Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Έκανα τζάμια, ξεσκόνισα, σφουγγάρισα τώρα μαγειρεύω και μετά θα βγω τσάρκα. Θα πάω h&m που είπε η πέπσι για χριστουγεννιάτικη στολή για τον μπέμπη και σε κάτι άλλες δουλίτσες και φυσικά ενδιάμεσα και περπάτημα και όπου με βγάλει. Όπως είπε και η Λούνα μπας και αγανακτήσει και βγει.

μα σοβαρά???πολύ γρήγορη είσαι μπράβο σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οντως ρε συ. αυτα που λες εχω να τα κανω και γω τωρα και βαριεμαι. και εχω και σκουπα να βαλω...εμενα βεβαια για καποιο λογο αυτα μου περνουν κανα 2ωρο, 2,30 ωρες...χωρις το φαι!σημερα φακες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αραγε το πασχα τι θα τη τυσω εγω τη κορακλα μου; πασχαλιτσα ή λαγουδιτσα; η μηπως πασχαλιο αυγο; χιχιχιχ....

αχ μαρμιν γρηγορη εισαι ,παω και γω τωρα να καω δουλεις σιγα σιγα,αλλα σημερα ειμαι σπιτι οποτε θα ειμαστε σε συεχη επικοινωνια.....

καλημερα τσερυ και στα αλλα κοριτσακια

Διαφημίσεις

αγγελικακι δεν κανει κανονικα. ειναι απο τις χειροτερες δουλειες που μπορουμε να κανοιυμε. βαζω σιγα σιγα και αν δεις με τι στυλ θα γελας!!!!προσπαθω να ειμαι οσο πιο ορθια γινεται, να μην σκυβω και κουραζω την κοιλια.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. Λεια 33

3. s- maria

4. tinkerbell!24__

5. maria-maraki_27

6. kostop_______________

εγκυουλες

marmin (αγοράκι) Π.Η.Τ= 06/12/2012

luna 82 (αγοράκι) Π.Η.Τ=09/01/2013

aggelikaki (κοριτσάκι) Π.Η.Τ= 2/2/2013

nena38 (αγοράκι) Π.Η.Τ= 5/3/2013

deppa ( αγοράκι +κοριτσάκι) Π.Η.Τ=

cherry09 (κοριτσάκι???)Π.Η.Τ.= 22/4/2013

margi (κοριτσάκι???) Π.Η.Τ.=

Μανουλες

marioula1234 (αγοράκι)

lilitaki (αγοράκι)

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Ηλεκτρική σχεδόν ποτέ (κ προ εγκυμοσύνης) την έχει αναλάβει ο σύζυγος από τότε που παντρευτήκαμε μάλλον για να μην ακούει τη γκρίνια μου:rolleyes: γιατί τη μισώ προτιμώ να σιδερώνω όλη μέρα παρά αυτό. Εχτές που περάσαμε το κλιματιστικό σκούπισε με την απλή βέβαια αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε και τα χαλιά οπότε δεν είχα πολλά να σιδερώσω. Έπειτα κορίτσια 1ον κι εγώ συνήθως δεν είμαι τόσο γρήγορη αλλά σήμερα έχω πολλά να κάνω 2ον είμαι από τις 7 παρά (έξι σηκώθηκα) και τρίτο μην έχετε στο νου σας τα δικά σας σπίτια εμένα όλο κι όλο είναι 60τμ (χωρίς τα μπαλκόνια) οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν είχα και πολλά να κάνω:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Επίσης ξέχασα να σας πω ότι μάζεψα τα σεντόνια και κάτι φανελάκια που είχα απλωμένα και άπλωσα πετσέτες. Ελπίζω να μην βρέξει.

Ααααα και το φαί που μάλλον έγινε είναι μπαρμπουνοφάσουλα φρέσκα από την κατάψυξη στη χύτρα:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

και παλι μαρμιν για ετοιμογεννη γυναικα μια χαρα γρηγορα τα εκανες. οειρο ζωης δεν ειναι,μετα απο τοσες προσπαθειες που εκαε το λιλιτακι αυτη τη στιμγη να κραταει το δικο της μωρο αγκαλιτσα; μαρμιν εσεις ποσα χρονια προσπαθειων μετρατε; πως σου φαιεται; εμενα ο αντρας μου χθες πρωτη φορα με ρωτησε πως ειαι να εχεις εναν αθρωπο μεσα στη κοιλια σου. λεω ελα σε καλο δρομο ειμαστε,απο μεσαμου βεβαια το ειπα μη του κοψω και τα φτερα

μαρμι μετα το καρπουζι λες να εχει και τιποτα αλλο;

Θα το μάθουμε σε μια βδομάδα εάν δε γεννήσω που δε θα μου κάνει και εντύπωση δηλαδή:rolleyes:

Εμείς Αγγελικάκι προσπαθούμε πέντε χρόνια. Δηλαδή από το 2007 που παντρευτήκαμε δεν πήραμε ποτέ προφυλάξεις και μετά από ένα ενάμιση χρόνο αρχίσαμε το ψάξιμο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...