Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ενα ιμαμ με μελιτζανα και ντοματα με τη συνοδεια μιας καυτερης πιπεριας για αυριο το μεσημερι δεν θα ηταν ασχημη ιδεα??????

γιατι ποσο καυτερο να φαει αφου θελει σε ποσοτητα???και ποσο ξυδι???και ποσο ανανα????αν ολα αυτα πρεπει να τα φαει σε ποσοτητα παει το στομαχι.............

αχχχ το ζωον διαλεγα επιπλα γουστοζικα τωρα σκυψε να τα ξεσκονισεις:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενα ιμαμ με μελιτζανα και ντοματα με τη συνοδεια μιας καυτερης πιπεριας για αυριο το μεσημερι δεν θα ηταν ασχημη ιδεα??????

Λίγο ακόμα και με βλέπω να περνάω αύριο από τη λαϊκή και αντί για σολομό να περιμένει τον σύζυγο ένα ωραιότατο από αυτό που περιέγραψες:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

γιατι ποσο καυτερο να φαει αφου θελει σε ποσοτητα???και ποσο ξυδι???και ποσο ανανα????αν ολα αυτα πρεπει να τα φαει σε ποσοτητα παει το στομαχι.............

αχχχ το ζωον διαλεγα επιπλα γουστοζικα τωρα σκυψε να τα ξεσκονισεις:evil::evil::evil:

ασε μαλλον εννοει 2-3 αναναδες και κανα κουβα χυμο δαμασκηνο:tongue:

εγω για να ξεσκονισω τα χαμηλα καθομαι στο πατωμα:?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Εννοείται ότι θα πάρω και παράταση απλά περιμένω να δούμε τι θα δούμε αύριο κι ελπίζω να είναι καλά αυτή τη φορά τα νέα αν και δεν το πιστέυω κ πολύ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ αν συμβει οτιδηποτε αυριο μην με ξεχασετε!!!!!!!

ξεσκονησα εκανα το μπανιο τακτοποιησα το σπιτι γενικοτερα επλυνα κατι πιατακια απο το μεσημερι σκουπησα εβγαλα και το κρεας αλλα δεν νομιζω να ξεπαγωσει και να το μαγειρεψω αποψε:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμάς!!! Θέλω τόσο να σας βάλω φωτό αλλά από εδω δεν μπορώ όταν πάμε σπίτι θα σας στείλω σίγουρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Εδώ είμαι κ εγώ!!

Κάντυ εννοείται ότι θα σε πούμε αλλά μην ανησυχείς δεν πρόκειται να συμβεί κάτι συνταρακτικό. Στις 5 έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο και θα δούμε:rolleyes:

Σήμερα δεν έχω όρεξη για βόλτες - προς το παρόν - γι' αυτό θα πάω για νανάκια σε λίγο!:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες, κοριτσια η πριγκιπισσα εφτασε το 1600 γρ παρακλαω. γι αυτο με εχει τρελανει στις κλωτσιες. χιχιχι...

νενα με βαση τη ζυγαρια του γιατρου,α και φορουσα και βαρια ρουχα και ειχα φαει ολα μου τα γευματα και συν τη δυσκοιλιοτητα εχω παρει 10 κιλα. δεν μου φωναξε. μου ειπε οτι στο 8 και στο 9 συνολο μοο του μωρου θα ειναι αλλα 3,και α παρω και γω ακομα 2 θα ειμαστε οκ,δηλαδη να φτασω τα 15. μετα το ρωτησα φευγουν ευκολα; και μου λεει αν θηλασεις σε 40 μερες δε θα υπαρχει ουτε γραμμαριο. οποτε κοπελαρα μη σκας. εγω ειμαι 1.71 στο υψος και αρχισα 69 κιλα.

μαρμι εχει φοβερες στολες αγιου βασιλη και χιοναθρωπου στα μαδερκερ. α ηξερα οτι θα γεννησω μολις μπω στο μηνα μου θα επαιρνα και γω.

τωρα θα σας πω για το θηλασμο:

μας ειπε α μπορουμε α μη βαζουμε τιποτα στα στηθια μας. ουτε κρεμα ουτε οινοπνευμα. απο τωρα να καουμε μασαζ στη ρωγα και στν αλω θηλεα(σωστα το εγραψα;) και να τραβαμε τη ρωγα προς τα εξω. οτα αρχισουεμ το θηλασμο αν ιωσουμε ερεθισμο να τα αφηνουμε κανα τεταρτακι ελευθερα να αεριονται και ατι για κρεμα να ζουλαμε με το χερι μας να βγει λιγο γαλα και α το απλωουμε πανω και να κανουμε λιγο μασαζ.

επισης οτι το μητρικο γαλα διατηρηται στην ψυξη 24-48 ωρες και στην καταψυξη 1 μηνα. υπαρχου ειδικα σακουλακια και μπορουμε α το αποθηκευουμε εκει. και οτι το ζεσταιουμε μπεν μαρι,οχι κατευθειας στην κατσαρολα.

για την αποστειρωση μας ειπε οτι ο αποστειρωτης μονο δε φτανει. γι αυτο το λογο αν δεν θελουμε να αγορασουμε αποστειρωτη μπορουμε να τα βαζουμε σε κατσαρολα σε νερο που βραζει για 20 λεπτα. μετα σε ερο που το εχουμε επισης βρασει,ειτε πηγης ειτε εμφιλαλωμενο,να τα γεμιζουμε και α τα βαζουμε μεχρι την ενδειξη που τρωει το μωρο,πχ 150 ml και να τα βαζουμε μεσα σε σακουλακια πολυμπακ στο ψυγειο. το ιδιο και στον αποστειρωτη,γιατι λεει α τα αφησουμε στο αποστειρωτη μολις ανοιξουμε να παρουμε ενα απο τον αερα που θα εισχωρησει παει στραφη η αποστειρωση.

απο στασεις ειπε αυτες ολες που λεγαμε και την ξαπλωτη. ρωτησα για το ρεψιμο και ειπε ειναι απαραιτητο αλλα αν ειναι να γιει θα γινει μεσα στο επομεο τεταρτο με εικοσαλεπτο απο τη ωρα που σταματαει το γευμα. μετα απλα δε προκειται να ρευτει. αυτα τα βασικα...ουτε μια ωρα δε κρατησε. το καλο ηταν οτι ειναι μια μαια απο την κλιικη που θα γεησω και ετσι απεκτησα κια μια μικρη οικειοτητα. σε 15 μερες θα καουμε παλι για την περιποιηση του μωρου

κοστοπ και γω κριαρακι!!!και περιμενω κ το δικο μου με πητ 22-4 να μας κανει την τιμη εστω 2 μερες πριν. αν και γω δεν θελω να πιστευω σε ζωδια γενικα.

QUOTE]

Λογικά σίγουρα θα έρθει πιο νωρίς:) Πότε είσαι εσύ; Εγώ είμαι 26/3.

καλημερα ομορφες!μολις ξυπνησα και ειχαμε μια ωραια ζεστουλα ....το εχω μονιμα στο 22 και το βραδυ το βαζω στο 20...για να δουμε!!!θα τραβαμε τα μαλλια μας χριστουγεννιατικα???

κοστοπ εγω ειμαι 9/4 μια μερα μετα την πητ της καντυς!!!που οπως λεμε δεν θα φτασει οχι γιατι εχει διδυμα αλλα γιατι δεν καθεται στον κ@λο της!!!

μαρμιν μακαρι να γεννηθει τοτε και ξερεις και τι σκεφτηκα....εκεινη η μερα ειναι του αγιου νικολαου!!!μεγαλη ευκαιρια να γλιτωσεις το θρασυβουλας!!!

αγγελικακι μια χαρα σε βρισκωμε τα κιλα!δεν μας ειπες ομως αν μεγαλωσε η κοιλια???εγω υπολογιζω οτι θα γινεται οπως κ τωρα. καθε φορα που παω ειμαι ενα κιλο συν!αν συνεχισει ετσι - που δεν νομιζω - θα παρω συνολο καμια 10αρια!!!λετε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...