Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

προς το παρων εχω ενα απλα βαμμενο αδειο δωματιο με μια πολυθρονα μεσα την οποια θα την αφησω εκει απλα θα την ντυσω με ενα ριχταρι!!!!! Τιποτα αλλο ουτε κουρτινα δεν τολμησα να παρω!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξαναεπεστρεψα....!!Μου φτιαξατε τη μερα παντως με τα νεα που διαβασα!!!

Καθε μερα να ξυπναμε με τετοια ευχαριστα!!

Μαριουλα τι κανει ο πριγκιπας σου??Πιστευω να ειναι υσηχο μωρακι !

λουνιτσα τι κανεις εισαι καλα?κοντευεις και εσυ! ο πριγκηπας ειναι πολυ υσηχο μωρακι:P απλα εχει μαθει στα χερια και ολη την ωρα πρεπει καποιος να τον εχει σηκωμενο μολις τον ξαπλωσεις δεν του αρεσει αλλα δεν πειραζει η μαμα του να ειναι καλα να το κραταει ολη μερα αγκαλιτσα:D
τι συγκινηση πρωινιατικα!!!!!όλα πηγαν καλα...Δοξα τον Θεο!!!!αντε μαρμιν να περνουμε σειρα...καλημερα στην παρεα!

το πριγκηπακι εχει παρεουλα!!!!

αχ ναι το μωρουληνακι μου εχει παρεα:P
margi με την λιστα κανετε οτι θελετε, βαλτε ημερομηνιες, ονοματα μωρων ότι θελετε!!

Στο μονο που πηρα την πρωτοβουλια ηταν οτι αφαιρεσα καποια ατομα απο την προηγουμενη λιστα γιατι ειχαμε μηνες να ακουσουμε νεα τους. Βεβαια οποια ξαναεπισκεφθει τη σελιδα μπορει πανευκολα να ξαναμπει στην λιστα. Ετσι εχουμε ενα πιο συμαζεμενο πλανο, ελπιζω να μην διαφωνειτε!!!

εγω παντως δεν διαφωνφ καλα εκανες νενα μου!

Mάρτζι μου ευχαριστώ πολύ. Έτσι έλεγα αλλά τώρα που ήρθε η μέρα χλωμό το βλέπω:| Δε νιώθω καμία διαφορά.

Αυτό με τις ημερομηνίες το σκέφτηκα κι εγώ έτσι θα ξέρουμε και τα γεννέθλια του χρόνου αλλά και η ώρα; ακόμα καλύτερο. Η Μαριούλα αν δεν κάνω λάθος γέννησε 15 Οκτωβρίου

ναι χαρα μου 15 οκτωβριου γεννησα:P
ΛΙΛΙ μου να σου ζησει ο παιδαρος γερος δυνατος και παντα καλοτυχος να ειναι!!!!!!

ΜΑΡΜΙΝ ενημερωθηκα οτι το μωρακι σου το ξεπατωσες στις δουλειες σημερα και μετα στο περπατημα αλλα αυτο τιποτα!!!τωρα διαβασα και ολα αυτα που εκανες!!!!!

την λιστα την διορθωσα αν καποια κοπελα δεν την αντιγραψει αν καποια την ξαναδημοσιευση να κανει αντιγραφη απο εμενα που ειναι διορθωμενη;);)

ΤΙΝΓΚΕΡ εγω στην εξωσ λεει οτι πρεπει να κανεις υπερυχο μια μερα πριν αδιαθετησεις εγω επειδη ειχα αστατο κυκλο και δεν το προλαβα πηγα την πρωτη μερα της περιοδου και ναι με αιματα..εκανα υπερυχο:oops::oops::oops:

ειχα μια δυσκολη νυχτα πονουσε πολυ η πλατη μου και η μεση μου και δεν με βολευε καμια σταση για υπνο...ο αντρας μου λεει οτι καποια στιγμη μεσα στη νυχτα βογκουσα:shock:επισσης ειχα ενα ακομα πιο δυσκολο πρωινο:rolleyes::rolleyes:αχχχ κοριτσια οσο εχουμε το μυαλο μας ειμαστε καλα και να λεμε δοξα τον Θεο γιατι οταν αρχιζει το μυαλο και χανει ειναι ασχημα τα πραγματα:cry:

καντυ μου λυπαμαι που ποναγες:(τωρα πως εισαι?εισαι καλυτερα?

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ για της ευχές σας το πισπιρίγκι είναι μια χαρά πιάνει στήθος κανονικά και τον εχω καψουρευτεί ΤΡΕΛΑ!!!

ειδες καψουρα που ειναι τα μωρακια οταν ειναι δικα σου μωρακια?:P

σημερα με βαση την τελευταια ημερομηια περιοδου μπαινω στον 8ο. με βαση τα τικερακια μου λογικα μεσα στο σκ θα μπω. νενα πλησιαζει η σειρα μας.

αγγελικακι κοντευεις!!!αντε με το καλο χαρα μου!:P

αστα με επιασε και το αριστερο μου ποδι ψηλα στο γοφο..στο τελος θα κυκλοφορω με πατεριτσες και θελω να ξεσκονισω να βαλω ηλεκτρικη να κανω το μπανιο και να μαγειρεψω για αυριο:evil::evil::evil:

ρε βασιλισα ολα μαζεμενα:(

χαλαρά μη ξεχνάς ότι είσαι και διδυμοέγκυος. Δεν είμαστε και κοντά να έρθω να στα κάνω να εκτονώσω και τα νεύρα μου:rolleyes::cool:

μαρμιν αφου σου αρεσουν τοοοοοσο οι δουλειες ελα να κανεις τις δικες μου:tongue:

Καλημέρα κορίτσια και από εμάς!!! Θέλω τόσο να σας βάλω φωτό αλλά από εδω δεν μπορώ όταν πάμε σπίτι θα σας στείλω σίγουρα!!!
λιλιτακι μου περιμενουμε πως και πως να δουμε τον πανεμορφο πριγκιπα σου:P
καλημερα σε ολες, κοριτσια η πριγκιπισσα εφτασε το 1600 γρ παρακλαω. γι αυτο με εχει τρελανει στις κλωτσιες. χιχιχι...

νενα με βαση τη ζυγαρια του γιατρου,α και φορουσα και βαρια ρουχα και ειχα φαει ολα μου τα γευματα και συν τη δυσκοιλιοτητα εχω παρει 10 κιλα. δεν μου φωναξε. μου ειπε οτι στο 8 και στο 9 συνολο μοο του μωρου θα ειναι αλλα 3,και α παρω και γω ακομα 2 θα ειμαστε οκ,δηλαδη να φτασω τα 15. μετα το ρωτησα φευγουν ευκολα; και μου λεει αν θηλασεις σε 40 μερες δε θα υπαρχει ουτε γραμμαριο. οποτε κοπελαρα μη σκας. εγω ειμαι 1.71 στο υψος και αρχισα 69 κιλα.

μαρμι εχει φοβερες στολες αγιου βασιλη και χιοναθρωπου στα μαδερκερ. α ηξερα οτι θα γεννησω μολις μπω στο μηνα μου θα επαιρνα και γω.

αγγελικακι μου μια χαρα η πριγκηπισσα μπραβο! ναι βρε τα κιλακια φευγουν πανευκολα:P

τωρα θα σας πω για το θηλασμο:

μας ειπε α μπορουμε α μη βαζουμε τιποτα στα στηθια μας. ουτε κρεμα ουτε οινοπνευμα. απο τωρα να καουμε μασαζ στη ρωγα και στν αλω θηλεα(σωστα το εγραψα;) και να τραβαμε τη ρωγα προς τα εξω. οτα αρχισουεμ το θηλασμο αν ιωσουμε ερεθισμο να τα αφηνουμε κανα τεταρτακι ελευθερα να αεριονται και ατι για κρεμα να ζουλαμε με το χερι μας να βγει λιγο γαλα και α το απλωουμε πανω και να κανουμε λιγο μασαζ.

επισης οτι το μητρικο γαλα διατηρηται στην ψυξη 24-48 ωρες και στην καταψυξη 1 μηνα. υπαρχου ειδικα σακουλακια και μπορουμε α το αποθηκευουμε εκει. και οτι το ζεσταιουμε μπεν μαρι,οχι κατευθειας στην κατσαρολα.

για την αποστειρωση μας ειπε οτι ο αποστειρωτης μονο δε φτανει. γι αυτο το λογο αν δεν θελουμε να αγορασουμε αποστειρωτη μπορουμε να τα βαζουμε σε κατσαρολα σε νερο που βραζει για 20 λεπτα. μετα σε ερο που το εχουμε επισης βρασει,ειτε πηγης ειτε εμφιλαλωμενο,να τα γεμιζουμε και α τα βαζουμε μεχρι την ενδειξη που τρωει το μωρο,πχ 150 ml και να τα βαζουμε μεσα σε σακουλακια πολυμπακ στο ψυγειο. το ιδιο και στον αποστειρωτη,γιατι λεει α τα αφησουμε στο αποστειρωτη μολις ανοιξουμε να παρουμε ενα απο τον αερα που θα εισχωρησει παει στραφη η αποστειρωση.

απο στασεις ειπε αυτες ολες που λεγαμε και την ξαπλωτη. ρωτησα για το ρεψιμο και ειπε ειναι απαραιτητο αλλα αν ειναι να γιει θα γινει μεσα στο επομεο τεταρτο με εικοσαλεπτο απο τη ωρα που σταματαει το γευμα. μετα απλα δε προκειται να ρευτει. αυτα τα βασικα...ουτε μια ωρα δε κρατησε. το καλο ηταν οτι ειναι μια μαια απο την κλιικη που θα γεησω και ετσι απεκτησα κια μια μικρη οικειοτητα. σε 15 μερες θα καουμε παλι για την περιποιηση του μωρου

πολυ χρησιμα ολα οσα μας εγραψες χαρα μου ευχαριστουμε πολυ! ειδες που ελεγα πως ειναι απαραιτητο το ρεψιμο? σας το λεω απο εμπειρια;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Άσε Νένα βρέχει και δεν μπορώ να πάω πουθενά οπότε άκυρο το τσίλι. Έχω βέβαι κάτι καυτερά μπούκοβο και ένα άλλο δεν ξέρω πως το λένε λές να κάνω κάτι με αυτά; Αν και δεν πιστεύω να καίνε πολύ.

Αυτή η φίλη μου, μου είπε επίσης ότι βοηθάει και να φουσκώνεις μπαλόνια αλλά ούτε από αυτά έχουμε. Τι να πω :rolleyes:

πρωτη φορα το ακουω αυτο με τα μπαλονια:tongue:
εδω εχει συννεφια και αερα αλλα ο καιρος ειναι πολυ ζεστος, βγηκα να μαζεψω τα φυλλα στο μπαλκονι με μια μπλουζα και δεν κρυωνα καθολου!!!
εδω φυσαει πααααααααααααααααρα πολυ αλλα για να βγω να απλωσω τα ρουχα του πριγκηπα εβαλα μπουφαν:|
κοριτσακια τι λετε να αρχισω τις παραγγελειες στην κουνια και την συρταριερα ή ειναι ακομη νωρις?
να τις αρχισεις καλε ποτε περιμενεις???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γεια σου Μαριούλα! Φυσικά η εμπειρία είναι η καλύτερη! Ούτε εγώ το ήξερα για τα μπαλόνια αλλά ούτε για τα καυτερά. Τελικά εκτός από μπούκοβο βρήκα και πάπρικα καυτερή. Ακούστε τι έφαγα από το πρωί στις 7 μια σοκοφρέτα με κουβερτούρα (τις μπλε της ιον) στις 11 ήπια ένα ποτήρι γάλα και μετά έφαγα ένα παγωτό (είπα μήπως συγκινηθεί ο μικρός και κουνηθεί αλλά που) και τελικά πριν καμιά ωρίτσα έκανα ένα τοστ με κασέρι και έβαλα μέσα μπούκοβο και την πάπρικα και έκαψε όντως. Τώρα περιμένω το σύζυγο και θα φάμε πατατοσαλάτα με σολομό θα του βάλω και παντζαράκια και έχουμε και χορταράκια. Σκέφτομαι τις δικές μου πατάτες να τις βάλω χώρια και να ρίξω πάλι μπούκοβο και πάπρικα αλλά ξέρετε κάτι; φοβάμι μήπως καίγεται και το μικρό μου και το ταλαιπωρώ. Από την άλλη τώρα που το σκέφτομαι θα ήθελα να γεννηθεί 6 / 12 σαν τον μπαμπά του:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εγω νενα τα εχω παραγγειλει μεσα στο οκτωβρη. με ειδοποιησαν οτι ειαι εδω,αλλα εγω θα τα φερω με το νεο χροο στο σπιτι. κουρτινα δεν ξερω α θα παρω. αυτη που εχει μεσα στο δωματιο ειαι το ενα κομματι λαχαι και το αλλο με λουλουδια στις αποσρχωσεις μωβ -ροζ. ειαι γουστοζικια και αναλογα με το τι μου περισευει απο λεφτα θα πραξω. το ιδιο και φωτιστικο. χαλι θα βαλετε; εμενα μου ειπε μια θεια μου να μου το παρει δωρο αλλα δεν ξερω,απο τη μια θελω να το διαλεξω εγω,απο τη αλλη τωρα που θα εχει μεσα και το κραβατι δεν ξερω πως θα ειναι

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαριούλα! Φυσικά η εμπειρία είναι η καλύτερη! Ούτε εγώ το ήξερα για τα μπαλόνια αλλά ούτε για τα καυτερά. Τελικά εκτός από μπούκοβο βρήκα και πάπρικα καυτερή. Ακούστε τι έφαγα από το πρωί στις 7 μια σοκοφρέτα με κουβερτούρα (τις μπλε της ιον) στις 11 ήπια ένα ποτήρι γάλα και μετά έφαγα ένα παγωτό (είπα μήπως συγκινηθεί ο μικρός και κουνηθεί αλλά που) και τελικά πριν καμιά ωρίτσα έκανα ένα τοστ με κασέρι και έβαλα μέσα μπούκοβο και την πάπρικα και έκαψε όντως. Τώρα περιμένω το σύζυγο και θα φάμε πατατοσαλάτα με σολομό θα του βάλω και παντζαράκια και έχουμε και χορταράκια. Σκέφτομαι τις δικές μου πατάτες να τις βάλω χώρια και να ρίξω πάλι μπούκοβο και πάπρικα αλλά ξέρετε κάτι; φοβάμι μήπως καίγεται και το μικρό μου και το ταλαιπωρώ. Από την άλλη τώρα που το σκέφτομαι θα ήθελα να γεννηθεί 6 / 12 σαν τον μπαμπά του:rolleyes:

γεια σου χαρα μου! καλε ασε το μωρακι θα ερθει οταν πρεπει:P κοριτσια εγινε ενας σεισμος ΝΑ με πηγε ημουν ετοιμη να παρω το μωρο αγκαλια και να βγω απο το σπιτι:shock:

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαρμιν μου α σου πω κατι; αλλα μη με παρεξηγησεις. αφου δεν θελει να βγει αστο. εκεινο ξερει καλυτερα. γιατι να το προκαλεσεις και να το ααστατωσεις α δεν ειαι ετοιμο;

μαρμιν μου α σου πω κατι; αλλα μη με παρεξηγησεις. αφου δεν θελει να βγει αστο. εκεινο ξερει καλυτερα. γιατι να το προκαλεσεις και να το ααστατωσεις α δεν ειαι ετοιμο;

αγγελικακι 2 λουλουδακια σου εμειναν μονο στο τικερακι κ μετα θα κρατας το δικο σου λουλουδι στην αγκαλιτσα σου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλέ δε σας παρεξηγώ δίκιο έχετε απλά φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα τελευταίες μέρες είναι και ήσυχος επειδή μεγάλωσε και γι' αυτό.

Μαριούλα μουφαντάζομαι τρομάρα που πήρες! Μόνη ήσουν με το μικρό ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Επίσης η γυναικολόγος μου έχει εδώ και καμια 15αρια μέρες που μου λεει ότι δεν πρέπει να κλείσει το μήνα γιατί θα γίνει πολύ μεγάλο και γι' αυτό με άγχωσε λίγο κι αυτή

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαριουλα μου τι κανεις; ο ατωνακης σου; και γω τρομαζω με τους σεισμους

καλα ειμαστε χαρα μου ο πριγκηπας αντωνακης κοιμαται πριν λιγο τον θηλασα και τον εβαλα για υπνο:P κοριτσια ειχα ενα κολλημα νομιζα οτι επειδη εχω μικρο στηθος οτι δεν θα εχω αρκετο γαλκα για να χορταινει το μωρο:tongue: τελικα βλακειες ειναι αυτα μπορω να σας πω με σιγουρια πως εχω πολυ περισσοτερο γαλα απο αλλες ξαδερφες μου που εχουν τεραστια στηθια:cool:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλέ δε σας παρεξηγώ δίκιο έχετε απλά φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα τελευταίες μέρες είναι και ήσυχος επειδή μεγάλωσε και γι' αυτό.

Μαριούλα μουφαντάζομαι τρομάρα που πήρες! Μόνη ήσουν με το μικρό ε;

τρομαρα δεν λες τιποτα χαρα μου κ μολις εγινε και δευτερος:shock: πωπω τι θα κανω? φοβαμαι μονη μου με το μωρο μεσα στο σπιτι!

83tdp2.pngcWE4p3.png

χθες στο θηλασμο μας ειπα οτι δε παιζει ρολο το μεγεθος.ο μαστικος αδεας ειαι σχεδον ιδιου μεγεθους σε ολες τις γυαικες. απο κει και περα ολο το υπολοιπο ειαι λιπος. οποτε το μεγεθος δε παιζει ρολο γιατι το γαλα παραγεται απο τον μαστικο αδενα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...