Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαριουλα μου αν εχει κρυο μη βγαλεις τον ατωνακι εξω. πες στη μαμα σου η στην αδερφη σου αρθουν σπιτι σου,η σε καποια φιλη. ο ατρας σου αθ ειαι στη δουλεια ακομα. α και δεν σε φοβαμαι εσενα. μας εχεις αποδειξει ποσο δυνατη εισαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χθες στο θηλασμο μας ειπα οτι δε παιζει ρολο το μεγεθος.ο μαστικος αδεας ειαι σχεδον ιδιου μεγεθους σε ολες τις γυαικες. απο κει και περα ολο το υπολοιπο ειαι λιπος. οποτε το μεγεθος δε παιζει ρολο γιατι το γαλα παραγεται απο τον μαστικο αδενα

ναι χαρα μου παρολο που εχω μικρο στηθος μια χαρα κατεβαζει γαλα και τρωει το αγγελουδι μου:P

μαριουλα μου αν εχει κρυο μη βγαλεις τον ατωνακι εξω. πες στη μαμα σου η στην αδερφη σου αρθουν σπιτι σου,η σε καποια φιλη. ο ατρας σου αθ ειαι στη δουλεια ακομα. α και δεν σε φοβαμαι εσενα. μας εχεις αποδειξει ποσο δυνατη εισαι

εχει κρυο χαρα μου δεν θα βγουμε εξω πουνα τους ξεσηκωνω τωρα να ερχονται εδω,ας ελπισουμε πως δεν θα γινει αλλος σεισμος!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Πωπω Μαριούλα τι γέρασες καλέ; Με το ένα πόδι στον τάφο είσαι:tongue: άκου 22! Εγώ τι να πω που 2 του Γενάρη γίνομαι 34! παρακαλώ! Καλέ κι εσύ Τοξοτάκι είσαι; Σαν τον αντρούλη μου!

Εμείς μόλις φάγαμε και επιτέλους ξύπνησε και ο μικρός μου, λέτε να του άρεσε το φαγάκι μας;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

γεια σας Κοριτσάρες!!!

Εγώ δεν πήγα δουλειά σήμερα, πήρα μια μέρα άδεια είχα πολλές δουλειές εξωτερικές...

Πήγα και στην γυναικολόγο σήμερα. το αυγό έφτασε 1,3 και την Δευτέρα θα ξαναπάω για μέτρηση... Αυτά από μένα... Είμαι πτώμα και έχει έναν καιρό για χουχούλισμα....

Μαριούλα, όντως γέρασες.... εγώ είμαι 28 και δεν θέλω να φύγει το 2 μπροστά από την ηλικία μου, αλλά γερές να είμαστε και δεν πειράζει κάθε ηλικία έχει τις χάρες της!!!!

Το λιλιτάκι είναι online και από την κλινική... Περιμένουμε φώτο λιλιτάκι!!!

Κοριτσάκια σας αφήνω για την αγκαλιά του αντρούλη μου:tongue:

Στις 5 είναι η φωτογράφηση αλλά τα νέα θα σας τα γράψω αρκετά αργότερα καθότι μετά έχει σινεμά σε όποια παράσταση προλάβουμε:P

Απορία! Τι λέτε τώρα το Λιλιτάκι κοιμάται από τις 10!:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαράκι μια χαρά μου ακούγεται το 1,3 ε; Η γυναικολόγος τι είπε; είναι ευχαριστημένη σύμφωνα με τη μέρα του κύκλου σου; Άντε μακάρι να έχεις χριστουγεννιάτικο μποναμά:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαράκι μια χαρά μου ακούγεται το 1,3 ε; Η γυναικολόγος τι είπε; είναι ευχαριστημένη σύμφωνα με τη μέρα του κύκλου σου; Άντε μακάρι να έχεις χριστουγεννιάτικο μποναμά:tongue:

Ναι ευχαριστημένη ήταν γιατι περάσαμε το 1 εκατοστό και έχουμε ελπίδες!!!!! ;)

Μαρμίν, περιμένουμε και τα δικά σου τα νέα από τη γιατρό, αλλά και από την ταινία με τον Παπακαλιάτη..........:tongue:

Πωπω Μαριούλα τι γέρασες καλέ; Με το ένα πόδι στον τάφο είσαι:tongue: άκου 22! Εγώ τι να πω που 2 του Γενάρη γίνομαι 34! παρακαλώ! Καλέ κι εσύ Τοξοτάκι είσαι; Σαν τον αντρούλη μου!

Εμείς μόλις φάγαμε και επιτέλους ξύπνησε και ο μικρός μου, λέτε να του άρεσε το φαγάκι μας;:rolleyes:

ναι τοξοτακι ειμαι..γιατι να μην του αρεσε καλε? ειμαι σιγουρη πως μαγειρευεις πολυ ομορφα:P

Μαριούλα συμφωνώ με το Αγγελικάκι φώναξε κάποιον να είναι μαζί σου; Αλήθεια ο σύζυγος τι ώρα σχολάει;

δεν εχει σταθερη ωρα χαρα μου στα χωριαφα δουλευει οσοβλεπει:rolleyes:μολις νυχτωσει φευγει

γεια σας Κοριτσάρες!!!

Εγώ δεν πήγα δουλειά σήμερα, πήρα μια μέρα άδεια είχα πολλές δουλειές εξωτερικές...

Πήγα και στην γυναικολόγο σήμερα. το αυγό έφτασε 1,3 και την Δευτέρα θα ξαναπάω για μέτρηση... Αυτά από μένα... Είμαι πτώμα και έχει έναν καιρό για χουχούλισμα....

Μαριούλα, όντως γέρασες.... εγώ είμαι 28 και δεν θέλω να φύγει το 2 μπροστά από την ηλικία μου, αλλά γερές να είμαστε και δεν πειράζει κάθε ηλικία έχει τις χάρες της!!!!

μαρακι ευχομαι ολα να πανε καλα και το αυγουλακι να γονιμοποιηθει!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!

Καλημέρα κορίτσια και από εμάς!!! Θέλω τόσο να σας βάλω φωτό αλλά από εδω δεν μπορώ όταν πάμε σπίτι θα σας στείλω σίγουρα!!!
Λιλιτακι μου περιμενουμε να δουμε το μπεμπη σου :D
καλημερα σε ολες, κοριτσια η πριγκιπισσα εφτασε το 1600 γρ παρακλαω. γι αυτο με εχει τρελανει στις κλωτσιες. χιχιχι...

νενα με βαση τη ζυγαρια του γιατρου,α και φορουσα και βαρια ρουχα και ειχα φαει ολα μου τα γευματα και συν τη δυσκοιλιοτητα εχω παρει 10 κιλα. δεν μου φωναξε. μου ειπε οτι στο 8 και στο 9 συνολο μοο του μωρου θα ειναι αλλα 3,και α παρω και γω ακομα 2 θα ειμαστε οκ,δηλαδη να φτασω τα 15. μετα το ρωτησα φευγουν ευκολα; και μου λεει αν θηλασεις σε 40 μερες δε θα υπαρχει ουτε γραμμαριο. οποτε κοπελαρα μη σκας. εγω ειμαι 1.71 στο υψος και αρχισα 69 κιλα.

μαρμι εχει φοβερες στολες αγιου βασιλη και χιοναθρωπου στα μαδερκερ. α ηξερα οτι θα γεννησω μολις μπω στο μηνα μου θα επαιρνα και γω.

μια χαρα η μπεμπα!!! :D
κοριτσια σας το ειπα??? γερασα!!!στις 8 του μηνα εχω γενεθλια θα γινω 22:shock:
χαχα!!!γερασες,τι να σου πω!!!!βρε κοριτσακι εισαι ακομα!!!!!
γεια σας Κοριτσάρες!!!

καλη επιτυχια Μαρακι!!!

Κοριτσάκια σας αφήνω για την αγκαλιά του αντρούλη μου:tongue:

Στις 5 είναι η φωτογράφηση αλλά τα νέα θα σας τα γράψω αρκετά αργότερα καθότι μετά έχει σινεμά σε όποια παράσταση προλάβουμε:P

Απορία! Τι λέτε τώρα το Λιλιτάκι κοιμάται από τις 10!:rolleyes:

περιμενουμε νεα σου απο τη γιατρο!!!

εδω ειμαι και γω!!!!!μαριουλα ετσι ξερω και γω για το γαλα. και μαλιστα εχω διαβασδει οτι οσο πιο πολυ δινεις στηθος τοσο πιο πολυ ενεργοποιουνται οι αδενες και βγαζουν γαλα. κοινως αυτες που λενε οτι δεν εχουν δεν ισχυει!!!!κατι κανουν λαθος.

οσο για την ηλικια δεν θα το σχολιασω...και αυτες τις μερες αναρωτιόμουν ποσο εισαι ακριβως για να σε συγκρινω με την αδερφη μου που θα ειναι μανουλα στα 24!!!ωραιες ηλικιες για να γινεις μανουλα....

μαρμιν περιμενουμε νεα σου το βραδυ. θα μπω να ψαξω λιγο στο βιβλιο διατροφης που εχω....εκει ελεγε κ για καποια ροφηματα π0ου σε βοηθαν να γεννησεις πιο γρηγορα....ελπιζω να τις βρω τις σελιδες.

μαρια μαρακι μια χαρα τα αυγα σου!!!!

η καντυ δουλευει σημερα....η λιλικα λιωνει με το πισπιριγκι....η μικρη θηλαζει ολη μερα...εγω δεν εχω παντα ευκαιρο υπολογιστη....ε τι περιμενετε να εχει κινηση???

νενα ναι να αρχισεις να περνεις πραγματα!!!!εμενα την κουνια μου την ταξαν οι δικοι μου που θα ξεπαραδιαστουν ετσι οπως εγινε!!!χαχαχχαχα με την αδερφη μου θα εχουμε 3,5 μηνες διαφορα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσια που ειστε απο νησι και γω σε σεισμο αν εμενα εκει θα φοβομουν πολυ!!!οσο να ναι θαλασσα γυρω γυρω δεν ξερω και κολυμπι....θα μου πεις εδω που εισαι αν πλημμυρισει η θαλασσα που θα πας....ε ξερω και γω!!!!τουλαχιστον απο την μια μερια ειναι στερια ισως τρεξω....

28xYp3.png

μονη μου τα λεω μονη μου τα ακουω?????δεν πειραζει...

κοριτσια που προσπαθειτε να πινετε αφεψηματα μεντας, δυοσμου, τριγωνελλας, αγριου τριανταφυλλου, τσουκνιδας.

μαρμιν που θες να γεννησεις φυλλα σμεουριας, μαραθοσπορος, εχινακεα, φασκομηλο, φλησκουνι και μαιντανο!!!!

τα φυλλα σμερουριας τα εχω ακουσει πολλες φορες και σε πολλες σελιδες!!!θα τα βρειςς λογικα σε μαγαζια με βιολογικα.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...