Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσάκια σήμερα κοιμήθηκα μέχρι τις 10:30! Καλά μη φανταστείτε ξυπνούσα και ενδιάμεσα!

Τσέρρυ κι εμένα θα μου άρεζε να γεννηθεί 6/12 αλλά φαντάζομαι πως μέχρι τότε θα με φάει το άγχος. Να σκεφτείς σήμερα είναι ήσυχος και πριν λίγο χτυπούσα την κοιλιά μου κ φώναζα μωράκι μωράκι ξύπνα ώσπου κουνήθηκε λίγο. Προφανώς κοιμάται το καημένο. Είχα σκοπό να βγω για περπάτημα σε λίγο για να τον ξεκουνήσω αλλά είδα ότι ψιχαλίζει εαν δεν το δυναμώσει πολύ ίσως βάλω αδιάβροχο και βγω αν κ δεν το βλέπω. Μάλλον θα αρχίσω να ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες της πολυκατοικίας μας:rolleyes: Ευτυχώς που 5 η ώρα έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο (το τελευταίο μάλλον εκτός κ αν θελήσει να με ξαναδεί Δευτέρα που κλείνω το μήνα σύμφωνα με αυτήν). Όσο για το Θρασύβουλος δε βλέπω να το γλιτώνω να σκεφτείς ότι έχει λίγο καιρό που άρχισε να το φωνάζει έτσι παρόλο που αντιδρώ ενώ πριν δεν το έκανε και επίσης εκτός του ότι γεννήθηκε και αυτός έξι Δεκεμβρίου αλλά και η μαμά του τον ευλαβούντα πολύ τον Άγιο πάλι δε μου είπε να το βγάλουμε Νικόλαο:| Τέλος πάντων η αλήθεια είναι πως έγω τόση αγωνία τις τελευταίες μέρες για να γεννηθεί το μωράκι μου κ να πάνε όλα καλά που το βγάζω και αφροξιλάνθιο:rolleyes:

Σήμερα η Κάντυ δουλεύει πρωί και απόγευμα ησυχία θα έχουμε πάλι....

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αγγελικάκι πολύ ενδιαφέρον πρέπει να ήταν το σεμινάριο και αυτά που μας έγραψες πολύ ωραία. Αυτό με τον αποστειρωτή πρώτη φορά το ακούω θα το ξαναδιαβάσω για να το καταλάβω καλύτερα.

Κι εγώ έτσι ξεκίνησα. Είμαι 1,78 και ήμουν 74 κιλά και τώρα υπολογίζω να έχω φτάσει τα 94! Την τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήμουν 92 νομίζω (το Σάββατο) αλλά από τότε τρώω συνέχεια και ειδικά γλυκά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

lili ανυπομονουμε:P

aggelikaki αυτο με το αποστειρωτη, τα μπιμπερα και το ψυγειο λιγο φασαρια μου φαινεται:( Αμα μπαινεις στον 8ο και εχεις 10 κιλα με τα ρουχα μην παραπονιεσαι, εγω τι να πω.

cherry κι εγω δεν σε κοβω για παραπανω απο 10 αν φτασεις στο τελος μονο με 10 ουτε στον παπα να μην το πεις.

marminaki τι λεει το τσιλι για σημερα έτοιμο??????????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αχ κοριτσια εμεα οπως σας εχω ξααπει η κοιλια δεν ειαι μεγαλη. θα ξααβγαλω φωτο α με δειτε. οτι παραπαω εχω παρει τα εχω παρει στο κ@λ@ και στα ψωμακια. αλλα ποσα α ειαι τα παραπανω; αφου δε φωαζει ο γιατρος δεν με πειραζει α σας πω την αληθεια. μετα θα καουμε γυμαστικη και διατροφη και θα τα χασουμε. και στο διατροφολογο που πηγα τωρα το πρωι και μου εδωσε διατροφη εβαλε καθε βραδυ πιτσα,σουβλακια,σουπα και παξιμαδακι με τυρι και γιαουρτακι με ξηρους καρπους. και γενικα ολα τα γευματα ειαι φουλ. τι να πω; εξαλου μια ευκαρια εχουμε α φαμε και λιγο παραπανω και ο καιρος κοτευτει. χθες στο σεμιναριο ειχα την πιο μικρη κοιλια και ολες ητα 2 μηνες κατω απο μενα

Διαφημίσεις

μας ειπε κιολας οτι οι 5 πρωτοι μηνες ειαι οι δυσκολοι που χρειαζεται αποστειρωση γιατι το εντερο του μωρου δε εχει χλωριδα και αναπτυσσοται μικροβια και εχει κολικους. αν καποια αποκλειστικα θηλαζει,που οτα λεει λεμε αποκλειστικα θηλασμος,εννοουμε οτι και το νερακι του και το βραστικακι του ειαι το βυζακι μας δεν ειαι απαραιτητος,μια χαρα κανει τη δουλεια της και η κατσαρολα. εκειη δε χρησιμοποιησε λεει βρατηρα. απο την αλλα λεω εγω. ποσο ρευμα να καιει ο αποστειρωτης; το πολυ πολυ πρι τα χρηγσιμοποιησω α τα αποστειρωνω. λογικα θα καει κανενα 5 λεπτο.

Άσε Νένα βρέχει και δεν μπορώ να πάω πουθενά οπότε άκυρο το τσίλι. Έχω βέβαι κάτι καυτερά μπούκοβο και ένα άλλο δεν ξέρω πως το λένε λές να κάνω κάτι με αυτά; Αν και δεν πιστεύω να καίνε πολύ.

Αυτή η φίλη μου, μου είπε επίσης ότι βοηθάει και να φουσκώνεις μπαλόνια αλλά ούτε από αυτά έχουμε. Τι να πω :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

marminaki μου δεν πειραζει οπως και να εχεις ειναι ζητημα ημερων:P

Ρε κοριτσια ο καιρος τα εχει παιξει, φετος οι μπουκαμβιλιες που εχω ανθισαν μια φορα αντι για δυο και σε αυτο φταιει ο αντρας μου ηταν συνεχως σπίτι και κατεβαζε καθε μερα τις τεντες ενω αυτες θελουν πολυ ήλιο. Τωρα η μια αρχισε να ανθιζει:shock: τέλη Νοεμβρη???? Α και ο ιβισκος μου εβγαζε ολο το καλοκαιρι ενα λουλουδι καθε μερα αντε το πολυ 2 τωρα ξερετε πόσα εχει???? 6 λουλουδια!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Nena ki εδώ έχει πολύ ζέστη απλά βρέχει πολύ κι έτσι δεν μπορώ να πάω πουθενά. Έχουμε θερμόμετρο και λέει πως έξω έχει 18 βαθμούς:shock: Κι εγώ κάθομαι τώρα στο σαλόνι με την μπιτζαμούλα μου και ανοιχτό τέρμα το παράθυρο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

oυαου τόσο πολύ θα πέσει ε; Κάτι άκουσα στην τηλεόραση για απότομη πτώση θερμοκρασίας και ακραία καιρικά φαινόμενα αλλά έφτιαχνα κορμό εκείνη τη στιγμή

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...