Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελικάκι με την ενέργεια που νιώθω εγώ καθαρίζω άνετα και το δικό σου σπίτι και της Τσέρρυ αλλά είστε μακιρά:rolleyes: Και να σκεφτείς εγώ με την καθαριότητα τα τυπικά. Γι' αυτό τώρα που τελείωσα με τα εσωτερικά θα βγω για εξωτερικές εργασίες να πάρω και λίγο τον αέρα μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσάκια σας χαιρετώ. Τελείωσα και το φαγάκι μου έβαλα και τις φορμίτσες μου θα πάρω και το αδιάβροχο μου για παν ενδεχόμενο και έτοιμη! Θα αργήσω μάλλον να μπω οπότε μη νομίζετε πως γέννησα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τα νευρα μου!!!!

πηρα το γιατρο να κλεισω ραντεβου σε 10 μερες για τον υπερηχο πριν τη σπερματεγχυση και μου λεει η κοπελα δηλαδη αδιαθετησες κανονικα?ναι της λεω,εχθες ειχα καφε ολη μερα και σημερα κανονικοτατα περιοδο!!

εκανες μου λεει 14η μερα χοριακη?οχι λεω,αφου ο γιατρος μου ειπε να περιμενω 16-17 μερες και μετα αδιαθετησα!α να πας να κανεις λεει!

τι νοημα υπαρχει αφου αδιαθετησα?

εχει σημασια λεει να δουμε την τιμη,αλλο 3-4 και αλλο μηδεν!τα καφε μπορει να ειναι αποκολληση!!!

ευχομαι να ειναι μηδεν!!!!που καταντησαμε!!!αντι να παρακαλαμε για μεγαλες χοριακες να παρακαλαμε να ειναι 0!!!

Νομίζω είναι μια τυπική διαδικασία αυτή για να είναι 100% σίγουροι, ειδικά αν σκοπεύεις να κάνεις τη σπερματέγχυση με πρόκληση.

ΚΟΣΤΟΠ η καμπυλη σου ειναι πολυ χαμηλη εως παρα πολυ χαμηλη το glucophase το δινουν οταν ειναι υψηλη τωρα εσενα γιατι στο εδωσε??

Ειλικρινά δε ξέρω. Φαντάζομαι θα υπάρχει λόγος. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πάω και σε άλλο γιατρό με τις εξετάσεις.

Διαφημίσεις

kostop μια δευτερη γωμη πατα χρειαζεται. ξερω και γω οτι το ζαχρο και το λιπος παιζου αρκετα σηματικο ρολο στη συλληψη καθως και στην ποιοτητα του ωαριου. εμεις με τον αντρα μου πηγαμε σε ενδοκριολογο που ητα κια για προβληματα αδρικης υπογονιμοτητας γιατι ο αντρας μου ειχε θεμα με το σπερμα. αφου μας εκαε τις απαραιτητες μετρησεις μας ειπε οτι οτα το λιπος και τω 2 πεσει στο 20-25% θα πιασουμε παιδι και ετσι και εγινε και μη φαταστεις οτι ειχαμε παραπαισια κιλα,εγω 2 και ο ατρας μου 5 που ουτε κα του φαινοτανε.

μια φιλη μου που πηγε εκει επειδη ειχε πολυκιστικες τις ειπε ακριβως τα ιδια για το λιπος και για το ζαχαρο. δε τη εβαλε α καει καμπυλη αλλα ειχε η μαμα της που το απεκτησε στην εγκυμοσυνη και της εδωσε διατροφη. ειχε και ορμοικα θεματα τριχοφιια και τα σχετικα αλλα και πολυκιστικες. τα καταφερε ομως εμεινε εγκυος,μειαμε μαζι δηλαδη,δυστυχως το εχασε και παλι με τις συμβουλες αυτουου στο καπακι ξαναεμειε. τωρα ειαι στο 5ο και γω τωρα θα μπω στο 8ο.

kostop μια δευτερη γωμη πατα χρειαζεται. ξερω και γω οτι το ζαχρο και το λιπος παιζου αρκετα σηματικο ρολο στη συλληψη καθως και στην ποιοτητα του ωαριου. εμεις με τον αντρα μου πηγαμε σε ενδοκριολογο που ητα κια για προβληματα αδρικης υπογονιμοτητας γιατι ο αντρας μου ειχε θεμα με το σπερμα. αφου μας εκαε τις απαραιτητες μετρησεις μας ειπε οτι οτα το λιπος και τω 2 πεσει στο 20-25% θα πιασουμε παιδι και ετσι και εγινε και μη φαταστεις οτι ειχαμε παραπαισια κιλα,εγω 2 και ο ατρας μου 5 που ουτε κα του φαινοτανε.

μια φιλη μου που πηγε εκει επειδη ειχε πολυκιστικες τις ειπε ακριβως τα ιδια για το λιπος και για το ζαχαρο. δε τη εβαλε α καει καμπυλη αλλα ειχε η μαμα της που το απεκτησε στην εγκυμοσυνη και της εδωσε διατροφη. ειχε και ορμοικα θεματα τριχοφιια και τα σχετικα αλλα και πολυκιστικες. τα καταφερε ομως εμεινε εγκυος,μειαμε μαζι δηλαδη,δυστυχως το εχασε και παλι με τις συμβουλες αυτουου στο καπακι ξαναεμειε. τωρα ειαι στο 5ο και γω τωρα θα μπω στο 8ο.

Για διατροφή μου είπε και εμένα παρόλο που δεν έχω επιπλέον κιλά. Σήμερα μάλιστα έχω ραντεβού με τη διατροφολόγο. Να δούμε πως θα πάει :)

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Τι ευχάριστα νέα !!!!!!! :D:D:D:D

Το λιλιτάκι έγινε μανούλα!!! :D:D:D

΄Αντε και στα δικά μας...

Στο καφέ πολύ καισαρική παίζει... Λες μαρμίν και συ????

Φιλάκια σε όλες!!!

Λιλιτάκι μου, συγχαρητήρια!!!! Να χαίρεστε το παιδάκι σας! Να είναι γερό και δυνατό!

Καλά, φαντάζομαι πόσο όμορφο θα είναι!!!

Κορίτσια, πολύ συγκινήθηκα!!!!Τι όμορφες στιγμές είναι αυτές; Ευχομαι όλες μας οι εγκυούλες να γεννήσουμε με το καλό και όλα τα κορίτσια που προσπαθούν να τα καταφέρουν σύντομα!

Μαρμίν, πλησιάζει η ώρα σου!!! Εσύ έλεγες θα έχετε μία μέρα διαφορά με το Λιλιτάκι. Λες αύριο τέτοια ώρα να έχεις αγκαλιά τον μπέμπη;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. Λεια 33

3. s- maria

4. tinkerbell!24__

5. maria-maraki_27

6. kostop_______________

εγκυουλες

marmin (αγοράκι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

deppa ( αγοράκι +κοριτσάκι) Π.Η.Τ=

cherry09 (κοριτσάκι???)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

margi (κοριτσάκι???) Π.Η.Τ.=16/5/2013

Μανουλες

marioula1234 (αγοράκι)

lilitaki (αγοράκι) : γεννήθηκε στις 28/11/2012

Νένα, τι λες να γράφουμε και πότε γεννήθηκαν τα αγγελούδια μας; Αν είναι να το προσθέσει και η Μαριούλα, γιατί δεν το θυμάμαι........Μπορούμε να βάλουμε και ώρα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

margi με την λιστα κανετε οτι θελετε, βαλτε ημερομηνιες, ονοματα μωρων ότι θελετε!!

Στο μονο που πηρα την πρωτοβουλια ηταν οτι αφαιρεσα καποια ατομα απο την προηγουμενη λιστα γιατι ειχαμε μηνες να ακουσουμε νεα τους. Βεβαια οποια ξαναεπισκεφθει τη σελιδα μπορει πανευκολα να ξαναμπει στην λιστα. Ετσι εχουμε ενα πιο συμαζεμενο πλανο, ελπιζω να μην διαφωνειτε!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Λιλιτάκι μου, συγχαρητήρια!!!! Να χαίρεστε το παιδάκι σας! Να είναι γερό και δυνατό!

Καλά, φαντάζομαι πόσο όμορφο θα είναι!!!

Κορίτσια, πολύ συγκινήθηκα!!!!Τι όμορφες στιγμές είναι αυτές; Ευχομαι όλες μας οι εγκυούλες να γεννήσουμε με το καλό και όλα τα κορίτσια που προσπαθούν να τα καταφέρουν σύντομα!

Μαρμίν, πλησιάζει η ώρα σου!!! Εσύ έλεγες θα έχετε μία μέρα διαφορά με το Λιλιτάκι. Λες αύριο τέτοια ώρα να έχεις αγκαλιά τον μπέμπη;;;

Mάρτζι μου ευχαριστώ πολύ. Έτσι έλεγα αλλά τώρα που ήρθε η μέρα χλωμό το βλέπω:| Δε νιώθω καμία διαφορά.

Αυτό με τις ημερομηνίες το σκέφτηκα κι εγώ έτσι θα ξέρουμε και τα γεννέθλια του χρόνου αλλά και η ώρα; ακόμα καλύτερο. Η Μαριούλα αν δεν κάνω λάθος γέννησε 15 Οκτωβρίου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

S Maria, τι έγινε τελικά με την νύφη σου; Εκανε υπέρηχο; Ακουσαν καρδούλα;

πηγε στο γιατρο την προηγουμενη παρασκευη και της ειπε οτι συμφωνα με την τελευταια περιοδο ηταν 7 εβδομαδων και 3 ημερων αλλα εβλεπε μονο σακο και αυτος!της ειπε οτι ειναι 50-50 μηπως εγινε αργα η συλληψη αφου εχει πολυ αστατο κυκλο και για σιγουρια να ξαναπαει στις 12 δεκεμβρη οποτε θα ξερουν οριστικα!εγω της ειπα να ξαναεκανε χοριακη να δει αν διαπλασιαζεται αλλα δεν ηθελε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...