Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Margi μου περαστικούλια και μακάρι να γίνουν έτσι όπως τα λες.

Κάντυ μου απ' ότι κατάλαβα η γυναικολόγος θα με άφηνε να κλείσω το μήνα απλά δε θα με πηγαινε στην παράταση μάλλον θα με έβλεπε Δευτέρα και Τρίτηη πρωί θα με πήγαινε με πρόκληση. Απλά είπε ότι όταν είναι τόσο μεγάλο το μωρό δεν αφήνει πολλές μέρες παράταση ή και καθόλου ενώ στο νοσοκομείο αφήνουν πέντε μέρες μπορεί και δέκα. Βέβαια νομίζω πως υπερβάλλει για το δέκα. Και μένα στο Ιπποκράτειο μου είπαν ότι αφήνουν 4-5 μέρες. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι που να μπορούσα και να μην το έκανα εκτός από το να βιάσω το σύζυγο:oops::oops: αλλα ούτε αυτό μπορώ. Τον ρώτησα πάλι και μου είπε ότι φοβάται ειδικά μετά την τελευταία φορά που κάναμε αν και του άρεσε φοβήθηκε. Θα προσπαθήσω να τον πείσω αύριο αν και χλωμό το βλέπω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΤΖΙ περαστικα σου!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου μην στεναχωριεσαι!!!εξηγησε του οτι πρεπει κατι να κανετε απο κοινου οτι πρεπει να σε βοηθησει και οτι ειναι το μονο που μπορει να κανει μην το αφησεις για αυριο προσπαθησε και αποψε;);)

αφου θα πηγαινεις καθε μερα στο εφημερευον θα βλεπουν σε τι κατασταση ειναι το μωρακι σου οποτε αν δουνε οτι κατι δεν παει καλα δεν θα σας αφησουν ετσι......εσυ καθε μερα που θα πηγαινεις να εχεις και την βαλιτσουλα σου μαζι;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

5 τρόποι να προκληθεί ο τοκετός φυσιολογικά:

• Η συνουσία προετοιμάζει τον τράχηλο για τοκετό.
  • Το σπέρμα είναι πλούσιο σε προσταγλανδίνες, δηλαδή ορμόνες που έχει αποδειχτεί ότι μαλακώνουν τον τράχηλο. Ο οργασμός, επίσης, προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα.
  • Ο ερεθισμός των θηλών προκαλεί έκκριση της ωκιτοκίνης, της ορμόνης που προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα. Ενίοτε, ο ερεθισμός των θηλών είναι δυνατόν να προκαλέσει παρατεταμένες, ισχυρές συσπάσεις, με αποτέλεσμα να μειωθεί η ροή του αίματος του εμβρύου. Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμόζεται υπό την επίβλεψη του γιατρού.
  • Η συναισθηματική ετοιμότητα είναι συστατικό του τοκετού που σπανίως συζητείται. Οι γυναίκες που δεν έχουν προετοιμαστεί συναισθηματικά μπορεί υποσυνείδητα να εμποδίζουν τη γέννα. Αν έχετε ανησυχίες για την επίδραση που θα έχει στη ζωή σας το νέο μωρό, να το συζητήσετε με το σύντροφό σας και με το γιατρό σας.
  • Πολλά βότανα και ομοιοπαθητικά φάρμακα συχνά διεγείρουν τη δραστηριότητα της μήτρας. Δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που να καθορίζουν πόσο ασφαλείς ή αποτελεσματικές είναι οι μέθοδοι αυτές, γι' αυτό μη λαμβάνετε τίποτα χωρίς ιατρική καθοδήγηση.
  • Η δακτυλική αποκόλληση των μεμβρανών από τα όρια του τραχήλου γίνεται από το γιατρό σας. Σε μερικές μελέτες η διαδικασία αυτή φαίνεται πως μειώνει την πιθανότητα παράταση της κύησης.

βαλτον να διαβασει και αυτο;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ μου σε ευχαριστώ πολύ! Θα του τα διαβάσω αύριο και ο Θεός βοηθός. Ελπίζω να τον πείσω αλλά και πάλι άντε μία φορά για περισσότερο δε μας βλέπω. Μήπως να τον πάω στη Λήμνο; Προλαβαίνω; Όταν πήγαμε εκεί διακοπές κάναμε κάθε μέρα εις διπλούν:rolleyes: δυστυχώς καθίσαμε μόνο 4 ή 5 μέρες δε θυμάμαι:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πάω για ύπνο....

Καληνύχτα!

Κάντυ αν δουλεύεις και αύριο καλό κουράγιο! Αλλιώς ίσως προλάβουμε να τα πούμε το πρωί γιατί σκέφτομαι να βγω πιο αργά για τσάρκα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κάντυ μου σε ευχαριστώ πολύ! Θα του τα διαβάσω αύριο και ο Θεός βοηθός. Ελπίζω να τον πείσω αλλά και πάλι άντε μία φορά για περισσότερο δε μας βλέπω. Μήπως να τον πάω στη Λήμνο; Προλαβαίνω; Όταν πήγαμε εκεί διακοπές κάναμε κάθε μέρα εις διπλούν:rolleyes: δυστυχώς καθίσαμε μόνο 4 ή 5 μέρες δε θυμάμαι:cool:

οχι καλε...ετοιμογεννη θα τρεχεις στη Λημνο......πες του μονο να θυμαται τα παρακαλια αυτης της περιοδου γιατι μετα θα παρακαλαει αυτος αλλα εσυ θα στεκεσαι στο υψος σου;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κάντυ δεν ήξερα ότι έκανες εξετάσεις, καλά αποτελέσματα να έχεις! Θα μας τα πεις το βράδυ! Ελπίζω να μην ξεχάσεις να τα πάρεις! Όσο για τον άντρα μου που θα παρακαλάει θα το πάρω το αίμα μου πίσω πού θα πάει;:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Μπενω και σας διαβάζω αλλά δεν εχω χρόνο να σχολιάσω !!!Εμείς είμαστε παρά πολύ καλά θηλαζουμε και σκέφτομαι τη Μαριούλα που λέει για τη πλάτη ανυπομονώ να παω σπίτι γιατί εκεί εχω τη πολυθρόνα μου ενώ εδω δεν βολεύουν καθόλου τα κρεβάτια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια.

Λιλιτακι πρωι πρωι απολαυσε ακομη και αυτεςς τις ωρες γιατι στο σπιτι θα σαι μοναχουλα.

Εγω κοριτσακια εχτες το πρωτο καφεδακι στην θεσνικη σαν μονιμη κατοικος θεσσαλονικης. Το σπιτι το τακτοποιησα ιντερνετ μεσα στην επομενη βδομαδα. Περιοδο περιμενω σημερα ή καλυτερα να μην περιμενω.Θα τα πουμε και μετα. Φιλακια

Κοριτσάκια σας αφήνω θα τα πούμε το μεσημέρι (ελπίζω) γιατι αλλιώς.... έχουμε έξοδο το απόγευμα με τον αντρούλη και δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Koρίτσια τι κάνετε; Εχει πρόβλημα ο υπολογιστής και δεν μπορώ να μπάινω συχνά. Πέρα από αυτό σήμερα είμαι χάλια από το πρωί. Πονάει το αυτί μου και μού ξεκίνησε από το μεσημέρι ένας παλιοπονοκέφαλος!!!!Τέσπα...

Μαρμιν, μην αγχώνεσαι και μην τρως ό,τι να' ναι! Θα έρθει το μωράκι στην ώρα του, θα δεις.....Εχεις άλλες 5 μέρες για να γίνεις 40 εβδομάδων. Ξέρεις πόσα μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγα λεπτά, όχι σε μέρες;;; Είδες το Λιλιτάκι! Εκεί που ετοιμαζόταν να πάει για πρόκληση, τσουπ! την έπιασαν οι πόνοι.....Ετσι θα γίνει και με σένα.....

Κορίτσια, αλλαξα κι εγώ βδομάδα σήμερα! Την Τρίτη θα πάω για υπέρηχο και ανυπομονώ αλλά αγχώνομαι ταυτόχρονα.

Δεν σχολιάζω τίποτα γιατί δεν διάβασα και πολλά λόγω πονοκεφάλου!!!

Σας φιλώ όλες.

Τσέρυ, κάνε μία μεταφρασούλα στο τικεράκι μου!!!!

λεει οτι το μωρακι μεγαλωνει παρα πολυ γρηγορα και τα ακρα του επισης τα οποια σχεδον φτανουν την αναλογια που θα εχουν κατα την γεννηση!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...