψω ενώ μια άλλη κοπέλα που του ζήτησε να νηστέψει την άφησε. Γι αυτό σου λεώ πάρε τον τηλέφωνο και μη χάνεις τη Θ. Κοινωνία σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...