Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

έχω ακούσει και με επιβεβαίωσε και η νένα ότι για να μπορεί να δει το πολύποδα στον υπέρηχο πρέπει να πας στην αρχή του κύκλου σου αλλά πήγαινα 8-9 μέρα που καθάριζα τελειώς...

τώρα σκέφτομαι πόσο πιο νωρίς μπορώ να πάω....:rolleyes:

Αν πρέπει να γίνει ο υπέρηχος στην αρχή, θα πρέπει να πας τις πρώτες ημέρες. Γιατι δε ρωτάς το γιατρό; Ξέρω οτι δεν είναι καθόλου ωραία η όλη διαδικασία του υπερήχου στην αρχή αλλά σκέψου οτι οι γιατροί έχουν αντιμετώπισει δεκάδες παρόμοια περιστατικά. :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΛΙ μου να σου ζησει ο παιδαρος γερος δυνατος και παντα καλοτυχος να ειναι!!!!!!

ΜΑΡΜΙΝ ενημερωθηκα οτι το μωρακι σου το ξεπατωσες στις δουλειες σημερα και μετα στο περπατημα αλλα αυτο τιποτα!!!τωρα διαβασα και ολα αυτα που εκανες!!!!!

την λιστα την διορθωσα αν καποια κοπελα δεν την αντιγραψει αν καποια την ξαναδημοσιευση να κανει αντιγραφη απο εμενα που ειναι διορθωμενη;);)

ΤΙΝΓΚΕΡ εγω στην εξωσ λεει οτι πρεπει να κανεις υπερυχο μια μερα πριν αδιαθετησεις εγω επειδη ειχα αστατο κυκλο και δεν το προλαβα πηγα την πρωτη μερα της περιοδου και ναι με αιματα..εκανα υπερυχο:oops::oops::oops:

ειχα μια δυσκολη νυχτα πονουσε πολυ η πλατη μου και η μεση μου και δεν με βολευε καμια σταση για υπνο...ο αντρας μου λεει οτι καποια στιγμη μεσα στη νυχτα βογκουσα:shock::shock:επισσης ειχα ενα ακομα πιο δυσκολο πρωινο:rolleyes::rolleyes:αχχχ κοριτσια οσο εχουμε το μυαλο μας ειμαστε καλα και να λεμε δοξα τον Θεο γιατι οταν αρχιζει το μυαλο και χανει ειναι ασχημα τα πραγματα:cry::cry::cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ειχα μια δυσκολη νυχτα πονουσε πολυ η πλατη μου και η μεση μου και δεν με βολευε καμια σταση για υπνο...ο αντρας μου λεει οτι καποια στιγμη μεσα στη νυχτα βογκουσα:shock::shock:

Λένε οτι η μαξιλάρα θηλασμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον ύπνο για να αντιμετωπίσεις θέματα πόνου, στάσης κλπ ειδικά όμως τους τελευταίους μήνες. Μήπως να το δοκίμαζες αν συνεχίσεις να πονάς;

Εξάλλου τη μαξιλάρα θα τη χρειαστείς και αργότερα. :)

Λένε οτι η μαξιλάρα θηλασμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον ύπνο για να αντιμετωπίσεις θέματα πόνου, στάσης κλπ ειδικά όμως τους τελευταίους μήνες. Μήπως να το δοκίμαζες αν συνεχίσεις να πονάς;

Εξάλλου τη μαξιλάρα θα τη χρειαστείς και αργότερα. :)

αααααααχχχχχχχχχχχ την εχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα οταν ειμαι κουρασμενη θελω πολλες ωρες για να νιωσω καλα.....δηλαδη σημερα ξυπνησα και δεν ενιωθα τιποτα τωρα ομως που ημουν ολο το πρωι ορθια παλι ποναω!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αααααααχχχχχχχχχχχ την εχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα οταν ειμαι κουρασμενη θελω πολλες ωρες για να νιωσω καλα.....δηλαδη σημερα ξυπνησα και δεν ενιωθα τιποτα τωρα ομως που ημουν ολο το πρωι ορθια παλι ποναω!!!!!

Ξέρω πως είναι να πονάς σε μέση/πλάτη. Το Σάββατο είχα το ίδιο πρόβλημα...Οχι απο εγκυμοσύνη φυσικά:tongue::tongue::tongue:...μαλλον κακή στάση ύπνου. Δεν μπορούσα ούτε απο το κρεβάτι να σηκωθώ. Ευτυχώς απο την Κυριακή και μετα είμαι μια χαρα.

Να ξεκουράζεσαι οσο μπορείς!!!

BTW Κριαράκια θα είναι τα μωρά σου ε? Το ίδιο είμαι και εγω (αν και δεν πολύ πιστεύω σε ζώδια :) ).

Ξέρω πως είναι να πονάς σε μέση/πλάτη. Το Σάββατο είχα το ίδιο πρόβλημα...Οχι απο εγκυμοσύνη φυσικά:tongue::tongue::tongue:...μαλλον κακή στάση ύπνου. Δεν μπορούσα ούτε απο το κρεβάτι να σηκωθώ. Ευτυχώς απο την Κυριακή και μετα είμαι μια χαρα.

Να ξεκουράζεσαι οσο μπορείς!!!

BTW Κριαράκια θα είναι τα μωρά σου ε? Το ίδιο είμαι και εγω (αν και δεν πολύ πιστεύω σε ζώδια :) ).

τα δικα μου??αποκλειεται να φτασω μεχρι τον κρυο:rolleyes::rolleyes:μαλλον ψαρακια;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ για της ευχές σας το πισπιρίγκι είναι μια χαρά πιάνει στήθος κανονικά και τον εχω καψουρευτεί ΤΡΕΛΑ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ για της ευχές σας το πισπιρίγκι είναι μια χαρά πιάνει στήθος κανονικά και τον εχω καψουρευτεί ΤΡΕΛΑ!!!

lillitaki μου, τι χαρά είναι αυτή!!!εννοείται ότι τον έχεις καψουρευτεί!!!

πως είσαι???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Μπράβο Lilitaki :) Να το χαίρεσαι το μωράκι σου!!!

λιλιτακι μπηκες και να μας διαβασεις???ε θα εχεις ησυχια αν δεν αφησες κανεναν να ερθει οπως ειπες!!!καλυτερα ετσι....αλλωστε εκτος απο τους πολυ δικους μας ανθρωπους δεν νομιζω οτι ολοι οι υπολοιποι σκοτιζονται και τοσο...πιο πολυ σαν υποχρεωση το βλεπουν!

κοστοπ και γω κριαρακι!!!και περιμενω κ το δικο μου με πητ 22-4 να μας κανει την τιμη εστω 2 μερες πριν. αν και γω δεν θελω να πιστευω σε ζωδια γενικα.

μαρμιν αληθεια σημερα σκεφτομουν εσυ τι σου ειπε η γιατρος να κανεις?οι γιατροι αν θυμαμαι καλα σου ειπαν οτι δεν θα ξανακανεις υπερηχο, θα περιμενεις εξελιξεις...μεχρι ποτε ομως???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Δεν το πιστευω μας εγραψε η lili!!!! Τι στηθος καλε??? αυτος τοσος που γενηθηκε μολις βγει απο την κλινικη γυρο-πιτα θα ζητησει το πουλακι μου!!! Ποσο θα ηθελα να τον δω τον μπεμπαρο:P!!!!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη για την lili μας, ευχομαι τα καλυτερα για αυτην και την οικογενεια της που τωρα ειναι τριμελης!!!!!:P

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

τικερ εμεις το πολυποδακι το ειδαμε 1η μερα περιοδου και ναι με τα αιματα. Βεβαια εγω εβαζα ταμπον και το εβγαζα εκεινη τη στιγμη οποτε ημουν καλα. Παντως οι υπερηχοι πριν παρεις χαπια πρεπει να γινονται 1η , 2η μερα περιοδου.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοριτσια ειχα ξαπλωσει και ξυπησα λιγο αποτομα. το συηδητοποιω λιγο και λεω ωχ σπασα ταωερα της μαρμιν και μπηκα να δω. καλε λετε; και γω τωρα θα ετοιμαστω α παω στο σεμιαριο θηλασμου και μετα εχω φωτογραφηση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...