Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Λοιπόν ακούστε νέα και αποφασήστε! Το μωράκια καλά, το 4άρι το κατοχυρώσαμε:tongue: Με είδε από κάτω και είπε ότι δεν κατέβηκε το μωρό αλλά ο τράχηλος είναι καλύτερα (έχω ένα διαστολή). Αλλά μου είπε επίσης ότι δε βλέπει να γεννάω ως τη Δευτέρα (που έχει την πητ) οπότε εάν όντως δε γεννήσω θα πρέπει να πηγαίνω κάθε πρωί ξεκινώντας από τη Δευτέρα στο εφημερεύον για καμιά 4-5μέρες ή όσο δώσουν παράταση τα νοσοκομεία. Μετά πήγαμε στο σινεμά για τον Παπακαλιάτη αλλάτο συγκεκριμένο είχε κλείσει :evil::evil: και είχα ήδη στενοχωρεθεί από τη γυναικολόγο καταλαβαίνετε χάλια η ψυχολογία μετά. Άφησα τον άντρα μου να πάει στο καρφουρ που ήθελε να "χαζέψει" κ πήγα στις τουαλέτες και έκλαιγε. Τέλος πάντων ευτυχώς μετά από κανένα μισάωρο ηρέμησα. Βέβαια η γιατρός μου είπε και κάτι άλλο ότι παρόλο που δεν κατέβηκε το μωρό μπορεί να σπάσουν τα νερά δεν έχει λέει σημασία αν είναι ψηλά. Ελπίζω να γίνει κανένα θαύμα γιατί με αγχώνει λίγο το ότι θα πρέπει να πηγαίνω στο εφημερεύον. Και να σκεφτείτε ότι στο Ιπποκράτειο μου έδωσαν πητ 5/12 και μου είπαν από τις 6/12 εάν δε γεννήσω να πηγαίνω στα εφημερεύον:rolleyes: εγώ τώρα τι κάνω μου λέτε;

Και φυσικά Παπακαλιάτης όπως καταλαβαίνετε αύριο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pepsoula τι κάνεις; Μπήκε το ίντερνετ στο σπίτι; Τακτοποιηθήκατε τελείως; Από θέρμανση τι κάνετε; Και το κυριότερο εσύ τώρα πότε περιμένεις ή δεν περιμένεις περίοδο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

aggerlikaki σουπερ η μπεμπουλα

marminaki μου γιατι στεναχωριεσαι??? Κουράστηκες?? Ρε μπουμπου τωρα ξερεις με τι πρεπει να ασχοληθεις??? Να φτιαξεις τα νυχια σου, τα μαλλια σου να ασχοληθεις λιγο με το προσωπακι σου κανε κανα πηλιγκ καμια μασκα για να σε βρει κουκλα ο μπεμπουλης σου. Ακουσε με κανε τα γιατι μετα ειναι σιγουρο οτι θα κανεις πολυ καιρο να κανεις κατι απο ολα αυτα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ μεγαλουτσικη θα βγει η μπεμπα σου!!!!!!μπραβο που παρακολουθησες και το σεμιναριο!!!!!για τον αποστερωτη αν παρεις τον απλο με το που τελειωσει η αποστειρωση τον ανοιγεις και βαζεις ολα τα μπουκαλια στο ψυγειο αν παρεις τον ψηφιακο οταν ανοιξεις να βγαλεις ενα μπουκαλι αυτος ξανα ξεκιναει αποστειρωση οποτε δεν χρειαζεται να τα βγαλεις:P

ΝΕΝΑ νομιζω πως ηρθε η ωρα να ξεκινησεις τα ψωνια σας;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μαρμινακι ειναι λογικο με αυτην την κοιλια πλεον να εχεις νευρα. υπομονη ομως...σε 10 μερες το πολυ ολα θα εχουν περασει!!!ε και τι εγινε αν θα πηγαινεις στο εφημερευον?βολτες δεν θες???το πολυ πολυ καποια στιγμη να σου πουν κοπελια ηρθες, καλωστην παρε τον αντρα σου να σου φερει τα πραγματα σου....ειδικα το ιπποκρατειο το ξερεις απ'εξω και ανακατωτά!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσακια ξεκινησα εδω και καιρο μια εγκυκλοπαιδεια για μωρα-παιδια σε ολες τις ηλικιες. μου εχουν μεινει 20 εβδομαδες και ακομη δεν εχω κανει καμια τετοια προετοιμασια....παω να διαβασω!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τοτε λογικα την επομενη Παρασκευη που θα ερθω Θεσσαλονικη θα κανω και τις πρωτες παραγγελιες!!!!!:P Θα ειμαι απο Παρασκευη 7 μέχρι και την Δευτερα 10 στη Θεσσαλονικη. Οσες ψηνεστε για καφε μου λετε. Marminaki για να δουμε λες να πιουμε καφε την επόμενη Παρασκευή???? Εγω δεν νομιζω παλι οτι θα εισαι μαζί μας;)!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

γεια σας!!!!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ εμεις τι να αποφασησουμε????δεν καταλαβα:rolleyes::rolleyes:επισσης δεν καταλάβα γιατι στεναχωρηθηκες???για τον Παπακαλιατη????

Κάντυ μου εννοούσα να αποφασίσετε για το αν είναι καλά ή κακά τα νέα! Δε στενοχωρέθηκα για τον Παπακαλιάτη αυτό ήταν το κερασάκι που λέμε. Πρώτα χαλάστηκα που είπε όλα αυτά η γυναικολόγος και έπειτα είπα θα ξεχαστώ στον κινηματογράφο και "σπάστηκα" όταν δεν έγινε. Βέβαια μου είπε ο άντρας μου να πάμε σε άλλον αλλά εγώ πλεόν δεν ήξερα τι ήθελα. Βέβαια τώρα που ηρέμησα καλύτερα έτσι γιατί αύριο το απόγευμα θα πάμε τσάρκα και θα τα κάνουμε όλα ίσως για τελευταία φορά μόνοι μας.

Νένα ελπίζω κι εγώ να μη σας προλάβω αν και θα ήθελα πολύ να ερχόμουν κι εγώ.

Δε με πειράζει τόσο που θα πρέπει να πηγαίνω στο εφημερεύον αλλά ανησυχώ για το μωράκι μου γιατί είναι ήδη μεγάλο και στα νοσοκομεία δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν. Αν ήταν τρία, τρία και κάτι δε θα με πείραζε όση παράταση και αν μου έδιναν. Έπειτα έχω και τα θέματα υγείας μου και προβληματίζομαι τι μπορεί να συμβεί και σε μένα με τόσο μεγάλο μωρό αν ζοριστώ πολύ. Ναι μεν λέω ότι δε με νοιάζει αλλά να είναι κάτι προσωρινό όχι να κάνω το μωράκι μου και να μην μπορώ μετά να το χαρώ. Πάντως τώρα ηρέμησα γιατί αν θέλει ο Θεούλης θα κάνει το θαύμα του και μπορεί ως τη Δευτέρα να σπάσουν τα νερά. Μίλησα και με τη φιλενάδα μου την παπαδιά και μου είπε ότι κι εκείνη είχε μηδέν διαστολή και όταν έσπασαν τα νερά και πήγε στο νοσοκομείο η μαία που την είδε της είπε ότι ο τράχηλος είναι πολύ ψηλά και όμως τα νερά είχαν σπάσει και γέννησε σε λίγες ώρες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έτρωγα όση ώρα γράφατε. Έκανα ένα τοστ δηλαδή τι ένα δύο το ένα πάνω στο άλλο και έβαλα μπολικο μπούλοβο και καυτερή πάπρικα και ντοματούλα και επειδή δεν έκαιγε αρκετά έβαλα κι άλλο και τελικά έγινα λίγο ηφαίστειο:rolleyes: και ήπια και μισό λίτρο γάλα. Ώσπου να γεννηθεί το μπουμπουκάκι μου θα γίνω ιπποπόταμος γιατί γελάδα είμαι ήδη:tongue: αλλά χαλάλι του

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μου εχεις απολυτο δικιο που αγχωνεσαι και οντως το μωρακι σου ειναι μεγαλο κα μια ταλαιπωρια παραπανω θα την περασετε αλλα τι μπορεις να κανεις???σου ειπε οτι μπορεις να κανεις κατι εσυ και δεν το κανεις????το πολυ πολυ βαλε τον αντρα σου κατω να το κανετε 4-5 φορες την ημερα:oops::oops::oops:

α γεννουσες με την ιδια θα σε πηγαινε με προκληση???σου ειπε κατι τετοιο η αφησε να εννοηθει????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Koρίτσια τι κάνετε; Εχει πρόβλημα ο υπολογιστής και δεν μπορώ να μπάινω συχνά. Πέρα από αυτό σήμερα είμαι χάλια από το πρωί. Πονάει το αυτί μου και μού ξεκίνησε από το μεσημέρι ένας παλιοπονοκέφαλος!!!!Τέσπα...

Μαρμιν, μην αγχώνεσαι και μην τρως ό,τι να' ναι! Θα έρθει το μωράκι στην ώρα του, θα δεις.....Εχεις άλλες 5 μέρες για να γίνεις 40 εβδομάδων. Ξέρεις πόσα μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγα λεπτά, όχι σε μέρες;;; Είδες το Λιλιτάκι! Εκεί που ετοιμαζόταν να πάει για πρόκληση, τσουπ! την έπιασαν οι πόνοι.....Ετσι θα γίνει και με σένα.....

Κορίτσια, αλλαξα κι εγώ βδομάδα σήμερα! Την Τρίτη θα πάω για υπέρηχο και ανυπομονώ αλλά αγχώνομαι ταυτόχρονα.

Δεν σχολιάζω τίποτα γιατί δεν διάβασα και πολλά λόγω πονοκεφάλου!!!

Σας φιλώ όλες.

Τσέρυ, κάνε μία μεταφρασούλα στο τικεράκι μου!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...