Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μόνο Αυτή ξέρει..

Πραγματικά κορίτσια πιστεύω ότι ο καθένας μας έχει ένα σταυρό..

ελπίζω ο δικός μου σταυρός να είναι αυτός..θα έρθει σύντομα το θαύμα για όλες μας..πρέπει να το πιστέψουμε...

ακούμε τόσα και τόσα καθημερινά..μακάρι να έχουμε υγεία εμείς και αυτοί που αγαπάμε..

Το ξέρω πως υπάρχουν και βαρύτεροι σταυροί που κουβαλάνε τόσα πληγωμένα από τη ζωή άτομα......

Ομως ο δικός μου σταυρός είναι αυτός κι έχει γίνει πλέον πολύ βαρύς για μένα......

Ισως το καλύτερο θα ήταν να το ξεχάσω για αρκετό καιρο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντέπα, τι να πω....Εντυπωσιάζομαι!Μακάρι να είναι όπως τα λες και να βοηθήσει όλα τα κορίτσια που πάνε σε αυτόν. Δεν παίρνω ομως ελπίδες......Βρίστε με, μουτζώστε με, αλλά με τόσα που πέρασα φοβάμαι και δεν παίρνω ελπίδες. Για τον Μαστρ....μού μίλησε το πιο δικό μου άτομο και με προέτρψε να πάω εκεί. Τα καλύτερα άκουσα κι εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη. Οχι επειδή το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, αλλά γενικώς δεν αισθάνθηκα να με προσέχουν ιδιαίτερα. Σαν κάτι μέσα μου να μού έλεγε πως κάτι δεν κάνουν σωστά.....Τι να σας λέω τώρα.....Οταν τα είπα αυτά που είδα και έζησα στο πολύ δικό μου άτομο που έμεινε 2 φορές σε αυτόν έγκυος, έπεσε από τα σύννεφα. Είναι, μού είπε, σαν να περιγράφεις άλλο κέντρο. Σου την έκαναν την τάδε εξέταση;, με ρώτησε! Οχι, η απάντηση. Σου έκαναν τούτο ή εκείνο; Οχι, η απάντησή μου. Τι να πω; Εγώ είμαι άτυχη και δεν με περιποιουνται όπως πρέπει; Γιαυτό δεν παίρνω ελπίδες για κανέναν.....Πηγαινω η καημένη με τόσα όνειρα και μού τα γκρεμίζουν. Δεν σας κρύβω πως φοβάμαι την δεύτερη προσπάθεια περισσότερο από την πρώτη. Κι αυτό γιατί μόνο μελαγχολία που δεν έπαθα τώρα....Αν δεν πετύχει και η επόμενη, τι θα κάνω.....Φοβάμαι και τις τόσες ορμόνες.....Πιο πολύ φοβάμαι πώς θα αντιδράσω σε μία ενδεχόμενη αποτυχία....( όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι )........

Πριν από 3 χρόνια που έκανα το εξωμήτριο τόσο πολύ δεν στενοχωρέθηκα. Τότε έλεγα "θα ξαναμείνω" , "αφού έμεινα, θα ξαναμείνω"................Οσο ο καιρός περνούσε και μού συνεβαινε το ένα μετά το άλλο, έλεγα πως η εξωσωματική είναι η τελευταία μου ελπίδα. Τώρα που την έκανα και απέτυχα, κόπηκαν τα φτερά μου......Ναι, θα κάνω τη δεύτερη. Μπορεί να είμαι τυχερή......Αν δεν είμαι όμως πάλι; Πώς θα αν΄τεξω μετά στην σκέψη πως μπορεί να μην καταφέρω να κάνω ποτέ παιδί. Και μην μου πείτε ότι θα συνεχίσω να προσπαθω, γιατί δεν θέλω να αφιερώσω τη ζωή μου σε γιατρούς, νοσοκομεία, ενέσεις και εξετάσεις.

Ενα μωρό θέλω. Και έχω παιδευτεί πάρα πολυ για αυτό....Δεν άφησα το χρόνι να φύγει....Συνέχεια κάτι βρισκόταν στο δρόμο μου......Μακάρι να είχα πάει για εξωσωματική αμέσως μετά το εξωμήτριο. Ημουν και πιο μικρή τότε. Αλλά μού έλεγαν ότι δεν υπάρχει λόγος. Πως θα μείνω μόνη μου....Μετά από αυτό είπα να την κάνω ......Πολύποδες.......Μετά ξανά πολύποδες......μετά διάφραγμα και χάσιμο χρόνου.....Πού έκανα το λάθος;;;; Που καθυστέρησα;;; Μεχρί πότε θα ταλαιπωρούμαι;;;;

εμενα πολυ συγγενικο μου προσωπο εκανε 36 ναι καλα διαβασες 36 εξωσωματικες και με την τελευταια στα 45 απεκτησε 2 παιδακια τωρα ειναι 12 χρονων ενα αγορακι κι ενα κοριτσακι και γεννηθηκαν και στην 24η εβδομαδα γι αυτο σου λεω μην απογοητευεσαι και μην σκεφτεσαι ετσι ωραια δεν πετυχε αυτη πας για την επομενη δεν πετυχε και η επομενη θα πας και για αλλη σου το ξαναειπα μανουλα δεν θα γινεις αν σταματησεις να προσπαθεις αν εγκαταλειψεις τον αγωνα σου και εσυ δεν θα τον εγκαταλειψεις δεν θα σε αφησουμε εμεις το ακους???????????θελω να μεινεις εγκυος πραγματικα το θελω σαν να ειμαι εγω και οταν με το καλο την κανεις στον Ζηκ να συζητησεις με τον Γεωργιου να βαλετε βλαστοκυστες δεν θα ειναι και πολυ θετικος αλλα πιστευω πως ειναι καλυτερα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Βλαστοκύστες αφήνουν τα εμβρυάκια να γίνουν μόνο σε περίπτωση που είναι αρκετά γονιμοποιημένα. Μία φίλη μου από εδώ έβαλε βλαστοκύστες και πετυχε....Ομως είχαν γονιμοποιηθεί 9 έμβρυα και από αυτά μόνο τα 3 έγιναν βλαστοκύστες. Παίρνεις το ρίσκο να μην σου μείνει κανένα εμβρυάκι, γιαυτό και αποφεύγει προφανώς ο Γεωργίου να τα προχωρά τόσο πολύ. Εμένα πχ γονιμοποιήθηκαν μόνο 2!!!!Αν τα άφηναν, πολύ πιθανό να καταστρέφονταν.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

36 εξωσωματικές; Οχι, δεν θα πάρω!!! Καλά, και πώς είναι αυτή η γυναίκα τώρα; Τόσες ορμόνες!!!! Οχι, βρε ντέπα μου.....Αντε, να κάνεις 2, 3 έστω και 4 το καταλαβαίνω. Από εκεί και πέρα δεν συμφωνώ.....Ούτε να μείνεις και στη μία όπως κάνω εγώ τώρα που δεν θέλω να ξανακάνω, ούτε όμως και να το παρακανεις. Σε όλα χρειάζεται μέτρο....Και χρήμα βεβαίως βεβαίως.....Αυτή η γυναίκα πόσα λεφτά χάλασε;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λεια εδω ειμαι κ εγω κ σας διαβαζω.εγω ειμαι της γνωμης να ζητησεις να σου κανουν μια διαγνωστικη υστεροσκοπηση.αυτο που λεει κ η τσερυ.εμενα ο γιατρος επεμενε πως δεν μπορω να σε προχωρησω σε σπερματεγχυση η εξωσωματικη αν δεν εχεις καθαρο περιβαλλον φιλοξενιας@κ ειχε δικιο οι εξετασεις τελειες κ η διαγνωστικη εγινε επεμβατικη αφου βρηκε τυχαια κατι σαν κυστη το οποιο θα μου προκαλουσε αποβολες

Διαφημίσεις

Lia συμφωνώ με τα κορίτσια. πριν προχωρήσεις σε εξωσωματική είναι καλό να δεις αν όλα είναι καλά στην μήτρα σου. Έγώ είχα 3 τεράστιους πολύποδες και κανείς ποτέ δεν μου είπε τίποτα. Κάνε καλού κακού. Μπορεί να είναι κανά πολυποδάκι και να μην σε αφήνει να μείνεις.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το ξέρω πως υπάρχουν και βαρύτεροι σταυροί που κουβαλάνε τόσα πληγωμένα από τη ζωή άτομα......

Ομως ο δικός μου σταυρός είναι αυτός κι έχει γίνει πλέον πολύ βαρύς για μένα......

Ισως το καλύτερο θα ήταν να το ξεχάσω για αρκετό καιρο.

βαρύς και ασήκωτος είναι, το ξέρω, το νιώθω..και κάθε Σάββατο το νιώθω πιο έντονα..

όμως πίσω από ένα σταυρό, πίσω από τα πάθη πάντα έρχεται η Ανάσταση..πρέπει να το πιστέψουμε..

εγώ ετοιμάζομαι για εξωσωματική και νίωθω από τώρα ότι δεν θα πάνε καλά τα πράγματα..δεν ξέρω τι να κάνω για να νιώσω λίγη αισιοδοξία..το έχω τόσο ανάγκη..

κορίτσια εμείς έχουμε πρόβλημα στη κινητικότητα..οι γιατροί εστιάστηκαν σε αυτό το θέμα και δεν ασχοήθηκαν μαζί μου, θα πάω φυσικά από βδομάδας στο γιατρό να δούμε τι εξετάσεις πρέπει να κάνουμε..δεν νομίζω να μου πει για υστεροσκόπηση , θα του το αναφέρω βεβαίως, βεβαίως..είναι απώδυνη διαδικασία?ο γυναικολόγος τη κάνει??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα κοριτσακια!!! τινκερμπελ την εκανα τελος ιουνιου...την κάναμε στην κλινική που ξεγεννάει η γιατρός μου. πήγαμε το πρωί και το βράδυ είχα φύγει. Η επέμβαση δεν πονάει καθόλου αλλά πέρνεις ολική νάρκωση...εμένα μόνο η νάρκωση με πείραξε και κοιμόμουν απο το πρωί που βγήκα μέχρι το μεσημέρι αλλά δεν πονούσα καθόλου...οι περισσότερες φεύγουν το μεσημέρι και περνουν αντιβίωση σε χάπι....έχω ακούσει κάποιοες οτι μετα πήγαν για ψώνια...γενικά είσαι μια χαρά μετα...εγώ έμεινα παραπάνω γιατι η γιατρός μου΄είναι πολύ σχολαστική΄και καλά κάνει, έμεινα για να πάρω αντιβίωση ενέσιμη το βράδυ που είναι πιο δυνατή. Τις επόμενες μέρες λίγο αιματάκι, σερβιετάκι φορούσα για καμιά εβδομάδα και τίποτα άλλο. Περιμέναμε έναν κύκλο χωρίς σεξ και θάλασσα (2 εβδομάδες στην ουσία) και απο στον επόμενο έμεινα έγκυος!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα κοριτσακια!!! τινκερμπελ την εκανα τελος ιουνιου...την κάναμε στην κλινική που ξεγεννάει η γιατρός μου. πήγαμε το πρωί και το βράδυ είχα φύγει. Η επέμβαση δεν πονάει καθόλου αλλά πέρνεις ολική νάρκωση...εμένα μόνο η νάρκωση με πείραξε και κοιμόμουν απο το πρωί που βγήκα μέχρι το μεσημέρι αλλά δεν πονούσα καθόλου...οι περισσότερες φεύγουν το μεσημέρι και περνουν αντιβίωση σε χάπι....έχω ακούσει κάποιοες οτι μετα πήγαν για ψώνια...γενικά είσαι μια χαρά μετα...εγώ έμεινα παραπάνω γιατι η γιατρός μου΄είναι πολύ σχολαστική΄και καλά κάνει, έμεινα για να πάρω αντιβίωση ενέσιμη το βράδυ που είναι πιο δυνατή. Τις επόμενες μέρες λίγο αιματάκι, σερβιετάκι φορούσα για καμιά εβδομάδα και τίποτα άλλο. Περιμέναμε έναν κύκλο χωρίς σεξ και θάλασσα (2 εβδομάδες στην ουσία) και απο στον επόμενο έμεινα έγκυος!!!

θα του το αναφέρω να δω τι θα μου πει..έγραψα πολλά κάτω να δούμε τι θα πει και αυτός..:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

δλδ αν κατάλαβα καλά..την έκανες στο μέσο της περιόδου..σήμερα είναι η 12 μέρα αν την κάνω την ερχόμενη βδομάδα θα μπορώ να έχω κανονικά επαφή στον επόμενο κύκλο έτσι??Δευτέρα που θα πάω για το παπ θα του το αναφέρω..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

οχι. περιμενα να μου ερθει περιοδος και μολις τελειωσε καναμε την επεμβαση. Δηλαδή την 9η μερα απο την αρχή της περιοδου.....ο κύκλος μου ειναι 26 μέρες...που σημαινει οτι οι πρώτες 10 είχαν ήδη περάσει...μου ήρθε πάλι περίοδος στις 15-7 και απο τότε δεν μου ξανάρθε!!!

την κάνεις στην αρχή για να ειναι λεπτο το ενδομήτριο και να βλέπει καλύτερα τι γινεται...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τινκεςρ μπελ πόσο καιρό προσπαθείτε; Διάβασα πως ετοιμάζεσαι για εξωσωματική και αναρωτήθηκα, γιατί είχα την αίσθηση πως δεν έχετε πολύ καιρό που ξεκινήσατε προσπάθειες. Η υστεροσκόπηση δεν είναι τίποτα το φοβερό. Οπως σου τα είπε η Τσέρυ....Εγώ έκανα 3 (!) αλλά σε καμία από αυτές δεν είχα την τύχη της Τσέρυ......

Οσο για την εξωσωμ θα σου πω να το δεις αλλικώς το θέμα. Ετσι ήμουν κι εγώ...Ξεκινησα κι είχα τη διαίσθηση πως τίποτα δεν θα γίνει.....Κι έτσι έγινε. Θυμάμαι που η Ντέπα ήταν από την αρχή πολύ χαρούμενη. Χοροπηδαγε από την χαρά μόλις αδιαθέτησε, ενώ εγώ μόλις αδιαθετησα μού ήρθε να πεθάνω....Ισως παίζει μεγάλο ρόλο και πώς το βλέπεις όλο το θέμα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

έχει λίγο πάνω από 2 χρόνια..έκανα ήδη 2 αποτυχημένες σπερματεγχύνσεις..

έχουμε πρόβλημα με τη κινητικότητα..

και εγώ αυτό πιστεύω ότι η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική..για αυτό θέλω να βρώ τρόπους να είμαι αισιόδοξη..

στη πρώτη σπερματέγχυνση αν και πριν πάω ήμουν αισιόδοξη..μόλις πήγα εκεί με έπιασε το παράπονο..

στη 2 ένιωθα ότι τα πράγματα δεν θα πάνε καλά από την αρχή..

1533345xcnw09g7xt.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στην ομορφη παρεα μου και καλο σαββατοκυριακο!!! μαργκι μου τι ειναι παλι ολη αυτη η απογοητευση στο κειμενο που γραφεις???πως θα μεινεις εγκυος βρε χαρα μου αν δεν παρεις λιγο τα πανω σου και αν δεν το πιστεψεις???παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ψυχολογια εδωσες και μονη σου το παραδειγμα της ντεππας μας αν ειναι να πας και απο τωρα να πιστευεις οτι τιποτα δεν θα γινει κ απο τωρα να ξεκινας να κλαιγεσαι τοτε μην πας καθολου...πρεπει να εισαι αισιοδοξη θυμασαι η νενα μας που ελεγε μεσα της οτι ειναι εγκυος χωρις να ειναι?και εμεινε αμεσως μολις το πιστεψε???δεν το εβαλε καθολου κατω εσυ γιατι το βαζεις κατω βρε χαρα μου??? και παψε να σκεφτεσαι την ηλικια εισαι μια χαρα νεοτατη μια γειτονισσα στα 49 μας ελεγε κοπηκε η περιοδος μου και τι ασχημα που νιωθω και ολο ζαλιζομαι και τι παρενεργιες εχει αυτη η εμμηνοπαυση και η κοιλια μου τουμπανο και δεν μπορω να σκυψω πιο ομορφα ηταν που ειχα περιοδο μεχρι που ξαφνικα εννιωσε κατι ωραια κλωτσιδακια ναι οπως το ακουσατε κλωτσιδακια και νομιζε οτι κατι ασχημο εχει πηγε σε γυναικολογο και της ειπε εισαι 5 μηνων εγκυος και θα αποκτησεις κοριτσακι!!!!κεραμιδα:shock: ηθελε να πεθανει ντρεποταν να το πει στην γειτονια μην την κοροιδευουν που θα γινει μαμα στην ηλικια της (ειχε ομως αλλα 3 παιδια) ηθελε να το βγαλει αν και ηταν δυσκολο γιατι ειχε κλεισει τους 5 αλλα ο αντρας της την επεισε να το κρατησουν και τωρα εχουν μια κορακλα 3 χρονων κουκλα!!!:Dκαι δεν το καταλαβα τι εχουν οι 49 εξωσωματικεσ ναι ειναι πολλες το παραδεχομαι να ομως που με το πεισμα της η γυναικα τωρα εχει αυτο που τοσο πολυ ηθελε!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...