Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

η δικη μου περιοδος δεν παει καλα!ολη μερα δευτερα ειχα καφε,απο χθες το πρωι μεχρι χθες βραδυ ειχα αιμα και απο χθες το βραδυ μεχρι τωρα παλι καφε!πηρα το γιατρο εχθες και μου ειπε να κανω χοριακη αλλα βγηκε 0!

ηταν να αρχισω τα σερπαφαρ αυριο αλλα τον ξαναπηρα τηλεφωνο και περιμενω να με παρει πισω να μου πει τι να κανω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ακούσει καρδούλα.

Εσένα γιατί χάλασε η περίοδος σου; Λες να φταίνε τα σεπραφαρ; Έτσι εξηγείται και η χοριακή που ζήτησε. Να μας πεις τι θα σου πει ο γιατρός σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μιλησα με το γιατρο και μου ειπε οτι αυριο πρεπει να τα ξεκινησω τα φαρμακα αλλα αφου μου σταματησε το αιμα φοβαται και αυτος να τα αρχισω μηπως ειναι κυηση!και του λεω δε θα το εδειχνε η χοριακη?και μου λεει λογικα ναι!!!

τι να κανω βρε κοριτσια?

να κανω παλι χοριακη?

τωρα ηταν να τυχει και αυτο?μια χαρα ηταν η περιοδος μου παντα!

μιλησα με το γιατρο και μου ειπε οτι αυριο πρεπει να τα ξεκινησω τα φαρμακα αλλα αφου μου σταματησε το αιμα φοβαται και αυτος να τα αρχισω μηπως ειναι κυηση!και του λεω δε θα το εδειχνε η χοριακη?και μου λεει λογικα ναι!!!

τι να κανω βρε κοριτσια?

να κανω παλι χοριακη?

τωρα ηταν να τυχει και αυτο?μια χαρα ηταν η περιοδος μου παντα!

εγω τις 2 απο τις 3 φορες που πήρα σεπραφαρ και εκανα σπερματεγχυση με εξετασε ο γιατρος υπερυχογραφικα 2η μερα περιοδου για αν δει αν υπαρχει καποια κυστη, εσενα γιατι δεν σου ειπε να σε εξετασει για να αποκλεισει το ενδεχομενο της κυστης?? Ασε που επειδη ειναι λεπτο το ενδομητριο τις πρωτες μερες της περιοδου την δευτερη φορα ειδε το πολυποδακι που δεν ειχε φανει σε κανενα υπερυχο!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

εγω τις 2 απο τις 3 φορες που πήρα σεπραφαρ και εκανα σπερματεγχυση με εξετασε ο γιατρος υπερυχογραφικα 2η μερα περιοδου για αν δει αν υπαρχει καποια κυστη, εσενα γιατι δεν σου ειπε να σε εξετασει για να αποκλεισει το ενδεχομενο της κυστης?? Ασε που επειδη ειναι λεπτο το ενδομητριο τις πρωτες μερες της περιοδου την δευτερη φορα ειδε το πολυποδακι που δεν ειχε φανει σε κανενα υπερυχο!!!!!

μπορει να μη το προτινε γιατι ειμαι μακρυα!!λετε να παω εδω σε κανενα γυναικολογο να κανω υπερηχο?

Διαφημίσεις

κορίτσια απορία από μια μέρα του κύκλου μπορεί να σε δει με το υπερηχο δεν πρέπει να τελειώσεις με τη περίοδο και μετα?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μπορει να μη το προτινε γιατι ειμαι μακρυα!!λετε να παω εδω σε κανενα γυναικολογο να κανω υπερηχο?

Maria συμφωνώ και εγω με τη Nena. Το σωστό είναι να κάνεις υπέρηχο πριν ξεκινήσεις σερπαφάρ για να αποκλειστεί η πιθανότητα κύστης.

Και εγω το ίδιο είχα κάνει όσες φορές πήρα clomid.

κορίτσια απορία από μια μέρα του κύκλου μπορεί να σε δει με το υπερηχο δεν πρέπει να τελειώσεις με τη περίοδο και μετα?

Ανάλογα με το λόγο για τον οποίο γίνεται ο υπέρηχος. Αν πρόκειται να πάρεις φάρμακα πρόκλησης πρέπει να είναι τις πρώτες μέρες της περιόδου (γιατι τα φάρμακα τα λαμβάνεις στις αρχές του κύκλου) για να αποκλειστεί η πιθανότητα κύστης.

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. Λεια 33

3. s- maria

4. tinkerbell!24__

5. maria-maraki_27

6. kostop_______________

εγκυουλες

marmin (αγοράκι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

καντυ ( αγοράκι +κοριτσάκι) Π.Η.Τ=

cherry09 (κοριτσάκι???)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

margi (κοριτσάκι???) Π.Η.Τ.=

Μανουλες

marioula1234 (αγοράκι)

lilitaki (αγοράκι)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ανάλογα με το λόγο για τον οποίο γίνεται ο υπέρηχος. Αν πρόκειται να πάρεις φάρμακα πρόκλησης πρέπει να είναι τις πρώτες μέρες της περιόδου (γιατι τα φάρμακα τα λαμβάνεις στις αρχές του κύκλου) για να αποκλειστεί η πιθανότητα κύστης.

έχω ακούσει και με επιβεβαίωσε και η νένα ότι για να μπορεί να δει το πολύποδα στον υπέρηχο πρέπει να πας στην αρχή του κύκλου σου αλλά πήγαινα 8-9 μέρα που καθάριζα τελειώς...

τώρα σκέφτομαι πόσο πιο νωρίς μπορώ να πάω....:rolleyes:

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...