Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Κάντυ ότι και να το κάνω εγώ αυτός δεν ξεκουνιέται με τίποτα! Όλο το σπίτι καθάρισα, κλιματιστικό να μην κρυώνει του έβαλα, αύριο αν μπορέσω θα πάω τελευταία φορά στα τζάμπο να δω αν βρω στολή Αη Βασίλη τι άλλο θέλει για να βγει:rolleyes: Μάλλον μοιάζει τον μπαμπά του δεν αφήνει το χουζούρι του με τίποτα τεμπελάκος θα μου βγει :rolleyes: έχει πόση ώρα που φωνάζω τον άντρα μου να σηκωθεί να πάμε να πληρώσουμε τη ΔΕΗ και όλο σε πέντε λεπτά μου λέει. Τώρα μου είπε ότι τεντώνεται τι περιμέντε; άδικο έχω; εάν έμοιαζε εμένα θα ήταν έξω από την πρώτη μέρα!

Τσέρρυ αύριο έχω υπέρηχο στη γυναικολόγο μου και να δούμε τι θα μου πει. Λογικά θα με εξέτάσει πάλι να δει αν κατέβηκε ο μικρός κ θα δούμε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

aggelikaki οντως μετα ειναι η σειρα μας αν και εγω αργω λιγακι:tongue:

Συμφωνα με τις εβδομαδες μεθαυριο που κλεινεις την 31η εβδομαδα μπαινεις στον 8ο μηνα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

αληθεια αγγελικακι μεγαλωσε η κοιλιτσα;γιατι περιμενω μεσα σε αυτον τον μηνα να καταπιω καρπουζι οπως μου ειπε η νενα.

εγω αυτο το αποτομο το ενιωσα όταν εκλεινα τον 5ο δηλαδη περιπου 21η με 22η εβδομαδα!!! Εσυ ομως τοσο αδυνατουλα που εισαι μπορει να καταπιεις πεπονακι

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Γυρίσαμε κι εμείς! Και όπως κάθε βράδυ γύρισε και ο εκνευρισμός μαζί. Θα πιω ένα ζεστό τσαγάκι θα κάνω κ ένα ζεστό μπανάκι κ μετά μάλλον θα χουχουλιάσω στην αγκαλίτσα του αντρούλη μου για να ηρεμήσω! Εδώ μέσα πάλι ησυχία έπεσε:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ πώς είσαι; Νομίζω σήμερα είπες μόνο πρωί δούλευες. Αύριο είσαι πρωί απόγευμα ή μεθαύριο; Δεν μπορείς να μην πας; Βασικά δεν κατάλαβα δουλεύεις κανονικά εκεί ή κάνεις πρακτική;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κάντυ πώς είσαι; Νομίζω σήμερα είπες μόνο πρωί δούλευες. Αύριο είσαι πρωί απόγευμα ή μεθαύριο; Δεν μπορείς να μην πας; Βασικά δεν κατάλαβα δουλεύεις κανονικά εκεί ή κάνεις πρακτική;

αστα με επιασε και το αριστερο μου ποδι ψηλα στο γοφο..στο τελος θα κυκλοφορω με πατεριτσες και θελω να ξεσκονισω να βαλω ηλεκτρικη να κανω το μπανιο και να μαγειρεψω για αυριο:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αστα με επιασε και το αριστερο μου ποδι ψηλα στο γοφο..στο τελος θα κυκλοφορω με πατεριτσες και θελω να ξεσκονισω να βαλω ηλεκτρικη να κανω το μπανιο και να μαγειρεψω για αυριο:evil::evil::evil:

χαλαρά μη ξεχνάς ότι είσαι και διδυμοέγκυος. Δεν είμαστε και κοντά να έρθω να στα κάνω να εκτονώσω και τα νεύρα μου:rolleyes::cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαλαρά μη ξεχνάς ότι είσαι και διδυμοέγκυος. Δεν είμαστε και κοντά να έρθω να στα κάνω να εκτονώσω και τα νεύρα μου:rolleyes::cool:

αμα το κοψεις με τα ποδια μεχρι εδω λες να γεννησεις????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αμα το κοψεις με τα ποδια μεχρι εδω λες να γεννησεις????

χαχαχα καλό! Μη δίνεις ιδέες γιατί η αλήθεια είναι αν καταφέρω και περάσω από τα τούνελ έτοιμη θα σου έρθω παινεύετε πολύ και το πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων οπότε τι άλλο θέλω:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...